A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

Szia Hunci! :wink:

Nekem is volt privim...

Kép
Kép
Kép
konkri

Marcus is tud ordítani, de csak néha, mert elég rafkós, spórol az energivel és kiművelte az egész nap csak könny nélkül nyekergek takarékos üzemmódot...

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép

Szia Hunciiiiiiiiii! :D
Vendég

Kép

Ez meg itten é vagyok.... :roll: :wink: :lol:
Vendég

Megvan a vizsga, 5-ös lett. A héten pihi.

Orditó versenyben mi nem indulunk , szerencsére Zsombi nem sirós és nem orditós, kop-kop. Maradjon is igy.

Kép
Kép
normajeane

Norma nagyon nagy gratula!!!!! Ügyes vagy!!!
Vendég

Norma,
Ötös? Ügyes voltál, gratula :wink:
Vendég

Gyerekek! Ezt érdemes megnézni ...biztosan már mindenki megcsinálta a gyerkőc szobákat, de hátha..

www.wallies.hu

Füldugó: a 26.szomszéd mesélte, hogy az ismerős házaspár vett is füldugót és merték használni is :wink:
Vendég

Norma! Gratula!
Akkor ha pihi, akkor gyere és írj! Mizu a két tökivel és mi a helyzet ember fronton?

Kép
Kép
Kép
konkri

Huncika! Milyen tápot esztek? (Nem antitéma!!!)
HA-st?
Azért kérdem,mert a Milu nem akarja enni a HA-st. Miután a gyógyszertárban nem rendelték meg a HA-s tápot vettem simát. Ezt nyakalja, ma beszereztük a HA-st, azt meg nem eszi. Holnap hívom a dokinőt.
Ha jól tudom a HA-s a tehéntej allergia miatt érdekes. Ha eszi a simát, akkor miért ne ehetnénk azt? :roll:
Ma beszéltem a HIPP-es értékesítéssel, azt mondta a hölgy, hogy mától kivonultak a gyógyszertárakból és a Tesco-ban, Cora-ban meg DM-ben is lehet majd kapni, nem csak a simát, hanem a HA-st is. :roll:
Vendég

Csak 1 másodpercem van, Bende gyúr a versenyre Apjukkal!

Blo :) Nekem a védőnő azt mondta amikor kevesebb volt a tejem, és kétségbe voltam esve, hogy már nem kell HA-s. Az az elején kell, mert akkor érzékenyebbek rá. De sokan akkor sem adnak HA-st, mert sok helyen nem is lehet kapni. Nyugodtan adj simát!

Na ezt a hozzáállást mégjobban nem szeretem, de már nem folytatom. Nem vagyok tökéletes anya, ha tudnád hányszor mondtam páromnak, hogy biztos szar anya vagyok, hogy valamit biztos szarul csinálok (amikor épp vígasztalhatatlan volt Bende). Ez szerintem mindenkinél lejátszódik nem egyeszer nem kétszer. Sőt volt hogy a gyerekkel bőgtem együtt. De nem hiszem, hogy ennek kéne a megoldásnak lennie. Nem fogom órákig írni, hogy jó anya vagy. Ha nem hiszed, nézz rá a gyerekedre. Engem az mindig megnyugtat. Nem attól lesz jó vagy rossz anya valaki, hogy szoptat vagy sem. Nem is tudom, honnan szedted ezt, másold ki, egyszer is írt valaki ilyet Neked itt??? Kíváncsi lennék...

Na megyek, mert lassan mienk a füldugó! :wink:

Kép
Kép
sleepin

taki ügyben köszönjük a tanácsokat!

Blongyi: akkor ti is úgy vagytok, hogy állandóan visszajön a nátha? Lehet fog miatt is, nem? Ja, és a kép rólad (gyermek a fogak közt) nagyon király :D :wink:

Konkri: köszünjük az energiákat, jól jönnek :)

Pandi: azt hiszem kipróbáljuk a more milk-et.

Norma: Ügyes vagy!!Grat!

Na csajok, akkor én esküszöm felveszem Ajsa hangját, amikor sír, meg amikor veszekszik, kiabál velünk. Mert, hogy veszekszik ám velünk és látom a szemében akkor, hogy miket gondol rólunk :twisted: Na, azt le sem merem írni, mert nem tűr nyomdafestéket :D Egyúttal, akkor én itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy ha esetleg lenne olyan kategória, hogy "diktátor", mi ott is bátran felvesszük a versenyt bárkivel. :D Néha úgy érzem a lányom arra hajt, kit is tud hamarabb kikészíteni, apukáját, vagy anyukáját :) Azt hiszem én jó úton haladok a győzelem felé, néha már tudjátok, úgy remegnek a szemeim :lol:

KépKép
lorcsi

hahóóó!
Köszi Lányok! na, mennem kell :wink:
Vendég

Lányok! több önbizalmat! A gyereknek szinte minden jó, csak biztonságot és állandóságot kell neki adni. Ha érzi rajtad, hogy magad sem tudod mit akarsz, na azt nem komálják. Én ezt tapasztalaom.
Blo: sztem ha birja a sima tápit, ne adj HA-st. Én is ki fogom majd próbálni a simát mert a DM-es sajátban Humana van és fele annyiba kerül.
Érdekes, hogy a HA-st lehet majd recept nélkül?
Konkri: két tökis jól van, nem sirnak és alszanak és esznek meg nem betegek. Mi kéne még? Tényleg egy rossz szavam nem lehet rájuk. Zsombi éjjel 1x kér kaját, 3 körül és utána is simán alszik reggel 7-ig. Sőt, vasárnap 9-kor kelt a család, ezt kaptam anyák napjára. Igen jól jött az a két óra plusz szundi!!
Férj fronton annyi van, hogy még két hete vasárnap volt egy beszélgetés ami során vmi nála változott (én is nyugodtabb lettem sokkal) és azóta nem járkál sértett hattyúként a lakásban, hanem egész aktiv és normális és nem szól be végre, sőt néha egész kedves. Még egy virágot is kaptam anyák napjára a fiúk nevében, tavaly ugye egy vállveregetés nem jutott. Szóval ha igy marad akkor ki lehet birni vele még 5-6 hónapot, én legkésőbb szeptemberben szeretném ha elköltözne, addigra már Zsombi is egész nagy lesz. Igaz, hogy a suli még tartani fog, de úgyis jön majd meg el is viszi Botit néha , remélem.
Anyósom sajnos nagyon beteg, igy most Boti oda nem megy egész napokra jó ideig.

Kép
Kép
normajeane

sziasztok!
na sikerült végigolvasnom mindent. annyi minden eszembe jutott közbr,amit most nem hiszem hogy le tudnék írni. Akinek leginkább szántam volna írok egy privit. :wink:

Velünk mkinden ok. igaz kismanó megérezte ma a szelet. vinnyogott egész nap. de most durmol. :lol: ma rendesen gagyogott. Azt "mondta":gá-gá. BABAHANGON!!! Éddes volt!!!!
Legújabb szokása hogy este fürdés előtt mikor l.etsezem a pelenkázóra nekiáll röhögni- Hangosan röhög valamin. Nem tudom...lehet hogy rajtam??? :? :lol:

Apja meg egyre szerelmesebb. Most már le sem lehet vakarni őket egymásról ha itthon van. Édesek.Imádom őket. :D

Kép
móni86

Nem tudom, nekem továbbra is jó kedvem van :D

Dolgozom még ma meg holnap egész nap ahogy a főnök engedi.

Én utálok nemdolgozni.Örülök,hogy van ez a mellékesem, különben iszonyúan unatkoznék. Dorka cuki, de érthetően nem elégíti ki az intellektuális igényem :D

Voltunk jógán dudlival.Csak ő nem sírt. Viszont beugrottunk a brendonba vízért és a pénztárnál rákezdett.
Mondtam neki,hogy nyugodtan hisztériázzon, senkit nem hat meg,erre abbahagyta. :lol: Mondtam,hogy később ez lesz a kedvenc elfoglaltsága :lol:

Kép
ndombi

Norma gratula a vizsgádhoz!
Csajok, ezt a füldugó dolgot gondoljátok át. Kérdezzétel meg a picúrokat, mit szólnának hozzá, nem hiszem, hogy lelkesednének.

Ez a nem szeretem a gyerekem ismerős dolgo, de csak megnyugtatásképpen, nem csak az elején van így, később is lesznek olyan pillanatok, amikor ezt érezzük. És szerintem ez így természetes. Ugyanolyan emberi érzés ez is.
Nem dicsekvés, de Szofi is még mindíg szopizik, viszont nem ettől érzem magam jó anyának, hanem attól, hogy mellettük vagyok, ha szükségük van rám, hogy szeretgetem őket, ha azt akarják, és hogy gondoskodok róluk. AMikor Bencénék kezdett apadni a tejem, és először kellett tápszerrel pótolnom, végigbőgtem az etetést, és igen, szar anyának éreztem magam. De ez ma már nem így van, nem esek kétségbe, Szofi 2x kapott eddig pótlást, nem mintha nagyon kellett volna neki, szerintem csak az én megnyugtatásomra volt jó, hogy ne maradjon éhes a gyerek éjszakára. Erről ennyit. És szerintem aki ide jár, és megoszja velünk az érzéseit a gyerekével kapcsolatban, az csak jó anya lehet, hiszen ebből az következik, hogy figyel a gyerekéra, és érdekli, hogy mi van vele, és kéltségbe tud esni, ha valami nem stimmel. Milyen bizonyíték kell még arra, hoyg jó anyák vagytok???!!!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
csibe76

20 perc múlva boldog 5 hót Milu!!!!!!!!!
Vendég

Hunci! Tem meg már megszülettél!!!!! Isten éltessen!!!!!!! :D :D :D Kép Kép Kép
Vendég

Blo, én megszülettem, de a fiam még nem, Milu öregebb :oops: 10,52-kor született
Vendég

Boldog 5 hót a két kis hapsinak! Blo alig látni a kisképet, de nagyon irigyellek, a két pasidért (illetve amit láttam apából... na hát az se hmmmm :wink: ) Hunci kisfia pedig szintén - a te kisképed is pici, de az értelem nagyon látszik rajta, tiszta anyja :) Tyú 5 hó! Az nagyon sok már csajok!

Szopis anyuk: hajhullás: én nem tudom, de ez iszonyt, ti mit teszetek ellene? Én már gumizvaa lszom, mert legalább úgy nagy része a copfban marad, de egy borzalom, hogy minden fésülködés egy marék haj a hajmosás meg két marék. és olyan szépen mutat a fehér kédban a sötét hajam, no meg nem győzöm a gyerek kezéből kiszedni, sokszor a szájából is... :evil: és frankón látom már, hogy kopaszodok :)

Norma véleményét osztom, ha nyugi van, biztonság, akkor ez sokat segít a gyereken...
Amúgy Norma, akkor semmi visszaút ebbe a házasságba? (fura volt ezzel a tudattal néznem a fotóidat az eljegyzésről, esküvőről) Olyan kíváncsi lennk rád majd 5 év múlva!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Norma Gratula!!!
Huni, Milu boldog 5 hót!!!! Hű hogy növünk!!! :shock:
Konkri én nem szoptatok mégis hullik ahajam. Szoptatás alatt egyáltalán nem..most meg...még jó hogy sok van. :lol:

Megpróbáltuk a kajcsit. Lili üvöltött. :D Kell a francnak az alma. :roll: Asszem először a bébiitalokkal próbálkozunk. Úgy megszokja az ízt. Aztán talán majd megy a pép is.

Kép
móni86

Nekem Marcus mondja azt a bébi italra hogy kell a francnak :) csak rágja a cumisüveg cumiját - de nem úgy, nem a foga, mert félretolja és az "örlőfog" helyén rágicsálja. ha az újját bekapja akkor is oda tolja be :), ja és nem elég egy, ő a hüvelyk és a mutató újját szokta bekapni... :) na szóval, Marcunak bármi csöpöghet a cumiból, az neki nem kell... :)
Neki kedv dönti el azt is, hogy mit hajlandó enni... :) hááát észrevettem már hogy elég akaratos, mint az anyja :? Mama meséli mindig, hogy mikor kicsi voltam, azt mondtam, hogy : akarok akarni :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hajhullás ellen: Én levágattam...
Túlvagyunk az oltáson, megúsztuk sírás nélkül. Szogi 6420 gramm, és kereken 60 centi. Mondjuk ezt nem értem, mert 68-as rucikat hord...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri: hát igen, én nagyon hittem abban, hogy sikerülni fog, ezt láthatod a képeken. Nehezen is dolgozom fel, hogy nem sikerült, nagyon nehezen.

Hajhullás: lányok! 14. hét után nem szabad hullania, tehát itt már senkinek nem szabad lassanként. Nekem is az volt Botinál és elmentem Szabó ANikó-hoz aki trichológus és ki is derült, hogy idegi alapon hullik a hajam . Már én is kopaszodtam. A nők lapja szakértői között megtaláljátok őt, érdemes elmenni hozzá. 1x kell fizetni a tanácsadásért, kb 5-6 eFt-ot, minden további alkalom ingyenes. Nem olcsóért vannak hajápolói, de ha nem akarod azt nem veszed meg, ez már saját döntés. Ő elmondja mit lát és mit javasol és mi várható.

Normál esetben a napi 100 szál is sok, 20-30 szál a normális fésűlködés+ napi hullásnak. Mosásnál a 150-200 szál még elfogadható.

Nekem sem százas most a hajam, majd el kell menjek lassan.

Csibe: vmit elmértek, az tuti. Vagy minden rugid el van számozva :). Zsombor 62 cm és még jók rá a 62-es rugik, bár a 62-es bodyk kezdenek passzentosak lenni, az tény.

Kép
Kép
normajeane

Én jövő héten tervezem kipróbálni a gyümit, naaaaagyon kiváncsi vagyok a hatásra.

Kép
Kép
normajeane

Konkri: hát igen, ha beadom a válást a nyáron-ősszel, leszedem majd a képeket (picit fájó szívvel, de hát akkor már tényleg nem lesz jelentése)

Kép
Kép
normajeane

Csibe: Lili 62 centi és 74es rugikat hord...szóval ez nem mérvadó sztem. Minden más ruhája meg 68 vagy 62.

Kép
móni86

hajhullás, köszi. én arra gondoltam, h már nagyon vitaminhiányos vagyok... nem szedek semmit :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Voltunk oltáson. másfél órát vértunk,nem sírt. Bementünk,kérdeztem a dokinénit válthatunk -e HA2-re mert Dorcica elég nagy. Mondta,hogy igen mert már jó öreg. Erre mondta a hédőnő,hogy még nincs 3 és fél hós. Erre halál komolyan megkérdezte a dokinéni (nem vicc-tök komolyan)-hogy biztosak vagyunk-e benne,hogy csak 3 és fél. Mondom eléggé mivel én szültem..... :lol:

6690 g és 67 cm.

Volt ott egy kislány és nem tudtuk eldönteni csabával,hogy 2 v 3 hós és kiderült , hogy 5 múlt. :shock:

Szerintem akkora volt mint Dorci mikor született. Remélem nem lesz óriásbrontoszaurusz! :D Kövérnek nem kövér.

Kép
ndombi

Csibe,
Dóri elvileg 61 cm, de a 68-as rugik szinte pont jók. Szerintem elmértek minket :roll:

Dombi,
Max. jól fejlett :wink:

Konkri,
Nekem nem hullik, pedig vártam, mert szülés után szokott. Mondjuk jól jönne, baromi sok hajam van.

Norma,
Most néztem meg a lagzis képeket, hű gyönyörű voltál :wink:

Blo,
Hogy szalad az idő.. szinte tegnap született...
Vendég

Ndombi: mi is így jártunk a múltkor. Marcus szemezet egy anyukával, és megkérdezte, hogy mennyi Marcus, mondom 3, de akkora volt, mint az ő 6 hónaposa. Most 7,5 kiló és fingom sincs hogy hány centi, jó nagy és ilyenkor úgy elszomorodom, hogy hol van az én pici babám :) de se baj, mert most van egy akkora babám, akivel az előbb merültünk ki a kacagásba, röpülésbe, birkózásba... most csönd van, lehet kifáradt, én meg megigazítottam a frizkóm, mert kisé szétéppet :)
De engem valahogy nem flashel az, hogy hú mekkora... főleg ha cipelni kell a popeszát :)

Jaj, jöhetne már apa, mert megőrülök hogy menjük gépi fagyit enni :), de becsszó, már ettem levest, meg fasírtot, meg főzit :)

Mi így alakítottuk ki a kajánkat most: egész nap 3 órás evések vannak 4körül almával próbálkozunk és 6kor még szopizik- így egyik uzsi ha úgy jön össze alma - de van hogy nincs kedve hozzá, akkor ez is szopi, vagy vegyes... érdekes, estefele már nem bírja csak 2 órát kaja nélkül.

Pandus: nekem is sűrű volt, de most...

Csajok, figyeljétek meg, lassan már karácsony lesz :(, emlékeztek a tavalyi karira :) fúúúúú ... kell a fenének a régi élet :)
Minden bulit lemondanék az előbbi birkóért :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Azér én elmennék bulizni :D

Szigetre ki is megyek, egyik nap.Már jeleztem apjának,hogy egyik nap nörsz lesz.(este)

Bulizni is elmegyek (ha lefogytam...) 2-3h-ig lájtosan 2-3 hónap múlva. Dorcica úgyis alszik, apja meg ért hozzá.Voltunk oltáson ott aaaanyira édes volt a Csaba. Mondta neki a dokinéni,hogy nyugodtan leülhet ő meg pánik arccal közölte,hogy nem ülhet le mert a dorkának látnia kell amig oltják :lol:

Kép
ndombi

Boldog 5 hót Hunornak és Milunak! :!: Édes, drága kis pufók angyalkák! :D

Norma: gratula az ötöshöz, látom te sem sűrűn adod alább, én is ilyen voltam a fősulin, állandóan görcsöltem, csak a jó eredmények voltak megfelelők. De miért??? Meg minek???
Tényleg gyönyörű vagy az esküvői képeken és kár, h ilyen vége lett ennek a szép frigynek. :( Én hiszek az olyan szerelmekben, mint a miénk a párommal, bocs, ha nagyképűzésnek tűnne :oops: Na és itt a jó példa: Vörösbegy!!! Bizti lehetsz még boldog, de ezt nyilván te is tudod!

Mi is ma voltunk 4 hós oltáson. Marci csodálatosan viselte, kicsit lebiggyedt a szája, és kész, semmi sírás, eltereltük a figyelmét, utána még nevetett is. Most viszont kicsit magasabb volt a hője, mint a normál, de hűtőfürdőztük, addig nem adok lázcsillapítót, amíg csak hőemelkedés.

KépKép
Kép
sagi1

Dombi: jó ez a duma: "ha lefogytam"! :lol:

Én is dettó ugyanezt mondom mindig!! Fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, és tetszen magának! Jelenleg én most sajna nem tetszem magamnak, ezért bulizni sem vágyom, MÉG!!!

KépKép
Kép
sagi1

Köszönjük a köszöntéseket!

7190 gramm és 62 cm!

a betegség miatt lement múlt héten 6950 grammra és innen hízott fel 1 hét alatt.

van borostyánláncunk, nem bántja, hagyja a nyakán. meg vettem olyan kenyélrnyomatos ajándékot, a babacsoda oldalon, ez olcsobb mint a brendonos de nekem ez jobban is tetszik, mert képet rakhatsz be másik oldalra.már szárad a kéz és láb!

Norma gratulálok!

Dmobi, mikor mennél?mit hallgatnál?????????????én is mennék, Huncit szomszédnak passzoljuk le ha valahoiva elmegyünk, ők a fogadott szüleim :lol:
Vendég

Sziasztok. Nem hiszem, hogy elmérték volna Szofi hosszát, szeritnem csak azért hord nagyobb ruhákat, mert dagipók :lol: Megnéztem a fiúk kiskönyvét, egyik sem volt ekkora súlyú 3 hósan, pedig mindegyik dagi volt.
Nekem valószínűleg a vashiány miatt hullik a hajam, szednem kellene a vasat napi 4x 1-et, de csak 1x szedem, különben nem tudok WC-re menni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Én a funky-t, RnB-t,rapet szeretem (régen rocker voltam),de engem ahová letesznek ott érzem jól magam és addig amíg haza nem rángat valaki, vagy be nemzár a hely :lol: (feltételezem ez azért megváltozik :D )

Barátnőmnek is hullik a haja mint állat és a hormonoktól is van,az ösztrogénnek van benne szerepe,de nem tudom mi,mert nem néztem utána.(meg vitaminhiány)

Nekem is hullanik kezdett mostanság (hogy mondta az egyik barátnőm,hogy neki hulllik :lol: ) pedig elvileg ugye nekem nem kéne.

Mondjuk a fejemen nem látom,csak a földön.

Ja és azt mondta a dokinéni,hogy tapintható a mája :shock:

Mondom az baj? Azt mondta,hogy átesett valami kis fertőzésen és erre így reagálnak a babák,sok babaánál van.
Zsír. (vagy suttyomban máris alkoholista,VAGY dagad a mája a büszkeségtől,természetesen miattam)

Holnap első babauszi.

Kép
ndombi

Ja még azt akartam kérdezni,Hunci,hogy macerás a lábmártogatós kézmártogatós? Mennyi idő és hogy viseli?(a formaöntésre gondolok,nem valami perverz kannibál étkezési szokásra hahahahahahahahahahahah)

Kép
ndombi

jól tűrte, azt hitte, játszunk, lába jó lett, kezét újból kellett és ekkor kis ujjait egyesével nyomogattam neki, 3 db van kész.
Vendég

No, mi még mindig nem kaptuk meg a 4 hós oltást :twisted:
Vendég

Hunci:
én végül nem rendeltem lenyomatkészítőt,mert soká ért volna ide, anyák napjára akartam odaadni és addigra nem jött volna meg, így sógyurmából csináltuk meg. Az is jó lett, meggyúrtam, belenyomtuk a tappancsot és a kezét, kisütöttem, majd mikor megszárad lefújtam hajlakkal. Tuti lett és nagyon örültek a nagyszülők, dédik! :D De én is úgy néztem, hogy még az a legolcsóbb az összes közül, és ráadásul tényleg klassz, h mellé lehet tenni képet is!
Tök jól felhozta magát Huni súlyban a lemaradásához!

Blo: miért nem kaptátok meg? Még mindig a takonykór??

Dombi:
na én vagyok még így a zenékkel, szórakozással. Mindenevő vagyok, bárhol jól tudom magam érezni, ha jó a társaság. A múltkor valami jazz-es helyen kötöttünk is, állati jól éreztük magunkat, pedig a jazz aztán végképp nem az én műfajom. Persze ez Marci előtt volt, nem mostanában...
Ja, "dagad a mája a büszkeségtől", nagyon jó!:P :P

Csajok! Babauszi kapcsán kérdésem lenne: Nálatok is úgy van, hogy már szinte a második alkalommal lehúzzák őket a víz alá??? Nálunk most azt mondja a barátnőm, hogy így megy. :? Gyakorolni kell ez első alkalom után a vezényszóra való arclocsolást (pl. merülés, és locsolod az arcát) és utána már következőleg le is húzzák a víz alá. Nem gyors ez kicsit? Vagy csak én vagyok paramami??

KépKép
Kép
sagi1

Annyira cuki a mai D.Tóth Kriszta Lola történet:

http://lolavalazelet.nlcafe.hu/noklapja ... etegecske/

KépKép
Kép
sagi1

Bocs, megint én :oops:

Dobok pár képet Marciról:

Kép hason

Kép labdával

KépKép
Kép
sagi1

hogy hogy Blo?

Ndombi te egy kis bolond vagy :)

nekünk is kéne oltásra menni kedden, v aztán kedden és lehet hogy egyedül megyek babakocsival a város másik felébe - ezt értsd hogy kb 45 perc oda az út bkocsival :( és ha még késni is fog a dokinő :(

és nem volt tegnap gépifagyi :((((((((((((((((((

Kép
Kép
Kép
konkri

közben Sagi is írt! Nagyon cukker, és nektek mennyi hajatok vaaaaan, azta paszta....

Jaj, Sleeepin, ma reggel nem te írtál az rtl-en az sms falra? Boldog Bendegúz napot!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sagi, szépek vagytok!Egy nap alatt ideért amúgy a kezeslenyomatos kép, ha átutalással csinálod és elküldöd mailben amit a bank igazolást kiír átutalásnál, akkor aznap v. másnap postára adják és utána jön. Mi szerdán rendeltük, utána ugye szünet és hétfőn feladták, kedden jött.

Blo :cry:
Vendég

Hi!

Konri :) De, én voltam! :) És köszönjük!

Lányok! Bende alig eszik ilyen sűrítmény cuccot, de péntek óta nem volt kaki, tegnap adtam neki kamillateát, meg ma is ivott még. És most kegyetlenbüdös árad a gyerekből és erőlködik a kezemben, remélem lesz látszata is, nem csak légnemű. De alig eszik ilyen izét, mégis ennyire megváltoztatja a kaksit? Lehet inkább leállok vele... Csak akkor meg orrba szájba bukik. :? Na majd kiötlök valamit. áááááááááá nagyonbüdi!!!!!!!!!!!!! :shock:

Mi holnap megyünk 4 hós oltásra! "Alig várom!" :evil: De egy ideig az utolsó! :)

Kép
Kép
sleepin

Utólag is Boldog 5 hót a két kis(nagy)hapsinak! :)

Sagi: Nagyon aranyos Marci!

Konkri: hajhullásnál, nálam ugyanaz a szitu, nagyon hullik :(

Takony ügyben mintha nálunk mára javulást észlelnénk (lekopogom), kiváncsi vagyok meddig bírjuk (nem mintha várnám, hogy visszajöjjön).

Lehet, hogy volt már téma, akkor bocs, de kiváncsi lennék, hogy ti a kötelező oltásokon kívül, miket adattok be az ajánlott oltások közül a csöppségeknek? Egyáltalán adattok-e be valamit?

KépKép
lorcsi

Sleepin: Bendének Boldog Névnapot!

KépKép
lorcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: