A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

en ezt azert utalom olyan nagyon, mert nem igazan merek olyan helyre elindulni ahol tudom nem lesz wc a kozelben:(
Vendég

Én már sehova se. Kezd igazán kellemetlenné válni.
Vannak olyan napok, mikor félóránként kell menni, mert tényleg kell, utánna meg a törpe helyezkedik úgy, hogy azt az érzést kelti, hogy futás van! :?

KépKép
hene

ez nem tul bizteto ram nezve, hogy ez a mostani szitu meg rosszabb is lesz:(

Igy is mar hulyenek neznek- tegnap is elindultunk otthonrol, megerkeztunk az outletbe es kerdik a tobbiek, hova menjunk eloszor, a valaszom: wc-re, mire baratnom ferje nez ram, hogy most voltal-ez van.

de ilyenkor amikor csak ott tapos- vagy tudom is en mit csinal, ez szeintem rosszabb mint az igazi inger, ez olyan csikizos, szuros, nem tudom leirni rossz erzes.
Vendég

Tegnap voltunk madaras tescoban, 20 perc kocsival. Indulás előtt wc, odaértünk wc, bevásároltunk, a párom a pénztárba állt, én wc. 20 perc haza anyuékhoz wc, ott voltunk fél órát, 2 perc kocsival míg hazaérünk, wc. Néha azon gondolkodom pelust kéne feltenni. Sétálni már el sem indulok, mert fél óránál tovább nem bírom ki..
A héten egyik éjszaka 2 óránként jelzett a fiam, hogy menni kell.
Ez rosszabb, mint a 3 óránkénti etetés! Vagy majd meglátom, mert abban még nincs tapasztalatom! :wink:

KépKép
hene

:)
Vendég

holnap valaki jon a fovarosiak kozul az arany tiz muv kozpontba?
bosszanto mert minden jo eloadas egy idoben lesz:(
de azert csak hallok igy is majd hasznosat!
Vendég

ronix!

az jó hogy még maradhatsz otthon. szupi hir.

pisi... hát nekem is állandó ingerem van. olyan mintha azonnal bemenni. elrohanok wc-re és csak 1-2 csöpp jön... és ez még majd csak fokozódik... mondjuk én iszok is elég szép mennyiségben. ugyhogy van mikor meg tényleg jön mint a niagara.

egyébként msot értünk haza. nyusziapu elvitt fagyikelyhezni... :oops: már megint :oops:
ez volt a névnapi ajándékom :D
nah meg megleptem magam egy nyaklánccal és egy fülbevalóval. már hónapok óta szemezek velük. hát most ugy döntöttem hogy megveszem. vagyis a fülbevaló közül, volt 3 ami nagyon tetszett, abból a legolcsóbbat vettem meg. de még a karikát is megveszem egyszer. 8) ami a legjobban tetszik azt már nem fogom,mert az is olyan csüngős mint amit most vettem, de az nagyon huzós árban. :cry:

itt is esett egy kicsit. de nem sok. remélem nem is fog már este esni. nyusziapu igy is agybajt kapott hogy esik, most hogy lemosta a kocsit. :shock:

muffin!
nagyon sok erőt kívánok nektek és kitartást. remélem azért hamar rendeződnek a dolgok, és ujra erősek lesztek egy bébihez ha ugy alakul.

"Az idő túl lassú azoknak, akik várnak,
túl gyors azoknak, akik félnek,
túl hosszú azoknak, akik gyászolnak,
túl rövid azoknak, akik örvendnek.
Ám azoknak, akik szeretnek,
az idő nem számit."

Kép

Kép
timi1982

Szép ez a versike...

Timi - kérünk majd fotót a nyakláncról és a füliről! :wink:

Én is voltam lent fagyizni, jobbhíján egyedül. Aztán dumcsiztam egy kicsit az öreglányokkal, tudjátok, a házelőttpadonülőkkel :lol: :lol: :lol: , de szerencsére mikor már kezdtek nagyon belemerülni, elkezdett csöpögni az eső és akkor feljöttem. :twisted: Arik amúgy, mindig megdícsérnek hogy milyen szép pocim van, de hát öregek és ebből kifolyólag zsibbasztóak egy kicsit...

Hene - lehet hogy ha lassítanék, jobb lenne?? Gondolod? Hát megpróbálom, mert tényleg eléggé el vagyok már keseredve.

Pisilős időszakaim nekem is vannak, de szerencsére csak ritkán, bár most már nem is iszom olyan sokat mint az elején. Eleinte 2,5-3 litert is megittam, na akkor tényleg percenként rohangáltam a slozira. Most már csak kb. 1,5-1,7 liter az adagom, így egész elviselhető.

Ami - Apázol?? :) Írtam privit! :wink:
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:42-kor.
Vendég

Én most az első sort választalám, vagyis így érzem magam!

KépKép
hene

Hene: pedig a 4.-et kéne! Örülj! Ott a pici a pocidban, ne legyél türelmetlen (pár hónapja még mit nem adtunk volna csak a hírért hogy ott van) Minden percet ki kell élvezni!
Vendég

Kata - tudom, tudom hogy "természetes" hogy fáj, csak nehezen viselem :? :lol:
Gyogyit nem akarok szedni, ha nem életbevágó, akkor sosem szoktam. Éljen a szenvedés!! :twisted:
Nah, már jobb kedvem van... :wink:
Vendég

Hene: persze én is nagyon várom már! :D
Vendég

Persze hogy örülök, és nagyon boldogok is vagyunk!!!! :D :D :D :D
De azért majd beszéljünk 5 hét múlva! Oké? :wink:

Tényleg igaz az, hogy az utolsó hetek a legnehezebbek, amikor már inkább a kezedben tartanád a kicsikédet!

KépKép
hene

nagyon szep az az idezet. Olyan kellemes pityergos:)
Vendég

Wera, erre szokták mondani, hogy ezért hordják és szülik meg a babát a nők! Mert mi imádjuk a szép, és a fájdalmas részét is! Ugyi??? :wink:

KépKép
hene

Hát igen! A fiúk már rég belehaltak volna... és hol még a szülés?!? :lol: :lol: :wink:
Vendég

kimaradt egy VAN a HOL után... :P
Vendég

en is egyedul fagyiztam, es raadasul 10ftal dragabb lett az elmult egy het alatt, de en ezt nem tudtam, el nem olvastam mi van kiirva. Odamentem a kiguborgatott penzecskemmel es tavoztam. Utana lattam hogy opssz. No mindegy. Legkozelebb, 10 ftal tobet adok:)

most segitettem picit parocskamnak, gletteltem amit elertem- abban en vagyok a profi- o draga levakarta az egesz eloszobat, meg fel is takaritott maga utan( ez az igazan nagy szo, mert az elozo helyisegeknel az mindig ram maradt), most befejezi a glettelest, holnap meg festes!Es akkor a festes idenre kesz! BAr a konyha es furdo hatra van, de asszem ahhoz most nem nyulunk. Azert nem akarom szegenykemet kipurcantani! Kellenek az o eroi is a baba szuletese utanra! Epp eleg, hogy 5 napon at reggelm meg este jon, nem akarom, hogy minden szabad ideje lakasrendbehozatallal teljen. Jovo hetvegen talan lerakjak az eloszobaba is a padlot, es akkor mar "csak" a pakolas, takaritas marad. Azt meg azert a mindennapokban en is szep lassacskan, beosztva tudom majd csinalni. Neki csak a nagyon surolos dolgokat hagyom!Meg a letrasokat!

Eso itt is volt, most is be van borulva de legalabb a vihar nem jott ide.
Vendég

Igen, néhányan már egy kis náthába esésnél temetik magukat! :wink:

KépKép
hene

Nekem is fáj és szurkál "odalenn" :oops:
Néha baromi kellemetlen, de nekem ez az érzés elevenen él bennem a korábbi terhességekből is...
És a slozira is gyakran rohangálok.
Ne haragudjatok, de nekem megnyugtató, hogy nektek is fáj ott. :oops:

Sebaj!
Lesz egy csodaszép kisbabám.

Érdekes, mert ez a fájdalom csak most jutott eszembe, amikor újra átélem.
Vendég

Vera igazad van! En mar egy egy menstruacional, mikor parom ertetlenul nezett ram, mit szenvedek megallapitottam ezt, hogy o mar ezt sem elne tul. Elnezve egy egyszeru meghules milyen nagy szenvedesekkel jar.
Sokszor mondja anya is egy beteg ferfinel rosszabb nincs- bar apukam tenyleg durvan tolja ha o beteg- de asszem ez nalunk is igy van.
Vendég

engem nem megnyugtat, hogy masnak is van ilyen, hanem egyszeruen mikor eloszor ereztem nem estem azonnal panikba,mert emlekeztem valaki irta hogy hasonlokat erez, igy nem idegesitettem magam, hogy ez meg mi a csuda lehet.
Mert azert teny hogy minden terhesseg mas, de vannak erzesek, tunetek, amik sokaknal jelentkeznek- es ha mar hallottam elotte rola, nem ijeszt meg( mert mint mar irtam a gyonyoru szines, varandos kepeskonyvek ilyeneneket nem irnak:) )
Vendég

nah lányok nálam eltört a mécses :cry:

nézem a magellánt. aztán a koraszülésről volt benne szó. semmi extra nem volt amin kellett volna, de mégis valahogy igy alakult. :oops:

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk, te is csak oftosan a sok munkával. Tényleg nem gondolná az ember, de a szervezet képes megbosszulni magát! Én is azt hittem amit csinálok az nem sok, aztán tessék. Bár tudom, hogy vannak dolgok, amiket meg kell csinálni, mert más nem fogja.
Hozzám kedden jön anyu, hogy kitakarítjuk a babakocsitárolót. Olyan mocskos, és azt mondta ide nem tehetem be a kocsinkat. A 3.-re pedig nem tudom felvinni. :?

KépKép
hene

Anyjuk - szerintem a pasiknak legalább 90%-a ilyen! :wink:

Marcsi - nekem most az a jóhír, hogy utána nem erre a fájdalomra fogunk emlékezni! :lol: De tényleg, ha arra gondolok, hogy lesz egy csodás kisbabám, akkor egyáltalán nem érdekel... :wink:
Vendég

timi: en kepes vagyok azon a kozerdeku felhivason elbogni magam, ami a koraszulottmentesre, es beteg gyermekek tamogatasara hivja fel a figyelmet:)
Vendég

Áh, ne is mondd Timi! Én is olyan dolgokon elbőgöm magam, hogy magam sem hiszem... :oops: :twisted:
Vendég

ja pedig mindez csak radioban, tehat vizualis elmeny nem is kapcsolodik hozza.
de ma hogy neztem az elet az anyamehben 2es reszet sikerult vegigbognom.
Vendég

Timi, ne etssék sírni, mert a kis törpéd is szomorú lesz. Tudod, hogy mindent megéreznek! Inkább mosolyogj, hogy ő is mosolyoghasson!!!! :)

KépKép
hene

Én a kórházban folyamatosan, mindenen bőgtem... :oops:
Vendég

hene: en a 2 hettel ezelotti gorcsok ota nagyon kimelo uzemmodban csinalok mindent. de tenyleg! MAr kepes vagyok legyinteni a koszra, ha nem erzemmagam eleg erosnek ahhoz hogy megcsinaljam. A hajolgatast teljesen tiltja ferjem, es sokszor meg azt sem engedi amit meg tudnek csinalni.
Vendég

apa húsos palacsintát csinál...

Így fekve 100 kg leszek még szülésig. :shock:
Vendég

Hene:azt nem ééér! 5 hét múlva te már biztos babázol, én meg majd "csorgatom a nyálam"
De ok! Majd figyelmeztess!! :wink:
Vendég

szerintem az ilyen meghatodos boges az nem tesz egyertelmuen szomoruva is. Nekem jol szokott esni. reggel bogtem vagy 10 percet, okot nem tudnek mondani, es utana jol erztemmagam, elszallt a piciny haragom is amit ha ne adj isten nem bogok orditas formajaban adtam volna ki magambol, es igy stressz nelkulien megoldodott a "gond".

En kimondottn szeretek sirni, bar neha azert mar kinos, hogy barhol barmikor kepes potyogni a konnyem, de ez van, en ilyen vagyok, meg hormondompingek nelkul is:)
Vendég

Mióta kismama vagyok csak mosolygok, és nevetek mindenen. Ha a párommal véletlenül összekapunk azon is csak nevetni tudok. Mondjuk sosem voltam egy depis nő, de most. Néha már megkérdezi a párom, hogy valami baj van a toronyban????

Ha ilyen dologgal találkozok, hogy koraszülés, amin elsírják magukat az emberek, én inkább dühös leszek. Nem tudom miért!

KépKép
hene

nyammmmmmmmmm
en meg mar lassan ennek, de apa nem ehes, es egyedul meg nincs kedvem.
Vendég

hene: szerintem tok jo, ha jokedelyu vagy! En sajna sokkal depire hajlamosabb lettem a terhesseg alatt- bar ennek azert voltak okai- de msotanaban hogy sut a nap, es a hetek si biztatoan fogynak, kezd visszaterni a pozitiv, mosolygos enem:)
Vendég

Anyjuk, az nem baj, hogy ennyire vigyáznak rád. Nagyon is jól teszik!!! Nálunk már a párom takarít! Ő cipekedik. A héten anyu hozott fel mindent a kocsiból, mert nem engedte meg hogy bármit is felemeljek!

KépKép
hene

A mosolygás fura dolog.
Amikor még csak Attilával ketten tudtuk, hogy kisbabánk lesz, már akkor is látszott rajtam. Az arcomon. mindenki azt kérdezte tőlem, hogy mi történt, mert kivirultam.
Mondjuk alapjában véve, én egy mosolygós ember lennék...
Vendég

Mi már túl vagyunk a vacsin! Nagyanyótól hoztam újhagymát a kertből. Most mindketten illatozunk! Nem baj, mert nem várunk vendégeket.! :wink:

KépKép
hene

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én is szeretem a hagymát!

Én most gyógyborozgatok... :oops: :lol:
Vendég

Marcsi, az a nehéz helyzet. Boldog vagy, mert valaki lakik a pocidban, de még nem mered elmondani. Én amúgy is szeretem ha velem örülnek a szeretteim, és így nehéz titkolózni!!!

KépKép
hene

Most hogy mondod, már én is régen ittam, pedig ugye felírta a dokibácsim! :wink:

KépKép
hene

Hát, nekem nagyon ingadozó a kedvem amúgy is, de most a terhesség alatt kifejezetten! A pofámat meg sose tudtam befogni (lsd: júniusi topik). Egyik percben dühös vagyok, másik percben nevetek, aztán sírok. Ki érti ezt?? Sajna aki nem ismer, az könnyen megutál így. Vagy nem sajna... nemtom... :lol:
Vendég

nekem sem megy a titkolózás....
Vendég

Azt hiszem mára lelépek, mert fáj már a pocim felső része.
Már nem jó sokáig ülni.
Továccsi jó csicsergést és eszmecserét! :)

KépKép
hene

Már írni sem tudok! :shock:
Továccsi=további :wink:

KépKép
hene

csajok valami jo kis ebéd öltelt holnapra??????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én is megyek, már szétmegy a hátam ettől a hülye kényelmetlen széktől... :twisted:

Szép estét mindenkinek! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: