A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jaj és többiek hol vagytok????
ANDÓCA,ALMAANI,HENI,BUCI és a TÖBBIEK!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

[quote="csiri-biri"]
írta:
csiri-biriDE HOGY SZÓLJAK EGY OROSZTANÁRNAK???????????????????? :roll:

Minimum... oroszul... :wink:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Te szegény Csiri :roll: Jó kibabráltál magaddal! (hagyma). Miért nem szóltál, küldtem volna Neked Nektek egy adag bográcsos sertéspörit. Ugyanis én azt főztem ma. Tejfölös ubisalátával :) Fini volt. Őszintéán sajnállak a mai traumád után. Remélem az éjszakád kellemesebben fog telni :roll:
Köszi a hangyás dícséretet :wink:
bluebox

Gigi!
az megy,hogy damasnyeje zadanyije,meghogy drasztvujtye...és talán a harasóóóóóóóóóóó
ettől még ugyanúgy berázza a kurva morzsáját az ablakon :? :lol:
Vendég

Elég hosszú a LOST-lista... :cry:
Mumin, Eyi, Babuli, Jkriszta, Elan, Éca, Edied, Jevi, Trzsike, Melus, Heni baba, Sziszka, Andóca....
Vendég

Gigapoci: Köszönjük a táblázatot.
bluebox

Gigi!
megelöztél!!!!Én is ebben a pillanatban állítottam össze a körözési listát a teljesség erejével.... :oops:
De leköröztél! :wink:
Vendég

Biztos már nem bírnak minket elviselni :roll:
Csiri: még maradt az ebédből, ha gondolod :wink:
bluebox

DANA!!!!
Te is eszembe/eszünkbe vagy!!!!! :wink:

És tessék mostmár bejelentkezni minden "elveszettnek" legalább egy sziasztokra,hogy tudjuk minden oké!!!!!!!!!!!!
Mert minden oké,ugye??????????
Vendég

Csiri
Tudod, nekem volt segítségem... a táblázat... :wink:
Vendég

Tudjátok ki fog elkísérni hétfőn CTG-re? A főnököm barátnője :oops: Ő is kismama! Augusztus 20-ra van kiírva :lol:
bluebox

[quote="csiri-biri"]D írta:csiri-biriANA!!!!
Te is eszembe/eszünkbe vagy!!!!! :wink:

És tessék mostmár bejelentkezni minden "elveszettnek" legalább egy sziasztokra,hogy tudjuk minden oké!!!!!!!!!!!!
Mert minden oké,ugye??????????

Bizony... különben szüléshírét keltjük... :wink:
Vendég

Én elteszem magam holnapra!
Mindenkinek legyen nagyon nyugodt szép éjszakája :lol:
bluebox

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:12-kor.
Vendég

Aki aludni megy...

Kép

Én még egy darabig vagyok....
Vendég

Szia Kriszta!!!!
Te is inkognitóba nyomod az olvasást???? :wink:
Vendég

Kriszta
Honnan tudod? Van valami előjele?
Vendég

Sziasztok!

Én vagyok nem tüntem ám el csak olvaslak benneteket.
Rólunk: minden szépen halad, kezd nehezedni, de már nem sok van vissza, mindíg ezzel vígasztalom magam!
A szoba kész, minden kivasalva, habár még kell egy-két ruci, kórházi pakk is megvan, már csak papucsot kell vennem.
Szépek a pocakok, mindíg hasonlítgatom az enyémhez, mert én mindíg azon parázom, hogy kicsi!
De aztán ha valaki az utcán megdicséri,hogy milyen szépen gömbölyödik akkor már én is nagyobbank látom :lol: !

Kitartás csajok már nem sok van hátra.....Habár nem siettetem, szeretném végig kihúzni.

Kép

Edina
edied78

Érdemes volt Lost-listát írni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

" Ha ma kihagyod az esti mesét, holnap már lehet, hogy nem is kéri a lányod vagy a fiad.Ha ma nem ülsz oda mellé a társasjáték mellé, előfordulhat, hogy a jövő héten már késő lesz.
Ők ma gyerekek. Nem pótolhatod be az önfeledt legózást, babázást öt év múlva, amikor már kevésbé szorítanak a megélhetési gondok, amikor már nem kell új szőnyeg, vagy függöny az ablakra.
Ha most kihagyod az együttlét meghitt perceit, évek múltán már a meghitt beszélgetéseket sem fogják igényelni.
Ha most nem sétálsz velük kézenfogva, akkor pár év múlva végleg elengedik a kezed és kapaszkodó nélkül elsodródhatnak.
A gyermekkor napjai, hetei, hónapjai visszahozhatatlanok és megismételhetetlenek. Téglák ezek, amelyekből és amelyekre a felnőtt élet felépül. Ha sok tégla hiányzik, labilis lesz az építmény !!"
Vendég

Na!!!!!! :shock: :shock: :shock:
ÉS MINDENKI JÓL VAN!!!!!!!!!!EZ REMEK!!!! :wink:
Vendég

LÁNYOK ÉN TÉNYLEG NEM VAGYOK KOMPLETT!!!!!!!!!!
most hívott a párom,hogy mit csinálok....Mondom babanetezek (a kiszáradt mellbimbójú sorstársaimmal... :wink: )illetve megy a tv és nézem az 1 szoknya és 1 nadrágot!!!!....
megkérdezte,hogy nem az 1 bolond 100-at csinál-t?

Basszus megvoltam győződve,hogy én az 1 szoknya 1 nadrágot nézem és még fura is volt,hogy nem ismerős semmi,pedig azt már láttam kétszer is.... :shock: :roll:

Ennyit erről!!!!Elveszitek az eszemet :roll: :wink: :lol:
Vendég

Szerintetek az normális, hogy nagyon fáj a hasam alja, amikor mondjuk megyünk vhova, vagy ácsorognom kell 10-20 percet????
Olyan érzés mintha égne a bőrőm!! Vagy szét akarna szakadni.....
Nagyon rosz.
Ha leülök, és pihi van 10-20 percet, utána megint nincs baj :roll: :roll:
VAN VALAKINEK HASONLÓ TAPASZTALATA???
EZ NORMÁLIS EGYÁLTALÁN????
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:14-kor.
Vendég

sziasztok!

itt vagyok, csak kerti partin voltunk, nemrég jöttünk haza!Jól elfáradtam, picikém pörgött a sok finom kaja után, jól szétrugta az odalamat. Tiramisu is volt, de azt nem mertem enni a nyerstojás miatt, pedig úgy kívántam. Persze most ég a gyomrom rendesen a mai zabálás miatt.

Jól esik Csiri hogy hiányoltál!!

Bari: Nagyon szép a kiságy és a pelenkázó!! :D

Csiri: sajnálom, hogy nem volt jó napod! Én is tudnék mesélni a német tanár szomszédomról. Nagyon fejlövéses párszor már sikerült összevesznem vele, nem is nagyon köszön már, de leszarom. Idióta pedagógus... (bocsika ha van köztünk tanár, a jelenlévők mindig kivételek :wink: :D )

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Csiri
Az én mellbimbóm nincs kiszáradva... és még pókhálózni sem kell... :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kriszta
Kérünk pocakképet... majd diagnosztizálunk...

Szilvi
Normális...
Vendég

Szilvi: én az előbb még pont ezt akartam írni, hogy NEKEM IS ÉG A BŐRÖM, csak nekem felül nem alul, rendesen nem lehet néha hozzáérni a bőrömhöz. Azt hittem csak nekem van ilyen furcsa tünetem...

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

KRISZTA!!!!

Házidokinénim mondta, h nagyon lennt van a pocakom és befordulástól 4 hetet számoljak. Vasárnap éjjel fordult lefelé!
Persze én csak bizakodom benne, hogy tényleg megszülök májusban!

eZT HOGY KELL ÉRTENI????MÁRMINT A BEFORDULÁST????
ÉRZÉSRE VAGY LÁTVÁNYRA LEHET LÁTNI/ÉREZNI??????????

EZT JÓL MEGKÉRDEZTEM,DE TUTI ÉRTED....
Vendég

GIGI!
A kiszáradt mellbimbójú kismamákat azért írtam,mert egyszer pont akkor állt mögém és olvasott bele a fórumba amikor ez volt a téma....azóta ezzel húz....viccesen :lol:
Vendég

[quote="csiri-biri"]G írta:csiri-biriIGI!
A kiszáradt mellbimbójú kismamákat azért írtam,mert egyszer pont akkor állt mögém és olvasott bele a fórumba amikor ez volt a téma....azóta ezzel húz....viccesen :lol:

Értem én.... azért írtam... csak azt nem részleteztem, hogy nálunk apa gondoskodik róla.... :wink:
Vendég

Elöljáróban kérek bocsánatot azoktól akik URI GELLER rajongók és hisznek!!!!!

Most néztem,hallottam a holnapi előzetest... :shock: :shock: :shock:
Holnap asztalttáncoltat vagy mozgat..... :shock: :shock: :shock: és mindenki készüljön!!!!
EL NE FELEJTSÉTEK A PORCELÁNOKAT ÉS ÉRTÉKES DÍSZEKET LEVENNI!!!!!!!!!!!!!
CSAK MÉG ARRA NEM JÖTTEM RÁ,HOGY AZ ASZTALOKAT KELL A TV-TETEJÉRE RAKNI VAGY A TV-T AZ ASZTALOKRA!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
BOCS!!!!!!!!!DE EZEKEN KIAKADOK!!!!!!!!!!
Vendég

Csiri mostmár visszaolvastam,milyen szörnyű napod volT!!

Hihetetlen,hogy vannak csak olvasoink is...én nem bírnám ki,hogy ne szóljak bele...

Mentem aludni...
jó éjt mindenkinek
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:14-kor.
Vendég

Csiri a lányom most költözik az emeleti szobába...az íróasztala még lent van...hát remélem annyira sikerül urinak,hogy föltáncol az asztal az emeletre...mert kurva nehéz :wink: :roll: :lol:
Vendég

ÉS MAJD MÉG AZT IS NÉZZÉTEK MEG,AMIKOR A TELEFONOS "KISASSZONYOKAT" MUTATJÁK....
MIND TÖKÉLETES HÓFEHÉR MOSOLLYAL,
HÓBAN,ESŐBEN,SZÉLBEN,NAPSÜTÉSBEN IS TÖKÉLETESEN TARTÓ SMINKKEL
HOSSZÚ SZEMPILLÁKKAL EGYENES DERÉKKAL,MEREVEN BÁMUL A KAMERÁBA,MÁR KB 5 PERCE....AMIKOR IS BEMONDJÁK,HOGY EBBEN A PILLANATBAN TELEFONÁLT AZ EGYIK NÉZŐNK,HOGY................ÉS HOGY FOLYAMATOSAN CSÖRÖGNEK A TELEFONOK,ALIG BÍRJÁK AZ IRAMOT.......

DE KÖNYÖRGÖM!!!!!KINEK????ÉS HOL CSÖRÖG?????????MERTHOGY EZEK A TELEFONOS LÁNYOK TUTI NEM VETTEK FEL TELEFONT AZ ELMÚLT 5 PERCBE....

:shock: :shock: :shock:
Vendég

sziasztok!

itt vagyok csak nem voltam internetközelben, vagyis éppen beszart a számítógépem is, meg a férjem laptopja is. de azért közben jelentkezem, meg ha kész lesz a gépem, küldök pocifotót is.
még nem tudtam visszaolvasni, rem mindenki jól van.
az én babukám elég rendesen növöget meg néha szétrúgja az oldalamat, és egyre nehezebben megy a hajolgatás, meg ilyenek. ma mostam egy csomó ruhácskát, meg hétvégén meg jövő hét elején meglesz a kiságy meg a bútorok, majd arról is küldök képet.

ha kész lesz a gépem tuti megint itt lógok, addig meg bocsi, hogy nem boldogítalak titeket! :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

bari!
majd mesélj,hogy feltáncolt-é az asztal.... :wink:
Vendég

Ok!
Szerintetek normális dolog,hogy ülök a szobában és bámulom az ágyat,és a pelenkázót háttal a tévének?
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én már ezen ma túl vagyok....mint ahogy tegnap,tegnapelött,azelött,azelött..... és minden nap bemegyek lesni...bambán...:lol: :lol: :lol:
Apa kijött már a szekrényből vagy Öt várod? :wink:
Vendég

NA megyek lassan,mert már pálik a szám a sok "beszédtől"...
:wink:
Vendég

[quote="bárány"]O írta:bárányk!
Szerintetek normális dolog,hogy ülök a szobában és bámulom az ágyat,és a pelenkázót háttal a tévének?

Teljesen az.... nézhetetlen a tv-műsor....
Vendég

Csiri azóta már jó paraszt módjára kapált is a kertben :wink:

Na én is megyek mostmár tényleg
Vendég

Én még egy részt se láttam az Uri Gellerből.... nem mintha hiányozna.....
Vendég

akkor nem hallottad még:ászinpád átiéd :lol:
Csak nem indulok el aludni :lol:
Vendég

[quote="bárány"]a írta:báránykkor nem hallottad még:ászinpád átiéd :lol:
Csak nem indulok el aludni :lol:

Nem hallottam....

Én is itt vagyok még....
Vendég

Jó reggelt!
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a lustizás? Én is szívesen aludtam volna még, de ez a csípőfájdalom, meg a szétzsibbadt kezeim nem hagytak :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="stella40"] írta:stella40Én is szívesen aludtam volna még, de ez a csípőfájdalom, meg a szétzsibbadt kezeim nem hagytak :(

szintén zenész :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Itt vagyok, megpróbáltam 10 oldalt visszaolvasni... kisebb-nagyobb sikerrel. Nagyon szépek a pocik és a babaszobák (bocsi, hogy nem reagálok név szerint mindenkinek).

Szilva: gratu, hogy még kaptatok haladékot.

Kicsit sűrű volt az elmúlt 3 nap. Szerdán: dokihoz mentem CTG-re, + unokahugom ballagásán voltunk. Csütörtökön az ikerbabás barátainknál voltunk látogatóban, akik most 5 hónaposak. Nagyon cukik. Tegnap meg kint voltunk a telken. Ja és ma megyünk a haverokhoz bulizni.
Úgyhogy nem unatkozom

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: