A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szilvi - nem akartam letámadni, ha ez volt levehető, azért elnézést kérek. Nem tőled, tőle!
Egyszerűen nem tetszett, hogy döbbenetesnek és szájról szájra terjedőnek titulált olyan dolgokat, amiket nem próbált. Én sem próbáltam még egyik ilyen bogyót sem, ezért nem is mondok véleményt róluk. Ennyi. Nem szeretnék vitatkozni, sem magyarázkodni. Mindenki úgy értelmez mindent, ahogy akar.
Vendég

Melike - 20 törpeharcsa kevés? :shock: Én már 1 apró halacskától is állati boldog szoktam lenni! :lol:

Szilvi - tényleg cuki a kiskrapek! Hogy hívják?
Vendég

Dániel.
Ha fiam születne, azt is így hívtuk volna! 8) 8) 8) 8)
bszilvi25

Nagyon szép neve van, nálunk is esélyes volt, dehát szintén csajos lapul a pocakban! :lol: Nincs több képed? Úgy nézegetném még!! :D
Vendég

nekem sem tetszett sok minden és azt szó nélkül is hagytam....!!!!

Melike!!!!
Legalább jó idő volt?????
itt hol esett,hol sütött.... :?
(bár a fotó alapján nem volt "nyári" idő....jól bevagy öltözve.... :wink:

Kriszta!
Néztem a magellánt én is!!!!És a 2 kezünket összetehetjük...mindannyian akik itt vagyunk!!!!

Szilvi!
Helyes bébi! :wink:
Vendég

Na még van kettő, aztán nincs repeta!!! :wink: :wink: :wink:

Kép Kép
bszilvi25

[quote]n írta:ekem sem tetszett sok minden és azt szó nélkül is hagytam....!!!!

Hát, ezek szerint csak én vagyok ilyen hülye, hogy ha valakivel nem értek egyet, akkor azt le is írom. Na mindegy.
Nem akartam megsérteni senkit, de ezek szerint ez nem jött össze.

Asszem mindenkinek úgy lesz a legjobb ha nem jövök többet.
További jó babavárást mindenkinek!
:wink:
Vendég

Csiri:nem volt nyári idő,de pulcsiban nagyon jól éreztem magam.Ott is beborult kétszer is,de mikor sütött a nap meleg volt.

Nagyon tündéri kisbaba Dániel!

Kép
melike

JAJ NE MÁÁÁR ne adjuk már meg azt az örömöt idegeneknek,hogy veszekedést olvassanak...
Csiri szövegei álltalában nagyon viccesek én imádom,még anyám is nagy olvasója és rajongója lett,és hangsúllyal nagyon más lenne ez az egész...
És mi "öregek" akik már "rég" szültünk olyan fölösleges felhajtásnak tartjuk ezeket a dolgokat,persze ettől még mindenki úgy csinálja hogy akarja.
Én egy régi rossz élményem után azt mondom,hogy mindeggy milyen áron veszik ki belőlem a babát akár still fűrésszel is csak Ő legyen rendben...aztán,hogy én szakadok vagy repedek,nemérdekel..

Szilvi édi a kisbaba..olyan ici pici.
Vendég

Bari Drága!
Te itt? :shock:
Azt hittem,már rég asztalttáncoltatsz az emeletre :wink:
Vendég

Wera ne már,ez a szöveg tökre nem neked szólt!!!
Nézd meg csak általánosságok
És amúgy meg mindannyiunkban tombolnak a hormonok :lol:
Vendég

És mi "öregek" akik már "rég" szültünk

Lassan már nem a bébinknek,hanem nekünk lesz szükségünk pukicsőre.... 8) :lol:
Vendég

Micsodaaaaaa,már elkezdődött?????????
Anyóspajtásnál voltunk aki azt kérdezgette,hogy vajon Dávidkának meg lesz e mind két keze és lába....mert szerinte mostanában gyakori a végtaghiány...cuki muki ugye????
Ti mit szóltatok volna? :shock:
Vendég

[quote="csiri-biri"][ írta:csiri-biricolor=red]És mi "öregek" akik már "rég" szültünk [/color]

Lassan már nem a bébinknek,hanem nekünk lesz szükségünk pukicsőre.... 8) :lol:

De ugye nem sértődsz meg???
Vendég

Anyós nem néz sok horrort mostanában?????
Nekem anyum kattos!!!(BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!! :wink: )

Azt mondja,hogy tuti 1 baba van odabent?és mivan ha két fiú????
ez a mai megnyilvánulása volt...miután megnézte itt ma délután az Uh felvételt,ahol tisztán látszott,hogy 1 DARAB GYEREK ÉS LÁNY!!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Én meg vagyok áldva....és remélem még jó sokáig megleszek....mert vidáman szép az élet!!!!
:wink:

Lásd:
anyós....milyen színű a szeme????
anyum és bizti nem ikrek és fiuk???? :shock: :shock: :shock:
Vendég

De még mindíg jobb arra gyanakodni ,hogy fiú és kettő,mint arra,hogy végtaghiányos...és miért kell eggyáltalán ilyeneket tippelgetni..nem ráérünk akkor ilyenekről beszélni,ha már baj van...
Nem is értem egy két gyerekes anya (nagymama),hogy mondhat ilyet :shock: :shock: :shock:
Vendég

ne haragudj Bari....Lehet,hogy elpári vagyok és egyszerű,de most röhögök itt magamba.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nézitek Urit?Olyan vicces!

Kép
melike

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:20-kor.
Vendég

Barinak nem vicces,Csiri!Hogy lehet tényleg ilyeneket mondani!

Kép
melike

amúgy már ennyire jobba lettetek,hogy 1,5 év nem beszélés után 1 hét alatt kétszer is látogatjátok egymást???? :lol: :lol: :lol:
ráadásul Ti mentetek!!!!?????
Vagy csak utánfutón elvittétek az összeszerelt "gyerekszobát" megmutatni,mert Ök adtak rá pénzt???? :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

MELIKE!!!!!!
Ne hari és Bari Te se!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Én nem szoktam!Nehogy bedepisedj!!!

Kép
melike

és ez a faszi aki most van az Uri show-ban????

Mintha valami kosztümös vámpirfilmből lépett volna elő...épp a koporsóból.... :shock:
Vendég

Jaja,szerintem is. :lol:

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:21-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:21-kor.
Vendég

Elmegyek vízszintesbe helyezem magam.
Jó éjt lányok!
Nem vitatkozni!

Kép
melike

Vendég

Sziasztok!

SzilviDani egy tünemény :wink:

Képzeljétek el, kapok ajándékba egy hintaszéket
annyira boldogságos vagyok, hogy nem bírok betellni!!!!!!!!!!! Tudom, nem olyan nagy szám, de nekem ez a szék az álmaim netovábbja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan nagyon rég szerettem volna. Majd ha megkapjuk, akkor csinálok róla fényképet. Igazából, akitől kapjuk, Ő a férjemnek az egyik rokona, aki kint él Németországban ésé most eladja az itthoni lakását, és mindent odaajándékoz a rokonoknak. Mi voltunk az első körben :lol: :lol: Jaj, bárcsak itt lenne már.

Csiri: küldtem pü-t :wink:
bluebox

Blue!
Válasz ment!
Vendég

Jó éjt Melike!
bluebox

Kriszta!
Nekem csak megy a Tv a háttérben és néha odanézek....a Magellánt vártam a bébikkel és itt maradt,de egy kis direktség van benne,hogy nem váltottam át.... :wink:

Rossz anya?????És a párod mit reagált???? :shock: :shock: :shock:
Ezek után még beszéltek???

Blue!
Hintaszék nekem is álmom,de szerintem az is marad.... :?
nagyon tetszik,de pár éve beleültem egybe kipróbálni és majd besz..rtam,hogy felborulok.... :shock:
(már akkor is húzott a seggem... :lol: 8) )
Vendég

Én is beleűltem ma, hát azt hittem én is hogy dobok egy hátast, de remélem azért idővel összeszokunk és jó kis csapatot alkotunk, én meg a hintaszék. Na meg persze Kristóf :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:22-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:23-kor.
Vendég

A szoptatós szék az milyen????
Vendég

Már csak medveszőr és kötőtü hiányzik, és átmehetek nagymamiba. Azért subázni nem fogok a gyerek ágya mellett :oops:
bluebox

A szoptatós szék az nem olyan mint a relaxációs fotel, lábtartó meg minden??????
bluebox

Engem most elgondolkoztatott a hintaszék téma után,hogy én hol fogok szoptatni????
Lehetőségek.....:
1. a hokedli,amiből kettő van,de lötyög a lába...
2.az ebédlőasztalhoz tartozó székek...(érdekesen nézne ki az a szék a szobába vagy én 3 óránként,csupasz,tejtől duzzadó mellel a gyerekkel a konyhaasztal mellett...)
3.nádszék a mi a baba szobájában van....na abba beleszorul a seggem.....tuti 50 kiló fogyás után is... :roll:

ugyhogy marad a föld vagy fekve az ágyon... :wink:
Vendég

Én még be sem kapcsoltam a tv-t ...pakplgatok!
Kezdi a szoba végleges arculatát elnyerni!

Csiri tényleg így van...eddig nem beszéltünk..olyan ocsmány érzés csak azért jóban lenni velük mert a férjem így akarja..
És érzem,hogy ha a kisujjam nyújtom az egész karom kell..
Majd egyre többet akarnak..végül azon veszem észre magam,hogy minden hétvégén ott leszünk...húúú de szar kilátások :twisted:

Annyira nem vagyunk egy hullámhosszon!!!
Már mondták,hogy Szilvesztert elvinnék egy napra!!
Egyenlőre a kutyámat nem hagynám ott egy napra...,hogy lehet ilyet finoman vita nélkül közölni???
Főleg,hogy a fiam meg akar is menni :twisted: Mondtam neki,hogy akkor Szindi is menjen,legalább valaki vigyáz rá
Vendég

Jaj nem!!!!!!!!!!!!
Megvan!!!! :idea: :idea: :idea:

A kádunk olyan kis csini...mögém és alám egy párna,a bébi alá egy párna és már okés is.... :wink
Csak csaszis sebbel és gyerekkel a ki és bemászás necces... :roll:
úgyhogy mégse... :lol:
Vendég

Csiri én a számitógép elött ülve fogok szoptatni és közben írok :lol:
Vendég

És elképzeltem ahogy ragad a tejtől a klaviatura.... :lol:
Vendég

És Szindivel együtt is szeretné Szilvesztert vinni?
bluebox

Bari!
Ha nyitnak feléd és a gyerekek felé,hátha.......
Ma voltak a kiscsibészek is veletek????
Vendég

Csak Szilveszter volt velünk..Szindi nem annyira kiváncsi rájuk...tudod kamaszodik :?
Vendég

KRISZTA!!!!
megnéztem a szoptatós széket,mert még tényleg nem hallottam róla!!!!
Nekem teljesen bejött a képen addig,amíg nem láttam meg az árát... :roll:
Tényleg olyan mint a relax fotel,tök kényelmes lehet,de horribilis az ára....(szerintem)
Vendég

Én láttam olyan fotelt a kenguruban...még lábtartó is volt hozzá..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: