kisfruzsi, gyönyörű a kislányod, szuper, hogy jól vagytok;)
zorróné, pocakfájára nem próbáltátok a Sab Simplexet? Hasonló mint az Infacol, már újszülött kortól mehet, nekünk spec az vált be, és több ismerősöm kisbabájának is jobban használt, mint az Infacol. Esetleg espumisan?
Ami még jó, az a Gripe Water (angolvíz), de az csak 1 hó után mehet.
Mivel Dominó is elég hasfájós volt, így nekünk is írt fel a dokinő speckó löttyöt arra az esetre ha nagyon fájna neki. Papaverines lötyi, esetleg kérdezz rá, hátha..
Az éjszakázóknak kitartást. Azért egy néhány hetes kismanótól senki ne várja el, hogy átaludja az éjszakát, ahhoz még nagyon picik
bambi, jaj de klasszak a mosolygós képek
pumpóka, Zsófi baby is édespofa:) Mennyit változott a 2 hét alatt..
szösszenet, szépen hízik Alíz, nemsemmi
Nicinek és Melindának sok szeretettel gratulálok a babákhoz!!!
lituka, köszönöm kérdésed, jól vagyunk:) Én tényleg nem írom (még), hogy szülni akarok már, mert nagyon gyorsan elrepült ez a pocakosságom, és tudom, hogy már csak max 2-3 hetünk van...ami szintén nagyon gyorsan elrepül
De simán megértem akik a végén már szenvednek, Dominóval 37+4-ig húztam...lehet hogy 1 hét múlva már én is a falat kaparom, hogy mivanmá:)
Amúgy tegnap voltunk UH-n, egy utolsón, bpd 95, mellkasa 97.
téjé, sajnálom ezt az ajakfékes dolgot. Azzal nem tudnak mit csinálni? Ha jól tudom egy apró vágással meg tudják oldani, hogy ne legyen ilyen gond. És mivel érzéketlen az a rész, így tényleg nem is fáj a babának.
lituka, a plussz kilókon ne agyalj.
Domicival +23-at híztam a 37. hétig... de nekem szerencsém volt, a szopival szó szerint zabálta le rólam a kilókat:) Nem azonnal, de 2-3 hónap alatt visszaálltam az eredeti súlyomra.
Neked is a nagy része víz, így az a szülés után 1-2 nap alatt lemegy.
Na, eddig ment a visszaolvasás, de a képeket megnéztem, ugye mondani (írni) sem kell milyen szépségesek egytől egyig:)
Klarka Atijára továbbra is sokat gondolok, nagyon ügyes-erős baba, hogy ilyen szépen javul! Csak így tovább
Szép napot mindenkinek!