A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:08-kor.
pironya

Piri kb 10 perc múlva ezt írtam volna:
Piri hol van?????????????
Már nem dolgozol miért nem jössz többet??????????
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:09-kor.
pironya

lehet, hogy hülye vagyok, de mit jelent az, hogy jósló fájás? Mennyivel a szülés előtt jelentkezik? Miért van?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri, drukkolok a párodnak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:48-kor.
Vendég

Piri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andóca pontosan nem tudom miért van csak azt tudom,hogy teljesen normális,hogy van ,és amíg nem rendszeres (5-10percenként),addig nem kell orvoshoz menni!
Te kb 2 hét múlva simán előfordulhat,hogy szülni mész...nálad szerintem már természetesek ezek a fájások
Vendég

Sziasztok!

Móni nagy gratula a kicsi Mirkóhoz, sok boldogságot, mielőbbbi felépülést nektek!
[color=orange]
[/color]

Tegnap hazahoztuk a Faktumból megrendelt pelenkázót mostmár csak össze kell rakni :)
Nekem is vannak jóslófájásaim, én csak kb 3-4 napja érzek ilyeneket. Eddig csak keményedések voltak.
Bari, jó nagy poci, elhiszem, hogy nehezen mozogsz!
Andóca, szép pocak!
Csiri, Te meg nemsokára babázol!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jkriszta:szerintem nálatok még hozzon!!!
Mivel a nagy is pici!!

És a képre természetesen kiváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!!
Vendég

14 nagy semmi egy ember életéből de én mindenki vonalzóját irigykedve nézem..Melikével Pirivel együtt úgy le vagyunk maradva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Bari Szép has méret :wink: Azt hiszem visszük a pálmát :wink: (hasméret)

Nekem az első gyereknél is szülés előtt 1 hónappal elkezdődőtt. A baj csak az, hogy már több mint két hete tart és napról napra erősebb és hosszabb :cry:
Ne tudjátok meg, álmomban, vagy 10x szűltem. Most nagyon álmos vagyok, viszont mivel álmodtam, ezekszerint aludtam is valamit, nem úgy mint tegnap.
Én is úgy tudok már mozogni, mint BARI :wink: Szóval szintén zenész :wink:
bluebox

Blue:én ilyen téren nem akarom vinni a pálmát!!
Olyan értelmetlen ez a nagy has..
Benne nincs nagyobb baba a többieknél se több víz...akkor miért ekkora????????????
Azt sem hiszem,hogy ennyivel hájasabb lennék mint az átlag...akkor miért ilyen nagyok a külömbségek????????
Vendég

Bari:mivel vagyunk lemaradva?Nem értem az utolsó mondatodat.Bocsi.

Kép
melike

Melike a vonalzónk:olyan sokan vannak itt akik 36 hetesek
Nekünk az még olyan soká van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kriszta: hozzon ajándékot a kistesó!

Melike: időben vagytok lemaradva, tehát hó végére vagytok kiírva!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Tegnap én is gondolkodtam, hogy kell megint pocifotókat csinálni!!!!!

Bari, Andóca : szép nagy pocik!!

Kriszta: természetesen várjuk Tőled is!!!!!

Én is akarok a János kórházba szülésfelkészítőre menni! :cry: :o :o
Ahogy olvastam, ez négy alkalom? Mindegy hogy valaki közben csatlakozik-e be, vagy hogy kell????
Help me!!!!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:10-kor.
pironya

Piri:41 jó lesz???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:10-kor.
pironya

Piri:eskü,hogy én is arra gondoltam,hogy bekapcsolódok a júliusiakhoz(van) és ott én leszek a nagy :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:11-kor.
pironya

Júni közepére vagyok kiírva,de bízok benne,hátha meglesz kicsit előbb. :lol: Ha nem,hát nem.
Meghozták a babahordót!Nagyon klassz!!!

Kép
melike

Én tegnap vettem elő a gyerekek záróját..
A lányommal 38.-on császár,57 cm 3750gr 35 fej 9/10 apgár

A fiammal 41.en császár 57 cm 4150gr 38 fej 7/9 apgár

Olyan rég láttam ezeket a papírokat...jó volt nosztalgiázni
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:11-kor.
pironya

Nálam nagyobb nem vagy!!!De én legalább zabálok is :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:12-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:12-kor.
pironya

igen igen,képet szertnénk!!!!
Vendég

Bari:a lányod a 38. héten nagyon jó méretekkel született,nem?

Rakok képet mindjárt.

Kép
melike

Bari nilncs két egyforma ember. Sajnos a mi alkatunk olyan, hogy lenyelünk egy cseresznyemagot, és dinnyének látszik :wink:
Nyugi, gondolj arra, hogy a visszaváltozás is sokkal látványosabb lesz :D
bluebox

Melike :tényleg nagyok voltak!
Nem akart ő megszületni még csak addig hisztiztem a dokimnak,hogy vegye ki mignem beadta a derekát :oops:
Vendég

[quote="bluebox"]B írta:blueboxari nilncs két egyforma ember. Sajnos a mi alkatunk olyan, hogy lenyelünk egy cseresznyemagot, és dinnyének látszik :wink:
Nyugi, gondolj arra, hogy a visszaváltozás is sokkal látványosabb lesz :D

Csak legyen visszaváltozás mert én imádom a strandot de ha úgy fogok kinézni mint egy 6 hónapos terhes akkor kihagyom
Vendég

Nyugodj meg!!!!!!!!! Te, aki két gyerek után íííííííííííííííííííígy nézel ki, hát maradj csendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teljesen, tökéletes az alakod, (normál esetben) Most egy baby cet van a hasunkban, nem nézhetünk ki úgy mint azelőtt :wink:
bluebox

Kép

Kép
melike

jó a hordozó Melike!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bárány"]C írta:báránysak legyen visszaváltozás mert én imádom a strandot de ha úgy fogok kinézni mint egy 6 hónapos terhes akkor kihagyom

Ezt az idei évre gondolod? Szerintem nem, de nem lehet tudni.........

Csiri hol van?????

Már kaptam segítséget a szülésfelkészítővel kapcsolatban, eddig sem írtatok, már nem is kell!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Köszi.
Csiri hol van?

Kép
melike

Melike: jó a hordozó
bszilvi25

Olyan szépen kisütött a nap itt,hogy nemsokára megyek is a boltba.

Kép
melike

Melike, tényleg jól néz ki a hordozó :wink:
Mindjárt itt lesz a védőnéni :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

Móninak és Mirkónak ezer drukk és gratula!!!!!

Nekem is tegnap este tök sokszor volt olyan menstruációs szerű fájdalmam, és keményedtem is rendesen. Én is arra gondoltam, hogy ez esetleg már a jóslófájás lehet, de a Magnézium csökkentlés óta eleve többet keményedek. Majd csütrötökön megbeszélem CTG után a dokival. Remélem kis manóm most nem lesz olyan nyugis, mint múltkor a CTG alatt.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kriszta:de szép gyerek!
Léptem a boltba.

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:49-kor.
Vendég

Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:13-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:13-kor.
pironya

Kriszta!
Aranyos a pocid. És nagyon édi a kisfiad!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

naaa, ez már egymás után a második laptető!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:50-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: