A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Móni nekem még nem írt, de fog!

Remélem a körülményekhez képest jól telt az éjszakája, és tudott pihenni.

Csak átfutottam, hogy mit írtatok, most rohanok leadom a táppénzes papirom, és majd jövök.

Sziasztok[/u]
bszilvi25

Szia Márti!

Május 2-án volt a fiam névnapja...annyira jól esik hogy észrevetted hogy mostanság volt. KÖSZIKE a nevében is.

Na megyek, angl órát tartani

csá

Dana

Kép
danaaia

Bettica! Igen!! Már alig várom!
Ott leszünk!
Wera is jön!!!
Egyébként te rá is kérdeztél,hogy tuti lesz e ma??

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Móniról még semmi hír? Remélem, hogy már túl vannak rajta.

Látom, mindenki nagyon nyomi ma. Nekünk is nagyon sz@r éjszakánk volt, vagyis minden éjszaka az. Nekem a csípőm szokott fájni. óránként mindig arra kelek, hogy iszonyatosan fáj. Na, akkor fordulás, és így tovább... :?

Apának én is újságoltam, hogy elkezdődött a szüléssorozat a topikban. Délután javasoltam neki, hogy bontok neki egy sört (megérdemli, mindent ő csinál), erre ő, nem mer inni, mert akkor hogy megyünk be majd a kórházba ha netalán nálam is elindulna a szülés. :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Vki megszült???? Le vok maradva... :oops:

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú-hétvége, az anyáknapjával fűszerezve!

Ma kell NST-re időpontot egyeztetnem a szülésznővel, de éppen szülesztett mikor hívtam, így majd du. keresem újra.

Esténként olyan szinten fáj a hasam fölül, ahol a popsija van, h tényleg olyan érzés, h mindjárt szétvállik a hasfalam...

Éjjel 2x mensis jellegű fájásaim is voltak, szóval megy a "jósolgatás"...
nagyon kivi vagyok, h mikor érkezik valójában ez a gyerkőc, mert ha kihúzom a kiírt időpontig akkor az csoda lesz és nagyon rosszak a megérzéseim ezen a téren...

De azért még maradjon pár hétig!!!

Kép
zmimi

Szilva:ugye milyen aranyosak ezek az apák?!Igaz,hogy valahol ez a dolguk,de én úgy meghatódom mikor ilyen aggódósak. :oops:

Lenyomok egy kávét és elindulok a boltba meg a postára.

Kép
melike

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:35-kor.
Vendég

melike: aranyosak :D De tegnap a frászt hozta rám :?

zmimi: Móninak folyt el tegnap a magzatvize, fájásai vannak, de a tágulásra vártak, azóta semmi hír róluk.
Nekem is vannak már kb. két hete mensi fájásaim. Remélem,hogy még azért kibírnak a picurok kb. 4 hetet. Mondjuk, ezt már többször megbeszéltem velük :D

Ha már ki lett vesézve a gátmasszázs... mi a véleményetek a babamasszázsról? Én nagyon szeretném megtanulni. :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

IBM: Tök jó :) Én nem kérdeztem ma még rá. Szerinted hívjam fel őket? Én sem akarok potyára odamenni, a párom nagyon morci lenne, ha csőbe húznám :roll: Viszont legalább hamarabb eljöhet és együtt tölthetjük a délután egy részét ;)

Lányok: Időnként belenyilal a méhszájamnál illetve a hasam aljánál a fájdalom, ami kisugárzik a derekamba is. Eddig azt hittem Bence próbálkozik befordulni, de már ez a 3. nap, hogy ilyet tapasztalok. Minden nap 2-3x 1-1 és fél órát szenvedtet. Kezdek aggódni, hogy ez nem biztos, hogy jó. Tapasztalt már valaki ilyesmit? Mi lehet ez? A jóslófájásokat miből fogom megismerni? Ezek esetleg már azok? Elég erősek, ha éppen állok, akkor akár össze is görnyedek ilyenkor, mondjuk a fájdalmat elég rosszul tűröm, szóval lehet hogy teljesen normális erősségű...
Vélemény?

Szilva: Babamasszázs sztem tök jó lehet. Én ki fogom próbálni ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica - én jóslóra tippelnék, nálam még nem volt ilyen, majd meséld el a dokidnak!

Babamasszázs
- én szeretném csinálni, állítólag jó hatással van a babára, segíthet a fáj a pocija...stb.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bettica! Én mindenképp bemegyek mert előtte még megyünk nézelődni valamerre,de azért jó lenne tudni,hogy bizti lesz-e!
Én már nagyon rákészültem!
Ha gondolod próbáld meg felhívni!
Nekem is szokott hasonló fájdalom lenni,meg mindeféle!
Én már nemtudom eldönteni mi normális és mi nem!
Midnen fáj,hányinger is visszatért,most épp a bal lábfejem zsibbad! :roll:
Mindig van valami!

Kép

Kép
ibm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:35-kor.
Vendég

bettica: nekem is szokott ilyen fájdalmam lenni. A jóslófájás olyan, mint mikor mensi görcsöd van. De ez a görcs nem rendszeres, tehát nem 5-10 percenként jelentkezik. Hogy még jobban bonyolítsuk a helyzetet, mikor bent voltam az ügyeleten pár hete, akkor csak keményedéseim voltak, görcs az nem, már azt is jóslófájásnak hívta a doki. :shock: :?

Szilvi

szilvaqueen

Ma kezdödött el a születés hete, elszerettem volna menni :?

http://www.szuleteshete.hu/

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy minden rendben! Luca helye készen van, ruhák kimosva, kivasalva. 1-2 apróságot kell már csak venni. :lol:
Általában a nyári topikba szoktam írni, mert itt nagyon lemaradtam... :oops: Mondjuk néha ott is...Amióta itthon vagyok, állandóan van valami dolgom (persze én csinálom magamnak...), kevesebb időm van, mint amikor dolgoztam... :roll:
Móninak nagy-nagy drukk!!! Jó durva, hogy elindult a mi csapatunk is... :shock: :lol:

Remélem amúgy mindenki jól van!!!
Vigyázzatok magatokra!!!

Kép
sziszka82

Még mindíg semmi???????????????
Móniról

Jóslófájás nekem is van napi 5-10 db de nem rendszeres tehát normális!

Babamasszázs:kihagyom,3 gyerek melett nem hiszem,hogy lesz időm,hacsak nem a nagyok maszírozzák majd a kicsit :wink:
Vendég

bari: vagy a gyerekek a mamát ... :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Na az lenne a legtutibb!!
De ők inkább csak az idegeimet masszirozzák :o
Vendég

Én is megjöttem a sétából.Nagyon jó volt,kicsit felébredtem.
Biztos,hogy történt már Mónival valami,érzem. :o

Kép
melike

Melike szerintem is meg van ababa csak most az örömtől,nem mi vagyunk az elsők :cry:

képzeljétek rájöttem,hogy ma van a házasági évfordulónk
Vendég

ss
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:36-kor.
Vendég

Köszi..le fog de inkább pezsgő :lol:
Vendég

Gigi jelentkezz!!!!!!!!!
Csiri te is!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem,elbúcsúztatom a párom péntekig és jövök....
(megvárta amíg hazajövök a dokitól....)
Jó hír nem sok sajna....csütörtökön megyek megint....akkor 3D-s uh-ra és NST-re....valószínű az utsóra.... :cry:
Vendég

Csiri most min voltál...bocsi ha már írtad!
És mit mondtak ...amúgy jövő csütörtökön a 36.-ba vagy már...az jó
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:36-kor.
Vendég

Bari!
Sima Uh-n voltam,véreredményekért,Nst-n és áramlást néztek....
Erről a csütörtökről van szó....34 hét 3 nap!!!!!!!!!!!
Közel sem 36!!!! :cry: Bébi amúgy rendben saccc/kb 2400 gramm...
de a tüdő még nincs toppon.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:37-kor.
Vendég

Ja,igaz jövő héten már nem számít koraszülöttnek.Súlyt becsültek most?

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:37-kor.
Vendég

Ja!Ez a csütörtök!A 2400 már nem rossz!

Kép
melike

Nem is tudtam,hogy a tüdő érettsége is látszik az ultrahangon...2,4 kiló akkor szépen fejlődött...
És a lepény milyen?Mert attól függ minden!!
És nem maradhat még 10 napot?
Vendég

Sziasztok!

Voltam CTG-n. Minden rendben volt. Képzeljétek, nem akart mocorogni, erre felébresztették. Úgy beindult szegénykém, azt hittem kirúgja az oldalamat. :wink:
Holnap megyek dokihoz, jövőhét kedden pedig 8:30-ra megyek megint CTG-re.
Mindenkivel minden rendben????????
bluebox

Nem lesz semmi baj!
Kicsit irigyellek is,de azt meg sajnálom,hogy nem leszel egy darabig,utána is gondolom kevesebbet.

Kép
melike

Blue:akkor minden oké!Örülök.

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:38-kor.
Vendég

A méhlepény sajna nem tartja úgy magát,ahogy ÉN/MI szeretnénk....
Csütörtökön újra megnézik,csak akkor 3D-n...attól függően másnap kórház vagy kedden reggel 8kor!!!!
Kicsit sokkba vagyok!!!!
Állítólag az NST-görcsöket vagy fájásokat jelzett,ami ugye jóslófájás is lehet....Én babamozgáson kívűl semmit sem éreztem.... :shock: :shock: :shock:

NA MOST VAGYOK PARA!!!!!!!!Vagyis ez így nem igaz....inkább kicsit megijedtem,hogy amiről eddig "álmodoztam" az most itt van/lesz.... :oops:

Ja és fél 2-re még megyek vissza talizni az aneszteziológussal...,mert ugye a gyógyszerérzékenységem miatt 1-2 dolgon variálnia kell és a papírok nem voltak velem,ami neki szükséges!!! :oops:
Vendég

Csiri én veled együtt izgulok!
Lécci minderől tájékoztass!!
Vendég

Jaj,csajok!Olyan jó lesz,de olyan más is lesz,ha mindenki megszült és úgy írogatunk,nem?És milyen érdekes,hogy nem is találkoztunk és mégis napi szinten tudjuk egymás örömét-bánatát hónapok óta.
:oops:

Kép
melike

Sziasztok Drága Topictársak! :lol: :lol: :lol:
Visszaolvastam 9 oldalt, az utolsó kettőt már rohamtempóban, Móni miatt, de hogyhogy nincs még hír róla???? :shock: :shock:

Csiri: mi van most? Végigolvastam, de nem vágom, hogy mi van veled? :oops:

Bari: nagyon boldog házassági évfordulót! :wink: Szexi fehérneműs ünneplés lesz? :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

Csiri: mostmár értem! Nagyon gondolok rád! :lol:

almaani
Kép
almaani

Csiri:fura lehet,hogy ennyivel hamarabb érkezik,de nincs semmi nagy baj az a lényeg!
Nem is értem,hogy te a 3.nál így izgulsz,akkor gondolj bele én az elsőnél mit érzek?!

Kép
melike

Azért az olyan hihetetlen, hogy így beindulunk! Először a januári babásoknak izgultam, utána a márciusi topicosoknak (de még az is hihetetlen távolinak tűnt), mostanában pedig az áprilisi-májusit nézegettem, de hogy már MI IS NEKIKEZDÜNK???? :shock:
Na azért most még picit úgy érzem, hogy erre nem vagyok felkészülve! :shock: :roll: És még annyi mindent meg szeretnék csinálni, na, a héten neki is látok!

almaani
Kép
almaani

Bari:azt akartam megkérdezni az előbb,hogy hogyan is jöttél rá,hogy ma van a házassági évfordulótok? :lol: Különben gratula!

Kép
melike

bari!
Nem az Uh-n látszott a tüdő... :D
A doki mondta,hogy ez a 8.hónap még necces tüdő téren....(csak azt nem értem,hogy érlelő szurit beigértek,mostmeg nem volt szó róla... :? :roll: )

Ja csütörtök este jön haza,max pénteken....deha nem fejezi be az elkezdett munkát,nem fizetik ki....Mindennap hazatudna jönni ugyan,este 9-10 körül érkezne,reggel 5-6 körül indulna...és ugye akkor elment a "nyereség" fele a benzinre.... :cry:
Reméljük nem lesz gáz,de Eger nagy falu/kis város,nem nagyon vannak távolságok....barátnőm szomszéd utca,anyukám 3 utca,kórház taxival 5 perc....
A lányok már 2 hete alig vannak itthon....apukájukkal,exanyósomékkal....a kicsi eléggé félős...nappal nincs gond,deha éjjel lenne bármi még a nagyobbal is gáz lenne itthonhagyni....úgyhogy így nyugodtabb vagyok!!!
Vendég

Nekem sem tűnt még ennyire közelinek,de most már úgy érzem,hogy bármikor bárkivel (közülünk) bármi lehet. :wink:

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:40-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:40-kor.
Vendég

Bari!
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!

PEZSGŐ???? :? azárt vigyi vele!(Na az az 1 pia az,amiből ha 1m kortyot is iszok tuti másnapos vagyok és szétmegy a fejem....pedig a buborékot is kikeverem belöle,hogy jobban csússzon... :wink)

Melike!
Igen,tényleg tartok a szüléstől,hiába a 3.,de ez valahogy más....talán a körülmények és a "komolyságom" miatt :lol:
(fúúúú ekkora baromságot leírni.... :oops: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: