A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hali!

Hát, még mindíg nem mostam meg a hajam... :oops:
most reggelztem...

Valamiért mindenki ma akar engem meglátogatni...
Jön az egyik srác az újságtól, 4-re a barátnőmék, estefelé pedig a tesómék...

Nem tudják, hogy én ülni nem tudok?!

Már nekem sem megy a kádba behajolás...
De reggel zuhanyozáskor elmaradt a hajmosás, én ilyenkor azt szoktam csinálni, és nem röhögni...!!!!! Nekünk is sarokkádunk van, és ahol belelépsz, ott alacsonyabb. Nos, én oda szoktam térdelni... :oops: Csak valaki meg ne lássa!!! :lol: :lol: :lol:

Így még megy. amúgy már így is baromira kényelmetlen. :?

Ibm!
Szerintem az előző kép óta neked nőtt a pocakod!
A sajátomon is gyakran észreveszem, hogy már megint szűkebb valamelyik pólóm.
Olyankor előtte szoktam is olyan furát érezni, mintha szét akarna szakadni a hasam bizonyos helyeken. Kellemetlen érzés. Nem kemény, hanem egyszerűen csak fáj. Tegnap este is ilyen volt...

Ja, és azt már az előbb is akartam írni, hogy neked olyan igazi fiús focakod van!! :wink:

Kata!
Neked is nagyon csini a pocakod! amit a növekedéséről írtál, pedig osztom, most ecsetelgettem!
Vendég

Jobb reggelt mindenkinek!

Legalábbis nekem biztos! Aki jól aludt, azt most nagyon irígyelem. Itt nem volt valami mesésé az éjszaka. Megint 2 óránként fenn voltam, és most nagyon nyügi vagyok. Ja és ma megyünk a barátnőmmel autósülést/hordozót venni Gergőnek! emélem sikerel járok!

Ibm, hatalmas pocid van. Ez igen!!!!!!! És még van időd bőven. Amúgy tudsz aludni tőle? Mert sokan a pocak mérete miatt nem tudnak aludni!

Kata, csodaszép az a kép rólad. Gratulálok a házassági évfordulótokhoz. Hányadik??

Marcsi, köszi a gratulát. Igyekszünk igyekszünk. Már csak 4 hét a kiírt időpont. Mostmár azért kezdek egy kicsit izgulni! :?

KépKép
hene

Hűűűűűűűű mennyit írtatok :shock:
Na a reggelemet is elintézte a telefonos ügyfélszolgálat. Arról van szó, hogy benne vagyok egy egészségpénztáros cuccban, amit már 5 éve lemondtam és most 5 év után küldtek egy papírt, hogy több tíz ezerft-os tagdíj hátralékom van :shock: Ráadásul már nincs is meg az ajánlott szelvény, mert pár hónappal ezelőtt kidobtam.Ugye az ember max 5 évig őrzi meg ezeket a hivatalos leveles cuccokat. Telefon 1000-el. Elmondták, hogy van még 4160ftom a kártyán, használjam ki, küldjek számlát egyben a kilépő papírral. Ez volt máriusban. 10 nap alatt intézik max a dolgokat..... szóval, véletlen kiderült hogy ha így csinálom, akkor a 40%-át leveszik kezelési költségnek. Erre kérdeztem az ügyintézőt, hogy segítsen már, mert nem akarok puszira bennthagyni nekik 2000ftot! Azt mondta küldjek egy számlát, ha meghaladja az még jobb, mert akkor az egészet visszautalják!!!! és amikor megtörtént a visszautalás, küldöm a lemondót :roll: Max 10 nap.... várok mint egy hülyegyerek, múlthéten volt 1 hónapja, hogy beküldtem a számlát. Naívan felhívom: mikorra várható a pénz? ÁÁÁÁ már látom, utalásra vár, a napokban legkésőbb az ünnapaekig küldjük...Jó, legyen. Ma még mindig semmi nem történt. Ismét telefon. És végre egy értelmes, emberi nyelven beszélő hölggyel beszéltem, aki normálisan elmagyarázta, hogy várhatok erre életem végéig, hiszen csak 4160ftom van a számlán, a számla meg jóval többről szól és csak akkor kerül kifizetésre, ha utalnak rá pénzt, persze több tízezer ftos tagdíjhátralékkal együtt. Hú, na akkor felment a pumpa. Elmondtam neki, hogy lassan többet költök telefonra, mint ami a számlán van... (na ez nem igaz, mert céges telcsiről hívom :D ) azt mondta, nyugodtan küldjem be a lemondót, és nem fogják levonni a 40%os nem tudom mit, garantálja. Szerintetek????
magdolnam

Szia Hene!

Sajnálom, hogy nem tudtál pihenni!

Én az izgulásra csak annyit tudok mondani, hogy a szülés biztosan nem lesz könnyű, ami pedig utána jön, az életünk legnehezebb feladata, Édesanya leszel.
Annak minden gondjával, és gyönyörűségével.

Amikor a kezedbe adják azt a csöpp kis életet, aki most a pocakodban lapul, minden fájdalmat és kínt elfelejtesz majd!
kárpótolni fog érte a kisfiad!
Vendég

sajnálom azokat akik velem együtt rosszul aludtak, de már nem sok van hátra, addig meg valahogy ki kell húzni!

IBM: milyen szép méretes pocakod van :wink: a szoba is tök jó lett!

KATA: boldog házassági évfordulót kívánok! NAgyon csinos voltál/vagy. És édiiiii a pocid :wink:

MARCSI: miért köveznénk meg a jól alvásodért :roll: ? Én örülök neki, hogy legalább te jól aludtál. A te pocid is csinos!
Már nekem sem megy a hajmosás úgy, hogy a kádunkba hajolok. Szerencsére az emeleten van egy zuhanyzó és ott szoktam hajat mosni
magdolnam

magdi: nem irigyellek...en annyira gyulolk minden ilyen ugyintezos cuccost!
Az a jo hogy ahnuy ember annyi fele "tudas".
En ahhoz hogy elintezzem a tb csekkem 1 hetig telefonalgattam, es mindenki mast mondott. Vegul egy srac kibogte, hogy egyszeruen oda kell vinni az adokartyam es kapom a csekket.
Szoval en ezert kerulok minden ilyet, pedig lassan eljon az ido hogy nekem kell miden ilyet csinalni, mert ferjecskem ugye sosem er ra.
Vendég

Maria! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartás a hajmosáshoz!!
Szerintem is nőtt a pocakom,most úgy érzem nagyon megindult,azért én a 38. hétbe nagyon kiegyeznék!

Hene! nem nagyon tudok már aludni,ki kell párnáznom alulról úgy jó,de ha csak úgy lerakom a pocakom úgy érzem magam mint a farkas kövekkel a hasában! :lol:
de igazából összességében nem tudok aludni,már fáj mindenem!
Nagyon irigyellek,hogy már itt tartasz!

Magdolna! Sajna nincs ötletem,ezekkel a hivatalos dolgokkal én is mindig megszívom! :twisted:

Anyjuk!Megértem,hogy nincs kedved egyedül menni,pláne ha oda sem találsz!
Azt én is nagyon utálom!

Képzeljétek kiesett a székem egyik kereke,még jó,hogy azon kívül van még 4 mert olyan hátast dobtam volna!!!
Nem merem megszerelni,mert nehéz mint a dög,úgyhogy most egy puffon kuporgok a gép előtt,baromi kényelmes! :wink:
Beszakad a hátam!
Lépek a boltba mert éhen halok,aztán jövök!!!!

Kép

Kép
ibm

Marcsi, biztos igazad van, mert te már gyakorlott anyuka vagy!
De nekem elég fura ez a helyzet. Azt tudni kell, hogy én sosem voltam egy ember, aki él-hal a gyerekekért. Az unokahugaimat is csak ideig óráig bírom, DE TUDOM ez megváltozik amikor a saját gyerekünkről van szó! Sosem tudtam elképzelni magam, mint anya. Biztos nem véletlen, hogy 32 évesen még csak az első babámat várom. De ugye ilyen az élet rendje, és már most imádom ezt a kis ficánkát itt apocimban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

tudod ebben csak az a gáz, hogy én is telefonos ügyfélszolgálaton dolgozok/tam és nekünk folyamatosan hallgatják vissza a beszélgetéseinket és ha valaki rosszat mond, akkor vissza kell hívnia és helyesen tájékoztatnia mellékelve az ügyintézőnek egy jó kis letolást, rosszabb esetben kirúgják
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!

Micsoda szépséges pocakok!!! De tényleg Ami, Neked óriási, nem csoda, hogy nem tudsz aludni...

Tanusíthatom, hogy Kata nem csak az esküvőjén volt gyönyörű, a mindennapokban is az! :D

Nekem jobb napom van végre, párocska jön haza este 6 körül, már annyira várom!!! tegnap este végre sikerült beszélnem vele és mondta, hogy van meglepi, de nem nekem....:D
Nem baj, mondtam, hogy a kisasszony ugyis fontosabb!

És vett egy új fényképezőgépet, ugyhogy remélem beindulunk és én is tudok pocakfotót feltenni. űa szobáról még nem érdemes, sajna a bútor még mindig nem érkezett meg...De már csak egy hetük van, utána szétcsapok!
Csak ha megvan, utána tudunk takarítani, mosni, pakolni, már nagyon várom!

Én is elég sokat fent vagyok éjjel, de Hozzátok képest még mindig szerencsés vagyok...

Na, mindenkinek szép napot és jó kedvet!

Kép
andkata

ja ezzel azt akartam mondani, hogy nem tudom náluk ez hogymegy....

Azért a te eseted se semmi! Ja és akkor még telefonnál is minimum 15 perc mire ügyintézőhöz jutsz.
magdolnam

Sziasztok!!

Hű, ha tudom hogy ilyen forgalmas reggelünk van, korábban jövök! :lol: :wink:

Magdi - sajna nem tudok segíteni ebben az egészségpénztáros dologban, nem értek hozzá. De azt az egyet tudom, hogy minden ami egészségbiztosítással kapcsolatos itt M.O.-on, legyen az OEP, vagy magán cég... a Jóisten óvjon tőle bárkit is hogy intézkednie kelljen, mert az a fejetlenség egyszerűen elképesztő, ami minden ilyen cégnél uralkodik... :evil:
Az erős babarúgdosásra csak annyit tudok mondtani, hogy én is azt hittem a 28. héten, hogy fájt, amit csinál Nóri. Nem, MOST FÁJ!!! :twisted: :twisted: :lol:

Marcsi - én is örülök neki hogy jól aludtál! Végre valaki! :wink:

Babuli - nem baj hogy nem találtad a júniusiban a dolgaimat... inkább örülj neki!! :lol: :lol: :wink:

Ami - nekem is rohadék hányingerem volt az este! Azt hiszem egy darabig mellőzöm a Magnum jégkrémek társaságát... :?
Nahát! Én is ma megyek szülőszobalátogatásra!!! Micsoda véletlen! :lol: :wink:
Tényleg óriási és fiús pocid van. Bár nehéz így megítélni, de szerintem az enyém is van ekkora, csak tök más alakú! Gömbi :lol:

Viki - szerintem mi már nem is fogunk jobban aludni, csak majd ha a gyerek kint lesz és alszik és véletlenül épp semmi dolgunk sem lesz... hahhhh, de sokára lesz még az! 8)
Jah, nekünk nemtom jó helyen van-e az ágyunk, de az tuti, hogy alig kisebb mint a szoba, így inkább nem méretem be, mert úgyse tudnánk máshová tolni :lol: . Kb 20-20 centi van mindkét oldalán járkálni... :roll:

Patr - Zsuzsi nagyon édi hogy írt nekünk!! Puszi neki!!! :wink:

Vidokata - gyönyörű menyasszony voltál! Apát is szívesen megnéznénk, kár hogy nem engedi!! Én ugyan nem kérdeztem meg, hogy akarja-e hogy mutogassam, de aztán látta és szerencsére nem harapta le a fejem... pedig kicsit tartottam tőle :) .
NAGYON-NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!! (Hanyadik egyébként??)

Timi - tényleg furi hogy Egerben nem tartnanak semmi programot a szülés hete alkalmából :? . Mondjuk én Pesten lakom, mégsem megyek. Egyedül nincs kedvem, utazgatni emiatt meg pláne... :roll:
Vendég

:shock: ó szóval a kisasszonytól jóval többet várhatok :roll: néha már ugrándozok annyira érzékeny pontra rúg, de nagyonszeretem! mondtam apának, kár hogy nem érzi azt amit én
magdolnam

mi ma kimegyünk a Millenárisra bábanapra, ott van randim a szülésznőnkkel...

Kata, gyönyörű menyasszony voltál.

Wera, ne szívd mellre a szóváltást, van ilyen. Én spec hiszek a málnalevélben, a bogyók meg nem egyszer tettek csodát a gyerekeimnél, akik tuti nem ismerik a placebo fogalmát. Mondjuk remek szakemberrel szoktam az ügyben konzultálni, tök a saját fejem után nem hiszem, hogy belemennék a dologba.

Pl. tuti nem kezdek el bogyózni szülés előtt hetekkel, elvileg a homeopátia tünetek alapján rendeli a szert, és ugye önmagában az erősen felfújódott has nem tünet... :lol:

Jók ezek a babaszoba kéápek, én még nem tudom azt sem, hol lesz a kiságy, meg szegény kölök cuccai... Egyáltalán azért lassan visszakérem húgomtól a babaruhákat. Hogy lássam miből élünk. Nagylányom megvetetett velem hétvégén egy ötös bodycsomagot a plusban, úgyhogy meztelen már nem lesz a kisember. :roll:

potyka

Na, szép jó reggelt mindenkinek!

Te jó ég! lassan másfél órája ülök itt és olvasok vissza! Közben megreggeliztem meg jött az értesítő, hogy megjött a fizum! :D Irány vásárolni! :lol:

Szombat reggel elutaztunk vidékre a nagyiékhoz, meg ellátogattunk a keresztanyámékhoz. Nagyon jó volt, csak hamar elment az idő. Vasárnap este jöttünk haza.
Szegény picurkám először meg volt szeppenve, hogy hova vittem, mi ez a sok nyüzsi? Ennyi emberhangot, kutya- gyöngytyúk- kakas- ló- birka- kecske- stb hangot hallani?! Aztán beindult és hozta a szokásos formáját!

Timi! Így utólag Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

És szintén csak utólag: Mindenkinek Boldog Anyáknapját!

Nagyiéknál felmásztam a padlásra és fejest ugrottam egy régi ruhásszekrénybe, túrtam néhány kisruhát, szigorúan uniszex jellegűt!
Ugye ott laknak a nénikémék és ott van egy 3 éves kislány. Hát jónéhány ruha maradt róla, bár a többség rózsaszín vagy nagyon lányos minta, de találtam pár semlegeset.
Annyira édes kisruhákba ütköztem (amik persze rózsaszínek :roll: ), vérzik a szívem értük!
Aztán kitudja?! Ugyanis holnap megyünk este 4D-re! már alig várom!

Kisrucikat nem hoztam haza, Mama egyből lecsapott rájuk, hogy hát majd ő kismossa, kivasalja. Hát jó, hónap végén úgyis megyünk még le (cseresznyeérésre).

Muffin! Nagyon sajnálom, ami veletek történik! Sokat gondolok rátok és minden elismerésem a tiétek! Már nagyon kijárna nektek egy kis boldogság! Azért ha bármi van, gyere, nekünk kiöntheted a szíved és igyekszünk lelket önteni beléd!

Herpesz. Rajtam is ki szokott jönni a számon, most is van :( , legutóbb a terhesség elején volt, akkor pont voltam nőgyógyásznál, látta, csak mondta volna ha probléma. Máshol sose volt.

Gátvédelem. A múlt heti szülésfelkészítőre a kórházi védőnő jött, Ő azt mondta, hogy első szülésnél 99%, hogy vágnak. :shock: Szóval kissé más beletörődtem. Azért fogok venni egy krémet oda, hátha...

A pocakok nagyon szépek! :D :D :D
Azt hiszem az enyém is nőtt a hétvégén.

Éjjel-nappal egyre többet járok pisilni én is.

Meg nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nem tudok egyszerre megenni egy kétfogásos ebédet!
Tegnap húsleves volt, hát tartanom kellett vagy fél óra pihenőt a második előtt, mert úgy éreztem, hogy szétreped a hasam. Pedig nem ettem belőle sokat.

Na, azt hiszem gyors elfutok a boltba, amíg nem esik az eső.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Krisztina!
Eső...???!!!!!!!! :shock:
Ne már... :cry:

Itt még süt a nap, de akkor előbb-utóbb ideér...

Jelentem túl vagyok a hajmosáson, így soha többet!
A múltkor (két hete) amikor utoljára így mostam, még ment. Már nem. Muszály lesz a zuhany alatt.
Fáj a derekam, és csak szuszogok... :shock:
Vendég

kriszta: irigyellek az esemenydus hetvegeert....
no meg a fizetesert is:) oh, ha nekem lehetne egy kis penzecskem.....de az egesz addig nem lesz, mig a gyermek utan nem kapok:(

Nekem is itt lenne az ideje utnak indulni, mert nincs kedvem megazni. meg keson hazaerni sem.
Csak idokozben megeheztem.

Ja meg az eveshez, erdekes amit Kriszta ir, mert en azt hittem velem van a baj, hogy egy normal etkezes utan is azt erzem szetpukkadok. Persze kepes vagyok orankent enni,de egyszerre sokat, az nagyon nagy hasfajassal jar. Ezt mult heten tapasztaltam meg, hogy igenis akkor faj annyira ha tullottem a celon, igy azota figyelek arra hogy egyszerre csak kicsit egyek!
Kiveve du 4 korul, akkor elkap a roham es nincs megallas, de legalabb nem vacsizom:)
Vendég

Jó, még nem esik, de lóg a lába. Előbb még itt is sütött!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem is meséltem! Tegnap olyan mérges lettem! Voltunk anyáknapozni. Szépen felöltöztem, azt mondta a nagymamám, milyen szép vagyok. Össze vissza puszilgatott. Átmentünk anyósékhoz, ott ebédeltünk. A párom keresztanyja hozta a nagymamát, ők is ott ettek. A nagymama belép az ajtón, rám néz és azt mondja : Milyen kövér lettél múlthét óta! :? Majdnem elsírtam magam. Aztán ránéztem és azt mondtam, nem vagyok kövér, a kövér emberek másképp néznek ki. Én babát várok és nőtt a pocakom!
Nagyon szarul esett! :cry:

KépKép
hene

maria: en mar csak akkor allok neki ilyesmi akcioknak, ha parom is a kozelben van, mert van amikor feluton azt erzem nem megy tovabb. Akar ciki akar nem kerem segitsen.
Vagy ha nincs, volt olyan is, csak egyszer samponoztam, mert mindenem ugy zsibbat hogy mondtam le van sz..va.
Kezdetben idegesitett az "esetlensegem", de most mar ugy vaggyok vele, hogy most ez a szitu ebben kell feltalalni magam, es szerencsere parocskam meg szivesen kisegit ilyen "intimebb" dolgokban is.:)
Vendég

Ne is törődj vele Hene!

Fogadjunk, hogy a nagymami viszont kövér!

Nekem is van egy ismerősöm, olyan dagi, hogy csak na...!
És mindíg azzal van elfoglalva, ki ducibb nála.
engem is mindíg kövérnek mond...
biztosan így jobb a lelkének!
Vendég

Evés, már régőta nem tudok annyit enni, mint régen. Ja és szigorúan este 6-kor van a vacsora. Nem úgy mint terhesség előtt. Akkor este fél 10-kor is ehettem. Most nem tudok aludni, ha későn vacsizunk!

KépKép
hene

DE EZ NEM KÖVÉRSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vagy nekik olyan jólesett volna, ha annak idején ezt mondják, amikor a legcsodálatosabb dolgot hajtja végre a testük?? :twisted: :twisted:

KépKép
hene

Na megyek, mert lassan indulunk autósülést venni!!!!!!!!!!!
Du jövök! :)

Szép napot mindenkinek! :lol:

KépKép
hene

NANÁ, HOGY NEM KÖVÉRSÉG!!!!
Vendég

hene: ne is torodj az ilyen balfekkel. Kismamara azt mondani kover....
Szerintem meg a legducibbkismama sem tunik kovernek, mert a hasara koncentralodik a tekintet, az pedig gyonyoru.

epp tegnap beszelgettem a szomszed csajjal aki kicsit duci, es panaszkodot o hogy fog kinezni ha egyszer kisbabat fog varni, en meg mondtam neki, hogy szuperul- bar szerintem most sem zavaro vagy csunya amilyen- es higgye el, ha megy is fel plussz cm a combjara vagy fenekere senki nem azt fogja lesni, hanem a szep hasat!
Vendég

bar zarujelben megjegyzem ez sem jo erzes, hogy nekem meg mindenki ezzel jon, te egy dekat nem hiztal, mi lesz igy ezzel a babaval...
Igenis hiztam, igenis egy regi ruham sem jon ram fel, es igenis nekem is munka lesz ujra vekonynak lenni- bar nem celom ujra 48 ala menni!
Vendég

hene: sok sikert a vasarlashoz!
megan mar az elgondolas milyen lesz?
Vendég

hu hogy megy az ido...
egy oraja feloltoztem es indulasra kesz vagyok.
Szoval azt hiszem indulok:)

Majd jovok am meggggggg!
Vendég

Rengeteget írtatok!!!

Hene és Andi :D
Én is örülök, ha itt vagytok, igaz, sokszor én sem válaszolok mindenkinek, mert amikor ennyia a termés... :roll: Szóval elvesztem a fonalat...
De jó is, hogy ennyien vagyunk, és ennyi "jó" ember :D

Kata :D
Tényleg nagyon szép vagy, de a msáik dr. Katánk sem panaszkodhat :wink:

Ibm :D
Nem csodálom, hogy rosszul alszol EKKORA pocival... Tuti nehéz viselni ezt a súlyt. De már nincs sok hátra :D

Wera :D
Én olvastam a júniusiban a szóváltásodat, és teljes mértékben egyetértek veled. Eléggé "leszólós" stílusban neveztek divatnak olyan dolgokat, ami azért sokkal mélyebb, és régebbi gyökerekből táplálkozik, mint sokan gondolnák. A homeopátia és a málnalevéltea nem 10 és nem is 20 éve "divat". Egyáltalán nem is divat, csak most újra felfedezték azt, ami már nagyanyáinknak is bevált. A kókuszmatrac meg tényleg egy korszerű dolog. Tapasztalatból mondom. Ha ráöntünk egy pohár vizet, azonnal átfolyik rajta, és alul kicsöpög. Na most egy éjjel bepisilő, bekakiló, vagy ne adj isten hányó kisgyerek esetében ez egy áldás. Szivacsmatracot télen kimosni pl. hm nem kis teljesítmény, és az eredmény biztosan nem tökéletes. A gátvédelem meg szintén egy egyre elfogadottabb, és egyre több helyen alkalmazott dolog, amit nem muszáj kérni, de ha valaki kéri, és megpróbálja, azzal biztosan nem egy divathóbortnak dőlt be.
Én elfogadom, hogy nem mindenki van ezen a véleményen, de amikor ilyeneket olvasok, hogy divat, meg valahogy az a hangnem, ami - úgy érzem - nekünk szól, akik bedőlnek a divatnak... Szóval, muszáj volt leírnom, hogy én is úgy gondolom, ahogy te, és örülök, hogy ezen a topikon sokkal toleránsabban kezeljük egymás elveit, elképzeéseit :wink:

Véda
Vendég

Sziasztok mamikák!

Eddig én is szuper mami voltam, panaszok nélkül, de most már napok óta alig bírok aludni és alig látok ki a fejemből. A drága párom jól viseli, hogy le vagyok lassulva, de pl. Anyu meg van sértődve, hogy nem vigyorgok egész nap, azt hiszi, bajom van vele. :roll:
Általában 5-6 órát bírok aludni az éjjel (bár tudom, sokatokhoz képest még így sincs okom panaszra), esténként már zombi vagyok. Ráadásul a pocakom is elkezdett feszülgetni, ettől meg hülyeségeket álmodok.
Igazából azt a legnehezebb elviselnem, hogy a hormonok miatt nem tudok örülni semminek, negatív energiákat ontok magamból...
Remélem, elmúlik!

Muffin, sokat gondolok rátok, és imádkozom értetek. Egy hétköznapi kis csodáért....

Lányok, szép és irtózatos méretű pocakjaitok vannak!

Vidokata, nagyon szép menyasszony voltál! Boldog házassági évfordulót nektek!

Viki, kedves a párodtól a Peggy becenév :)

Patr, köszönjük Zsuzskának a kedves levelet! :)

Kriszti, az én étvágyammal sajnos semmi gond... szombaton egész nap ettem: Anyuéknál ünnepi ebéd - anyák napja tiszteletére -: húsleves, rántott hús, uborkasaláta, aztán a lagziban ugyanez pepitában, rengeteg sütivel, isteni tortával, és éjjel egykor még töltött káposztával... tegnap nem bírtam túl sokat enni, de mára rendeződött az étvágyam... meg is látszik a mérlegen :?

Szerintem a gátmetszéssel ne foglalkozzatok annyit, bízzatok a szakemberekben. Persze jó készülni a gátvédelemre, de ha mégis vágni kell, akkor annak biztosan lesz oka. Inkább egy vágás, mint egy elakadt gyerek vagy egy plasztikára szoruló hüvely...

Én nemrég tudtam meg, hogy aki császár után természetesen szül, annak szülés után kézzel, belülről átvizsgálják a méhét, hogy a hege rendben van-e... na, én ettől parázok, bár gondolom, egy szülés után, esetleg elkábítva már nem ez lesz a legnagyobb dolog. Majd meglátjuk, mi lesz nálunk.

Én is megünneplem ma a születés hetét: elmegyek dokihoz :) az egyik kórustársammal együtt, aki augusztus végére van kiírva. Eddig még nem tudtuk összehangolni a dokihoz menetelt, most majd jót csacsogunk, míg várakozunk. A doki biztos le fog teremteni, hogy egy hónapja nem voltam nála - elvileg 3 hetente kellene mennem -, de remélem, minden ok velünk, és korábban egyszerűen nem tudtam eljutni hozzá. Aztán ma bejelentkezem az Istenhegyire 4D-re is, hogy mozizhassunk egyet, és azért egy jó genetikus is megvizsgálja a Kislány minden porcikáját.

Megyek tüsténkedni, ha lesz időm, bekukkantok még.

Kép
Kép
bondi

:oops:
Képzeljétek, feltettem a vízforralóba a teavizet. Kb. 3-5 perc alatt felforr. Addig, gondoltam, netezek. Na már most teljesen elfeledkeztem róla. Amég írogattam, hallottam ilyen hülye hangokat, mintha repülő v. helikopter menne a ház felett, de furcsa volt, hogy nem maradt abba. Aztán, gondoltam, távolról hallattszik, hogy építkeznek... :roll:
Na, most úgy k. fél óra után megyek a konyhába, mondom, csinálok egy cappuccinot! És akkor észrevettem a vízforralót, szegényt... :roll: Szerintem, most meghalt :oops: :(

Ilyen egy feledékeny kismama.

Véda
Vendég

Bondi, ahol én fogok szülni ott is átvizsgálják a méhet, hogy minden rendben van e miután a placenta is megszületett.
magdolnam

Hú! Termeltetek ám mire megjöttem a boltból!
Vettem camping sajtot,mert úgy megkívántam friss zsömivel,erre ollllllyan savanyú volt mint az állatt!!!!!
Pedig úgy rákészültem!

Wera! Olvastam még este a hányingered,gondoltam is,hogy na akkor nem vagyok egyedül,de már írni nem volt erőm!
Minden bajom volt!
Apa meg itt poénkodott,hogy mostmár ne szórakozzak,mikor öklendeztem!
Vagy hagyjam abba vagy menjek és hányjak egy jót!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap persze azért nem röhögtem rajta ilyen jót mint ma!!!
Szülésfelkészítő!
:lol: Bizti izgi lesz!

Nálunk most megint kisütött a nap,de az előbb úgy be volt borúlva!

Maria! Gratula!!! Legközelebb már tényleg válaszd a zuhanyt!

Hene! :cry:
Még ilyet! Biztos nagyon csini vagy!!!

Nekem tegnap Anyu mondta,hogy MEKKORA FEJED LETT?????!!! :lol:
Persze röhögtünk rajta,dehát tényleg nagy lett na!!!
Majd visszamegy!

Kép

Kép
ibm

Hát Véda! Jót röhögtem! Repülő,helikopter.....
Ez jó!
És most mi lett vele?
Nem kapcsol ki magától?

Kép

Kép
ibm

Marcsi: én is néha úgy érzem kezdek szétrepedni! :D

Katus: tök jó, hogy végre jön haza párocskád!

Wera: én is olvastam a másik topikban ezt azt és.... (elég furák!) szerintem igazad volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:48-kor.
Vendég

Véda: megsirassuk a vízforralót? :lol: (megnézted már működik?)
Ne haragudj de én is jót röhögtem mert a múltkor én is így jártam csak krumpli víze futott ki kb negyed órán át és én is netezés közben gondolkoztam rajta mi ez a hang!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, Zsuzska nevében is! Ne írjatok ilyen sokat, mert délután több órámba fog kikeresni neki a válaszokat. :D

Hene, ne törődj vele, tuti nem vagy kövér! Az én egyik nagymamám egyébként alapból ilyen kedves természet, nincs egy jó szava sem! Tegnap is olyan rossz kedvem lett, amikor nála voltunk.

Marcsi, én is térdelve mosok hajat, de nekem kimondottan kényelmes térdelni! Bízom benne, hogy ez továbbra is így marad, mert már írtam, hogy tetőtérben lakunk, és a kád a ferde fal alatt van, így zuhanyozni nem lehet a kádban.

Véda, :D ilyet én teafőzés közben csináltam, feltettem a teavizet, és lementem anyuhoz. Ott ragadtam, Zsuzsi jött egy óra múlva, hogy anya, nagyon füstöl a tűzhely. Szerencsére nem füstölt, csak nagy volt a gőz.

Kata, boldog évfordulót!!

Bondi, ettől a méhátvizsgálástól én is aggódom kicsit, de ha belegondolok, hogy anno a szülés utáni katéterezéstől is féltem, és még csak észre sem vettem, hogy mikor csinálták... Remélem ezt sem fogom.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

A Herpeszes témára köszi a választ, de félre ne értsetek, én nem reklamálni akartam, hogy nem válaszoltatok! Nagyon sokszor én sem válaszolok mindenkinek, sőt! Az én agyam is nagyon szűk, kipereg belőle minden. Komolyan elgondolkodtam, hogy veszek egy noteszt.. :?
Egyébként a herpesz az arcomon van. Már nem emlékszem(na ugye..)ki kérdezte.

IBM! Akkorát röhögtem itt magamba, ha valaki lát, tuti hülyének néz. Nagyobb lett a fejed? :lol: :lol: :lol: Aranyos anyukád :lol: :lol:

Kata! Nagyon szép vagy, valahogy másnak képzeltelek. Nem tudom, de másnak. Gratulálok az évfordulóhoz! Nekünk május 8.-án lesz, nem házassági, de évforduló. A 8.! Szóval közel egy időben Veletek. :lol: :lol:

Véda! Reméljük elmúlik a feledékenységünk. De tényleg, helikopter, repülő?? :lol: :lol: :lol: Vicces!

Marcsika! Óvatosan a hajlongással, meg másoknak is írom! Inkább a zuhany alatt. Ott csak kényelmesebb.

Megyek lepihizek, mert elég volt elolvasni.

Ja, az NST-n voltam, kicsit gyorsabban ver a baba szíve, de nincs gond szerencsére!

Megyek enni.

sz.andi

Sziasztok!

Csillának kitartás!!!
Babuli, gratula a jó eredményekhez és kitartás az ügyintézéshez!!!
Patr, Zsuzskát pusziljuk! :lol:
Ibm, szép óriás pocak!!! :shock: :lol:
Vidokata, gratula a házassági évfordulóhoz!!! Nagyon szép menyasszony voltál! Szép a pocid! :wink:
Marcsi, nagyon szép a pocakod! :lol:
Hene, hogy lehet ilyet mondani egy kismamának?! :twisted: Nekem mondjuk egyik nap a barátunk 12 éves fia mondta azt hogy kövér vagyok, mert hogy milyen nagy a gyomrom... :D De ő azért nincsen tisztában teljesen a dolgokkal. De egy nagymama???? Hihetetlen! Ne törődj vele! Biztos, nagyon csini vagy!!! :wink:

Tegnap itt voltak anyuék, meg tegnap este párom rokonai meghozták a kanapénkat az ikeából. Végre!!! :lol: Szóval elég káosz van a lakásban... :? Meg főznöm is kéne, vasalni is... Ehelyett itt netezem és közben puzzle-zom... :oops:

Kép
sziszka82

Ami, az én anyukámnak az a dilije, hogy szülés előtt mindenkinek nagyobb lesz az orra. Idáig még mindig mindenkinek mondta a környezetünkben, hogy pár nap múlva szülni fog, mert megnőtt (megvastagodott) az orra. És eddig mindig bejött!

Kép
Kép
patr

Sziszka, a gépen puzzle-zol, vagy élőben? Én is nagyon szeretek!

Kép
Kép
patr

Sz.andi! nem értettünk félre,de most aki tudott válaszolt is!
Hiába,ilyen feledékenyek és szétszórtak letünk! :lol:
Én is jót röhögtem azon amit Anyu mondott,mert azért ez ilyen viccesen zajlott!
Pedig nem is olyan vicces már ahogy kinézek!
Dehát ez ezzel jár,nemsokára újra a régiek leszünk! :lol: :lol:

Sziszka! Ez is vicces! Nagy gyomor!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Patr! Az sem rossz! Annyira jókat röhögök itt magamban!
Engem a múltkor Anyu arról akart meggyőzni,hogy be van dagadva a szám!
Nem hitte el,hogy CSAK HOZZÁNŐTT A FEJEMHEZ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Na, mire elindultam, elkezdett esni. Mire meg hazaértem, kisütött a nap. :?

Hát reggel én sem jegyzeteltem, ki is maradt a fél banda.. :oops:

Kata! Nagyon szép menyasszony voltál! Sok boldogságot az évfordulóra!

Patr! Puszi Zsuzskának!

Csillának kitartást!

Jöhet két pocikép? Kb fél órásak:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ahogy láttom hétvégénvolt pörgés! Sajnos nem tudok visszaolvasni, Bence itt türelmetlenkedik, h menjünk autózni!
Bocsi lányok! Majd jövök, remélem mindenki jól van!
bencuri

Ibm :D Kata :D
Nem kell temetni szegényt! Túlélte! Pedig az a fajta, amelyik nem kapcsol ki magától. Víz se maradt benne, úgy elforrt, és mégis túlélte a drága :D Nem tudom, elmeséljem-e Apának :oops: Á, elmesélem, hadd nevessen ő is :lol:

Véda
Vendég

Ami! :D :D :D
Esetleg a szádról is kérhetünk egy fotót? :D

Kép
Kép
patr

Kriszti, neked is gömbölyödik már a pocid!

Kép
Kép
patr

Patr, itt van a gép mellett az 500 db-os puzzle. Tegnap kezdtem, de már kb a 2/3-a megvan. Most nagyon rákattantam...Ennek viszont a háztartás látja a kárát... :oops:
Kriszti, tök csini vagy! Szép poci!
Ami, kapod rendesen az ívet!!! :lol: Nagy fej, vastag száj... :lol:

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: