A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emma és Máté boldog hófordulót nektek

Na eldugulok, megyek mosogatni.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica!

Petra egy kis tündér nagyon aranyos az első kép
az meg szuper. :D

Olyan jót nevettem a lányomon marad egy kis tej a szájában evés után nem nyelte le teljesn hanem neki kezdet vele gurgulázni
és vagy 10 percig csinálta annyira tetszet neki :lol:
Ma megyünk mérésre is,remélem nem ázunk el.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lmóni: Ok,nem hagyom magam bár mintha ráéreztél volna hogy a mi dokinőnk tényleg ilyen "lerázós".Gyorsan elhadar mindent és már hívja is a következőt :twisted:

Regi:Kiskutya :lol: :lol: Mi kismacskának hívjuk :lol: :lol:

Dettyk: Jobbulást!! Nagyon kis formás Panka imádom nézni :D

Ági

Kép

Kép
agica1126

Hörcsög: köszi :D
Ildike biztos jó pofa lehetett ahogy csinálta.Itt most süt a nap végre! :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica, őszinte részvétem Nektek!

Köszönöm szépen a husis körkérdésre a választ! Én még nem sakkoztam ki, hogy legyen, de nagyon tetszik ez a kb. heti 3-szori husiztatás... (magamból nem indulhatok ki, én gyakorlatilag minden nap eszem húst, a vegák rémálma vagyok..., de egyszerűen nem tudok mással jóllakni, még tésztával sem -- az hamar megemésztődik)

Juba, köszi a dögös napszemüveges Bertus-képet (kerestem a gmailen, de valahogy nem találtam meg)! Oltári! ;-)

Nektarin: Te csini csaj vagy 70 kilósan is, sőt! Nekem a mai fejemmel jobban tetszik a saját 70 kilós változatom :-)) (Amúgy is imádom, amikor magasságtól, alkattól, szakmától (nem mindenki fitnessedző) függetlenül jön pl. Rubint Réka azzal, hogy milyen dagadt, aki 60-70 kiló -- na ja, biztos... 60 kilósan én egy csontkollekció voltam (majd megmutizom, ha találok olyan képet). De ahogy tetszel magadnak, olyan légy! :-) A lakásotok tutiszuper!

Viranka: Tündérpalota? Édes ez a Míra, gondolom, Ő pedig ott a Tündérkirálynő. :lol:

Timi26, Dettyk, Gremese, Kiskolbi: isteniek a talis képek, köszönjük őket, hogy láthatjuk ezeket a kis tüneményeket együtt is (és külön is)! Hát igen, Vikdan elég pasis: kard, sör... krokodilos kép esetleg? ;-)

Heni, ezek a Peti ül a párnahalmon képek olyan édesek! Aranymanó!

Ágica, Petrus csodaszép!

Isten éltesse Emmát és Mátét!!!
Kép

l. móni: köszönöm!!! Hú, forogni hál' Istennek forog Ádi, ha azt sem csinálná, teljesen odalennék.

Az első fogacskásoknak (Máté!) szívből gratulálok!!!!!!!!!! Majd csak mi is sorra kerülünk...

Negyedszerre végre sikerült vizeletmintát vennünk Áditól, halleluja.

Főzés: cukkinit csinált már valaki a babájának? Hogyan, csak megpárolta? Én a savanyított tejtermékek adását még pár hétig halogatom, a védőnénink ezeket előbb javasolta, mint a csirkehusit pl., de eddig minden táblázatban az utóbbit találtam meg korábbi hónaphoz kötve. Majd vadászok rizstejet, hogy tudjak belőle főzni Ádinak.

Kép
Kép
irina

K. Timi: fogunk drukkolni, ez a minimum, de ne haragudj, nem emlékszem, milyen műtét lesz? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Gremese: a képen Dettyk löki a hintát! Marha jól néz ki! Tök csinos és vékony, de nem hajlandó elismerni!!! :evil:

Irina: én szoktam rakni cukkinit a répás, rizses főzelékbe. Kicsit meg kell párolni! Én egyébként imádom a cukkinit!!! :D

KTimi: milyen műtét??? :shock:

Olyan szépek a babás képek!!! :D :D :D
Kiskolbi: Máté szívdöglesztő kispasi! (Mint az apja... :oops: :roll: )

Emmának és Máténak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kép
Kép
timi26

szép napot!

Emmának,Máténak boldogságosat :)

Irina!
igen Ő a tündérkisasszony :) kapott egy mesekönyvet Lilian t.kisasszonyos aki állatbarát és szép kastélyban él :9 azóta rajzolt napkrém és melinda tkisasszonyokat :)

KTimiéknél szerintem körülmetélés lesz

képeket ismét jó volt nézni,esküszöm ez a nyugtató(Silka talán hat a sedatif ma bekaptam 2,mert üvőlteni/törni zúzni támadt kedvem :evil: :oops: )

kérdés ha 131 br-ra voltam bejelentve h. a picsába kaphatok 52e-t? ez ma volt az egyik amin ma elszállt az agyam :evil:

KépKép
viranka

Viranka: nézz utána , mert én a 90 br-ra kaptam 55-öt!

Hajagosné Éva: írj már pár sort magatokról!!! Plííz...

Kép
Kép
timi26

Dettyk: jobbulást! Remélem nem szombat éjszaka fáztál meg!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok :D !

Köszi mindenkinek a drukkot a fogyókúrámhoz :D !!
Emese!Igazából olyan 20 kilót szeretnék fogyni de talán a 15 is jó lesz
(egyszer már sikerült 22 is, remélem most is megközelítem majd)
Egyszer írtad,hogy apátok is fogyizik,meg gyúrni akar,hogy áll most vele?

Annyira édes képeket tettetek fel!!
Dettyk!Tetszik az új avatarod!!Nagyon arik vagytok,nekem a kedvencem a "Most jól kinevetünk!!" kép!!

Kolbi Máté is tüneményes,és látom milyen jól megy neki,egy kocsi és két barátnő :lol: Hát nem semmi kiscsávó,és az a körszakáll :lol: 8)

Perus is zabálnivaló abba a kis kalapba!!!

Emmának és Máténak boldog hófordulót!
Kép

K.Timi!Megy a drukk!!De én sem emlékszem,hogy milyen műtét is lesz??

És a kardok királyát se hagyjam ki :lol: Vikdani egy nagyon jóképű kislegény!!

Péterkéről meg már nem is beszélve,szép mint az anyja!

Csajok! Bertus három napja üvölt amikor altatni próbálom ,tök mindegy,hogy délelőtt,délután vagy este :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Eddig se szeretett aludni de amit mostanában rendez az kész katasztrófa!!!Tegnap este már adtam neki egy Viburcol kúpot,mert sehogy nem tudtam elaltatni!Az előbb ugyan ez üvöltött mint akit ölnek,beletettem a babakocsiba(idebent) és nagy nehézségek árán sikerült csak elaltatni.Szerintetek mitől lehet ez???És mit lehetne vele csinálni?Valakinek nincs valami ötlete ,mert készen vagyok!!!!

KépKép
juba

Viranka, ez tényleg elég durva :evil: , vmi jól el lett cseszve a könyvelésen :evil: .

Timi26, :lol: :lol: , jól van na, de akkor is túlzol... :D . Jó is a cukkini, grillezve imádom, én tegnap padlizsánkrémet csináltam, de csak magamnak :oops: .

Mesi, Regi, Hörcsög, köszi :oops: :oops: . Esküszöm, még 3 kiló, aztán majd meglátom, de ötnél többet semmiképp 8) . Akkó leszek 60 :oops: :D .

Hörcsög, jól látod, Panka tényleg nagyon hasonlít Bencére, de mostmár egyre csajosabb :D ! Alig várom, hogy Te is sok-sok képet tegyél fel!!

Mindenkinek köszönöm a dicsiket, a jókiviket, átadom Pankának :D ! Csak most alig merem dögönyözni, nehogy még több bacit átadjak neki :cry: ...

Ágica, Petra annyira édes, tényleg mint egy kutyus, szinte hallom, ahogy morog a rongyival a szájában :wink: :lol: :lol: . A kis kalapos képen pedig csudaszép, reszkessetek, kispasik :D !!

Irina, én is kb. 3-4x adok Pankának husit, de én is csak pipimellet adtam eddig, Timi26 remek módszerét lenyúlva, jégkockatartóból adagolom a főzihez :D .
A tejtermékekkel még én is várok (az ekcémánk miatt), legalább 9-10 hónapos koráig semmit, aztán majd meglátom :roll: .

Nálunk gomolyfelhős, napocska ki-bebújik, a tegnapi egész délutáni felhőszakadós, jégesős trutyi után kedvezhetne egy kis sétához :evil: ...
dettyk

Sziasztok!!!!

Teljesen levagyok maradva!! :oops: :oops:
Csinálják nálunk a panelprogramot és múlt héten végig anyukáméknál voltunk és megyünk is vissza mert kibirhatatlan zaj van itt!!! :evil: :evil:

Megkérhetnétek titeket,hogy leirnátok nekem kinek,mit eszik már a babája??
Biztos folyamatosan irtok róla,de képtelenség visszaolvasnom!! :(
Érdekelne a napi menü,hányszor adtok egy héten sajtot,tejszint??
Adtok-e már kenyeret??Ha igen mivel??
Egyszóval minden érdekelne,hogy miket adtok,mikor,hányszor...stb!!

Előre is nagyon köszönöm!!!!

Képzeljétek az én tündéri Mollikám egy orditós baba lett!!! :? :?
Rengeteget sir...nagyon kiboritó!!Főleg hogy nem tudom az okát!! :(
Még mindig nincs foga...lehet az is a baj....jajj nem tudom!! :( :(
De tiszta ideg vagyok és szegény Melire kiabálok.... :oops: :oops:
Utálom magam ilyenkor!! :( :oops: :oops:

ancsi26

Sziasztok,

Emmának és Máténak boldog fordulót!

Elszállt amit írtam, brrrrr
Juba, drukkolok a fogyihoz, nekem is kéne már, Robesz is ilyen bár ő csak nappal, a babakocsi vagy a hasam jön be, de ott is küzdünk.

Móni, én benne vagyok, csak 20-25 kg kéne, hogy lemenjen.

Az összes kép szuper.
K.Timi, én is lemaradtam milyen műtét?

Viranka, ez fura, ez kevés, de a bejelentés mikor volt, mert tudod, h naptári évet néznek.

Irina és mindenki köszi aranyosak vagytok a dicséretekkel, de most tényleg muszáj majd fogyni, hiszen szeretnénk kistesót majd és hát......

No megyek, még jövök, ezentúl wordbe írok :twisted:

Kép
Kép
nektarin

Timi!Én is azt hittem,hogy ír majd Hajagosné mert láttam,hogy bejelentkezett!

Vrianka!Nézz utána, szerintem az adójóváírás sincs benne!!Nekem se volt én is 55-öt kaptam!Elvileg most 65 lesz de még szerintem így se jó valami :twisted:

KépKép
juba

Ancsi, nálunk semmi extra, reggel, délelőtt szopi, délben zöldséget párolok főzinek (krumpli, répa, brokkoli, cékla, sütőtök husival vagy almával), uzsi előtt bónusz szopi, uzsira tejpép gyümölccsel (alma, banán, meggy), este szopi. Ebből max. a délutáni bónusz szopi marad ki :roll: . Szóval még nem túl változatos, de alakul :D .

Juba, szerintem nagyon hatnak rájuk (is) ezek a hülye frontok: tegnap pl. Panka minden 1 óra ébrenlét után 2-3 órát aludt, máskor 2-3 óra ébrenlét után alszik 20-30 percet :shock: . Szerintem engedd, hogy kifárassza magát, hátha akkor nem sír :roll: ...vagy csak ilyenje van most :? ...
Köszi :D , már annyiótoknak tetszik az a kép, hogy a végén azt töltöm fel avatarnak :twisted: ...
dettyk

És lőn :wink: :lol: !
dettyk

Dettyk: gyógyulj meg mihamarább!!! Küldöm a sok +++++++++++!

Juba: csak annyit tudok az altatási kínokhoz leírni, amennyi nálunk volt. Nekünk pl. bejött, hogy korábban rakjuk le Ádit fél-egy órával, mint anno (régen fél 8-8-max. n9-kor kezdtük a fürdetést, ami félórás, aztán jött a szopi), azóta jóval kevésbé nyűgös előtte és fürdetéskor. Nálunk is volt ilyen üvöltős korszak amúgy, elmúlt. Okozhatja fogfájás, mert amikor minden elcsendesedik, a baba figyelme csak arra irányul már. De ha tippelhetek: szerintem átmeneti a dolog, és el fog múlni, ha más tünet nincs. Szorítok Nektek!!!

Ancsi: Nálatok is hasonló a helyzet, mint Jubánál, nem? Nálunk volt sok ordítós nap az elmúlt hónapokban, az okok (a betegségen kívül) szerintem ezek voltak: fáradtság, túlpörgetettség, front, fogfájás (nekünk sem jött még ki egy sem).
Kaja: napi kétszer kap Ádi szilárdabb kaját, még 4-szer szopizik (az ebéd után nem kap cicit), tízóraira valamilyen gyümölcsöt, vagy gyümölcs-zöldséget, ebédre: főzelék-hus vagy főzelék-gyümi vagy csak főzelék. Azokat esszük már, amiket a táblázatok szerint ebben a korban szabad (6 hósan kezdtem el hozzátáplálni): tök, alma, őszibarack, csirkemell, pulykamell, rizs, krumpli, sárgarépa, szőlő (héj, mag nélkül) (kaphatna már mást is, de ugye kell pár nap, amíg bevezetjük az új dolgot). Ezeket a gyümiket-zöldségeket lehet párolni, de sütni is, úgy több vitamin marad bennük (héjában sült krumpli, jól szétnyomkodható, sült alma stb.) -- ezt a Kismama babakonyhája c. könyvből veszem, amit nagyon szeretek.

Viranka: Timiéknél a műtét: hát persze, igazad lehet!

CSAJOK, A HUSIT MIVEL DARÁLJÁTOK LE? APRÍTÓGÉPPEL VAGY HÚSDARÁLÓVAL (azon töprendgek, melyiket vegyek)?

Kép
Kép
irina

Ancsi, ez lemaradt: én csak rizst adok a gabonafélék közül, sav. tejterméket még egyáltalán nem, mindezekkel várok még legalább 1 hónapot. Zabpelyhet már elég korán kaphatnak a babák, csak azt még nem szereztem be.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Zéti alszik, gyorsan írok pár sort.

Nagyon jók a képek! Annyira aranyos minden baba!

Gratula az első fogacskákhoz!!!! Hófordulós manóknak utólag is puszi!

Timi26: olyan babakocsit szeretnénk ami nektek is van. Lehet nem teljesen ugyanaz, csak majdnem... Pierre Cardin PS627 ami tetszik. Nektek bevált?

Kaja: Zéti most összevissza eszik. :shock: hajnalban és kelés után szopi, dél körül főzi vagy gyümi. Délutáni alvás előtt szopi, este tejpép, elalváskor szopi.... Eddig azonos időben evett, most változó mikor éhes. Lehet most van valami átállás nála, hamarább alszik el este és korábban is ébred. Ami nagy szó: napközben 2-3x is alszik.
Ebből egyszer a babakocsizás közben.

Nálunk most nagy dolgok vannak alakulóban. Költözésen gondolkodunk. Írtam már, hogy egy új társasházi garzonban élünk. Nagyon szép, de iszonyúan kezdem utálni a helyhiány miatt. Semmit nem tudok Zétinek sem venni amit szeretnék és ha elkezd járni még rosszabb lesz a helyzet. Most sem tudom hová lerakni játszani mert mindenhol van valami veszélyforrás. Egyszerűen semminek nincs hely. :evil: Egy 2 szobás lakáson gondolkodunk, de venni még nem szeretnénk. Főleg mert mi van ha nem maradunk ebben a városban...
Mivel a tesó is tervbe van véve, valamit lépni kell úgy érzem.

Kicsit szét vagyok esve, párom is nyakig van munkával. Ha költözünk az iszonyat zűrös lesz, mivel segítségem ugye nincs. Zétivel érdekes lesz, bár mindig mindent sikerül azért megoldani. :)

Annyira szeretnék saját lakást már, mindig megcsodálom a képeket amiket felraktok a sajátotokról. De amíg nem tudjuk maradjunk-e itt, addig nem merünk belevágni. Nálunk is szóbakerült külföld, páromnak nagyon jó lehetőségei lennének ott. Azt hiszem le kell ülnünk és kitalálni mit is szeretne/szeretnénk.

Addig is szétnézünk másik lakás-ügyben. Most pont jó, pang a lakáspiac, a főiskolások mindenhonnan kiköltöznek.

Jövök amikor tudok, puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milénamóni!!

Nekünk PS 627-sünk van!! :)
Hogy őszinte legyek nem lett a kedvencem,de azt sem mondhatom hogy rossz!! :?
A legnagyobb gondom az vele,hogy egy kézzel nagyon nehezen tolható-irányitható!!
Mondjuk te tudod két kézzel tolni,de nekem sokszor kell Meli kezét is fogni!! :wink:

ancsi26

ancsi: elgondolkodtató, mert ha összejön jövőre a kistesó és öröklődik a kocsi akkor majd hasonló problémák nálam is előfordulhatnak.... :oops: :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, megértem, hogy garzonban nehéz, mi ketten voltunk a férjemmel 1,5 évig egy garzonban albérletben, de nagyon utáltam... Csak 5let (mivel nem ismerem a pontos körülményeiteket): miért nem vesztek lakást, ki tudjátok adni, ha esetleg külföldre mentek (az ingatlan mindig jó befektetés)? Bátor tervezők vagytok egyébként, hajrá! ;-)

Kép
Kép
irina

Miléna! Nektek is megfordult a fejetekben külföld? Szerintem sokunknak.... Mehetne az egész szeptemberi topic Új-Zélandra! :wink:

Kitartás! Amit Irina írt a lakásról, az igencsak megfontolandó! Amúgy meg hajrá tesóprojekt!!!! :D

Irina! Én a megfőtt/megpárolt husit botmixerrel pépesítem. Nincs húsdarálónk. És így nagyon klassz lesz.

lmóni! Apának megmutattam a babataxis Grétit. Erre elhatározta, hogy vesz egyet. Már a csomagtartóban van, hozza haza! :twisted:

Ma buszoztunk. Kb egy éve nem ültem buszon. (Régen rengeteget BKV-ztam, de kb. 4 éve csak autóval közlekedem). Anyu is velünk volt. És nem csalódtam az emberekben!!!!!!! Ugyan olyan egoista önző tirpákok, mint évekkel ezelőtt!!!! Sz.rnak bele, hogy a kezemben fogok egy babakocsit, mindenki lökdösődve teper fel előttem a buszra. Undorító!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Juba! Zsófin azt vettem észre, hogy hiába jött el az alvásidő, hiába álmos, ha Ő nem akar aludni - és én altatom -, akkor hihetetlen balhét levág! (Tudunk sikítva sírni! 8) )
És akkor engedem, játszik, mászkál. Ha utána látom, hogy álmos, akkor hagyja magát altatni. Van úgy, hogy 3-4, ritkán 5 órát is ébren van.
Többet bír ébren lenni, és hosszabbakat is alszik. Most pl. h2-től van ébren (már 3 órája).

Kép
Kép
Kép
gremese

Mármint nem a babataxis Grétit hozza haza... :oops: Bár az sem lenne rossz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk is írta, hogy hanyagolja a tejtermékeket az ekcéma miatt. Zsozsónak is (Apja után szabadon) ekcémára hajlamos a bőre (néha foltos). Ezért a védőnő azt tanácsolta, a tejtermékeket hanyagoljuk 1 éves korig, mert felerősítheti az ekcémát. Én azért egyszer-egyszer adok neki túrót. Idáig sem volt rosszabb tőle a bőre, de nem árt tudni, hogy nekünk ezzel vigyázni kell.

Ktimi! Milyen műtét lesz? Körülmetélés? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Pár kép az elmúlt 5 perc eseményeiről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És egy a tegnapi fürcsiről:
Kép

Kép
Kép
timi26

Irina, nagyon köszönöm :D . Szerencsére a torkom most nem vészes, de az orrom :roll: ...nem kapok levegőt :roll: ...
Husit én is botmixerrel pépesítettem!

Timi26, nem semmi Vikdan, beindult rendesen :lol: ! Máris a trambulint vette célba, onnan pedig már mászik is fel az ágyra :shock: :wink: . Legközelebb Rebeka létrájáról kell leszedned :lol: .
dettyk

Csajok,köszi a hozzászólásokat,remélem tényleg csak átmeneti a dolog!!!!!!

VikDani nem semmi!!!!!!! :shock: :shock: Mit művel?? :shock: :lol: 8)

Csajok valaki nem tudna nekem segíteni,hogy a gmailem merre keressem azt a táblázatot amelyen le van írva,hogy melyik kajcsi fajta mennyi idős kortól vezethető be????
Nem tudjátok mégis mikor rakhattátok fel?Dátum vagy ilyesmi???

Szeretnék most már én is kutyulni neki valamit de nem tom miből lehet már válogatni :oops: :roll:

KépKép
juba

BAKKER CSAJOK!!!

Pont ma beszéltük apával, hogy le kellene lépni az országból!!!! Ezek nem lehetnek véletlenek!!!! :shock:
Testvérem Angliában él (bár most épp a Karib-tengeren nyaral :oops: ), úgyhogy még lenne hova mennünk is. Nagyon komolyan gondolkozunk rajta!!!

Nagyon szuperek a képek!!!!

Ma kijött a 2. fogunk (turbó tempóra kapcsolt Marci, 2 nap alatt 2 fog), azzal volt egy kis szenvedés, ma egész nap 10 percet aludt (egyébként 2x30 percet szokott) és már ebéd közben annyira álmos volt,.... na, de megmutatom... két falat között elaludt szegénykém. :oops: :oops: Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Juba! Te fogyókúrázol? Szoptatsz még?
Nem ártana hirtelen ledobnom 5 kilót, csak nem szeretném, hogy elmenjen a tejem. Minden ötletet szeretettel várok, kivéve azt, hogy miután elaludt Marci álljak neki tornázni, a lábamat sem érzem!!! :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó80,Juba!
receptek gmailen a Címkék---Receptek címszó alatt vannak(elméletileg mindent beletettem amit küldünk :))
vagy www.mindmegette.hu babareceptek
vagy az Anitja által egyszer belinkelt nagy Babaszakácskönyv(nem tom,gmailon ez fent van-e)
http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Anikó!
pl. este 6 után ne egyél,inkább sok gyümölsöt,zöldséget fogyasszál :) én nagyon lájtosan csinálom a 90 naposat pl. de.csak gyümölcsöt eszem :) így már jó pár kilót leadtam,tejem van sőt néha nagyon befeszülnek és dagadnak :)
esetleg pluszban Rubint Rékának nyomatahatod a 21 perces tornáját(én ezt spec.lenémítva szoktam,v. kicsi hangerőn mert hangjától kiráz a hideg :oops: ) ez talán egyik alvásidőbe belefér :)
Vagy mehetnétek bicajozni Marcival,az is jól megmozgatja az embert és közben izmosít is :)

Timi,Dettyk!
aranyosak a képek :)
ma elmentem Bálintot leméretni :) hízott kemény 10 dekát és nőtt másfél centit közben teli szájjal röhögött mindenkire (nem értem itthon miért üvölt :roll: )
Míra miatt másképp kell az óviban az 1 megérett a meggy c. népi mondókát tanítani(Ő már ismeri,óvónéni máshogy tudta az egyik számnál a rímet,lányom javított,most a mi verziónkat tanulják :lol: :lol:
szép estét :)

KépKép
viranka

Emmának és Máténak sok boldogságot!

Kaqk! Hogy van az ünneplő Emma??? Kérlek jelentkezz, nagyon sokat gondoltam Rátok. Aggódom!
dmaggie

Viranka!

Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettél!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Mai fürdésről pár kép:
Kép Kép Kép

Csajok köszönöm szépen a rengeteg bókot :oops: Péterke is köszöni:-)

Vikdani :shock: már rettegek előre.

Külföld- hát én tűznék innen az tuti ( de a zuram nem akar )

Kaják: basszus ahogy itt irogatjátok, teljesen rádöbbentem, hogy én mostanában többnyire csak üvegest adok :? lusta vagyok pepecselni :oops: de majd már, ha a kertből lehet főzni...alig várom.

Fogyókúra: csajok én nagyon jól tudtam fogyni a sómentes diétával , igaz tengeri sóval sóztam :wink: de fogytam.

Emese kérünk fotót a taxizó Zsozsóról. Amúgy nekünk is van már :wink: dobozben szekrény tetején, lehet lekellene már vegyem?

ennyi emlékezetből a hozzászl. :oops: - hosszú haj rövid ész :oops:

Heni
KépKép
heni81

Aniko80, nagyon jó ötlet, amit Viranka leírt. Én a Norbi-update-et is tudom javasolni :D (bár sosem hittem benne), de az első Timi26-Hörcsög tali óta 12 kg-tól szabadultam meg :D . Mondjuk majd' minden nap tornáztam, de általában Norbi has-farizom tornáját csináltam, ami szintén 20 perc. Réka 20 percesei is jók, de a sok kitöréstől fájt a térdem. Babakocsival megyünk Bencéért a suliba. Lecsökkentettem a kaja mennyiségét, kenyeret kb. 2 hónapja nem eszem (semmilyet, és péksütit sem, sőőőőt, zsemlét és kiflit sem :wink: ).
Ja, és Panka még 4x szopik naponta, ebből a kora délutánit kevesli csak. Bár a szoptatós teát még mindig iszom...:oops: Legalább rendben van tőle az emésztésem...
Viranka, ez qrva jó, én is lenémítom, mert frászt kapok a sipításától :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . És az ilyen önimádó benyögésektől: Szebb vagyok már, mint a béka, mert az edzőm R.R. :lol: :lol: :lol:
dettyk

No, akkor folyt.köv. :lol:
Édes zsíroskenyér, csak tudjam követni, meg még ma este befejezni! :wink: :lol:

Hörcsög! Én már nagyon várom a tudósítást. Olyan Drága vagy, mindig mindenkihez van egy kedves szavad, még ha az időd nem is nagyon engedi.
Mi volt a mérésen? Mennyi az annyi?

Heni! Már annyit dicsiztük a kisfiadat, hogy lehet, ettől fog lefogyni. :wink: :wink: Viccet félre, nagyon-nagyon szép. Akartam már írni, hogy Albert is teljesen beindul az állatok láttán, a múltkor a galambok izgatták, csak úgy forgott utánuk. De imádja az autókat, a gyerekeket is.

Máté meg angyalarcú szívtipró, okos, érdeklődő tekintettel. Micsoda hárem!

Meryke! Gratulálok a fogacskához. Már tényleg egyre kevesebben vannak a fogatlanok.

Anitja! A puding próbája az eper, akarom írni az evés. :lol: Próbáld ki, és figyeld a reakciót vagy a nem reakciót!

Ágica! Ez gyorsan ment!!!!
:wink: :lol: Nem tudom, inkább mutasd meg orvosnak!
Petra képen akkorát nevettem. :lol: Ó, még egy gyönyörűség!!!!

Dettyk! Szijjja!!!!!! Jaj, gyors gyógyulást kívánok! Majálisos Panka gyönyörű, a közös kép meg egyszerűen csúúúúúcs!!! Avatar! Igen, igen!!!! :lol:

Regi! Puszi a kis pakolósnak!

Móni! Hát igen, nagy szerencsénk van ezzel az orvossal. Én tökéletesen elégedett vagyok vele. Nagyon előrelátó is. A kúppal is milyen igaza volt. De az is szeretem benne, hogy nem lő egyből ágyúval, szépen kivárja és csak akkor ad antibiotikumot, ha már nagyon muszáj. Szokott olyat csinálni, (mint a kúppal is) hogy felír egy antib. receptet, ha szükség lenne rá. Legtöbbször kidobom a kukába, de ha szaladni kellene, akkor meg kéznél volna a segítség. Teljesen megbízik bennem, tudja, hogy én is csak akkor adok a gyerekeknek gyógyszert, ha szükséges.
Hehe, rajtam nem múlna a dolog.

Viranka! :twisted:

Juba! Szegénykém! Én, ha nagyon nem akar aludni, akkor még szórakoztatom, várom, hogy még álmosodjon. Ha elég álmos, akkor pikk-pakk elalszik.

Nektarin! Nagy baj, ha nekem is jobban tetszik a teltebb kép? Annyit biztosan nem kell fogynod! Hohó, hát Ti is???? (Nekem 10-12 lemehetne bátran)

Miléna! Sok sikert!!!!

Emese! Ne is mondd! A közlekedési kultúra és egyéb is a béka valaga alatt van jó mélyen. A bevásárlóközpontokban is csak tolják szemellenzővel a kocsikat, ne is merjen senki sem eléjük lépni, se gyerek, se babakocsi. Nagyon észnél kell lennie a kismamáknak.

Timi! Mit művel ez a gyermek??? Ez igen!

Anikó! Ez ám a gyorsaság! Alvós Marci kép óriási!!!
dmaggie

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolásokat :D

Utólag is sok boldogságot a hófordulós, névnapos babáknak és a szülinapos, névnapos Anyukáknak!

Szenzációsak a fotók! És egyik baba ügyesebb, mint a másik!

Juba: Tök jó, hogy mégis lesz netetek! Sok sikert a fogyihoz!
Mától én is elkezdtem, visszatérek a terhességi diabétesz miatt oly jól begyakorolt szénhidrát-számláláshoz :evil:

Viranka: R.Réka lenémítva :lol: :lol: jó ötlet :lol:

Mi - mármint Dorka - leragadt a tolatva kúszásnál, bár már nagyon "érik" az előre való kúszás is, és egyre többször nyomja ki magát négykézláb.
Kibújt az 5. fogacskája is, most várjuk a hatodikat.
Sajnos az éjszakai "szoftverje" elromlott: oda az átaludt éjszakáknak :( . Újabban rendszeresen 2-3x felébred éjjel; többnyire elég a cumit a szájába tenni, és visszaalszik, de van, hogy magunk közé vesszük az ágyba, mert csak úgy nyugszik meg.

Kipróbáltuk a kapros tökfőzeléket, cukkinifőzeléket (egy kis vöröshagymát megfuttatam olajon, rá a cukkini és pipihusi, majd kevés vízzel megpároltam; a végén nagyon kevés t.k. tönkölylisztes-tejszínes habarással sűrítettem), valamint a petrezselymes karalábéfőzeléket (ezt krumplival sűrítettem). Nagy sikere volt, csak úgy falta :D
Viszont sokszor nem kéri a gyümölcsöt tízóraira vagy uzsonnára (se az általam kutyultat, sem az üvegeset) :shock: Pl. ma kihagyta a tízórait és az uzsit is, nem volt hajlandó enni gyümölcsöt, de az utolsó uzsis próbálkozás után negyed órával a főzeléket már mind befalta :shock: Nem értem :shock:

Most így eszünk:
reggeli: szopi + tápszer
tízórai: gyümölcs gabonával (rizspéppel)
ebéd: szopi + főzelék husival vagy sajttal
uzsi: gyümölcs joghurttal és/vagy túróval
vacsi: főzelék vagy tejpép
elalvás előtt: szopi+tápszer

Tapasztalt Anyukák: pontosan hogyan kell a darabos ételre "átállni"?
Úgy látom Dorkán, hogy már nagyon rághatnékja van (ma pl.nagyon nagy élvezettel csócsálta a kenyérhéjat, és kipróbáltam tegnap, mit szól a babakekszhez: ha összetöröm pici darabokra és úgy adom neki, ezt is elnyammogja).

Jobbulást a beteg vagy allergiás babóknak!!!

Kép
dotildi

Dettyk: ez igen, gratula a -12kg-hoz!!! Mennyire szigorúan csinálod a Norbi-diétát? Csak 1-2 kód? Ezzel is kacérkodom....

Kép
dotildi

Néhány fotó Huncutkámról:

Apa megpróbál etetni. Még nem tudja, mire vállalkozott :wink:
Kép

Kép Kép

Próbálkozhat jobbról, balról:
Kép Kép

hihihi
Kép

így szoktam aludni:
Kép

azért komoly is tudok lenni:
Kép

Kép
dotildi

így alszok Anyáék ágyán:
Kép

Kép
dotildi

Anikó: hát én padlót fogtam Marcitól!!! :lol: :lol: :lol:
Az én diétám nem éppen szoptatós kismama barát: reggeli: vajas zsemle kakaóval, ebédre szinte minden jöhet, kivéve tészta és kenyérfélék, vacsora: fogyi tea+kapszula. + Avonos bőrfeszesítő krém... :oops: (sajnos mozogni nekem sincs időm, állandóan rohanásban vagyok... :wink: )
ÉÉÉÉÉs reggel feljött rám egy újabb régi nadrágom!!! :lol: :lol: :lol: (ami 1 hete még nem!)

Heni: nagyon jók a fürdős képek!!! Mit értesz sódiéta alatt? Mindent eszel, csak nem sózod meg?

Dotildi: marha jó a sorozatkép az etetésről!!! Majd megszokja apa is...

Kép
Kép
timi26

Dotildi! Dorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csúcs ez a képsorozat!!!!!!!!

És persze VikDan sem semmi! Hova megy ez a gyerek.... :lol: :lol:

Marcika..... Anyonpuszilgatnivaló kis tündérbogyó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Viranka jól írta.
Körülmetélés lesz nálunk.
Sokáig vaciláltam rajta de végül mellette tettem le a voksomat.
Egyre több anyától hallom, hogy milyen problékák vannak a fütykössel.

Szóval előre is köszönöm a drukkokat.

Csodálom azokat a mamikat akik fogyóznak. Nekem nincs erőm hozzá pedig kellene.

Na lépek megyek alukálni.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Csak egy kis szösszenet!

Köszönjük a köszöntéseket!
Máté boldog hófordulót!!

Jól vagyis jobban vagyunk, kevésbé vagyunk taknyosak, köhögés nincs, csak picit rekedt reggel!

Voltunk méretkőzni:

65cm, 7100g!!!!! WOWOWOO

ja és a mérlegtől félünk!!! Miért, ma is úgy elkezdtett sírni mintha valami belehasított volna..... később ( 10 perc múlva a kocsiban ülve ) derült ki hogy

KIBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKA !!!!! Ezt a 8 hós késői anyáknapi ajándékot! Nem is kínozta nagyon, bár lehet azért mert megfázás miatt panadol sirupot kapott esténként és az segített neki... Bár mondta a védőnő, h most hogy le van gyengülve a szervezete lehet kibújik a fogacska... van a betegség és a fogacska között összefüggés??????????????????,

Evés:
azt mondta a védőnő, h tízórai meg beéd után már ne adjak neki tápszert csak vizte ha szomjas!
Tehát
reggeli tápszer
de: gyümi+ ( majd joghurt, túró, zabpehyely, keksz ... ilyenek )Most még csak gyümit eszik
ebéd: főzi kétnaponta husival
du: pép
vacsi: jóéjt rizses tápszer

Szóval ennyi, jól vagyunk! Amennyire lehet!

Ja és 7 nap és utazunk, már alig várom, és 14 nap és költzünk, na ezt nem várom, mármint a pakolást, először anyuékhoz költözünk, picit félek, aranyosak, segítenek, alkalmaszkodnak de hát csak 60 évesek! meg hát egy szobába leszünk, minden cuccunk egy raktárban...... és lehet fél év!!!!!!!!!!!! sebaj a végcélt kell nézni igaz!!! egy szép kis ház!!!

na jó éjt!

Dmaggie: köszi az aggódást! Ti hogy vagytok???

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már biztos Mindenki bevágta a szunyát, erre én meg most jövök...

Emma-bébi! Boldog 8 hónapot és gratulálok az első fogacskához!!!! 8)

Jaj, nagyon szépek a képek egytől egyig!!! Jókat heherésztem rajtuk, és eszembe jutott, hogy nemsokára az aranyköpéseken fogunk majd jókat derülni (Míra jól treníroz minket...) :roll: :lol:

És köszönjük szépen a dicsiket Mátéval mindketten. Tudom, hogy gyakrabban kéne képeket feltennem, de ugye technikai málőrök vannak nálam...

Most a Szüleimtől írok, lejöttünk, mert holnap Apukám leruccant minket Pécsre. Több mint fél év után bemegyek a munkahelyemre, és tuti lesz valami lecseszés... valahogy érzem. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor meg azért. :? :cry:

Szóval majd visszaolvasok meg minden, talán holnap este, de legkésőbb csütörtökön, akkor leszünk újra odahaza. (Apánkkal, mert Őt sajnos otthonhagytuk... :cry: :cry: :cry: )

Nektek és a Babákoknak jóéjt, pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt :D !

Aniko80, annyira dili vagyok, elfelejtettem Marcit dicsizni tegnap, pedig szegénykém bealvós képén tegnap majdnem potyogtak a könnyeim :lol: :lol: :lol: :lol: , édes-édes :D !!!

Heni, Péterke a gyönyörű szemeivel a lányok álma :wink: :lol: , látom, bejön neki a karika :D !

Dotildi, a képek szuperek!! Dorka édes kis bohóc :lol: !!
Diétát szigorúan csinálom, és nem csak az időt figyelem, de tényleg a mennyiségeket is :roll: . Mostmár jó, mert megszoktam, az első két hét volt nehéz. Általában csak 1-2-es kódot eszem, de a múltkor elcsomagoltattam magamnak egy szelet csokitortát anyu szülinapján, és másnap reggel megettem 8) . Mielőtt elkezded, gyakorold, hogy "NEM kérek, köszönöm!!" :wink: :lol:

Kiskolbi, szuper az új avatar :D !!!! Nyugi 8) ! Nehogymá lecsesszenek!!!! :evil: Várjuk holnap a beszámolót :D !!

Kaqk, nagyon szép súly :D !! És gratula az 1. foghoz :D !!

Nálunk még mindig csak dagadt íny alul-fölül :shock: . Az alsó két fog már lassan 3 hónapja kint van, és ennyi...majd 4-6 fog egyszerre fog kibújni :roll: ???
dettyk

Timi26 Bocs mindenkinek hogy nem írtam mostanába csak én is dolgozom mint könyvelő és ezek az időszakok máj 31-ig baromi nehezek főleg egy-két át nem aludt éjszaka után. Próbálok képeket feltenni.
Rólunk: fog nincs nyüszi van. 75 cm 9 kg. Most ébredt mindjárt jövök. De szuper hogy vagytok mert amikor tudok fellépek a babanettre és legalább egy picit kikapcsolódok. De olvasni sem tudlak mindig titeket. A képeket viszont megnézem. Gyönyörű minden baba szívből gratulálok mindenkinek.

Kép
hajagosné szabó éva

Kép Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Kép Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: