A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Segítsetek!!!!!!
Most akarok gyorsan piskótát sütni. Rég sütöttem piskótát, nem tudom az adagokat. Vizespiskótát szretnék. Receptet szeretnék, nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!!44 :roll: :roll: :roll: :roll:
bluebox

Szia Hene!

Móni 05.27-re volt kiírva :wink:
bluebox

Bluebox - sima piskótában tudok segíteni ha kell, a vizeset nem ismerem. :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bluebox - ezt most találtam, én itt szoktam keresgélni!

[url] http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4045

Manka[/url]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bluebox, köszönöm. Akkor nem ijedek meg nagyon!
Bár ha jobban belegondolok csak 1 hét van köztünk! :?

Azért köszönöm, és figyelem a fejleményeket! :)

KépKép
hene

http://www.femina.hu/recept/piskota1

én semennyire nem tudok sütni de ez tuti jó lett :wink:
Vendég

Köszönöm a recepteket!!!!! Közben találtam véletlenűl a habverő dobozában egy régi receptet, no azt összedobtam :lol: Apa azt mondta, bármit csinálok, megeszi :roll:
Hát remélem is. Csak attól félek, ha tényleg sikerűl, akkor pedig kevés lesz :wink:

A francba mi lehet a Mónival????????

Miket csináltatok ma???

Bari nagyon eltűntél!!!
bluebox

Szét fog szakadni a hasam alja!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon fáj :cry: :cry: :cry:
bluebox

Csiri????? Még mindig a National-t nézed????????
Én nagyon tudok most unatkozni :cry:
bluebox

Én délelőtt főztem, délben rosszullettem, aztán pihengettem, sétáltunk egyet az erdőben, kimentünk a temetőbe ennyi.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Úgy látszik ez a mai nap nagyon furi. Én is nagyon szarúl voltam délelőtt, aludtam egy csomót.
Most meg megint szarúl vagyok.
Érzem a vesztem :cry:
bluebox

Csajok,mi van már Mónival?Nem hiszem el,hogy semmi!

Blue:mi van veled?

Kép
melike

Helló!
Igen Blue,még mindig a nationalt nézem.... :wink: :shock:
és várom,hogy legyen a műsor....(fúúú ez ismét szar poén volt....)(A poén kifolyt vicc közban....) 8) :shock: :wink:

Hazajött a párom 5 nap után és vele vagyok,most jöttünk haza sétából csak ideültem gyorsan,hogy megnézzem Mónival mizu.... :roll:

Holnap jövök,és ismét egyedül nyomom péntekig itthon..... :?

reggel megyek vérvételeredményért,Uh-ra meg nst-re....(méhlepény állapoot néznek.... :? )

pussz addig is!!!!
Vendég

Csiri! Drukk, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Mi is csavarogtunk a férjemel!
Most jöttünk haza...de látom Móniról semmi!

Holnap jövök jó éjt
Vendég

Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75

Melike, köszönöm kérdésed, jó szarúl....... :cry: Nagyon feszít a hasam. Ma szinte alíg mozgott valamit Kristóf, most meg feszeng. Remélem azért hagy aludni is. Majd holnap feszengjen 10:45-től :wink: Se baj, az a lényeg, hogy Ő jól érezze magát. De attól félek, hogy Ő már kialudta magát egész nap!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy mindenki csavargott a párjával :wink:

Majd holnap én is jelentkezem a CTG után :wink:
Csiri nyugi, biztos minden rendben lesz, és van is!
Azért gyere és írj, hogy mi volt.

Mindenkinek jó éjt!

Remélem Móni már nem szenved, bár ugye úgy van, ha holnap reggelig semmi, akkor indítják ugye?
bluebox

Javítok, nem a Mónival kapcsolatban olvastam, hogy ha holnap reggelig nem történik semmi, akkor indítják.

VISSZASZÍVTAM!!!!
bluebox

Húúúú csajok!

Benéztem,és milyen hírekre jövök?! Beindul a topik első babája?!

NAGYON IZGI!!!!!!!!!!!!!!!

Én is szorítok MÓNI!!!!!!!!!!!++++++++++++

Kép
orsitigris

Jó reggelt,hajnalt!
Móni!Remélem már "igazi" anyuka vagy és a kezedben foghattad a babádat és mindketten teljesen jól vagytok!!!!

Kész vagyok!!!!
Annyira örülök,hogy hazajött a párom,olyan jó volt már nem egyedül elaludni......DE OLYAN JÓ LESZ MOST HA ELMEGY REGGEL VISSZAFEKÜDNI ÉS 1 NAGYOT ALUDNI!!!!!!!
Éjfélre álombaszenvedtem magam...és 2 óra 39 perckor felébredtem a horkolására....Azóta hallgatom....eddig bírtam,kijöttem....
Közben belenéztem 1-2 csehszlovák sorozatba,mezőgazdasági műsorba és elolvastam a-zs-ig 3 tv adó képújságát és hírdetéseit.....(szerintem tök jó üzlet lenne álmatlan kismamáknak valami éjszakai csatorna!!!!Tuti nyereség kaszálás....)

basszus!Még jó,hogy eszembe jutott,most mire ezt leírtam,hogy 8kor menni kell a kórházba....ENNYIT A VISSZAFEKSZEKRŐL ÉS ALSZOKRÓL!!!! :? :evil:

ÉN MÁR NAGYON TERHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!

Legyetek jók és írjatok sokat!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Móni én is remélem, hogy már mindenen túl vagy és a karjában tartod Mirkot. Nagyon várom a híreket róla.

Én is megyek ma 9 re a védőnőhöz, meg a bankba ügyintézni, pedig már olyan nehéz elindulni, főleg kocsival. De gyalog nagyon sok lenne és az eső lába is lóg a levegőben.

Éjjel nagyon szenvedek már, annyira fáj a csípőm, lábam, hasam, szeméremcsontom. Nem véletlenül van kitalálva ez a 9 hónap, a végén már alig várja az ember, hogy megszüljön.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

karjában=karodban

még nagyon álmos vagyok

Kép

Kép

buci79

Én sem alszok...annyira fáj a derekam,hogy hangosan jajgatok éjjel..és nem birok fölállni...nem túlzok iszonyatos!!!
Ha meg már fölkelek akkor figyelgetem a mocorgást ha van...rohadjon meg minden iromány és védőnő akik a fejembe ültették,hogy evés után 10 mozgás ébredés után 6 mozgás napi x mozgás stb...na ha nem fog nőni a gyerek vagy idegbeteg lesz ezt nekik köszönhetem..mert már szabály szerűen bedilizek..állandóan keltegetem....ez se neki se nekem nem jó...
Azt hiszem kezdek bereccsenni..
Vendég

Bari: ez a mozgás engem is idegesít, figyelem én is, annyi, hogy én leszarom, nem számolom. Csak éreznem kell időnként, hogy megmozdul, mert különben ideges vagyok. Olyan hülyeség ez amúgy tényleg, régen hol volt ilyen? Anyáink nem foglalkoztak ilyen számolgatással. Semmi értelme nincs a stresszelésen kívül....

Kép

Kép

buci79

Buci anyáink nem foglalkoztak vele...itt van példának anyám aki mindkettőnkel dolgozott végig csomagoloban állva és sosem érezte,hogy mozgok..állítása szerint naponta egyszer érezte este kb3 percig..és élek..

Én most megettem 2 bundáskenyeret és semmi válasz pedig ilyenkor kéne a 10..
Tényleg elegem van...
Vendég

Nem is tudom,hogy rossz vagy jó a Móninak ,hogy 36 hetesen vége lett!!!
Szerintetek?
Ti el tudjátok képzelni ,hogy 2-3 hét múlva szüljetek?
Vendég

én szeretném azért kihúzni legalább a 38-39 hétig.

Bari: Neked hányadik héten lesz a császárod? Megvan az időpont ugye? vagy rosszul emlékszem?

Kép

Kép

buci79

Buci:csak azt mondta a doki ,hogy 38 hét.De pontos dátum nincs csak ennyi,hogy juni eleje
Vendég

Miért pont 38 hét? nem várja meg míg elindul magától?

na lassan készülődök, mert mire magamra szenvedem a ruhát, zoknit el is jön az idő, hogy indulhatok.

Majd jövök! Pussz

Kép

Kép

buci79

Nemtudom miért,lehet,hogy az elöző 2 császár miatt..
Nehogy meginduljon magától?
Fogalmam sincs
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk...élek, még egyben :D

Látom Móni belevágott!!! Remélem már megvan a kis babókája!!!

Többieknek is minden jót és szépet még, én még a héten hajtok...itkán jövök...visszaolvasni nincs időm.

Puszi nektek.

Dana

Kép
danaaia

Jó reggelt!

Iszonyatosan pocsék éjszakám volt!!!!!!!!!!! Egyetlen percet sem aludtam :cry: A derekam majd leszakad, a Kiccccsávó véleményem szerint próbálgatta, hátha megtud fordulni, de hajnalban, már Ő is feladta. Mindent csinált éjjel, még csuklott is csóri :cry: Szerintem most Ő is nagyon fáradt. Én valószínű a CTG-n bealszom :wink:
MÓNI mi lehet Veletek?????????????? Annyira drukkolok

Én is jelentkezem,ha megjöttem.
bluebox

Jó reggelt!

Látom még semmi hír Móniról.

Csiri - füldugó sokat segít...

Mindenkinek jó ügyintézkedést és aki ma megy dokihoz annak mennek a drukkok! :lol:

Megyek visszafekszem.

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:18-kor.
pironya

Szia Pironya!
Örülök, hogy itt vagy :)
Te hogy érzed magad?
bluebox

Azt hittem van már valami hír Móniról.....de sajna még nincs.... :( :(

Csiri!
Érted is szorítunk! Feltétlen jelentkezz,hogy mi volt az UH-n és az NST-n.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari!
Ne aggódj! Hidd el,eleget mozog ő,csak már egy kicsit kicsi neki az odu!!!! :wink: :wink: :wink:

Én is nagyon szarul aludtam...

Kép
orsitigris

Vajon danaaia lesz a következő?????????????

Kép
orsitigris

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:19-kor.
pironya

Ha így haladok, akkor ÉN :cry:
bluebox

Tényleg jó ez a Farkas-Piroska hasonlat :P Most, hogy így mondod, tényleg így van. :)
bluebox

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:20-kor.
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:20-kor.
pironya

Jó reggelt!

Pironya:az én párom is hasonlóan reagált,hogy Móni szül.Pedig nekünk csak a babahordozó nincs meg és erre mondta:gyorsan vegyünk egyet,mert mindjárt szülsz. :lol: Olyan édesek!

Kép
melike

Köszi Piri :wink: Nem nagyon szeretném, de jó lenne. Nem poénból találták ki, hogy 9 hónap :wink: És még csak 8 hónapon vagyok túl :wink: De köszönöm előre is.
bluebox

Szia Melike!
bluebox

Várom én is nagyon,hogy mi van már Mónival!

A többiek is írjanak,akik orvosnál vannak-voltak!

Én holnap este megyek a dokinőmhöz.

Kép
melike

Dana: Nem ma van a kisfiad névnapja??????
bluebox

Sziasztok!

Utólag is minden anyukának nagyon boldog anyáknapját!

Remélem Móniék már kezükben tarthatják a kislurkójukat... Annyira irigylem őt ;) Persze azért még várunk minimum 2 hetet, de akkor is ;)

Az én Bence fiam a hétvégén nagyon megszenvedtetett. Úgy voltam már vele, mint Blue. Most vagy szülünk vagy "csak" forgolódni akarunk...

IBM: Ma szülésfelkészítő!!!! Ma lesz a szülőszobalátogatás a Margitban. Páromat már elkértem a munkahelyéről, úgy hogy megyünk ;)

Hétvégén megvettük a pelenkázót is :D Kell még 2léc kiegészítésnek a pelenkázófeltéthez (nem ehhez a szekrényhez gyártották, de szerencsére jó lesz hozzá), és ha ezek is meglesznek, akkor apa végre azt is össze tudja rakni. A szekrénybe elkezdtem bepakolni a gyerekcuccokat, szinte elvesznek benne :(

Kép

Kép
bettica

Ja,és valamelyik nap elmegyünk a kiskádért is,amit a barátnőmék adtak.Azzal azt gondolom tényleg meglesz minden. :lol:

Kép
melike

Olyan nyomi vagyok ma.Megmostam a hajam és lassan főzni kéne,de azt sem tudom mit.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: