A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

valyon miert ilyen lusta mostansag a baba? tegnap este mar nagyon aggodtam. Komolyan ezen a heten meg egyszer sem kezdett nagy mozgasba es az aprokat is kulon kell lesnem, es nagyon ritka:(
Mar minden nagyon rossz dolog eszembe jutott, mi lehet vele.
Inkabb rugna ki az oldalam mint mult heten komolyan, de akkor legalabb tudtam, hogy el es virul.
Remelm kicsit felelenkul, mert szerdaig nem birok izgulni ezen!
Akkor megyek uh-ra!
Vendég

Anyjuk!
Az én fiam időjárás függően mozog.
20150601134430

Sziasztok kismamik!

Tegnap már nem jöttem mert nagyon fáradt voltam,hamar elaludtam!
Most végigolvastam,de nem jegyzetetltem,így már a felére sem emlékszem!

Viki! Sírni szabad! Én BŐGTEM!!!!
Tök jó lesz neked is itthon!!!

Maria! Nagyon örülök,hogy újra itt vagy velünk!
Nem semmi lehetett a kórházi tartózkodás,nade lényeg,hogy túl vagy rajta,minden rendben és itthon vagy!!!

Kike! Szerintem is körzeti és ő küld tovább. Én is úgy tudom,hogy egy teljes laborral szoktatk indítani!

Dodó! Jó pihit,de tényleg próbálj azért pihizni és Magne B6!!!
Vigyázz magadra!

Már nemtudom ki kérdezte :oops:
EDA-nincs semmi gáz,csak ő nagyon a híve!
Azt beszéltük meg,hogy úgy fog kivizsgáltatni, mintha kérném és akkor ott még mindig lesz rá lehetőségem!
Sokan mondják,hogy jó!
Igazából utálom a gyógyszereket,mert egyszer egyre allergiás lettem és azóta szabályosan pánikolok ha be kell vennem!
de nem kizárt,hogy megtud győzni!

Boraxos kúp?
A babák is boraxos popsikenőcsőt kapnak, a kicserepesedett,kiszáradt betegek száját is borax glycerinnel kezeltük-ez egy CSODASZER!!! :lol:
És mivel van egy kis folyás,bár normális,tök negatív lett a kenet,ezért írta!
Ez egy kevert valami mára lesz kész!

Ma nekem is lesz dolgom,kell mennem vásárolni,főzni kell,du. meg megyünk Anyósékhoz babaszobát csinálni!
Meg vasalni is szeretnék!
Ja és még ki kell mosnom egy kabátot és egy lepedőt!

Védőnőhöz mennek a drukkok!
itt is borús,fos idő van!

Mindenki vigyázzon magára és babára , szép napot!
Majd még jövök azért!

Kép

Kép
ibm

Az igaz, hogy mikor próbát tettem megemelni, akkor téliesített állapotban volt belepakolva minden tartozékkal (mózes is), de ha szétszedem nem hiszem hogy annyival könnyebb lenne.
De majd még megnézzük it a másik bababoltban is meg talán felmegyünk a Brendonba, hátha pont kifogunk valami leárazást.
Emberemnek azt az igényes mindenét, hogy nem akar használt kocsit...

Na, megnézem a sorozatomat, aztán irány a bolt, amíg kapok valamit.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 13:29-kor.
Vendég

de az valamibol kiderulne ha baj lenne odabenn?
marmint nagy baj! Teszem azt a koldokzsinor racsavarodott, vagy tudomis en... szoval ha nagyon nem lenne jol a baby?
Vendég

Marcsi: nagyon örülünk nektek, hogy még egyben vagytok és nem is romlott a helyzet.

Maverick: nagyon cuki a pocid!
Vendég

kriszta: nezz korul a brendon honlapjan, vagy barmi babakocsit arusito bolt honlapjan, hogy markak kozt kutakodj. Ird fel a sulyokat arakat, es hasonlitgass. Es utana johet hogy hol kapod meg legocsobban.
Ha mar feljottok Brendonba, akkor a baby outletbe menjetek inkabb, ott vannak akciok!
Vendég

VKata!
De jó, hogy vagy nekünk! Majd, ha meglesznek Törpök, akkor tuti még több kérdésünk lesz hozzád!
20150601134430

Kriszti: babakocsi ügyben lehet megoldás az is ha két kocsit vesztek most egy kicsit nagyobbat, fekvőset nem olyan sok funkcióval és később mikor már a baba súlya is nagy egy kisebb, könnyű sportkocsit!
Vendég

Vidokata:nagyon köszönöm a segítséget :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti!
Anyák lapjás kuponnal ez akciós most:

http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=203064

De csak ma, holnaptól már akció lesz.
20150601134430

Jó reggelt!

Kike!
Gyerekbőrgyógyászat nincs a közelben? Mert oda is elviheted és navigálják talán a további vizsgálatokat...
Milyen volt az anyáknapja?

Férjecske az USA-ba szerencsésen megérkezett, 2 sms-t is irt, ott most 7 órával korábban van, de én igazából már nem nagyon értem, mikor ért oda, mert a telefonom mindefelé furcsa időpontot ir ki. Mindegy remélem még pihen és az a lényeg, hogy jól van...

Én tegnap is babáztam, egy hat hónapos és egy 2.5 éves kisfiú. Tesók, ami jó, csak azért most irtó fárasztó a mamájuknak, főleg, hogy valami jó kis hasmenés- hányáson estek túl a közelmúltban...
De nagyon cukik!

Kép
andkata

Kisütött a nap!
:lol:

Anyjuk!
Az szerintem biztos megéreznég hogy valami baj van!! Én pl egy pohár kakaóval fel tudom általában ébreszteni.. vagy azzal, hogy elfekszek egy pár percre....De szerintem ilyenekre ne is gondolj, hogy bármi baj van!

d.dodó

Kata: Helga megszült már?
Vendég

Andkata:Csak a kórházban van bőrgyógyászet,de nem tudom oda kell-e beutaló.Hétfőn el is viszem ide-oda,mostmár tényleg nem fogom annyiban hayni,mert eléggé idegesít a dolog.

Anyák napja nagyon jó volt:Majd lekapom amiket kaptunk,és megmutizom :D Nagyon ügyesek voltak a gyerkőcők,Vercsinek jó erős hangja van,jól kivehető volt a többiek közül.Kristike is aranyos volt:igaz inkább csak tátogott,a dalolás,verselés még nem igazán megy neki,de aranyosak voltak nagyon!Majdnem el is sírtam magam :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Van pl. a peregonak a plikoja, lehet hozzá venni mózest is, meg hordozót is, és ugye alapból sportkocsi. Vagy van a pramette változat, az fektethető. Ezeknek a kezelése könnyű, és a súlya sem vészes. DE egy hat-hét kilós babával már azért megérzi ám az ember. Én anno a vázat az autóban tároltam, csak a gyereket, hordozót hurcoltam.

potyka

kriszti: itt nezz szet, vannak azert jo akciok:http://babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?groupid=4&mainid=8
Vendég

szoval babyoutlet.hu
es itt csomo akcios termek van. Meg sosem jartam ott, de unokatesom felesege nagyon dicseri. ok is ott vettek a babakocsit.
Vendég

nekem voltak markak amit kimondottan nem szerettem volna, mert engem idegesit mikor ossze vissza recseg a kocsi- a kisfiunak akinel syterkedtem ilyen volt, nehez es recsegos- meg ugye hiaba jo a retrus beg a bergon, deoriasi kerekek, vaskos szerkezet, adott hogy nem birom levinni az aluljaroba:( a peregot neztem, de nem gyoztt meg. Meg a chicconak voltak modelljei, amiket el tudnek kepzelni, de igy hogy sikerult a bebe confort, nem neztem nagyon uj kocsikat. Sok tetszene, de tenyleg a praktikussag volt a fo erv. A mostani vaz kelloen magas, es a mozest kapjuk ra, a hordozo 22 volt, a sport vazzal egyutt 45. A ketto egyutt maris nem olcso, de ez ugy erzem nem csak egy gyermekunknek lesz jo. Sot oszinten ha tehetnem a babkocsilenne az amin nem sporolnek, de sajnos 100ezret nem tudunk ra kiszoritani
Vendég

Kata: még nem, 11-ére van kiírva, ma megy orvoshoz

Szerintem bőrgyógyászatra nem kell beutaló, legalábbis nálunk...

Kép
andkata

ha valaki szep anyaknapi kepeslapokat szeretne kuldeni neten:
http://bluewoman5.kepeslap.com/gallery. ... erid=10541
Vendég

Sziasztok!

Maverick, szép pocak! :D
Dodó, jó pihizést!!!
Vidokata, az én munkahelyemen május 16-ig lehet leadni az 1%-ról szóló nyilatkozatot.
Anyjuk, ne aggódj!!! Nincsen semmi baja! Te sem vagy mindig ugyanolyan aktív. :wink: Holnap már lehet, hogy kirúgja a ház oldalát! :D
Viki, jó utolsó napot!!! Meglátod, szuper lesz itthon!

Majd talán délután jövök, mert nemsokára megyek barátnőm 1 éves kislányára vigyázni.

Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
sziszka82

kike!

kérdeztem a védőnénit. azt mondta mivel sokat betegeskedtetek mostanában az is lehet hogy vitaminhiány. főleg a vas! de menj el körzetihez. nem kell egyből bőrgyógyi, mert a körzetes már nagyjából látja hogy mi okozhatja.
de mivel betegek voltatok, és elég elhuzódó volt, igy vszínű egy szimpla legyengülés, vashiány. sokaknál igy jelentkezik.

de a körzeti elküldhet vérvételre is és bőrgyógyira is. az vele egyeztesd, de nem feltétlen kell egyből rohanni a körzetin tulra.

nekem ezt mondta, én csak tolmácsoltam :D :D

jah egyébként 1 kg-ot hiztam 4 hét alatt. igy most tartok +7,30 nál.
néztünk szívhangot, az 152 volt. jah és közben megrugdostuk a védőnőt :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Bencusod ügyi! Én is tök büszke vagyok, ha rúgdossa az NST fejet.

Grat az alig hízáshoz!!!!!!
20150601134430

Szóval,az anyák napi ajándékok:
Ilyen volt mindkettő eleje:
Kép
Belül:Kristi mancs:
Kép
Vercsi mancs:
Kép
Mama virág,persze mindkettőtől,egy ,egy:
Kép
Anyának Vercsitől:
Kép
Anyának Kristitől:
Kép
És ebből is kettő:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

:D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
De jóóóóóóóóóóó! Irigym irigy vagyok! Képes lennék a Te ajándékod miatt is picsogni kicsit. :wink:
20150601134430

hahhh...szép idő lett, már süt a nap...
elmentem a fodrászhoz, hááát kár volt, mosthogy levágattam végre rájöttem hogy a fejem is akkora lett mint egy nagy lufi.....a pici tépettre vágott hajam úgy áll mint egy alhízott disznón a paróka :shock: , kéász vagyok,
eddig piros árnyalatokban játszott, de most nem merem festetni így teljesen lenőtt...de lehet befestetem másmilyenre.....
valaki nem tudja hogy lehet egy fejet lefogyasztani????? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGYEK ÉS KERESEK EGY SAPKÁT!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

kike: szépek az ajándékok, nálunk még nem volt anyák napi ünnepség, gondolom jövő héten lesz....

Kép
Kép
h. szilvi

Köszi:én is majdnem sírva fakadtam:Olyan jó érzés Anyának lenni :D

Kép
Kép
Kép
kike

szilvi!

nem hiszem hogy az én fejemtől neked nagyobb lenne. egyébként is nagy fejem van, rajta a sok haj, és most még pufi is.

Kép

Kép

Kép
timi1982

ja és ennyi ősz hajszála a szomszéd öregasszonynak nincs mint nekem!!!! :evil: :cry: :evil: :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Akkor festesd be gyorsan ;)
20150601134430

Pont, pont, vesszőcske, készen van a fejecske, kicsi nyaka, nagy a hasa, készen van a kismama :D :D

Kép

Kép
timi1982

Kike!
Úgy irigykedem a 3 gyerkőc miatt. De komolyan! Potyka előtt meg leborulok!
20150601134430

Kike! Nagyon szép ajándékok!
Én bizti sírva fakadok majd mikor ilyeneket kapok!
Lépek főzni!
Jók legyetek!

És ha már itt tartunk ezt küldöm mindenkinek:

Kép

Kép

Kép
ibm

Timi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

szerintem meg veszek egy sapkát, olyasmit mint Surdának volt.... :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

különben maga a fazonja állat, a fejemmel van a baj, csak nem tudom mit csináljak vele :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

jól látom hogy minden kórházas itthon van??? :D
szuper!!!!

Kép
Kép
h. szilvi

lányok észrevettétek hogy már mennyi mindenek vagyunk???

pingvin, mozdony, pont pont vesszőcske, surda...

surda jelenség: Kép

Kép

Kép
timi1982

hát ezután a kép után szilvi nem is tudom hogy képzeljelek el ?! ?! :lol: 8)

Kép

Kép
timi1982

nah lépek a lidl-be.

vásárolnom kell. veszek gyümölcsöt is vagy 4 napra :D meg még egy pár apróságot. lehet nasit is :D

Kép

Kép
timi1982

És egy pocifotó:kissé homályos,de azért megteszi:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Desviki:ennek örülök,mármint hogy irigykedsz,mert végre valaki,aki nem azt kérdezi,hogy akartátok,vagy csak úgy becsúszott?? :?
Az embernek az az érzése hogy három gyerekkel már lenézik :?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:ez jó :D :lol:
Ibm:aranyos a kép :D

Kép
Kép
Kép
kike

Főleg ha olyan fiatal,már ha én annak szémítok-és már három gyereke van.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Azt a valakit vszínű kiosztottam volna.

Nekem nincs tesóm, de mindig úgy képzeltem, hogy nagy családom lesz. Az unokateósimon látom, hogy olyan jó nekik a 3 gyerekkel.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: