2003.11.05 06:50
2003.11.05 08:06
, csak kérdezek.
Ezentúl rendszeresen elviszem, jó kis kimozdulási lehetőség lesz télire.
Most meg ki akarom használni a szép időt. Gyorsan megreggelizünk, és kimegyünk a szigetre sétálni. Délután (ha nem alszom be Lacikával, mint tegnap
) jövök olvasgatni!
2003.11.05 11:05
Anyóséknál nincs ma egyáltalán fűtés, úgyhogy nem hozzuk be CSengét
úúúúúúúgy sajnálom

... Ja és Miki-miki-Mikulásnak hívja
)2003.11.05 13:04
Ma jártunk is felétek a piacon és Vili emlegette a kocsiban Lucát. Lehet megismerte, hogy felétek megyünk.
) teljesen jól a 20. hét után lettem. Akkor már nem kellett a torecan, tudtam dolgozni, aztán a legvégén mikor a gyomromat nyomta a nagy fenekével, megint hánytam de nem annyira, mint az elején. 2003.11.05 13:28

Végül ment valaki kukoricázni? Én nagyon mentem volna, de Barnikám még mindig szörcsögi, én pedig itt poshadok az Akadémián - gyorsan próbálok mindent megszerezni a szakdolimhoz, hogy utána már "csak" írni kelljen... 2003.11.05 13:49
Mivel itt az osztályban megy a Mikulásozás, mondom nekik, jaj, de jó, már jön is a Mikulás szombaton. Erre néznek rám, mint aki meg van huzatva. Dani: anyu, de hát az még 1 hónap!!!
Szerencsére a természet besegit és neki még mindig sok tejfoga van. Állitólag attól van, hogy a terhességem elején Sumetrolimot szedtem és ezért nem alakultak ki a csirák
Akkor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok...
kettesben lenni apával, mert ez ezer éve nem fordult már elő. 2003.11.05 14:44
Mi lenne, ha utána lenne, és akkor Nyuszimanóék is ott tudnak lenni.
2003.11.05 14:58

De már akkor csúnya sárga színűek és nem szép fehérek voltak elöl a fogai (fent 3 db), amikor kijöttek. Én is arra gyanakszom, hogy valami a terhesség alatt. De hogy mi??? És most hogy tudnám kivédeni? 

Dani fogai
Nem lehet egyszerű... Barni nem vészes, ma focizott a nagyival, mondta neki a nagyi, hogy nagyon ügyesen rúgod a labdát!, mire ő: "Tudom, anya is mondta!"
2003.11.05 15:16
)
, bár amennyire tudom, ez ebben a korban még teljesen normális is lehet. 

! 

k! 

2003.11.05 16:25
Igaz,volt időpontunk.Olyan ügyes volt,hogy még a dokinéni is megdícsérte.Egyedül levetkőzött.Még a pelust is le akarta venni,de mondták azt nem kéne.Lefektettem az asztalra,meghallgatták a szivecskéjét.Utána kezére,lábára csipeszek,mellkasára pedig nyolc tappancs alatta zselével.Rendes EKG piciben.Kori pedig folyamatosan kérdezgette:mi a?mi a?Meg sem moccant csak amikor kenték a zselét kuncogott,mert csikis nagyon.

Megállapították,hogy tényleg van szívzöreje/olyan kinövős fajta/nem kell semmit csinálni vele.Egy év múlva kontroll. 

2003.11.05 16:32
Én benne lennék, nyakig!
), nagyon szívesen megtanulnék már végre!
December közepéig terveim szerint még "tehermentes" is leszek, szóval bármi jöhet!
A hétvégi kora délután nekem tökéletes lenne, már persze ha pont nem megyünk nagyizni azon a hétvégén.
Szegény Helenka, ez borzasztó, hogy máris szenved a fogacskájával! Én meg csak vigyorogtam, mikor azt mondta a doktornő, hogy már ilyen aprócska gyerekeket is el kell vinni ellenőrzésre.

Ugyan kinek lenne ideje azt mind elolvasni?!
Már azt hittem, csak az én családom bolondult meg.
De ha másnak is rossz napja volt, akkor biztosan a napkitörés, vagy valami front, de nem mi vagyunk a hibásak!
Na, utána keddre virradó éjjel jóformán semmit nem aludtunk, még köztünk is csak forgolódott, felkelt, letolatott az ágyról, odajött a fejemhez, és követelte, hogy vegyem fel. Ezt kb. 5 percenként, addig, amíg be nem elegeltem, és brutál mamihoz illő kegyetlenséggel lenn nem hagytam. Ott állt szegénykém az ágyam szélére hajtott fejjel, és bömbölt, én meg kiabáltam vele, hogy megmondtam, hogy ha mégegyszer lemászik, nem fogom újra felvenni, és menjen a saját ágyába, oda fel tud mászni egyedül is. Végül persze megsajnáltam, és újra közénk vettem, utána nem is mászott le többször, de aludni ettől még nem tudott szegény. Reggelre teljesen készen voltam.
Komolyan megfordult a fejemben, hogy normális vagyok-e, amikor újabb kisbabát szeretnék. 
Ha nem ígértük volna meg, nem is indultam volna el kedden reggel a játszócsoportba, fájt a fejem, hulla voltam, és Lacika is hozta a legrosszabb formáját. De jó, hogy elmentünk, egészen feldobott mindkettőnket a program.
A sziget is szuper volt ma, furcsa, de alig páran voltak, pedig olyan gyönyörű idő volt, és sajna már nem lesz sok mostanában.
2003.11.05 18:51

2003.11.05 20:20
:
.
.
, ezekből egy (az egyik 1-es) le is van törve.

. 2003.11.05 20:52
Boldog szülinapot!Ezzel a betegséggel Hanna is így volt eddig. ma délután vigasztalhatatlanul sírt 2 órán keresztül, majd 1 órán hányt azóta, hogy lekopogjam nincs baja, nem lehetett lebeszélni, hogy ne egye túl magát este. Most aztán nem tudom, hogy gyomorrontás vagy a vírus?? 
Ha már csak apa jön haza és kopog akkor is rögtön kiáltja, hogy anyuci, ki az, a mikulás?
2003.11.05 21:29

Nem kell vele semmit sem csinálni, néha kontrollra kell jelentkezni. Majd 12 évesen kell ismét vinnem. 
: Most 12 éves a kislány, nincs semmi baja, de azért nem vagyok benne biztos, hogy amikor majd terhes lesz, szülni fog, nem lesz ezzel gondja, mert ugye mint tudjuk a nők szívét megterheli a babavárás. Ha azt mondták, hogy kinövős fajtájú, akkor tényleg ne izgasd magad, Korinak nem lesz semmi baja. 
Én csak azon csodálkoztam, hogy a fiúknál semmi gondom nem volt, miért pont most találták ki. Ja, lehet, hogy öregedtem a Mii születése óta?

2003.11.05 21:31

2003.11.05 21:53

2003.11.05 23:31
Én is tudom,hogy nem lesz semmi baja,de azért jobb elővigyázatosnak lenni és megnézetni az ilyen dolgokat.Szerencsére még tetszett is Korinak az EKG és nem ordította végig mint az elötte lévő baba.Itthon elmesélte apának,hogy csipe,csipe keze,lába,tappancs néni.Remélem elég érthető volt.

2003.11.06 01:43

Indulhat a visszaszamlalas
)
Nalunk is azt mondta a doki,hogy genetikai dolog es orokolheto a hajlam a rossz fogakra. Mi is mossuk Madike fogat miota kijott. De ki tudja mi lesz.

a nevemnel. Megtenned hogy a Fatusnal a 8 evet inkabb 1994-re javitanad? Elore is koszi.
Legjobb az amikor nem tud mit csinalni, mert nem figyelek ra, akkor ovatosan lehasal, es ott ordibal a foldon.
Egyenlore meg nem csinalja sokszor, de mar oszulok en is. Es mellette bekoszontott, az anya jo csak... Tehat nalunk is zajlik az elet.
Van itt egy nemzetkozi bolt (vagy 40 percre autoval eszakra) es elmentem hetfon es megvettem a szaloncukrot a fara es a telapokat. Itt mar ilyenkor meg kell venni, mert eleg hamar elfogy es ok az egyetlenek, ahol be lehet szerezni. Szerencsere majdnem minden van naluk, amit mashol nem lehet beszerezni (gondolok itt turora, fustolt karajra, Gyulai kolbaszra, vaniliacukor...es meg sorolhatnam) 2003.11.06 11:24
És remélem, senki nem gondolja ebből azt, hogy ő(ke)t ne látnánk szívesen, jó lenne, ha minél többen ráérnének
, de a Mikulás jöjjön a maga idejében! Nem lakik vki Interspar közelében, hogy meg tudja nézni ezt a Mikulásruhát (főként, hogy mekkora is valójában)? 1500 FT tényleg nem tűnik soknak egy komplett felszerelésért
Van egyáltalán vki, aki 5-én du ráér?????
A Zsomából látszó arcocska is nagyon szép
Láz? 

Ugye, nem????? 2003.11.06 12:23
Utoljára kb egy éve volt benne részem.Hiába fekszem le Korina mellé,nem tudok elaludni.
szemészeten biztos minden rendben lesz.
Balu Zsomával 

Petrát,hogy viszed?Babaülésben?Nem emlékszem a repülőn van e pici babáknak valami biztonságos ülés./illetve inkább fekvés/
Mi még nem voltunk gyerekek nélkül egy napot sem.
Az a különbség,hogy a lányok minden evés után így néznek ki.
Uzsiidőn meglepődtem,de aztán leesett,hogy csak itthon van éjjel 3/4 2.

2003.11.06 12:49
Nekünk is totál megfelel, sőt
sikerült is tuti jó ajándékot vennem úgy, hogy apa nem is tud róla
Kap 2 jegyet egy hokimeccsre (a kedvenc csapata játszik
), Doncival meg csináltunk neki egy papírnyakkendőt és anyagból ragasztottunk rá mindenfélét, a borítékra még "rajzolt" Donci repülőt meg telefont (csak én tudom, hogy azok
). Már úgy várom, mit szól a párom
2003.11.06 12:57

2003.11.06 13:12

Megunhatatlan! 
2003.11.06 13:38
Van egy baromi nagy bordó kord terhesgatyóm
, azt felveheti alá
Addigra már neked is jó lesz talán néhány órára egyedül maradni a babácskával
Nekem néha nagyon jólesett, hogy András elvitte nagyizni Ármint, mert folyton lelkiismeretfurdalásom volt Vilkával szemben, hogy nem tudok csak vele foglalkozni!
Nálunk maradandó ajándék nem lesz, hiszen 3 héttel előtte van a szülinapja, 3 hét múlva pedig karácsony.
Már napok óta mondogatja, hogy "megyünk apával az óriásparkolóba", persze, autókat nézegetni
Én tegnap az állandó "és, milyen autó van még?" kérdésre vagy 30 féle autótípust mondtam neki - büszke is vagyok magamra
Már ő is sorolgatja.
Kitaláűlta magának Ókusmókust, aki hoz neki kolbászkát, kukoricapelyhet és kiflit - meg épp, amit kíván
Ókusmókus amúgy a tetőn szaladgál, néha eltörik, de akkor apa megjavítja
És a virágok közt lakik a vázában
2003.11.06 13:59
2003.11.06 14:08

Luca tegnap a lekvárosüveget kaparintotta meg, az eredmény hasonló volt.
Csak én sajnos nem tudtam mivel megörökíteni.
A tábla tényleg jó ötlet, én is éppen most akartam beszerezni a lányoknak. Kerepesen az egyik ajtót firkálhatták, nagyon szerették.
Na, azt néha nagyon nehezen viselem....
Helena foga
Lucának is tetszett
. Egyből azt kérdezte, mikor jön már Balu?
Mondtam neki, hogy most nem. Erre ő: akkor menjünk mi... most!
Nem is az a lényeg, hanem, hogy együtt legyünk.
2003.11.06 14:24

.. az nem, hogy Luca beteg
Gyógy
-ok a nemtudnimilyenbajára!!! 

2003.11.06 14:33
Már tudom is, mit kap a motor mellé. Még pár hónapja láttam az Ikea katalógusban, hogy lehet kapni festőállványt táblával és elé lehet egy hatalmas papirgurigából papírt tekerni és akkor festeni is lehet. 
Még jó, hogy 5 percre van tőlünk az Ikea
És tényleg megette, elnasizta délelőtt
SZóval nekünk a Miki-csomagban aszalt gyümik, magvak lesznek, meg egy jelképes Miki-csoki, amit szerintem én fogok megenni, mert a gyerekem nem hajlandó. Hallottatok már ilyenről??? 
Tényleg fura lehet ez az egyik nap láz, másik nap kutya-baj állapot. Mégis mitől lehet???
2003.11.06 15:04
Szuper a kép a fiúkról!
Engem legalábbis kicsit se zavart gyerekkoromban. Volt az Igazi Mikulás, aki otthon ajándékot dugott a cipőmbe, és voltak játszási mikulások, mikor pl. az iskolában egymást ajándékoztuk meg, vagy Anyu munkahelyén volt műsor és ajándék. Egy percig nem zavart, tejesen külön kezeltem az Igazi Mikulást attól, hogy egyébként játszunk is mikulásosdit. Persze lehet, hogy akkor már több voltam 2 évesnél
, de szerintem 2 éves koromban se bántam, ha többször kaptam ajándékot.
Ezzel persze nem abba akartam beledumálni, hogy mikor legyen a mikulás-buli!
Olyan pocakja van, mint egy jó öreg sörbarátnak.
) Sógornőmmel azt tervezzük, hogy kedden és csütörtökön ott fogjuk tölteni a délelőttöket. Ha gondolod, össze is szervezkedhetünk, vagy leírom pontosan, hogy merre van, ha lenne kedvetek megnézni. Szerintem nagyon tuti.

, de ezek szerint létezik.
Az enyém bezzeg már messziről kiszúrja a milka-lilát, és harsány ham-ham kiáltásokkal üdvözli.
Pedig igyekszem ritkán adni neki, de azért heti 2-3 kis nassolás nélkül én nem élhetek, ő meg néha rajtakap, és olyankor nem fér a pofámra nem adni neki belőle.
2003.11.06 15:18
)
2003.11.06 16:36
! És nem vagy maradi egyáltalán. NÁlunk is Jézuska jön, aztán majd egy kicsit nagyobb korában már együtt fogjuk a fáradt Jézuskának a fát feldíszíteni
. 2003.11.06 16:52

A Beus még nem fogta fel, hogy mi az, hogy Mikulás. Tegnap szóba került a dolog, és nézett a Mikire, hogy hiszen nálunk egész évben van egy "Mikulásunk". Sokszor a Mikinek szoktuk mondani, hogy "Mikulás".

2003.11.06 19:02
Gondoltam is rád, rátok!
2003.11.06 20:31

Igaz, hogy csak egy méretben létezik, de volt egy kicsomagolva, annyira nem kicsi, a kabát része mindenképpen elég nagy szerintem, a nadrág lehet hogy necces lesz hosszra, de a derékbősége az nagyon tuti, beleférek kétszer
.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint