Sziasztok!
Apa dolgozik, én meg itthon punnyadok egyedül. Csináltam fincsi ebédet (pulykapöri, krumplipüré, tejf.ubisali) mostam pár adagot, és most készülök vasalni. Kedvem zéró.
[quote]M írta:enetrendszerűen hajnal 2től fent vagyok. Kicsit durva, de már hétfőtől. Visszaakarom kapni az alvókámat!
Viki - én már a 3. héttől

ezzel szenvedek, nincs mit tenni! Már szoktam mondani Apának hogy kólintson fejbe jó erősen, hátha attól elájulok és alszok vagy 5-6 órát egyhuzamban! Nem lenne rossz, de esélytelen...
Linda - én Gravidát szedek, kb az utsó mensimtől. Én biztos vagyok benne hogy nem befolyásolja a baba méretét
(Nekem 2 barátnőm is végig szedte és egyiknek 3100 g, másiknak 2950 g lett a babája.) de a végefelé már le lehet csökkenteni mondjuk minden 2. napra, viszont a szoptatás időszakában is érdemes folytatni a szedését.
Kike - gyilkos dolog ez a nővéred receptes oldala...
Magdi - [quote]m írta:ikor illik találkozni a szülésznővel?...
Én még nem találkoztam, szerintem ráér. (Persze akinek kilátásban van előbb szülés, azzal más a helyzet.) Kb 2 hét múlva tervezem.
Tudom hogy már írtam, de lehet hogy volt aki nem olvasta...
szóval
aki sokáig nem érez mocorgást, annak ajánlom hogy húzzon le egy nagy pohár
forró kakaót vagy tejes kávét. Nekem tutira bevált, attól mindig beindul a bébi!
Egyébként ma nekem is lustibb, de hát nekik is lehetnek rosszabb napjaik...
Nah, megyek kakaózni...