napsütéses, madárcsicsergős, bogárzugolódós, virágillatú csodaszép reggelt mindenkinek!
sokkal de sokkal jobb kedvem van! lehet attól hogy már most korán reggel benyomtam két kakaóscsigát tejcsive?!

pedig én 11 óra előtt nagyon ritkán eszem.
nah komolyan, nem tudom de most nagyon jó. tiszta hullámvölgy... nah ez az igazi depresszió előjele
tegnap voltam az előadáson. kellemes csalódás volt. nem volt az a tömény rádtukmálom akkor is ha nem kell.
lehet hogy a stiftet meg a fogkrémet ki is próbálom.
jah egyébként kike volt hajhullás elleni spray is
ilyen aloe verás készítmények. van valami terhesvitaminjuk is... nah közöltem egyből hogy én be nem szedek semmit!!!! azért annyira nem ismerem a termékeket. meg erre a 2-3 hónapra már be nem teszek a számba olyat amit nem orvos mond, vagy valamit nem tudok róla. azért annyira nem bizom benne
a csaj nevetett is jó nagyot, hogy én aztán nem vagyok egy meggyőzhető tipus!
mondtam neki hogy bocsi, de 4-5 éven keresztül agymostak hogy hogyan kell eladni egy akármit amire nincs is szüksége az embernek, de akkor is! csak nézett nagyot... aztán csöndbe maradt.
de a társaság az jó volt. jókat beszélgettünk, mert ugyebár én hozzá is szóltam mikor már az üzleti részéről volt szó

nehogymár mint marketinges megálljam szó nélkül a traktát
este is nagyon jól aludtam. egyszer keltem fel pisilni, de a wc-n szerintm már aludtam egy kicsikét
ma meg megyünk nyusziapuval okmányirodába mert csesztetik a régi kocsi miatt. kb. már 10 éve eladta és még mindig nem birták elintézni hogy ne nekünk küldjék a csekket a kötelezőről... agyam eldobom! minden évben eljátszuk.
aztán megyünk apasági nyilatkozatot tenni. remélem el tudjuk intézni, mert ő viszont nem aludt csak 3 órát és tiszta idegbeteg. már reggel morgott.
valamit főzni is kellene. lehet hogy sztrapacskát csinálok tojásosan. csak olyan macerás. pedig azt enném meg, jó kis salátával. az azzal az igazi!!! de hát krumplipuci, reszelés, meg miegymás...
nah elég már belőlem!
anyjuk!nekem még csak az első oldalon tartanak. a védőnőm direkt tollal kettéválasztotta mindegyik rublikát. biztos gondolta hogy én sokat fogok járni

persze nem igy lett. vagy ő igy szokta?!?!
az a katicás az gondolom játszószőnyeg lenne. de az a két baba rajta? azoknak van funckiója?
andkata! jó hogy neked ilyen okos védőnőd van, és hogy tudsz tőle kérdezni. és nagyon termékeny napotok volt. ennyi mindent elintézni! szupi!
óriási gratula Leventéhez!! akkor most egyenlő a lányok és fiuk aránya azt hiszem. 18-18, vagy 19-19. nem is tudom pontosan, de igy valahogy