A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Megjöttünk a bográcsolásból. Isteni pincepörköltet főztünk, bár nem nyertünk, de elfogyott az utolsó falatig. Hatalmas buli volt, bár a hátam egy kicsit megfájdult, mert vagy álltam, vagy egy támla nélküli padon ücsörögtem , vagy a gyerekek után rohangáltam. Azt hiszem, az utóbbi volt a legtöbb.

És még az eső is csak most kezdett el esni.

Megyek megfürdetni az enyhén füstszagú bandát! :D

Kép
Kép
patr

Kimma - vékonyabb hálózsákot simán lehet első pillanattól használni, mert a takarót könnyen lerúgják magukról a babák! Mi fogunk, az tuti. Van egy 56-62-es és egy 62-68-asunk is már. Pár hétig a kisebb is bizti jó lesz, de szerintem hamar szükség lesz a nagyobbra is.

Matrac: igen, a poratkák miatt egyáltalán nem ajánlatos hosszútávra (kb fél évnél tovább) sima szivacsot venni. A kókuszmatracoknak is több fajtája van, de a "tejjel áztatott" a legjobb, már nem emléxem pontosan miért... de a zuram tesói Matrackirályban dolgoznak és ők mondták. Sajna a nem kifejezetten matracra szakosodott üzletekben általában tényleg nem tudnak bővebb felvilágosítást adni ezügyben. Egyébként ami a Matrackirályban van, az ha jól emlékszem 13 ezer körüli összeget kóstál (a 70x140-es) és az tuti jó minőség.

Magdi -
[quote]G írta:ondold azt, hogy a 10.000 Ft bérleti díj volt...
Jó is lenne... de akkor már 95 ezret buktam a ruhán, mert ez, amit megvettem nem volt jó rám mire eljött a nagy nap, a másik kölcsönzése pedig 85 ezer volt... :twisted: Így jár aki a pocakjával együtt megy férjhez! :lol:

Marcsi - egyik barátnőmnek a 40. héten fordult be a baba :!: és a 41-ediken szült!! Ja! És tudod mi a poén az egészben? Szintén Marcsinak hívják a lányt, és ha hiszed - ha nem, Zsófi a kislánya!! :D :D Egyébként a dokija ajánlotta neki, hogy Apa beszéljen a babához esténként "odalentről" és úgy látszik bevált! :wink:
Vendég

Állatira irígykedem az összes bográcsolósra! Sőt, az összes kertesházbanlakóra... :? Remélem egyszer mi is eljutunk odáig... :)

Na megyek, folytatom a vasalást. Most járok kb a felénél, de már nagyon unom!!! :twisted:
Vendég

:shock:
magdolnam

Magdi - :?:
Vendég

Adél ki szeretne ugrani a hasamból! Mindig valami kemény részét dugja a hasfalamhoz és feszit kifelé! Annyira szeretem!!! :D :D :D

Kép
andkata

Na, jó éjt Nektek!!!

Kép
andkata

Sziasztok,régen voltam első! :D

Tegnap egyszer le lett festeve a gyerekszoba fala fehérre,hogy jobban befogja majd a zöld,aztán az egyik faat már Apa kész zöldre festette-szegényem ma dolozik,meg holnap is,négy műszakos,és ott nincs ledolgozás-no de ha minden jól megy akkor ma kész lessz a szoba :lol:
Aztán jön még a neheze-takarítani :? Bár úgyis segít.
Talán vasárnapra visszapakolhatunk-jajj de jó lessz :P

Nővéremék jönnek ma,hoz nekem kenyérsütőt,neki kettő van-és csinálunk kenyérkét,meg kakaós csigát. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hűha:már 31. hétnél tartok :roll: Hogy megy az idő.
Kiváncsi vagyok,benn marad-e Picuri,ameddig kell neki :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Azért amennyire tudom,ma rendbevágom a lakást-bár itthon vannak a kölkök,így kicsit nehezebb lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Tehát jól elbeszélgetek magammel :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ilyen volt:szörnyű,mi?
Kép
Apa,munkában:
Kép

És lőn,két két hét munka után:
Kép
Vercsi fal oldala:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kókuszmatrac legfőbb előny sztem, hogy simán ki lehet slagozni, és hamar szárad. Atka abban is megtelepszik, ha csak úgy van...

Kike, jó a szoba, alakul. Lassan nekem is ki kéne találni az új leosztást, ill. hogy hova tegyük a kiságyat. Bár eleinte elférnek egy kosárban, az meg mobil...

Marcsi, nekem is csücsül (kinek lenne kedve ekkora súlyt a fején hordani... ) azt mondta dokinéni, hogy még a szülés megkezdésekor is megfordulhat (ok, azt is mondta, hogy egy ötödik ). :lol:

Tegnap mi is kinn ebédeltünk, csak azt nem kalkuláltuk, hogy a tavalyi igazán kemény vihar azzal kezdte, hogy letépte az árnyékolót. Remélem apánknak ingerennciája támad újra rögzíteni.

potyka

Maria :D
Nkem viszonylag későn fordult meg Lilla, és akkor nekem az Enkin-módszer segített. Naponta 4-5X térd-könyök testhelyzetet kell felvenni. Ettől több helye lesz bent a babának, és ez mozgásra készteti. Könnyebben befordul, ha ezt alkalmazod. Állítólag :roll: Nem tudom, volt-e köze hozzá, de nekem 6 nap múlva megfordult :wink:

Mit főztök ma lányok?

Véda
Vendég

Ja, és 4-5X kb.15 percet alkalmanként!

Véda
Vendég

Sziasztok csajok!

Apa elment dolgozni,így gyorsan benézek aztán megyek a dolgomra.
Tegnap nem csináltam semmit,ma mosnom kell meg egy kicsit összerámolok.asszem ennyi.
Kaja:töltöttpaprika tegnapról

Én is remélem jó idő lesz,mert ma szeretnénk már tényleg sütni kinnt!
Feltéve ha Apa időbe hazaér.

Nekem megint szar,sőt FOS éjszakám volt!
Este megint elájultam,1-ig tök szuperül aludtam és azóta szinte semmit!
2-kor téliszalámis kenyeret ettem,utánna egy picit még tudtam aludni!
Ez mostmár így marad??????????? :cry:
Tök hányingerem van,tegnap este is majdnem kiraktam!
Pirinnyó emberkém majd ki rúgja a ház falát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kike! Alakul a szoba! Takarítással óvatosan,Apa úgyis segít!

Nemis tudom mit akartam még írni,majd később még benézek!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

50 NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Kike! Gratula a 31.héthez! Szépen alakul a szoba!

Ibm! Gratula a 33.héthez és az 50 naphoz!

Nekünk kókusz matracunk van.

Tegnap Mi is festettük a lakást tesómnál! A macska még mindig ott lábatlankodik! Senki nem akarja elvinni! :twisted:
Vendég

Jo reggelt!

En vagyok, parocskam trainingen.
Fozni nem tudom it fozzek. VAn vadas, de az csak egy adagnyi, lehet sutok kalacsot es bableves melle? nem tom.

Tervem sincs nagyon, otletem se, hogy mit csinaljak ma. Takaritani nincs ertelme, mert az eloszobaval meg nagy kosz lesz. Igy pakolni se tudok, nem zoldultem meg, hogy ketszer torolgessek le minden konyvet.
NEm jo ez igy , csomo tennivalo lenne, megsem tudok mit tenni.
Boltba asszem el kene mennem, de azt majd csak akkor ha mar jobb ido van.

Sajna elorelathatolag babacskanak ma is lusta napja van:( meg a reggeli bekoszones is igen kis rovidke volt.
Tegnap probaltma talalni errol mindefele okosat, es mindenutt az van irva, ha reggeltol mondjuk delig 10szer erzem nincs gond, de en 10szer nem erzem!!!!!!!!!!:(
Lehet ha nem figyelnek erre ennyire jobb lenne, de sajna en ilyen vagyok, ha egyszer valmi hulye gondolat a fejembe jon, nem szabadulok tole egy konnyen...
A feje miatt is tiszta ideg vagok. MAr ugy varom a szerda delutant, hogy megnezzek uh-n. ersze nagyon felek is, mert mi van ha rossz hirt kell hallanom. Raadasul egyedul kell mennem, aaaaaaaaaaa be vagyok kakilva, es csak bogni tudok a sajat hulyesegemen, meg mindenen.....
Azert jo lesz ujra "normalisnak" lenni:)
Mindig is kis pityergos voltam, de ez azert eleg kritikus allapot, hogy az eg vilagon barmikor kepes vgyok bogni....
Hogy ezt leirtam is potyognak a konnyeim:)

Olyan jo lenne valakivel valmi csajos program kereten belul feledni a baromsagaim....de hat minden baratnom igen messze van tolem, egy Angliaban, egy meg videken jo messze:( itteni ismeroseim pedig csaladosok, nem ernek ra....
Es rossz mert most mar parom sem er ra sosem, csak hetvegen igy hogy van munkaja, akkor meg ugye a haz csinalgatasa, meg a labda, ahhhhhhhhhhhh, asszem melyen vagyok.
Szoval nem ontom tovabb a szot!
Vendég

Anyjuk, ha aggódsz, nem mész el UHUra csak úgy?

potyka

Sziasztok, jó reggelt!

Kike! De rendi férjed van! Nagyon szuper lesz a szoba!

Ibm! sajnálom, remélem fogsz még tudni jókat aludni!

Véda
! Én római tálba rakok krumplit, kevés fagyasztott zöldségkeveréket és csirkemellet. Írtó egyszerű és egészséges!
( És már csináltam is, csak nem szúrom el) Meg végre van kinek főzni, férjecske ugyanis a világ másik felén (vicces: végre géphez jutott, 2 órája írt emailt, ott este 11-kor :D ), de jön a barátnőm. Elvisz a DM-be nagybevásárolni! Már veszek a babácskának is dolgokat! Izgi....

Nem tudom az én lányom mikor alszik, állandóan pörög!!! :D
Este 11-kor is durván nyomta! :D

Kép
andkata

Anyjuk! Fel a fejjel! Hidd el, nagyon különbözőek a kicsik, nem mindegyik mozog annyit!
Sírni meh kb én is mindenen tudok, pedig én jól alszom, nem vagyok fáradt, de mégis! Ez normális! :D

Kép
andkata

Köszi mindenkinek,már alig várom hogy kész legyen a szoba,és végre rend uralkodjon :lol:

Ma megint mostam,mindjárt megyek is,teregetni.Állandóan csak mosok :? Hát mégha meglessz a babó :)

Anyjuk:szerintem se aggódj-lehet hogy neked nyugisabb babád van,aztán ki tudja ha megszületik,majd nem lessz egy perc nyugtod sem :P

Azért meg kell mondanom,akármiloyen is Anyós,néha jó hogy itt van-kölkök csak le-le rohannak a melléképületbe-mint ma is,és addig legalább fel tudtam söpörni.Most meg elmentek vele ide a kisboltba.

Kép
Kép
Kép
kike

kike: nem tudsz receptet kenyersutoben sutheto kalacsra?
Vendég

magdi, kimma!

nem tudom melyikőtök melyike volt kiváncsi... szóval az iwiwes telefonos listában is ugy irtam be az embereket ahogy a szülésre ki vannak irva az időpontok. tehát időrendben :D

a pelenkát én irtam, hogy vett nekem anya. de hát az nálunk egy pici bababolt. tehát hiába irom, nálatok nem hiszem hogy van olyan.
de egyébként ha 250-300 ft körül találtok bababoltban akkor már jól jártok. a tescos sem olcsó ha darabjára visszaosztjátok és rohadt átlátszó.

kókusz vagy sima. van előnye is meg hátránya is mind a kettőnek. a kókusz egészségesebb, nem gyűjti be a poratkákat, és a gyereknek is jobb. a nedvességet is begyűjti és elpárologtatja. de viszont a kókusz akkor ér valamit ha nem huztok rá gumilepedőt. vagyis azt a műanyagos akármit. tudjátok, olyat hogy ha baleset történik az nem engedi át a matracig a trutyit. szóval ilyen lepedőt nem huzhattok a kókuszra, mert akkor semmit nem ér.
a simára lehet huzni ilyen lepedőt.

Kép

Kép
timi1982

jó reggelt
jó sokat írtatok :) , jó ha átfutottam felületesen :oops:
tegnbap pakoltuk a garázst én nem, de azért jól elfáradtam a mászkálásba, ma meg nem hagytak aludni :) ma meg vásárolgatok, remélem, hogy nyitva van minden :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Anyjuk:sajna én nem,ma fogok először használni kekenyérsütőt.De amint ideérnek Nővéremék,megkérdezem tőle :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk! Én is időnként mindenenn sírvafakadok. Hülye hormonok!! :lol:
Nekem is annyi mindent lehetne csinálnom,de még nálunk is elég kosz van,meg még nincs meg a bútor sem!
Imádom a bablevest,de sajna a múltkor úgy felfújt,hogy azthittem belepusztulok,úgyhogy lemondtam róla!
Nem mész uh-ra,hogy megnyugodj?
A barinőkkel én is hasonlóan állok,de most nem is lenne kedvem csavarogni!
Én mindig olyan fáradt vagyok!
És most annyira hányingerem van!
Ez borzasztó!!!

Kike! Hát igen! Van előnye is ha ott van egy Anyós!!!
Persze hátránya is,dehát ez van!
Én a babaruhamosással már készvagyok,még egy adag vasalnivaló van és kész,csakhát egyenlőre a kiságyba tárolom,mert szegénynek szekrénye még nincs! :cry:
Pedig már olyan jó lenne befejezni mindent!
Most a saját cuccunkat mosom!

Süt a nap,de olyan szél van!

Kép

Kép
ibm

esetleg itt találsz hozzá receptet:
http://gportal.hu/gindex.php?prt=132433

Kép
Kép
Kép
kike

kike!

nagyon szépen haladtok a szobával! biztos szupi lesz ha elkészül. kitartást!!!

anyjuk!
te meg ne depizz! látom nagyon rád jött. engem is elszkott érni néha. menj el vásárolni :D nekem az nagyon beválik ;)

jaj lányok, tegnap ugy megilyedtem. nah meg a családot is sikerült beparáztatnom.
már sirtam is a fájdalomtól. ilyen még sose volt. nem volt problémám a terhességemmel.
tegnap este meg... elkezdett fájni a köldököm. de valami eszméletlenül!!!! rettenetes volt. aztán utána a köldökömtől elindulva a jobb oldali irányba, az egész hasfalam. a bőröm feszült mint a nem is tudom én micsoda. sehogy sem volt jó. csak feszült-feszült-feszült.
aztán az éjszakám... ne akarjátok megtudni. a jobb csípőm... nem tudtam hogy hogyan feküdjek, hogy ne fájjon. rettenetes volt. szivem szerint felkeltem volna és járkáltam vagy ültem vagy nem is tudom mit csináltam volna.
ha bal oldalt feküdtem nem volt jó a picurnak, jobb oldalamon a csípőm miatt nem volt jó. olyan mintha elkezdett volna zsibbadni az oldalam. háton megint zsibbadtam... ugyhogy kész voltam teljesen. :(

nah most jol kipanaszkodtam magam. bocsi :oops: de ilyen még tényleg nem volt. :? :cry:

Kép

Kép
timi1982

jaj emlegetitek itt a bablevest. jövő héten csinálok is az tuti. veszek finom füstölt husit bele.
van a közelben isteni husbolt, és mindig olyan szépet adnak nekem, mert ismerős a srác aki ott dolgozik :D
ugyhogy nézek ott bele fini husit és csinálni fogok. igaz még sose csináltam, de majd kérek telefonos segítséget anyától :D ugy szoktuk :wink:

Kép

Kép
timi1982

de hat hova mehetnek csak ugy uh-ra?

a bableves engem is nagyon felfuj, sot mostanaban visszajott az akorszak, mint az elejen, hogy minden. Tegnap is azert jottunk haza mert olyan gorcsok kinoztak mert bennszorult a levego.
RAjotem kalacsot nem tudok csinalni amig nem voltam boltba, mert nincs itthon eleszto, por alaku sem.
de azert a babot beaztatom. Ugysem igazan ma kell, mert ha este hazaer ferjuram jo neki kenyer is. csak esetleg hogy ne holnap kelljen, ha szall a por.
Vendég

Timi! Nekem is szokott ilyen lenni,elég ijesztő és kellemetlen tud lenni!
Én már semmi fújós ételt nem merek megenni,mert a múltkor a a bableves után tényleg azthittem a mentő visz el!
Úgy éreztem szétrobban az egész hasam!
Ez a köldök körüli fájdalom állítólag emésztési probléma meg a feszülés,nekem eddig bejött,mert ha utánna tudtam menni kétbetűsre sokkal jobb volt,aztán el is múlt!
Nincs ilyen problémád?

Kép

Kép
ibm

nincs ilyen probléma.
szerintem azért volt mert kb. 1-2 nap mulva megint szembesülnöm kell a tükörrel hogy nőtt a pocim. akkor szokta ezt produkálni, csak most jobban előjött. és szerintem ahogy telik az idő egyre többször fog jelentkezni. hisz beindul a növekedési szakasz :D

legalábbis remélem hogy csak ez az oka. azért majd odafigyelek kicsit jobban ezekre a dolgokra. megpróbálok napközben is többet pihenni, meg ugy vettem észre hogy este mikor tusoltam és melegvizet folyattam a pocimra mult egy kicsit ez a rossz érzés.

meg igyekszem otthon majd tornázni a csípőmre kicsivel többet.

hátha ezek majd segítenek.

Kép

Kép
timi1982

timi: egyutterzek veled a koldok fajdalom miatt. Nekem a 12ik hettol a leggyakorobb fajdalom- a kemenyedesn kivul- mar orvost is kerdeztem, hogy ez mi, es normalis e, es mondta hogy teljesen normalis, egyszeruen ott nyom valamit a baba. Sajnos mostanaban mindig ott van a feje, es ko kemeny.
Megoldast ne sem tudok, mert nekem meg sosem valt be, hogy kicsit hatok ra, hogy arrebb menjen.

Igen valmifele depi:( De hat mert itthon ulok egyedul a napsutesben es meg csak elfoglalni sem tudom magam valmi latvanyos dologgal. En meg az a tipus vagyok, aki nem birja elviselni ha nem tud minden nap vegen felmutatni valmit,hogy igen, ezt csinaltam.
ezert fogok valmit a konyhban alkotni:)
Vendég

kike: ezt az oldalt talaltma meg en is:) el is mentettem. Hihetetlen milyen finomsagok!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát az éjszakám az nekem sem volt valami remek. Olyan fáradt voltam az egész napon kinn levéstől, hogy azt hittem, jól fogok aludni. Hát nem sikerült. Én is egyig aludtam, aztán csak forgolódtam.
De a gyerekek aludtak, mint a bunda. Ők is jól elfáradtak.

Nemsokára indulunk Esztergomba, az élményfürdőbe. Tehát ma nem kell főzni, eszünk ott valami főzeléket.

Lányok, ti hogy álltok a tejcsorgással? Nekem éjszaka annyira folyik, hogy most már melltartóban kell aludnom, betéttel, mert különben mindent összekenek.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Köszi csajok az infókat! :wink:
Kenyérsütő: nekünk vagy 2 éve van, de nem komplett a használati utasítása ( hiányzik az oldalak több mint fele :( ) úgyhogy nehezen ment amíg kikísérleteztük egyáltalán a sima kenyeret.
Mást még nem próbáltam csinálni benne...

Kike!
nem semmi munka volt a szobafestéssel :roll:
az án szobám is olyan színű volt tini koromban :wink:

Anyjuk!
még próbáld virgoncosítani a picurt, és ha nem nagyon pörög és aggódsz emiatt, inkább menj el egy ultrahangra- rossz dolog megvárni ennyi napot besz@rva .
De amúgy emlékezetem szerint kb. a 30 betöltött héttől kell jobban számolni a babamozgásokat, és akkor is ugyanúgy bekavar egy-egy front :?

Nem adnátok tippet valami diétás fincsi ebédre? :lol:

Kép
kimma

Jó reggelt!

Nekem is extra-szar éjszakám volt! :cry: Fél óránként keltett a csípőfájdalom, mint valami köcsög vekker. Az volt a legrosszabb, hogy olyan álmos voltam hogy mire a hátamra fordultam (ez mindig kb 5 percig tart a fájdalom miatt) úgy el is aludtam. Aztán fél óra múlva felriadtam, hogy basszus, a hátamon fekszem, és akkor át a másik oldalamra. Aztán fél és megint jött az a rohadványos fájdalom. És ha még mindez nem lenne elég, olyan jóslófájás-szerűségeim is voltak egy ideig 3 és 4 óra között... Most már örülök hogy csak (kb) 5 és fél hetem van hátra! Ahogy fokozódnak ezek a szarságok, nem is tudom addig hogy fogom átvészelni az éjszakákat! :evil: Komolyan, inkább felkelnék 10 x megetetni a gyereket, csak ne fájjon a csípőm!!! :twisted:

Kaja: tegnapi pulykapöri / krumplipüré / ubisali maradék.

Program: délelőtt mosás-vasalás-bevásárlás, délután semmi.

Anyjuk - délutáni csajos program? :)
Vendég

lányok!

hát nem semmi sógim van nekem. :oops: feltett egy olyan kérdést... és vagyunk itt vagy 7-en és nem tudtunk rá válaszolni.

szégyen nem szégyen ez van.

de ezért tartalak titeket 8) :lol:

tehát a kérdés: a baba köldökzsinóra nekem pontosan melyik részemhez csatlakozik?????

Kép

Kép
timi1982

Patr - nekem nem csorog még tejcsi. Csak ha megnyomom pici szivárgás, de az szinte semmi.
Jó kirándulást nektek!!!! :D :D
Vendég

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

A mai asszem nem az én napom....
írtam egy jó hosszút, és mikor el akartam küldeni, felh. nevet és jelszót kért, mire ezzel végeztem, üzenet sehol... :twisted:

Na, mindegy!
Megpróbálom mégegyszer!

Szilvi!
Boltok biztosan nyitva vannak, apa is dolgozik.
Szegényt alig látom, mióta hazajöttem, baromira hiányzik....
Tudom, miattam maradt el egy csomó melóval, meg most tényleg a nyakába szakadt a házimunka is...

Wera!
Fura, amit a barátnődről írtál...
Én csak azért szeretném, hogy a baba minél hamarabb megforduljon végre, mert az én gyenge méhszájamon olyanokat tud tombolni az apró talpacskáival, hogy csillagokat látok!!!
Talán a buksijával egy csöppet kíméletesebb lenne... :roll:

Amúgy a névvel kapcsolatban kicsit meginogtam.
Írtam, mennyire "oda vagyok az anyósomért". :roll: 8)

És ő mindíg így mondja: ZZZZZZZzzzssssóóóóóóóóóóóóóóófffffffiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... :twisted:

hát azt már nem!

pont tegnap este beszélgettünk a nevekről ismét, és most a befutó az Emma.
Nekem őszintén jobban is tetszik, leszámítva az anyóst is...
Bergendi Emma

Se nem hosszú, se nem rövid, és nem lehet idétlenkedni vele...

Kike!
Grarulálok a betöltött 31. héthez!

Ibm!
Neked pedig az 50 ! :shock: :shock: naphoz!!

Hihetetlen, hogy mennyire szalad az idő....(másnak)

Én is szeretném, ha már 3-assal kezdődne a heteim száma....
Vendég

Timi, szerintem a méhlepényhez.

Kép
Kép
patr

wera: edi vagy :lol: Lehet delutanig ideernek baratnomek, vagy csak o. Olyan edi, kepes utazni nem keveset- mar 3dszor, hogy velem lehessen- otthon hagyni a kisfiat .....
Imadom a csajt, es a tunderi fiat is szoval nem bannam egyutt jonnenek. Akispasinak olyan dumaja van hogy konyem szokott csorogni a nevetestol. Most jot tenne a melyen levo lelkemnek!
Vendég

Timi!
A köldökzsinór a méhlepényhez csatlakozik, a méhlepény pedig a méhed falához.
Vendég

a méhlepény megvan :D csak ezt a fránya zsinórt nem tudtam hogy hova is vezet :D

köszi

Kép

Kép
timi1982

Wera, köszi, jól lefárasztom ma is magam, aztán majd megint nem tudok aludni. De most úgy tervezem, hogy amíg Szabolcs fürdik a három gyerekkel, egy picit tudok pihenni. Ott vannak nagyon kényelmes nyugágyak, talán abban kényelmes lesz!

A hátonfekvés miért baj? Kényelmetlen, vagy az orvos mondta, hogy már nem jó?

Kép
Kép
patr

Ez a rettenetes csípő fájdalom, és az a zsibbadás szerű érzés sajnos nálam is megvan...

Néha már tényleg nem tudom, mit kellene kezdenem magammal...

Kezdem magam olykor szó szerint terhesnek érezni...
Vendég

Patr - akinek hátul tapad a méhlepény, az a gyerek súlyától elnyomódhat, lassulhat benne a keringés és előfordulhat hogy nem kap elég oxigént a bébi. Nem törvényszerű de jobb (lenne) vigyázni. Plusz a Te ütőeredet is nyomhatja ott hátul és attól meg Te zsibbadhatsz le, ahogy Timi is írta.
Vendég

Marcsi -nekem holnaptól már a hátralévő napjaim száma is 3-assal kezdődik! Véééégreee! :lol: :lol:
Hát, ahogy anyóson mondja, úgy valóban elég borzasztó a Zsófi név! :lol: Nekem az Emma egyébként is sokkal jobban tetszik, szóval adok én is neki egy szavazatot! :D :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: