A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szilvi - szép a kiságy! Jó vásár volt!

Bari - kíváncsi vagyok a tietekre is! Mi is fenyő pelenkázót vettünk (34 ezer volt), de tényleg megéri!

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="gigaboszi"]h írta:gigaboszittp://www.eum.hu/main.php?folderID=3955&objectID=6003262

Barika
Ezt az orvosválasztásra linkeltem be... :wink:

Nagyon elfáradtam a ballagáson... :cry:
Vendég

Gigi: pihenj le!!!

Már (most) nem nekünk való a menés, és az ácsorgás.
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:26-kor.
pironya

Gigi nem vettem észre :oops:
De bepótolom

Ballagás,séta én meg szétunom az agyamat
alig írtok :cry:
Vendég

Pironya: köszi!

Mutatom Neked! (de ez nem marad nálunk! nekem nem tetszik a színe, meg úgy az egész)
Tudjátok írtam, hogy "lett" egy öcsém, leviszem neki szombaton!
Kép

Vettem én másikat 6000.- volt (az sem rosz - Pierre Cardin)
Kép
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:27-kor.
pironya

Muszáj vagyok gondolni rá, még ruhákat is vettem neki, meg a másik öcsémnek is. Ő most 4 éves.
Amennyit mi megyünk, azt a pár ezret megérte! Ők nem tehetnek róla, hogy oda születtek, ahova.
Majd a kicsit azért lefotózom nektek/magamnak! :D :D
bszilvi25

Uhh, azt el is felejtettem!
Ja? most látom, hogy nem is pesten laksz, kár!!!!!!
Pedig a kókuszgolyódra rámentem volna 8) 8) 8) 8) 8)
Be vagy lassulva? Nekem már az is nehezemre esik, ha fel kell állnom a géptől, vagy az ágyból..
bszilvi25

Halihó!

Gondoltam dobok egy mai pociképet. Elég sokat keményedek ma, de lehet, hogy azért, mert visszavettünk a magnéziumból és merg kell szoknom ezt. Csak, hogy legyen mit nézni. Ja, és nem kérek: "Jajj, de kicsi a pocid" mondatokat. :wink:

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

A fejemet ne nézzétek, az nagyon gáz. :(

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi nincs semmi gáz se a fejeddel se a hasaddal!!
Minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszi! :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:28-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:28-kor.
pironya

.....
pironya

Bogcsa
Nem a te pocakod kicsi... az enyém óriási... :wink:
Vendég

Szerintem Barié a legnagyobb!

Bogi tiéd is szép! :D
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma gyereknap volt :D Voltam majálison, sütiztem, mekiztem :D
Most meg hulla vagyok, de nagyon élveztem.
Nekem is azt mondta a dokim, hogy most már csökkentsem a magnéziumot, de én most kevesebbet keményedek így, mint amikor elkezdtem szedni. Jövő héttől meg nem is kell már :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ja és mai 35 hetes pocikép Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Mindenkinek nagyon szép a pocakja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A méret nem számít, a tartalom a lényeges... hogy mindenkinek egészséges babácskája szülessen! :lol: :lol: :lol:

Néhány hét múlva majd hasonlítgatjuk a gyerekeinket, hogy kinek a legkisebb a pocakja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dőre népség... mindig kell hasonlítgatni....
Vendég

Lányok pedig most kaptam meg a szomszédtól hogy nincs nagy hasam!!!!
Szerinte Szilveszterrel 2x ekkora volt!!De mindeggy igaza van Giginek egészséges legyen a baba a többi nem számít!!

Stella te is csini vagy nagyon :wink:

Ítéljetek el kocsmába megyek a barinőmmel...

Ja ágyat megvesszük szombaton hozzuk el
Vendég

Bari: ÖRÜLÖK!!!!
bszilvi25

Barika
Jó szórakozást!!!!
Vendég

Helló lányok!

Van itt még valaki???

Kép
melike

Szóval senki.Nem baj,rakok mai pocak fotót majd holnap megnézitek. :lol:

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Melike
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom ismét kiveséztétek az szülészorvosos-fizetős témákat! :) Én úgy döntöttem nem kérdezem meg mennyit kér, majd annyit kap, amennyit nekem megér. Szerintem ráérek ezen szülés után is gondolkodni.

Szépen nőnek a pocik és alakulnak a babaszobák is! :D Hozzánk is jönnek végre kedden az ablakosok, utána már én is berendezhetem és kidekorálhatom a gyerekszobát. Nagyon várom már!

Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy kié lesz az első topikbébi!! Szerintem indítsunk szavazást! :lol:

Mai kép (12-13 kg-nál járok és 109 centis a poc :twisted: ):
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép pocakok! Remélem mindenkinek szép majálisa volt! Mi ugyan nem mentünk sehová, majd szombaton és talán vasárnap, inkább sokat pihiztem és kenyeret sütöttem.

Nem tudom mi ütött belém, már kb. fél éve megvan a kenyérsütő (nem igazán használtuk, max. kétszer) de most eldöntöttem, hogy átállok a házi péksüteményekre, kalácsokra és kuglófokra, így beindult a nagy kísérletezés. Francia kenyérrel kezdtem és meg kell, hogy mondjam, jól sikerült a próbálkozás! Ja és rétest sütöttem! :lol:

Bari - eredeti témafeltevésedre visszatérve, én nem hallottam erről, hogy külön még kell fizetni, ha nem ott szülsz ahová tartozol, elméletileg én ott fogok. Egyébként lehet, hogy újra csak az én infóim hiányosak.

Valaki fogad fel közületek szülésznőt?

Gigi- jól emlékszem, hogy Petiről cumis kórházi fotót raktál fel? Szerinted vigyek be a koriba vagy felesleges?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!
Szép babalakok!! :lol:

Kiságy..lemondjuk,kicsi a szoba úgy döntöttünk nem lesz kombi ágy..
Kenguruból lesz új ágy és pelenkázólap..ez a végleges verzió..
Monjuk ez az ágy átlegon felül nagy 2 m hosszú kb a fiam simán elférne benne...
Amúgy szép makulátlan megéri az árát..

Tegnap tök jó volt kimozdulni..Dávidnak is tetszett a kocsmazaj meg a kóla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:29-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:30-kor.
pironya

Piri itt a barátnőm pasija a pultos és már mindenki ismer..nem rökönyödnek meg..vagyis a hasam méretétől hüledeztek egy kicsit :lol:
Füst nem volt mert kiültünk..
Pia sem volt...az majd ha kint lesz Dávid :lol:
Már kelett ,én azért egy hónapban 2x be szoktam iktatni egy görbe estét..
Én is megyek a boltba....
Ma nyitva vannak az áruházak???
Kenguru,auchan,cora????
Vendég

Folyás nekem végig volt elég bőven...és most is van..bár mivel én kúpozok nehéz eldönteni,hogy a kúp jön ki vagy folyás :?
Napi 3-4 alkalommal lezuhanyzok,betétet cserélek és akkor nem zavar...megszoktam,
Vendég

Jó reggelt!

Már vásároltok?Én még hálóingben vagyok. :lol:

Kép
melike

Pironya: folyás sajna nálam is van. Hogy több-e? Nem hiszem, de zavaró nagyon. Remélem jó lesz ma a kerti party! Majd kérünk beszámolót!

Melike, Wera: szép pocik.

Szerintem NE inditsunk szavazást!
bszilvi25

Sziasztok!

Pironya, magnéziumot 35. héttől kell csökkenteni és 36. héttől kell elhagyni. Neked még van 2 heted.
Folyásra nekem azt mondta a védőnő, hogy számítsak rá, hogy több lesz mostmár. Ja és szerdán szülésfelkészítőt tartott nekem :) Egyébként jó volt.
Nekem egyébként nincs bajom a védőnőmmel, már előtte is jó viszonyban voltunk és az önkormányzatnál munkakapcsoltban. Csak azt sajnálom, hogy novemberben nyugdíjba megy :( A másik 2 eléggé gázos.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt Mindenkinek!

Mi is indulunk vásárolni, remélem tényleg nyitva vannak a boltok. Tegnap kitaláltam,hogy ma bográcsozni szeretnék. Nagyon úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó így csökkent létszámmal :wink:
Beindúltak a joslófájásaim. Titkon bíztam benne, hogy most el fog kerűlni, de nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most ki tudja még meddig hagy szenvedni a Pocaklakó :roll: Remélem, kíméletesebb lesz mint az első :?
No szép napot mindenkinek, majd jelentkezem.
Ui: Nagyon szépek a pocakok, a mamik, meg a Pocaklakószobák is!

Bari: Én kifejezetten irígyellek a kocsmázásért :wink:
bluebox

Végre,hogy felébredtetek.
Bár gondoltam,hogy a jóidőben senki nem lesz otthon.Én is csak azért,mert Apa dolgozik 2-3-ig.De utána megyünk nyársalni,holnap meg horgászni.
Végre itt kisütött a napocska,bár még felhők vannak.

Folyás folyamatosan van,lehet,hogy kicsit több,de már kezdem megszokni (de nem szeretni!).

Kép
melike

Jó reggelt!

Bari - szerintem nyitva van ma minden nagyobb üzlet.
Én is szoktam görbe estéket tartani barátnővel, kólával, pubban! Jó is az! :lol: :wink: Valamelyik este biliárdozni is voltunk. Egész jó volt csak néha idegesített, hogy nem tudtam úgy ráhajolni egyes lökésekhez az asztalra, hogy elérjem... Mondták is hogy én vagyok a fehér golyó :twisted:

Pironya - folyás nekem brutál már a tizenvalahanyadik héttől. A doki szerint nincs benne semmi kóros, csak jobban tisztul a hüvely hogy védje a babucit a fertőzésektől. Rohadt kellemetlen :? .
Én nem igazán tudom milyen a jóslófájás, de gyanítom, hogy nekem is az volt az éjjel, mert sose éreztem még ilyet. Azért még 4 hetet jó lenne egy darabban kihúzni... :roll:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:30-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:31-kor.
pironya

sziasztok!
Ma mi is kerti partira megyünk, szerintem utoljára a szülésig. Nagyon várom, csak az idő lehetne jobb is. Még hátha kisüt a nap, mert most eléggé borongós.

Folyás nekem is most mintha erősödött volna, meg szúr a hólyagom gyakran. Nektek is van ilyen?

A Magne B6-ot én mostmár nem nagyon szedem, de azért mert nem is annyira keményedek. Sztem már nem is fogok venni. Még van 1 szem, azt lehet bekapom. De kedden megyek a dokihoz az első NST-re és megkérdezem szedjem e.

Bari: ma nyitva van minden bolt mert ma nincs ünnep. Maximum hamarabb bezárnak.

Kérdés: nekem mondta a védőnő, hogy vegyek valami kézfertőtlenítő szappant, mert ha hazajövünk úgyis szükség lesz rá, pl. ha eljön a doki meg ő is akkor majd azzal mossanak kezet. Ti vettetek? Milyet vegyek és holi?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!
Fölkeltem ismét :D :D
Akkor ma veszek ágyat a kenguruban :lol: :lol: :lol: :lol:

Szappan:a mi dokinénink még az életbe nem mosott kezet,mielött a babához nyúlt :? :? Pedig a 2 gyerekemnél járt már egy párszor

Keményedni már én sem igazán szoktam,joslófájásom viszont van ,nem is túl ritka..
Másikakkal nem volt
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a tegnapi kedves szavakat. Csak most olvastam, mert tegnap kidőltem. Most is elfáradtam már, mert jön az anyósom vendégségbe a hétvégére, és nekiálltam takarítani. Hát a derekam nem díjazta annyira. :?

Mindenkinek szép napot és jó mulatozást a kerti partikhoz!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Pironya!
Az Urtica Urens-ből reggel és este kell 5-5 golyócskát elszopogatni.Fontos,hogy előtte és utána kb.fél óráig ne egyél és ne igyál a könyebb és gyorsabb felszívódás érdekében. Meglásd: lesz tejed,mint a tenger! (remélem nekem is... :wink: :wink: )

Jósló fájás: (aki elfelejtette):
Ugyanolyan,mint az igazi.Bekeményedik (az egész poci) és fáj,mint állat.A különbség annyi,hogy rendszertelen.És persze a fájdalomban is vannak fokozatok....Engem a kisfiam többször megfréfált:egy egész éjszakán keresztül voltak 10 perces fájásaim.Semmit sem aludtam,vártam,hogy sűrűsödjön 5 percesre.Hát nem! Reggelre (amikor már kelni kellett) abbamaradt az egész.Na,ezek a jósló fájások! Én akkor nagyon megszenvedtem,napokig nem aludtam.És hiába fájt piszkosul,nem nyíltam tőle egy mm-t sem.Kivárta a drágám a 40. hetet. :roll:

Kép
orsitigris

Sziasztok, megjöttem.
Rég raktam fel pocifotót :P

Íme:, mai termés

Kép
bluebox

Mi tegnap tartottuk a lányom szülinapját a szép időre való tekintettel a kertben.
A férjem igyekezett mindent átvállalni helyettem,amit tudott (puszi érte :oops: :D ),és a lánykám is csak azt leste,hogy mit tud segíteni.Édesek voltak.
Anyósom viszont csak ült karba tett kézzel,és azt várta,hogy mit kap enni.A kezét is alig bírta kinyújtani,mindent elébe kellett tenni.
Egyetlen szóval nem kérdezte meg,hogy hogy vagyok(unk),rajta kívül persze mindenki más érdeklődött.(Kb.egy hete jóformán nem beszélünk! :cry: :( :wink: :( )
A férjem pattog körülöttem,nem engedte azt sem,hogy én szedjem össze a tányérokat! Persze a mamának ez sem tetszett. Hogy nálunk a férfi (az ő fiacskája) besegít a háztartásba.Gondolom,egy lusta disznónak tart,aki fetreng egész nap.
Az unokájának még semmit sem vett,bizonyára nem is fog,nem érdekli az egész.(Még a 86 éves szenilis nagymamám is hozott neki kis rugit meg csörgőt!)
Úgyhogy fel kell készülnünk arra,hogy nekem szülés után sem lesz semmi segítségem.
Nektek ki fog segíteni?????????Hogy fogjátok megoldani??????Én már fogadtam fel egy segítséget (pénzért) ,aki a hazajövetelünk után eljön minden nap segíteni.Elhozza az ebédet,teriget,vasal meg ilyesmi.
Bocs,hogy ilyen hosszú voltam,és kifakadtam,de már napok óta emiatt bőgök.De azért is megoldom!!!!!
Ha pedig szülni megyünk,a nővérem fog vigyázni a gyerekekre.Meg persze majd ő is besegít,amennyire tud.(két pici gyereke van...) Anyum meg ugye már nincs... :cry: :cry: :cry:

Kép
orsitigris

Buci - kézfertőtlenítős szappan??? :shock: Hát ezt még nekem se mondta senki. Szerintem baromság. A sima szappan is fertőtleníti annyira a kezet amennyire kell, nem?

Orsi - akkor az Utrica Urens ezek szerint a tejserkentő homeós bogyesz? Én még egyiket se ismerem, csak azért. Nálunk a gyógyszertárban lehet kapni néhány félét, de felvilágosítani egyikről sem tudtak. Remek, mi? :? Lehet hogy máshova kéne mennem...

Márti - szép óriáspocak!! :D :D :D

Most nem látok a pipától! Hirdettem a Vaterán a menyasszonyi ruhámat és megnyerte a licitet egy csaj, eljött, felpróbálta, tetszett neki, jó volt rá, erre tegnap írtam neki hogy akkor mikor jön el érte, és ma válaszolt hogy mégsem kell neki! Állati mérges vagyok rá. Mikor akart szólni???? Most hirdethetem meg újra basszus! :evil: Arról nem is beszélve hogy marahajól jött volna az a kis zsé :roll:

Bocsi, de ki kellett dühöngenem magam :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: