A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na,látszik hogy még alszok:mennyi betűt kihagytam,vagy máshova került :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Sztem a kölök belül átállított bennem vmit. Csak jöjjön ki! Számolunk ezért!

Aon gondolkoztam a hajnali áhítatban, hogy ez a korai kelé később a babákra is jellemző lesz?

Te mint több babós mami mit szólsz ehhez?
20150601134430

Gyereke válogatja hogy melyik mikor kel.Vercsivel már fél ötkor talpon voltam rendszeresen,vagy négykor-nappal se aludt sokat,este is nehezen aludt el-kilenc körül.
Kristi viszont:leszámítva az első egy -két hónapot-akkor még ő is korán kelő volt,onnantól,egészen mostanái hogy oviba került,délután 5-től,reggel hatig aludt-amin mindenki elképedt :lol:
Előre sajna nem lehet tudni,hogy milyen alvó lessz a kicsi.

Ezért mondják mindig a kismamiknak hogy pihenjen le amikor napközben a baba is alszik. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem főleg attól függ a dolog hogy mennyire hasfájos a kicsi:vercsi sajna az volt,nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudott büfizni-Kristi meg-épp hogy csak függőlegesbe állítottam,máris hatalmasat büfizett :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Délután 5től? Azt a betyár!
20150601134430

Bizony ám :lol:
De azóta behozta a dolgot,este kilenc fél tíz van mire elalszik,reggel meg öt körül kel :?

Kép
Kép
Kép
kike

AKkor szugerálom a kölköt, hogy jó alvókája legyen, ebben üssön inkább az apjára. :D

Megjött apjuk is, készítek eki egy kávét ;)
20150601134430

Hahó, koránkelők,
én is jelentkezem! Még mindenki alszik, és van időm egy kicsit csevegni... Szonja ilyenkor már rég fel szokott kelni, de ma szerncsére kaptam egy kis ajándék-időt

Kérdeztétek, hogy bírom a munkát. Jól, mert én is irodában üldögélek, közönségszervezőből átléptem jegypénztárosnak inkább - és ez jelen esetben nagyon jó!!!!
Persze pl. szombaton mennem kell dolgozni. Hát ez van.
De a tanári munka sokkal nehezebb, az tuti!!! Meg a gyomlálás is :D
hogy a gyerekek utáni szaladgálást már ne is említsem....

Nekem egyedül a közlekedés okoz problémát, a buszon sokszor nem adják át a helyüket, pedig akkkkkora hasam van :x
és ha dugóban állnuk, nem bírom
majd ha a buszozást nem bírom tovább, megyek autóval.
Majd ha az autózást sem bírom :?: :?: :?:

KépKép
szkagi

Lányok, mosható pelenkáról mit gondoltok?

Amúgy sztem az lehet, hogy a baba hozzászokik a cslaád ritmusához még odabenn. Nekem mind elaludtak 8-9 között, 4 körül ettek, és ezen nem tudtam változtatni. DE éjszaka sosem nyikogtak, csak rendkívüli esetben. Nappal meg, hát hol így, hol úgy..

potyka

Szkagi, csak nem az IBSben szervezel?

potyka

jó reggelt lányok!

nah én is "korán" keltem. ilyen még nem volt hogy fent legyek fél8-kor.
volna egy csomó minden amit csinálni kéne, de hát nyusziapu még alszik. igy nem lehet csörömpölni :D
ha meg felkel egyből rohanni kell majd anyósékhoz. de én addig nem megyek mig a lakást nem vágom puccba!!!
este vendégek voltak. el kell mosni a poharakat, szemetet levinni, porszívózni, cicát ellátni 2 napra, nekem bepakolni ugy hogy 2 napig birjam ki, ne amradjon itthon ami esetleg kellhet nekem.

biztos morog majd hogy rám kell várni.

hát nekem az uh-s dokinő azt mondta, hogy mivel a babának most ilyen nagyon jo alvokája van (bizti emlékeztek, még pofifotót se tudtunk csinálni pedig 3-szor mentünk vissza, mert annyira belémbujva aludt), szóval amiért ilyen az alvókája, és mellé nagyon huncut, igy idekint biztos egy nagyon rossz gyerekem lesz, aki éjszaka majd randalírozik :D
köszi a biztatást, és a megnyugtatást doki néni :lol: 8) :shock:

kike!
ma pihenj, és óvatosan, ha valami eszedbe jut hogy csinálni kéne. látod-látod... attól hogy tegnap nem fájt, még megeröltetted. az izomláz se azonnal jelentkezik!!!! ez is szerintem olyan...

Kép

Kép
timi1982

Drágáim!
Puszi Mindenkinek! Mi elutazunk a hosszú hétvégére! Írjatok és pihizzetek sokat!
20150601134430

Viki! Jó utat! Hiányozni fogsz :D :D :D

Nekünk olyan sűrű lesz ez a négy nap, hogy elmondani is sok.
Ma főzőversenyre megyünk, majális lesz, este meg zene. Itt alszik Zsuzska egyik osztálytársa is, úgyhogy ma négy gyerekem lesz.
Szabolcs két gyereke is itt lesz mind a négy napban. Tök jó, elvileg csak pénteken jöttek volna, de megkérték az anyjukat, hogy had jöjjenek már ma reggel. Szeretnek itt lenni. Meg persze szeretik az apjukat.

Pénteken Esztergomba megyünk az élményfürdőbe! Szombaton meg kerti buli lesz megint, képzeljétek azok jönnek, akikkel együtt született Zsuzsi a kórházban! Hatan voltunk egy szobában minden évben egyszer tartunk egy közös szülinapi bulit! Tök jó látni őket.

Vasárnap meg anyák napja.

Szerintem nem fogok unatkozni. :D

Kép
Kép
patr

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Patr!

Jó kis programotok lesz! mi nem megyünk sehová, és nem csinálunk semmi említésre méltót...
Én ugye pihi, apa pedig ma az egyik barátunknál van építkezésen segíteni.. :cry:
Anyós főz... :roll:
Tehát én ott ebédelek...
Délután jön az anyukám, hoz fincsi rétest... cseresznyéset és káposztásat.... nyami!!!!!!!!!!!!

Olyan igazi házit!
imádom!

Történt vele az elmúlt héten jó is. (anyuval)
A reumatológus, akihez jár, végre meggyőzte, hogy szüksége van pszichiáterre... :lol: :lol:
Tőlünk (a tesómtól és tőlem) sajnos nem fogadott el semmilyen ilyen jellegű segítséget! most nagyon bizakodom....! Remélem, lesz változás!
Vendég

látjátok??????????!!!!!!!!!!!!!!!!

29. betöltött hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnaptól megkezdem a 30-at!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maria :D
Gratulálok 8) Most már nem lesz semmi baj!!!

Nekem éjjel volt 2 jóslófájásom :roll: De olyan, hogy :shock: Azt hittem, lesz egy május 1-jei babánk. Persze elmúlt, és semmi probléma nincs. Jóslók. Hm... Lilunál 34 hetesen jött az első ilyen. Most korábban kezdjük. Nem baj. Főleg, ha ezektől 2 ujjnyira kitágulok, mire megyünk szülni :D (Legalábbis 6,5 éve még ez történt. De nincs 2 egyforma várandósság, így csak álmodozom :D )

Szép majálisozást!!!
Mai menünk: gulyás, és császármorzsa (nekem szigorúan feltét nélkül :wink: )

Véda
Vendég

sziasztok csajok

nem rég keltünk

nálunk apa már valahol egy tetön van a fiamat elvitte a volt anyosom szombatig

a nagylányom pakolgat,rendezkedik én meg itt :D

nem tudom mit fözök még valami egyszerüt.
mi sem megyünk sehová szerintem
az éjjel nagyon fájt a visszeres lábam nagyon csunya mint egy 80 éves mamié :P
komolyan

marcsi gratula...
nemsoká én utolérlek remélem :D :D :D

tiszta hülyeség---------- igy számolni a heteket

a másikaknál nem kellett most meg hu 1 nap na még egy

állati

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja tud valaki vadast csinálni ????
én még sosem csináltam

Képimg][/url]
Kép
ronix

szia Ronix!

Vadasban sajnos nem vagyok jó... :oops:

Én a többinél is számolgattam, mert ott is nyitva voltam... :(

amúgy meg, naná, hogy utolérsz!
Meg még Henét, Werát, Andit és a többieket, akik előttünk vannak!

Fura, hogy nagyon hamar izgulhatunk már értük! :roll:
Vendég

Ronix, vadas rém egyszerű, leírjam a receptesben?

potyka

Potyka, engem is érdekelne az igazi vadas recept :)
magdolnam

POTYKA

LÉCCI LÉCCI IRD

HÁLÁS KÖSZI :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jaj Marcsi, de jóóó újra itt :) Mondjuk még nem olvastam vissza, úgyhogy nem tudom kivel mi történt.

Tegnap voltunk a szülésznőnél :) nagyon jófej határozott jellem és nem szócséplő! Aszem egyenlőre meg vagyok vele elégedve :lol: ő a 38.hétre tippel, hogy akkor fogjuk élőben látni Lizust.

Tegnap nagy döntést hoztam :oops: :lol: angolt fogok tanulni! Mondjuk már itt az ideje, mert a némettel nem sokra megyek...
magdolnam

hol az a recept???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jo reggelt!

Szerintem mi semmegyunk semerre max a hosok teren levo tancos bemutatokra, de hat ilyen idoben az sem biztos, percenkent valtozik:(

most parom a szegelyleceket probalja felrakni, en eedet krealok- csak kis pipi husi parolt zoldseg- aztan meglatjuk.

Tegnap jo volt unokatesomeknal, oriasi es nagyon vidam kisficko a babajuk. Mar eszik gyumolcs pepeket, es allandoan csak mosolyog. apukaja meg ugy dogonyozi hogy csak na, o meg rohog hangosan:) edi volt!
En nem igen emelgettem, mert brutal nehez, meg jar keze laba, igy elvettek tolem, nehogy megrugjon.

En ezt kedvelemmostanaban a reggelekben, hogy barmilyen nyavalyaval fekudtem le este- tegnap epp iszonyatosan fajt ott igen alul :oops: -reggel jol vagyok:)

Szoval en leszek, boldogitok mindenkit aki otthon ul:)
A szerencseseknak akik kimozdulnak szep napokat jo pihenest!
en holnapismet egyedul leszek, hetvgen meg jon a z eloszoba festese, asszem...
Vendég

hat sajna vadast meg sosem foztem, pedignaaaggggggggyon szeretem!
Anyukam tudja husnelkulien is Istenire csinalni, meg husosan is.
Ezen mar sokszor gondolkodtam, van csomo etel, amit imadok es megsem tudom elkesziteni:(
De nem is merek nekilatni, mert ugy szeretem ahogy anya csinalja, e mi van ha nem sikerulne ugy....ez butasag, de ezek azok az etelek amiket aztan lehet anyatol kerni ha hazamegyek:)
Ilyen a soska is es a tokfozelek is- bar abbol nagymamame volt a favorit-...
Vendég

Fagyihiányban szenvedőknem tudom ajánlani nővérem blogját,bár még én se próbáltam,de garantálom előreis hogy tuti finom :wink: :
http://sutisnene.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát tegnap este nem voltam gépközelben, volt mit visszaolvasni!

Muffin! Nagyon sokat gondolunk Rád!Remélem hamar megcsinálják a vizsgálatot...

Marcsi, nagyon szépek a leányok! :) A történet meg durva...szegény kislány, hogy fogja ezt kiheverni....

Ronix! Kitartás holnaputánig!

Magdi,én is szeretnék angolt frissíteni! Kitartás neked!

Eredményes napot zártam tegnap, találkoztam a szülésznővel, nagyon szimpi! Mondta mi lesz a menet, így-ugy-amugy, két óra alatt megszülünk, mondtam jó...Remélem érez valamit! :D Megyünk majd még párocskával is- szülőszobát nézni!

Utána kiváltottam a csomagot és RÓZSASZÍN a cumi benne!
Meg megajándékoztam magam egy nadrággal, nem volt vészes 6500, majd egy hasleszoryító bugyival (ennek remélem a Adél utáni hónapokban nagy hasznát fogom venni) illetve két felsővel.
A Manu-artban akciósak a kismamapolók, 2-t vettem 3 ezerért, szóval szerintem jó biznisz.

Utána a barátnőmnél aludtam ( plusz még egy barátnőnk), nagyon jól. Klassz kemény ágya van :D
Nagy mázlim van, én újra jól alszom....

Kisasszony pedig aktív, tegnap csuklott is a drága!

Na, hát én ma itthon ülök, csinálom a cikkemet, csak nagyon hiányzik férjecske!!!!

Kép
andkata

Sziasztok jó reggelt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:33-kor.
Vendég

köszi!
A szülésznővel mikor illik találkozni és miről beszélgettek??? Nekem mondta, ha jövök dokihoz nyugodtan menjek be hozzá. De mit mondjak??? Helló itt vagyok?

Kike, múltkor ahol a tesódra kellett szavazni, az oldal címére lennék kíváncsi, mert jó kis dolgok vannak ott.... megadod?
magdolnam

Kata, most a szeméthalom izgat, valamiért tsiztára aggaszt a kidobált ezer dolog, és hogy mi lesz a Földdel...Lehet nálam ezt hozzák ki a hormonok??? :lol:

potyka

kike: EZ AZ OLDAL ELEG "KINZAS" DE SZUPER, EL IS MENTETTEm, hatha lesz idom es energiam sutni fozni valamikor:)
Vendég

Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!

Sajnos csak futva tudtam végigolvasni az elmúlt 2 napot :shock: Bocsika...

Muffin, remélem hamarosan elmúlnak a fájdalmaid és jó eredményt kaptok! Sokszor gondolok Rátok!

Viki Jó utat, pakolj össze nyugodtan azon a pár percen nem múlik semmi! 8)

Marcsi, Nagyon szépek a lányaid! és gratula a 30-asok klubjához!

Roxin, drukkolok szombatra!

Véda császármorzsa jó ötlet, majd jövöhétre. Mert már elkeztem a túrcigombocot! :wink:

Ági, szombatra kevés munkát kivánok Neked! :wink:

Mindenkinek szép hétvégét, ha már nem jönnék! Akinek nem irtam külön ne haragudjon, de egy kicsit sok volt az elmúlt két nap!
bencuri

Potyka: szerintem amúgy igazad van! Remélem most eus nyomásra fognak kórszerű szemétmegsemmisítőket létrehozni (azt hiszem kötelező is lesz)
Persze az sem jó, hogy magyarországon az ivóvízzel húzzuk le még a WC-t is! (állítólag az is fogytán van) nekem meg ez a vesszőparipám. Meg hogy a szenyvíz igen kevés tisztítás után ömlik a folyóinkba! (bár azt is hallottam, hogy most pont Bp.-n valami tisztítót építenek, ezért van lezárva a rakpart egy része!?)

Látszik, hogy hétvége van, nincs nagy pörgés!
Vendég

Tegnap du. ótaa és ma egész nap szinte alig mozog a kicsi a pocimban! Már kezdek idege lenni (bár tudom, hogy nem kéne) de most már biztos vagy 4-5 órája még egy picit sem mozdult!
Vendég

Kata, ne izgulj! biztos a meleget érzi...
Helgának 3550-re becsülik a leányt, nagyon szeretne szülni már...

Magdi, nekem is azt mondta menjek oda. Így bemutatkoztunk, aztán meg ő beszélt, megmutatta a szülőszobát. Végülis ő már sok anyával beszélt így...Szerintem lassan nem árt megismerkedni vele....
( mondjuk Te 3 héttel előrébb vagy, mint én)...

Kép
andkata

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

köszi!
magdolnam

Szívesen :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Miért nem jelentkezik a férjem??? :x

Kép
andkata

Felhívott!!! :D :D :D

Kép
andkata

sziasztok!

Vidokata: ne izgulj, biztos alszik, és lustibb napja van. Nálam is van amikor alig mozog. De mulkor néztem egy műsort, ott mondták hogy ebben az időszakban a baba átalussza szinte a nap 98 százalékát. És ha megmakacsolja magát, akkor se tudod sehogy se felébreszteni. :)

Lenne egy kérdésem. Valaki szed valamilyen terhesvitamint? Mondjuk elevitet vagy gravidát? Mert én szedem az elevitet, még mindig, de többen mondták hogy hagyjam abba, mert nagyon nagy lesz a baba. Szerintetek mit kéne csinálnom? Mert ugye ugy írja hogy a terhesség ideje alatt, és szoptatáskor.

Kép
linda24

Linda! Én is szedek Elevitet az elejétől fogva! Nekem a doki mondta, hogy hülyeség, hogy nagyobb lesz tőle a baba! :D
Vendég

Kata: jó hogy felhívott! Ne aggódj! Amit vettél leszorítós bugyit az direkt terhesség utánra való? Hol vetted? És mennyi volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:34-kor.
Vendég

Linda én is szedtem elevitet, de most kb 1 hete abbahagytam, mert már így is elég nagy a baba. Nem szeretném több mint 4kgósan megszülni.
magdolnam

Igen!
Nem olcsó, 3800 Ft, nem tudom tényleg olyan hasznos-e mint az eladó hirdette, de egy végülis nem árt, ha ki akarok mozdulni majd valahová a nyáron...Baross utca 42 asszem, kismama butik ( az eladó lyukat beszél a hasadba....)

Kép
andkata

Nekem ugy is irtó nagy a leányom, hogy csak 12 hétig szedtem...I
tt szerintem a genetika számit ( ebben nem értek egyet a nőgyógyászommal...)

Kép
andkata

nem tudom, nem értek a genetikához :wink: . A bolt pedig pont a bejárati ajtóval szemben van
magdolnam

Elevitet én is szedem,de dokim,meg védőnő is mondta hogy ne szedjem minden nap,mivel Kristi is nagy volt,vele minden nap szedtem a maternát.Három,négy naponta szedem.Így azért kap is,meg nem is.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: