Akkor újra:
BARI!
TÖK JÓ A KISÁGY ÉS A PELENKÁZÓ!!!!A GYEREK IS A FÁN,MEG APA IS AHOGY A SZEKRÉNYT CSAVAROZZA ÉS NEM MELLÉKESEN A PELENKÁZÓLAP TETSZIK MÉG...
BlUE!
Szép a poci és a kishangya a melled felett!!!
És az elöző oldali képeket is dicsérem,csak bocs,hogy nem név szerint,deha most visszalépek elszáll amit eddig írtam....
Úgy terveztem a mai napomat,hogy mivel egyedül vagyok,ki se kelek az ágyból....begyüjtöm az intellektuel és rendkívűl fontos infókat tartalmazó hetilapjaimat....(Kiskegyed,Story,Best,Nők lapja és hasonló nyalánkságok...)és megtudom,hogy ki kivel,miért,mennyiért és hol.....
Mindezt ugye 10 óra után,mert addig mélyen alszok....majd anyum hoz munka után nekem kaját,pihizek egy kicsit ,nézem a tv-t és este hulla fáradtan a mai nap fáradalmaitól mélyálomba zuhanok holnap reggelig....
(ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY...................!!!!!)
Ehhez képest:
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!Még nem írtam,felettünk a volt orosztanárnőm lakik,akivel mint tanárnő semmi problémám nem volt és eddig emberileg sem....1-2 gikszertől eltekintve,de az minden társsházba megesik....
Ma 6 óra 11 -kor (jól látjátok az időpontot) arra ébredtem,hogy PORSZÍVÓZIK!!!!VISSZAALUDTAM....
7:00-kor valami extra hosszú rongyszőnyeget rázott ki,ami minden 1es rázkódáskor az ablakunknak csapódott és a rezonanciába még az ágy is beleremegett...
Kimentem pisilni,kinyitottam az ablakot....áthúztam az ágyneműket és kitettem az ablakba őket szépen felrázva,hogy jól szellőzzenek ki.....
Az a jó asszony

nem pont amikor végeztem és leültem (az ágynemű továbbra is az ablakba,tiszta ágyneműbe húzve...)akkor rázta ki a morzsát az asztalterítőről??????????????????
szerintem minimum egy csomag zsemlemorzsát csinálhattam volna abból a száraz kenyérhéjból,amit aztán az ágyneműről leráztam....persze a szoba padlója is tiszta morzsa lett és jöhetett a seprű,felmosó....
NA AZ AGYAM ELSZÁLLT!!!!!
DE HOGY SZÓLJAK EGY OROSZTANÁRNAK????????????????????
(MERT UGYE A KISDOBOSOK 6 PONTJA ÉS AZ UTTÖRÓK 12 PONTJA IS KIMONDJA,HOGY TISZTELD AZ IDŐSEBBET....és én erre felesküdtem

)
Na ezek a dolgok megpecsételték a mai napom....persze anyum se jött a kajával,ráadásul az idő is trágya volt....mostmeg ÉN HÜLYE!!!!
behagymáztam és úgy fáj a hasam,hogy megörülök!!!!!!!!!!!!
Ja és míg el nem felejtem!!!!!
BARI!
TÖK JÓ A KISÁGY ÉS A PELENKÁZÓ!!!!!