Juba: Örülök, hogy maradsz és szupiiiii az új avatar, a vonalzóról már nem is beszélve, csúúúúúcs!!!!

Gratu az első fogacskához!
Kolbi, Mesi: Minitali képek nagyon jók, látszik milyen összeszokottak már a gyerkőcök!
K.Timi: Nagyon helyes kispasid van! Izraelbe mentek, de jó!

Melyik részére mentek? Én 14 évesen voltam egy hónapot, de azt hiszem most felnőtt fejjel jobban értékelném.
Maggie: Le a kalappal, hogy mennyi energiád van! És persze hatalmas szíved! Remélem allergiád jobban van! Bercinek továbbra is mennek a gyógypuszik!
Azt elhiszem, hogy elpityeredtél, Bencusom is elmondta ma reggel újra a versikét, nekem is könnybe lábadt a szemem.
Nagyon jó minden kép, olyan jó nézegetni őket!
Viranka: Szupi a babakocsi! Míra:
Bence és apukája meg tegnap turták fel Bence régi játékait, amit azért kellett előkeresni, mert nosztalgiáztunk a régi fotók között és meglátta a képeken. Ahogy szedte elő a zsákból a régi játékokat nagyokat sóhajtott és azt mondta "Azt hittem már soha nem látlak titeket!"
Fleur, hogy vagytok, kint van a fogacska?
L.Móni: Gratula a 3. és a 4. fogacskához is!

Úton van a következő kettő is? Kitartás!
Nálunk is megy a nyügi két napja, de szerintem holnapra kint lesz az első fogacskája Máténak! Úgy sajnálom szegényt, én is Dentinox-al kenegetem, plusz tegnap estére kapott Nurophent is és így egy-két kisebb nyöszörgéssel végigaludta az éjszakát.
Szombaton anyukám és öcsémék voltak nálunk, tegnap pedig barátainknál voltunk bográcsozni, nagyon jól sikerült. Még Máté is jól bírta, a körülményekhez képest.
Most nálunk is elég borús, de ha nem esik délután tuti elmegyünk még sétálni valahova!