Sziasztok!
Wera! Rövidül a te eszed is!

De a jégkrém kárpótolt!
Viki! Várjuk a képeket!
Patr! Nagyon aranyosak a gyerekek! Te nem tudsz görkorizni? Mert ha nem, akkor elég nehéz lesz őket megtanítani! De azért drukkolok!
VKata! A dokim szavaival élve: Nem gondolnám, hogy baj lenne (mindig ezt mondja, és utána jön a DE...)
160/min. fölött. Ha mozog, akkor gyorsabb egy picit, de mondjuk visszaáll a 160-ra. Az alatt nem nagyon volt. De sztem nem lesz ott gond!
Én is úgy voltam vele, hogy nem fogok kapni semmit, erre kaptunk egy kiságyat pelenkázóval egy etetőszéket, egy autósülést, egy csomó babaruhát. Bár azok a ruhák inkább olyan 2 éves gyerkőcre valók. De legalább akkor nem kell megvenni! De ez tök jó, ha kapunk..
Egyébként köszi, remélem a Ti évfordulótok jól fog sikerülni!
Marcsika! Remélem nem volt gond a fogászaton! Puszi a lányod fogacskájára! Nekem is van, hogy többet kell pisilnem. Sztem Emma megágyazott a hólyagodon.
Egyébként meg be fogod tölteni a 38-at is! Majd mi is drukkolunk neked, úgy tuti sikerül!
Kimma! Jó fej a férjed! Sztem megtarthatod!
Mikor nálunk járt a védőnő, nem csinált lakásnézőt. Volt itt vagy 2X, de mikor legközelebb jött, azt sem vette észre, hogy ki lett festve.. Sztem nem lesz gond! Hú, neked aztán elég jó védőnőd van! Lehet, rosszabb, mint Magdi anyus a BK:-ből! Már mondtam, egy spicli..
Szly! Érdekes, én sose izgultam, mert nem volt meg a szívhang. Betudtam, hogy béna a nővérke meg annak, hogy az én kicsi magzatom olyan ficánka, mint az apja. Végül meg is lett. Eszembe sem jutott, hogy esetleg ne legyen meg. De most, hogy mondod...
Én Liberót vettem, olyat mint Timi. De annyira picike. Nem tudom jó lesz-e. Később majd kiderül mi válik be.
Dodó! Irigykedem a szép hétvégétek miatt! De örülök, hogy jól érezted magad! Na lemértem én is a hasamat. Huhhh 107cm.
Timi! Én is sóskát fogok főzni. De szerencsére én már megpucoltam, utálom pucolni! De nagyon szeretem!
Jó, hogy mondod a betétet. Azt még nekem is kell vennem!
Hene! Jó szórakozást, de azért csak óvatosan!
Titi! A keményedéssel csak óvatosan. Mert ha nem is fáj, de nyithatja a méhszájat. Ezt mondták nekem is. Én erre szedem a pipolphent.
Tappancs! Én szerintem még nem is köszöntöttelek. Na most megteszem! Grat. a 30. héthez! Irigyellek, hogy már minden kész van. Nekünk még nincs, de már nem bánnám. Egy kis nyugi lenne végre.
Szilvi! Várjuk az uh eredményét, reméljük nem kell sokáig ott ülni!
Sziszka! Nagyon aranyos a szoba, nagyon tetszik! Meg a poci is szép nagy!
Anyjuk! Te sem panaszkodhatsz! Nagyon csini vagy!!
Nekem tegnap ment a hasam. Nem tudom mitől. Ma meg olyan hányingerem volt! Persze nem tudtam hányni. Meg ég a gyomrom meg a nyelőcsövem. Tiszta szar! De a párom hoz Rennie-t. Azt mondták az jó.
A hamburger átázik a paradicsomtól! Sztem. Na meg a zöldségektől. Az frissen a legjobb.