Halihó!
Véda és Kata - köszönöm szépen hogy mellém álltatok ebben a vitás dologban. Megmondom őszintén eszembe nem jutott, hogy ez ilyen nagy port fog kavarni, de most már mind1. Kaptam pár "egyetértő" privit ezügyben, de a fórumba szerintem sokan nem is merik konkrétan leírni az álláspontjukat. Nem értem miért, de persze nem is kötelező!

Na de most már tényleg felejtsük el ezt az egész hülyeséget! MIndenki szedjen-igyon-kenjen magára amit jónak lát!

Majd utólag elmeséljük hogy kinek mi vált be!
Véda - hogyhogy nem kapcsol ki magától a vízforralód?? Akkor az így elég veszélyes szerkezet... én is tuti mindig elfelejteném...
Ha már a
hülyeségeknél tartunk, én is leírom mit csináltam tegnap, hogy nevessetek egy jót! Anyóséknál sokat beszélgettünk édességekről, és elmondtam vagy 100x hogy milyen szívesen ennék egy fagyit. Mondták hogy sajna nincs otthon. Amikor eljöttem tőlük, mondtam hogy akkor a meki felé veszem az utam és eszem egy csokis mcfreezt. Útközben eldöntöttem hogy jófej leszek és viszek nekik is. Vettem is 4 adagot és nagy sebességgel robogtam visszafelé hogy el ne olvadjanak. Közben hívtam párom öccsét is hogy jöjjön már le érte a ház elé, ne kelljen még1x felmásznom. Már csak pár méter volt hátra amikor rájöttem, hogy 4-en vannak otthon

... plusz ugyebár én... Na most mégsem küldhettem föl 3 adag fagyit!!! Így odaadtam mind a 4-et én meg hazakullogtam csorgó nyállal!

Persze aztán a Plusban vettem egy csomó vigasz-jégkrémet magamnak... na de akkoris... HOgy lehetek ilyen béééénaaaa?!?!?!
Hene - hű, a nagyinak én is jól beolvastam volna ezért a ledagizós beszólásért!! Amúgyis rosszul vagyok már a folytonos megjegyzésektől... na de ilyet?!
Bondi - sajnálom hogy rádtört az általános rosszkedv! Remélem nem fog sokáig tartani. Én is rettentően ingadozó vagyok, pedig nagyon próbálom tartnai magam...
Én is nemrég hallottam ezt a "méhen belül varratvizsgálós" dolgot
és sajna azt is mondták hogy az egész szülésben ez volt a legfájdalmasabb
Ja! És mégegy fontos kérdés!!! Kihez jelentkeztél be az Istenhegyire??? Mert én utoljára Gasztonyinál voltam és nagyon nem voltam megelégedve! Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor mindenképp Hajdú doktornőhöz menj, ő az abszolut No1 genetika-ügyben!
A fürdés már nálam is katasztrófa-számba megy, főleg ha hajmosással társul. Én úúúúúgy szeretnék egy zuhanyzót! De nekünk csak egy kis csöpp kádunk van, amiben ált. guggolva szoktam tusolni, de most már guggolni se nagyon tudok, mert a combom nyomja a hasam!

Állva meg úgy pocsolok, hogy úszik a ház

, arról már nem is beszélve, hogy alig bírok kiszállni. A minap is úgy megcsúsztam, hogy tökre megrándult a pocakom

. Szóval gáz! És sajna még csak segítségem sincs mert Apa délutánonként melózik

. Na jó, ennyit a panaszkodásról...
Andi - örülök hogy rendben volt minden az NST-n. Biztos babuci is izgul már kicsit a szülés miatt, azért ver gyorsabban a pici szive
Nah, most húzok el itthonról, este még jövök! Írjatok rengeteget!!!

Cuppppa!