A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Kmanna!

Sztem simán viheted majálisozni a porontyot :wink: Nálunk anno a középső április 18.-án született és már őt is vittük a majálisra,nem akartam,hogy a kicsi születése miatt a nagy lemaradjon a szupi programokról.Persze azért lehetőleg ne nagyon zajos helyet válassz,de amúgy tutira nem lesz gond.A lényeg hogy cici legyen,mindegy nekik hogy hol :wink: :wink:
Egyébként mi is megyünk a "kis" családdal,természetesen Olika is jön :wink:

Beuska!

Értem :wink:

Linocs!

Ez tök praktikus,ügyes vagy,jó ötlet :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kmanna: mi úgy döntöttünk, hogy utazunk, mégpedig a szüleimhez, Budapesttől 240 km-re. A védőnő szerint lehet.
Egy gáz van, amit Judit18 is írt: a fél lakást vinnünk kell ;)
linocs

Sziasztok!

Bocsánat hogy átpofátlankodom hozzátok egy kérdées erejére..
végig követtem énis a babákat itt..most pedig csodák csodájára eljött a május és a mi babáink is érkeznek sorban :) napok kérdése és énis ANYA leszek...
Sok boldogságot mindnyájatoknak a kis jövevényekkel..

a kérdésem az lenne hogy vmikor nem tudom elég sok oldallal előrébb vki közületek feltett ide egy Anyának lenni című verset...nagyon tetszett de nem mentettem le sajnos és most nem találom hiába keresek Rá..hátha vmelyikőtöknek beugrik..ha igen nagyon megköszönném ha ujra feltennétek vagy p.ü.ben elküldené nekem vki.

előre is köszönöm a segítséget...és további boldog babázást kívánok nektek..
Vendég

Sziasztok!

Panny, nem vettem észre, hogy szülinap volt. :oops: Utólag is sok boldogságot Kristófnak! :lol: :lol: :lol:
Pati, de jó, hogy jelentkeztél! :D
Jim, tényleg nem semmi, hogy mire van időd! Nekem ma sikerült végre kitakarítanom, és nagyon örültem, hogy az utóbbi napokban nem jött váratlan látogató. Szerintem az ajtóból kifordult volna, olyan kupi volt már. :oops:
Linocs, ez tök jó ötlet, bár én nem hintőporozok.
Pété, én is szoktam néha hagyni sírni, mikor tényleg dolgom van, és vagy bealszik, vagy kénytelen vagyok újra felvenni, mikor már lilára üvölti a fejét. (Mint pl. tegnap este, és ma kora délután. Nem tudom, mi van vele két napja, ilyen még nem volt. :roll: )

Kenguru: én már várom, hogy akkora legyen, hogy abban is levihessem. Úgy könnyebb lesz valamivel két gyerekkel közlekedni.
Arcpöttyök: az én fiam is most kezd kamaszodni. :lol: :wink: :( Olyan kis csufi, főleg hasonfekvés utáni ébredéskor. Koszmónk még nincs.
Cerazette: engem is érdekelnének a tapasztalatok. Mármint hogy másnál is csökkent tőle a tej, mint Andinál? Valószínűleg én is azt fogok kapni, bár még van egy hét a kontrollig. :roll:

Mindenkinek szép hosszú hétvégét!
Vendég

A napraforgó olajos dolgot már próbáltuk. Tegnap is háromnegyed órát hagytuk rajta, fürdi után dörzsiztem, de reggelre megint csúnya lett. A sudocremtől kiszáradt a pofija. Kaptunk ma a börgyógyásztól minden nyűgünkre más más kencét. Na, meglátjuk....

Kép
pété

Pété!

Drukkolok, hogy rendbe jöjjön a kis hölgy. :wink:

Jim!
Szakdoga baba mellett, ezt is átéltem már, de most nem lennék rá képes. Minden elismerésem. Ráadásul nem is a tied. :wink:

Arcpöttyök nálunk is vannak, de tudom el fognak múlni. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit18, feladtam a pénzt postán, de csak jövő héten kapod meg.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lányok, Ti akik baba mellett szakdógáztok, államvizsgáztok!

Egyszerűen döbbenetesek vagytok. Én erre abszolut képtelen volnék. Én nem is értem honnan van erőtök, energiátok, időtök!

Beuska amit végig csinált pár napos baba mellett, plusz még két gyerek, ráadásul az egyik keze beteg + háztartás+férj!

Én komolyan mondom, minden elismerésem.

Én nem tudom, lehet, hogy minden gyerekkel egy újabb energizsákot szülsz magadnak? Vagy átalakul az ember. Hatékonyabban használja az idejét?

Én totál szét vagyok csúszva. Lelkileg már helyrerázódtam, szerencsére, de időbeosztásban még van mit behozni.

Pedig jó gyerekkel áldott meg az ég! És mégsem megy! Biztosan alapjáraton lusta vagyok, ez a baj! :roll:

Na, mindegy! Detényleg, MINDEN ELISMERÉSEM!!! Nagyon ügyesek vagytok! :D

Ja és panaszkodtam,hogy egész nap cicin lóg és nyűszít.
No, múlt csütöürtök óta 3 óránként szopizik és azóta lőn csoda!!!
100 alatt nem eszik, egy ciciből 130 ml rekord, kettőből 160 rekordokat döntögetünk.
3-4 órán keresztül csend! Vagyis olyan csend, ami a jóllakottságra irányul. Persze időnként még kell pótolni(este), de azért ez így mégis jobb! :D

Köszönöm a tanácsokat!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Mindig olvasgatlak titeket, de egyszerűen nem volt idő írni. Csatlakozom az előttem lévő elismeréshez. Én is ezzel az egy gyerekkel is versenyt futok az idővel. Sokszor enni, inni, felöltözni nincs időm... :oops:
Babatalis képek NAGGGYON JÓÓÓK! Szívesen néznék belőlük többet is. Hihetelenül édesek a babák!

Üdv mindenkinek!

biribon

Kavics!

Hidd el ha te is benne lennél a szituba te is meg tudnád csinálni...az tuti!!Ha rá vagy kényszerítve...

A második babámmal én is szakdogáztam meg építkeztünk,én voltam az anyagbeszerző,intéztem a hitelt,önkormányzatot ..stb...és ott volt a nagyfiam is..és akkor raktam le a jogsit is...szal a muszály nagy úr!!És tényleg így van,minnél többedik baba annál több energiája van az embernek..mert valahogy sztem hozzászokik a szervezet is a kevesebb pihihez meg ilyenek...
Én most nagyon élvezem ,hogy se suli,se építkezés se semmi...csak a babámra koncentrálhatok(meg persze a nagyokra,a háztartásra..stb... :shock: )

Ez a Cerezettes dolog engem is érdekel....nekem is ezt fogja a doki felírni tuti.Szal van akinek csökkent tőle a teje??Hát speciel engem ez nem is bántana :oops: így is folyton a mellgyuszitól rettegek... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beteg vagyok, de a homeóval tömöm magam! Éjjel majdnem szétdurrant a mellem is, Martin most többször eszik kevesebbet, de hiába szopizott 2szer éjjel, eláztattam az ágyat, nem tudom, mennyi folyhatott ki :shock: most is be van durranva, fejhetek :evil:

biribon, tuti jó a kép rólatok!

igen, ahogy panny mondja, az ember hozzászokik a kevesebb pihihez. Nekem ez a 2. gyerek olyan, mint egy kis szórakozás inkább és igaz a mondás: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond!

dicsekszem is egy kicsit, az igaz, hogy ma vagyunk 6 hetesek és doki még nem látott, de tegnap baromi jót sexeltem!!!!!!!!!!!!! 8)
Vendég

beus, örülök, hogy jól van Marci, meglátod, minden rendben lesz! Sokat gondolok rád, rátok, puszi! :wink:
Vendég

Mosható pelenkát nem próbáltátok? Tisztára belebonyolódtam a szemétkupac, kölcsönkapott Föld, stb. problémakörbe...

Jim, akartam már rég kérdezni, mi lett a borsóddal? MAúgy Születéshetén lesz Budakeszin hordozókendő bemutató, lehet elnézek....

Amúgy meg sose feledjétek, mint a víz alatt, csak az első öt perc a nehéz... És Ti szépen kezdtek hozzászokni. És ez olyan tökjó.

potyka

Potyka: az én véleményem, hogy mivel minden nap mosni kell a pelenkákat (áztatás, előmosás, stb) igy szerintem az elhasznált viz / mosószer sem éppen környezetkimélő megoldás. Ugyanakkor a babamosószer kevéssé hatásos a foltok eltűntetésére / fertőtlenitésre, vagyis kérdés, hogy az erősebb mosószert (Vanish, stb) hogy birja a baba bőre..(vagy kétszer mosol minden pelenkát..)

Andi

KépKép
andee73

Sziasztok! Nekem nagyon tetszik az alábbi írás, gondoltam megosztom veletek!

PASIKÉPZŐ OKJ-s szakképzés
A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.
Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.
A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:
1. Leválni az anyámról (2000 óra)
2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
3. A feleségem nem az anyám (350 óra)

KÖTELEZŐEN VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK :
1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
2. Kész vacsora ..... egy mosolygó feleség (200 óra)
3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)
5 Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
6. Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel)
7. Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni (kb. 1500 óra)
8. A cipők maguktól soha nem mennek el a cipős szekrényig (800 óra)
9. Hogyan jussunk el a szennyes tartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

FAKULTATÍV TANTÁRGYAK:
1. Emésztési technika, hang nélkül
2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel
3. Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)
4. Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
5. A jégkocka tartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
6. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát
7. A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása
8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?
9. Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat)
10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield irányításával)
11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ilyenkor ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény, melyik fiókjában

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK:
(A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni)
1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2 . Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne
6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából
7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése
8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő leparkol

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!
Végre netközelbe jutottam....

Hát igen, az ember azt hinné többet már nem bír, képtelenség, több ideje nincs, és jön még egy gyerek és csodák csodája mégis belefér az időbe, az életünkbe....
Levi után nekem ez kész csoda, (Levivel pokol volt az első jópár hónap), és most csak csodálkozok hogy ilyen is van....Annak idején azt mondtam, hogyha még egy valaki azt mondja, hogy csodálatos az anyaság, rávágom úgy az ajtót, hogy kitörik az üveg. Ezzel szemben most elöntött a boldogság, imádom a két szép kisfiamat....Hihetetlen.....Amilyen nehéz volt Levivel, most minden olyan más. Jól kifogtuk elsőre (szegény Levi, nagyon nagyon megszenvedte a hasfájást - laktózintolerancia miatt)....Nimród meg csak mosolyog, gagyarászik, olyan kedvesen néz rám :) :) :oops: :oops:
Jókat eszik (már 7 kg-nál tartunk) :shock: :shock: :shock: :shock: , nagyokat rottyant, alszik.....És az idő is szép. (Levivel tél volt), csak a vizsgaidőszak ne lenne....

Évi!
Bocs de nagyon zsúfolt a hétvégénk. Névnapok, látogatók, kirándulás, be van osztva minden óra...Ja és megyünk Abonyba is, nem maradunk végig (a 4 napos ünnep alatt) Gyulán....
Legközelebb.....

Tegnap is szalonnasütésen voltunk (ez már a nem tudom hanyadik buli itt Gyulán mióta itt vagyunk) és Nimi jól bírja....Levivel ez elképzelhetetlen volt számomra....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szép napokat mindenkinek! Szépek a babók, látom egyre jobban belejön mindenki!!

Legjobban Linocsnak a higgadtságát, nyugodtságát irígylem...Első gyerek lévén nagyon nagyon ügyes, mintha mindig ezt csinálta volna. Már régóta meg akartam jegyezni ezt. Még én is sokat tanulok tőle, pedig nekem Nimi már a második gyerekem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Egyetértek Judittal Linocs"ügyben". Azért kérdeztem Tőle a napirendet, mert nekem is az a véleményem, hogy iszonyat jól csinálja Linocs!!!

Ildi

Kép
kikó70

Köszi Jim! Tegnap fotózta a kedves! :) Mindig nyaggattam, mert lusta volt jó képeket csinálni. Most végre egy kicsit normálisabban kattintgatott.
Jobbulást neked! A majd szétdurranó melleket most szívesen átvenném. Tegnap reggel volt 3 adag tej a hűtőben, így ellinkeskedtem a fejést, csak este fejtem (addig kagylóval gyűjtögettem). Ma kínlódom. Alig tudom az adagokat kitermelni. Semmit nem tudok előre fejni. Épp etetésre van meg épphogy a tej. :( Így ma Karamalz-ozom, tejserkentő teázom, és homeós bogyózom. Remélem, helyre tudom hozni a linkeskedésemet.

biribon

Heló mamik!

Remélem mindenkinél jól telik a hosszú hétvége!
Végül mi is elmentünk majálisozni..Hááát, Pankónak annyira nem jött be :oops: Nagy volt a zene, lárma, akárhova mentünk, plusz durrogtak vmi fegyver bemutatóval, és iszonyat hőség is volt (gyereken pulóver és farmerdzseki - imádhatta az anyját, aki ráadta!). Na ennek a tetejébe jött egy kedves ismerős, aki addig addig hajolgatott be a babakocsiba, meg gagyarászott az alvó kisdednek, hogy felébresztette az én Panyókámat!
No, ezután jött az ordítás, hogy takarodó van hazafelé (hisz szegény éhenkórász előtte 3 órával tolt be 220grammot), és húztunk a kocsihoz, mint a vadlibák! Hát így...
Holnaptól meg jönnek-mennek a vendégek! Most is sütit kéne neki sütnöm, csak lusta vagyok!!!

KépKép
kmanna

Jó reggelt!

Végre elkezdték a burkolást a lakásban. Nagy nehezen megszerveztem a gyerekfelügyeletet szerdán:

10-13-ig apósom volt itt Erikkel, miközben elvittem Laurát csípőultrahangra, majd 1-től 3-ig anyósom a két gyerekkel, eközben mentem ki az építkezésre, majd 3-tól az anyukám, aki később elvitte Eriket magukhoz. Nem egyszerű ez a kétgyerekes-építkezős szervezkedés! :)

A burkolónak nem volt egyértelmű pár dolog a burkolási terven, ezért kreatívan meg akarta oldani a dolgot, de még időben észrevettem, és leszedettem vele. Most nagyon szeret :D ! Előtte kétszer is átbeszéltük a terveket, de most a biztonság kedvéért minden egyes papírt átnyálaztam vele, beszámoztam minden sort-oszlopot, megmutogattam a csempéket a számokhoz, reméljük mostantól boldogul. A telefonszámom megvolt neki, természetesen, de nem az a telefonálós-kérdezős típus :roll: . A burkolatok a bemutatóteremben nagyon szépnek tűntek, a saját falunkon meg nem igazán tetszenek :(, a párom szerint tök lökött vagyok.

Eriknek van a legjobb dolga, tegnap a szüleimmel a Velencei tóhoz kirándult, még hajókáztak is, ami iszonyúan tetszett neki.

A Bethesdában is ingyenes volt a csípőultrahang egyébként! Meglepően kedvesek voltak, rögtön jöttek és kisérgettek, maguktól megmutatták, hogy hol lehet szoptatni, de nem volt rá szükség, mert percre pontosan tartották az időpontomat, amitkét hónapja adtak :).

Kép

Kép
mzx

Sajna nem tudok reagálni, mert most keltem fel és takarítani kell, főzni, mert vendégeink jönnek :x

A tegnapi napot mi elcsesztük, mert későn indultunk el, úgyhogy csak kocsikázás lett belőle :?

dobok fel pár tegnapi képet, majd este jövök. puszi mindenkinek, remélem hamar elkoccolnak a vendégek, ma ki akarok ruccanni.

Martin is visszament újszülöttbe -hogy megnyugtassak 1-2 rossz kisbabós anyucit- 70-max 100-kat eszik, de persze naponta 10 szer!!!! :x Az adag annyi, mintha 6szor enne normálisan...alig tudom mellen tartani, 5 percig hajlandó szopni és utána szó szerint kiröhög!

Potykának:
Kép

Béna eper, de virágzik!!!

Kép

Ezen látszik legalább, hogy nem csak a combon vastag, hanem a melleim is nagyok :lol: :lol: :lol:

Kép

Potyka, csörögj rám, ha akarsz talizni, ha erre vagy: 30-529-1402

Biribon, rólunk is ritkán készül normálisnak mondható kép, általában csak én fotózom a fiúkat....Majd rakd fel nagyban is!

Na tényleg lépek és este jövök, puszi és szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jim:szépek vagytok!

Az én borsóim is ilyen szépek :wink: A szülés előtt 2 nappal ültettem én is :wink: Mást nem ültettél?

Ja és nekünk is így virágoznak az eprek is :wink: Majd dobok én is képeket.

Linocs ügyben én is egyetértek,olyan higgadtan és szépen csinál mindent!Már én is meg akartam jegyezni :wink:

Vendégek hozzánk csak holnap jönnek.
Tenap majálisoztunk,Olika végig aludta a dolgot.Ma is kimegyünk,Repmajális lesz,repülős bemutatókkal.

Olika is kezd többször kevesebbeket enni...úgy látszik ez kortünet,igaz Jim?! :wink:

Húzok én is,indul a banda itthonról :wink:

Üdv :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap majálisozni :D a Hősök terén - Felvonulási téren. Vikó végigaludta az egészet, hiába üvöltött a zene, meg az emberek a mikrofonba, ő nem zavartatta magát. :lol:

Alexa életében először körhintázott, vegyes érzelmekkel. Először beültem vele egy kisvonatba, azután már egyedül ment a másikon. (Kizsákmányolás, hogy a szülőktől is elkérik az árát. :evil: Na nem az a 400 Ft, hanem a tény, hogy én nem élvezetből ülök bele :roll: , hanem hogy ne legyen egyedül a gyerek)
Érdekes, hogy a dodzsemben nem félt velem, de a kiskutya alakú kisvonatban félúton sírva fakadt, meg kellett állítani. :?

Én hülye, itthon felejtettem a fényképezőt, pedig reggel még beraktam az elemeket tölteni, hogy véletlenül se merüljenek le. Pedig olyan jó képeket lehetett volna csinálni!

Mzx, hogy nálatok mindig mindent elrontanak!!! :roll: Azért viszont irigyellek, hogy van kire bízni a gyerekeket!

Jim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akármit mondasz, jól nézel ki! :wink:
Vendég

Sziasztok, az én lányom most 2 hónapos. Szerintetek ha 3680 g-mal született és most 4800, az nem túl kevés? (A kórházban amúgy lefogyott 3300g-ra.)
marla singer

Sziasztok lányooooooooooooooook!!!!

Úgy, de úgy hiányozatok már nekem. Kedden a szomszédnál már el tudtalak olvasni benneteket, de reagálni nem volt időm, mert a kislányuk folyton kérdezgetett, ki hol lakik, hány éves, mekkora a gyerek, hogy hívják, miért ilyen a vonalzó, ez ki, ez ki stb.. Igy nem maradt időm írni is. Viszont most hazajött az uram is és hozta a laptopját, szóval újra végigolvastam a termést és végre írni is jut időm.

Zsu: köszi a hiányolást, itt vagyok mostmár, örülök, hogy jól sikerült a majális, itt semmi nem volt, mert tegnap is meg ma is egész nap esik.
Pati: de jó végre hírt hallani felőled is, gyere amikor csak tudsz. Hiányzik innen az a fene nagy pfád:)
Náthás és orrszívós mamik: jobbulást a babáknak, mióta itthon vagyunk Marci is többet tüsszög, kicsit meg is ijedtem, hogy megfázott, de takony azóta se jön az orrából és én nem veszem észre, hogy nehezebben venné a levegőt, szóval remélem nem az.
Kikó: én azt tanácsolom, hogy ha kimész a levegőre ne vidd rögtön be, ahogy elkezd sírni, mert lehet, hogy egyébként megnyugodna idővel. Tudod, említette Niki, hogy az én cseppfiam sem éppen imádja a babakocsit, a levegőt igen, de a babakocsit nem, de már kezd hozzászokni szerencsére, sokkal kevesebbet sír benne, ha meg végképp nem nyugszik meg, olyankor ölbe veszem, elringatom, aztán vissza.
Judit18: Na hogy viseli Eszter a vidéket? Ha tudsz jelentkezz be, nagyon kíváncsi vagyok. Képzeljétek Marci annyit alszik, mióta itt vagyunk, hogy el sem hiszem. Máfél órákat van összvissz ébren, aztán gyönyörűen alszik utána órákat.
Niki: köszi a születésnapi köszöntést, és gratula a 4000gr-hoz. Kíváncsi vagyok Marci mennyi lesz, ha vasárnap végre megmérjük, 10 napja nem tettük.
Linocs: én a csodálatomat chaten már kifejeztem, szóval tudod, hogy egyetértek az előttem szólókkal, meg amúgy is te egy igazi tyúkanyóka vagy, ha nem haragszol meg érte. Képzeld, pénteken mikor jöttünk haza, a Városligetben eltekert mellettünk harcidíszben a Kedvesed:)
Juditkecskemét: annak idején én is így jártam, egy napig bőgtem, mert kb. 30 oldal elveszett a szakdogámból, és nem is tudtam mégegyszer ugyanúgy megírni, de azért így is jól sikerült szerencsére.
Mzx, Eszterxx, Pati [/b[b]]és a többi építkezősnek kitartást, gondoljatok arra milyen jó lesz ha egyszer kész lesz minden és végre jöhettek gyakrabban közénk.
Jim: mostmár nemcsak én mondom, hogy a Milánnak milyen cuki, jóságos arca van, hanem az uram is. Érdekes módon a te képeidnél ő is mindig itt terem mögöttem. Nem értem, biztos azért, mert annyira ronda, kövér vagy :lol: :lol:
Pumperka: én is vacilálok hordozó ügyben továbbra is, pedig már nagyon kellene, főleg, hogy itthon szépen rászokott az ölben elalvásra :cry: Viszont mostár nem lóg folyton a cicimen.
Melinda: akartam már mondani, hogy te is olyan aranyosan reagálsz mindig mindenkire, fejet hajtok előtted is.
Kmanna: mondtuk mi, hogy nincsen semmi baja a csöppségnek, meg tényleg az anyuka úgyis jobban megérzi ezt meg látja, mint az orvosok.
Bosek: annak idején a védőnőm, meg anyósom engem is nyaggatott a teával, azóta sem adtam neki soha.
Kölyök: hiányoznak a hosszú beírásaid, de azért gondolom majd ha kicsit lecsillapodnak körülötted is a dolgok, akkor jösz hosszabban.

Mommy, Fanetta, Eszterxx
veletek mi van, ha van időtök gyertek!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Judit18,
örülök, hogy Eszter kedden már jól evett! :)
Kiváncsi vagyok, hogy viselte Eszter az utazást, meg az új környezetet!

Pati,
szia, de jó, hogy jelentkeztél! :D
Nem semmi ez a mensi, nekem még se híre, se hamva...:roll:

Pumperka,
Igen, megrendeltem a mei tai-t, jövő hét csütörtökön postázzák, már úgy várom! :) Ezzel fogom Dórit kivinni anyukámékhoz, 15 km-re laknak tőlünk, így egyszerűen, babakocsi nélkül, busszal el tudunk menni hozzájuk.

Beuska,
vasárnap anyukáméknál voltunk, úgyhogy nem is tudtunk volna találkozni, de majd legközelebb remélem össze tudjuk hozni.
Szorítok Marci ujjacskája miatt!!!

Andee73,
ha szopi után egyből bealszik Dóri, nem szoktam felébreszteni, hogy böfizzen. A szoptatás című könyvben olvastam, hogy alvó babát nem kell megböfiztetni. Szoktam hallani ahogy a kiságyban magától megébred és ott böfizik, aztán továbbalszik.

Kmanna,
szépen gyarapszik Panka! :)

Aranykavics,
örülök, hogy Szilveszter beállt a 3 óránkénti evésre! :)

Jim,
csini vagy és ügyes kertész! :)

Mzx,
még jó, hogy fülöncsípted a burkolót!

Marla Singer,
üdv! :)
Teljesen jó ez a hízás! Védőnő meg a gyerekdoki szerint heti 15 deka hízás jónak számít, a kórházból való hazaadási súlyátó kell számolni, és ez nálatok ez jócskán meg van, ne aggódj!

Ez az igazi neved?

Melinda

Kép
melinda80

Ma végre sikerült lefotóznom Dóri kacagását :) :

Kép

Melinda

Kép
melinda80

Kép Érdekes ez a fényképezőgép

Melinda

Kép
melinda80

Szia Melinda,
Mónika vagyok, de már jópár éve mindenhová ezzel a névvel regisztrálok, mert így könnyebb megjegyeznem, az igazit pedig nem mindenhol használnám szívesen.

Lenne még egy kérdésem: ha belerakom a kiságyba Hannát, de nem alszik/felébred és nézeget, akkor hagyjam benne vagy vegyem ki? Vhol olvastam, hogy a kiságyban ne hagyjuk a babát játszani, mert az alvásra való. Meg szinte még sajnálom is, ahogy egyedül árván nézegeti a játékait.
De ha otthagyom, akkor meg lehet, hogy fél perc múlva elalszik....
marla singer

De szép neve van Hannának! :) Nekem is eszembe jutott, amikor terhes voltam, hogy mi lenne, ha így hívnánk a pici lányt, de apa leszavazta.

Kezdem Dórit rászoktatni, hogy egyedül aludjon el a kiságyban, ilyenkor teszek be hozzá játékot amit nézegethet elalvás előtt. Én nem kapnám ki, ha felébred és elvan, csak ha nem tud visszaaludni, akkor kivenném és foglalkoznék vele, amíg nem lesz újra álmos. Aztán vissza a kiságyba.

Melinda

Kép
melinda80

Ma is így aludt el délelőtt Dóri, magától, ennek úgy örülök! :)

Melinda

Kép
melinda80

A teljes neve Hanna Nóra. Nemrég láttam, hogy van olyan név is, hogy Hannadóra, így, egybeírva. Ha tudtam volna korábban, lehet, hogy úgy neveztük volna el.
marla singer

Hannadóra? Most hallom tőled először, hogy van ilyen is. Nekem külön-külön tetszenek. :)

Melinda

Kép
melinda80

Gondolom minden új felhasználó megkérdezi, de én sem tudom, hogy honnan lehet ilyen babás csíkot szerezni.
marla singer

Ha rákattintassz valamelyikőnk vonalzójára, amelyik típus tetszik, akkor eljutsz arra a honlapra, ahol magad is készíthetsz ilyen vonalzót. Ha kész van, a profilban az aláíráshoz tudod bemásolni a vonalzó kódját.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Nagy a csend a 4 napos ünnepen... :(
Mi szerdán voltunk 2 hónapos oltáson, Lilla nagyon jól viselte, csak egy ici-picit sírt. Szerencsére nem lázasodott be tőle. :) Utána jutalomból felmentünk Szentendrére fagyizni és egy kicsit sétálni. (szegény gyerek kapott oltást, de mi vigasztaltuk magunkat fagyival) Hazafelé meglátogattuk Kikót és Zalánt. Nagyon aranyosak voltak, Zalán nagyon helyes kissrác és Ő is hősiesen viselte az oltást, mert pont ott voltunk mikor jött a doktorbácsi hozzájuk. Remélem sikerült utána kimennetek a levegőre és Zalán sem sírta végig a sétát. :)
Egy fotó a szentendrei sétánkról:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki,
örülök, hogy Lilla jól viselte az oltást. Mi két hét múlva megyünk, kicsit aggódom, hogy Dóri hogy fogja viselni.

Melinda

Kép
melinda80

Marla Singer, az én lányom is két hónapos és 3250-el született és most picivel több, mint 4 kg. :) Szóval nyugi!
Melinda, szuper, hogy sikerült lefotóznod Dóri kacagását... nekünk mmég nem sikerült Lilláét... :(
Szilvánusz, úgy örülök, hogy írtál!!! Már épp SMS-t akartam írni Neked! :)
Kiszazsu, sajnálom, hogy otthon hagytad a fényképezőgépet. :( Mi nem voltunk tegnap sehol... viszont vasárnap szeretnénk majd menni Tatára kirándulni. :) Elkészült a gombóc?
Jim, remélem már elmentek a vendégek és nem maradtak sokáig. :) Nagyon szép kis konyhakerted van és nagyon szépek vagytok hárman. :)
Mzx, kitartást az építkezéshez, remélem jó lesz a burkolás. :)
Biribon, remélem már minden OK a tejjel.
Pété, milyenek a kencék, látható már a javulás?
Linocs, Judit kíváncsian várom, hogy sikerült az utazás! :)

KépKép
KépKép
mni

Melinda, nagyon édes! :)

Kiszazsu, azért nem mindent rontanak el, a villanyszerelők például centire pontosan megcsináltak mident úgy, ahogy kértük, persze ez csak akkor lesz biztos, ha fent lesznek a szerelvények :), és a gipszkartonos is nagyon ügyes volt. A burkoló egyébként szépen, aprólékosan dolgozik, csak elég magánakvaló, így nem szívesen kommunikál akkor sem, ha nem ért valamit :), úgyhogy remélem szép lesz a végén :). A fő baj az lehet, hogy egyetlen ember próbálja meg koordinálni mind a 29 lakást és az egész céget is,mindent vele kell leegyeztetni,, és ritkán hajlandó feljegyzetelni a dolgokat, szóval mindenre rá kell nézni, mert sok dolgot elfelejt.

Kép

Kép
mzx

Niki és Feri, mi is szerdán kaptuk a kéthós oltást, Blanka meg se rezzent, sőt még nevetett is, de éjjel hőemelkedése volt másnap délutánig Kép. Szerencsére az egészet átaludta: reggeltől estig aludt, csak enni kelt fel, de a szemét nem is nyitotta ki közben a kis rafkós Kép. Lillának nem volt tőle hőemelkedése?? Nekünk a dokinéni egyből felírt lázcsillapító kúpot is.

Képzeljétek, ma délután csak cicit evett a kisasszony és utána aludt 5 órát egyhuzamban a babakocsiban Kép!!!! Tisztára odavoltam tőle, általában 2 órát bír ki csak cicivel és hármat, ha tápit is kap. Ma csak 3x evett tápit, többi cici volt. Király!!! Judit, szerintem a szuper cicitartó lehetett ilyen hatással a tejtermelésemre (vagy a pohár vörösbor Kép).

Böbi

Kép

Kép
bosek

Új képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Mi is majálisoztunk tegnap. 5 órát voltunk kint. Zsombor egyszer evett közben. A nagyok nagyon élvezték a körhintákat.

Niki, Bosek!
Egész jól megúsztátok ezek szerint a 2 hós oltást. :wink:

Mzx!
Jó hallani, hogy azért halad az az építkezés. :wink:

Melinda!
Honnan rendelted a mei tai-t és milyen mintával?
Nálunk is volt már ma kiságyban egyedül elalvás. Ez nagy szó nálunk.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Édes Blanka nagyon!
És, hogy figyelget, mosolyog! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mzx,
köszi! :D

Bosek,
Blanka nagyon cuki, úgy csípem, ahogy figyelik a tárgyakat. :)
De jó, hogy ennyi tejcid van! :)

Pumperka,
innen rendeltem a mei tai-t, natúr/csíkos színben (ez szerintem unisex szín, így Apa is bátran hordhatja):
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt ... olt_mt.htm
Először telefonon beszéltem a csajszival, de kérte, hogy írjam le e-mailben a rendelést. Arra jó volt a telefon, hogy tudom, van olyan színű anyag, amiből megvarrják nekem és tudom a postázás napját is.

Melinda

Kép
melinda80

Jim!
Vannak ám kerekded idomok! :D Vagyis ez így félreérthető. Én most csak a cickókra gondoltam, nem másra. Szépek vagytok!

MNI! Sajna a tejgondok nem oldódtak még meg. Úgy tűnik, nem lett volna szabad elkényelmesednem a csöpögés biztonságában. Ma már tápszerrel is pótoltam, Luca maximum 90grammokat szopott, de volt, hogy kevesebbet. Kínomban a nem teljesen begyógyult cickókkal már újra is kezdtem éjjel a szoptatást, mert fejni olyankor nincs energiám. Ma viszont alig jön össze egy-egy evésre az adag. Most 1,5 órát szenvedtem 110 miliért, ami még 1 adag sincs. :( Mostanában 120-130 miliket adtam.
Jó lehetett a szentendrei séta.
A babatalis további fényképeket hol lehetne megnézni?
Jó, hogy túl vagytok az oltáson. Én még félek, hogy milyen lesz a bcg oltás helye, ha kifakad.
Mi is elrúgtuk a 4 kilót! :D :wink:

Sajna terpeszpelenkát kell hordania Lucának, mert kicsit kötött az egyik csípője. :( Még nem sikerült venni pelenkát, kár, hogy pont most van hosszú hétvége. Most még csak tornásztatjuk.

Luca baba egyre több mosollyal kápráztatja el szüleit. :D Olvadozunk!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.07.25 23:20-kor.

biribon

Niki, majd ma du. csinálom, mert csak holnap jönnek a vendégek, és ha tegnap elkészítem, akkor a családomat ismerve mára már egy darab nem maradt volna, nemhogy holnapra. :D

Biribon, tényleg nagyon jó az a kép kettőtökről! A többi is szép!

Bosek, Blanka is nagyon édi! Különösen az utolsó kép tetszik nagyon! :wink:

Melinda, Dóri nevetése is aranyos! Az én pici fiam most kezdett el mosolyogni, majd én is megpróbálom egyszer elcsípni. :lol:

Marla Singer, üdv közöttünk! Írj egy kicsit magatokról, és képeket is szívesen fogadunk. :wink:
Vendég

Biribon!
Nagyon szépek vagytok!

Bosek, Melinda!
A ti lánykáitok is tündériek és mindkettő tiszta anyukája.... :D

Tegnap nem jól becsültük Nimi súlyát még nincs 7 kg, csak :!: 6,75 kg. :D :D :D :D :D
Jó hosszú, mert amikor még hazahoztuk elfért a mérlegen hosszában, most meg lelóg. A 68-as body-k kicsik már :shock:
Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ugye nem nagyon kövér :?: :?: :?: :?: Én úgy látom, hogy ugyan duci, de hatalmas baba, tehát a hossza is megvan neki jócskán....A doki szerintem elájul, hogy mekkora gyerek ez. Végül is 4400-ról indult itthon (4550-nel született). Ez heti kb. 350 gramm hízást jelent.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
Nem semmi a fiúcska, és tényleg hosszú is rendesen. :wink:

Mi még csak most hagyjuk el a 56-os rucikat, pedig Zsombor is a minimum súllyához hízott több mint 1,5 kilót a 6 hét alatt. :wink: Ez olyan átlagos növekedés. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: