A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari!
A nagyobbik lányomnak 2 neve van....most 13 éves és még egyszer sem használta...az iskolába szerintem nem is tudják,hogy van második neve....Mondjuk gáz lenne ha azt használná,mert akkor mind a két lányomat ugyanúgy hívnák.... :roll: :oops:
Tehát anyósodék megnyugtatására nyugodtan adhatod a Sándort másodiknak...
SZERINTEM!
Vendég

OSZMAN ÉS BLUE!!!!!(és akikről nem tudom ezt az infót...)

KELLEMES UTOLSÓ MUNKANAPOT!!!!!!

ÉS HA VALAKIVEL GONDOTOK VOLT,AKKOR MA MONDJÁTOK MEG NEKIK A MAGATOKÉT....(mire visszamentek gyesről,úgyis lehiggad) :wink:
Kép
Vendég

De édi!!!

Csiri hogy is van ez??
Az eggyik lányodnak azt adtad 1. névnek a másiknak mag 2. nak..ez magyarázatra szorul...vagy én vagyok nehézkes agyú :oops:
Vendég

Ti hol vettetek cumisüveget??
Itt van rossmann ot érdemes vagy nem?
Vendég

Bari: Én a Tescoba vettem cumisüvegeket. CHICCO, NUK. Szerintem ezek a márkák talán itt a legolcsóbbak. De van amikor a DM-ben, és a Rossman-bn is vannak akciók. De szerintem a Tesco babaosztálya nagyon jó és minőségi lett :wink:

Szegény fiamnak a 2. neve Jenő!!! Ne nevessetek hangosan :P Életében nem használta, de exanyós így akarta.
Na pussz, megyek dolgozni, utoljára remélem
bluebox

Sziasztok!

Szilva: Drukk, hogy kellemes szobatársakat fogj ki! Nem értem akkor sem, hogy miért kell neki ilyen hamar bevonulnia... Szegény, én tuti megpróbálnám még néhány hetet otthon kihúzni, de csak azért mert nagyon utálom a kórházakat... Persze senki sem szeret ott lenni :roll:

Almaani: Szép, formás pocak ;)

Eyi: Mondták is el fog tűnni, nem? Sejtem, mennyire örültetek, mikor megtudtátok, hogy minden a legnagyobb rendben :) És még be is fordult? Irigy... :)
A Vodához meg sok türelmet :roll: Valamiért úgy érzem, hogy nem lesz egyszerű menet...

Blue: Ne keseríts el :( Nekem is kb. hasonló méretű babócám van mostanra, mint neked... és persze az én Bencém is kényelmesebbnek érzi fejjel felfelé... Attól tartok, hogy már annyira nincs helye, hogy fog szegénykém befordulni?

Bárány: Biztosan meg van már a helye annaka pénznek ;) Mi egy fillért sem kaptunk egyik leendő nagyszülőktől sem... Nem mintha annyira vágynék rá, de még egy ici-pici cipellőcskét sem kaptunk...
Gyógyulgass! Én is a Tantum Verdét használtam...

Buci: Hát neked sem semmi a pocid! Itt mindeninek olyanszép formás pocakja van! ;)

Csiri: hogy bírod a sok vitamint? Megkaptad a tüdőérlelőt tegnap? Sajnálom, hogy ekkora patáriát csapott anyukád, de jobb volt, hogy megnéztek, mintha nem tették volna, nem? :)

Oszi: A Te pocakod is hatalmas ;) és tényleg mintha lentebb lenne egy kicsit... Van még egy pár heted, ne vonjunk le belőle következtetést ;)

Moni: Csapolás? Azt hittem az már csak a 38.héten lesz... Lehet nálatokás a protokoll... Hú, de dúrva belegondolni, hogy te már a 36. hétben vagy ;) Lassan itt az időtök :)

Melike: Szépek ezek a rucik :roll:

Kép

Kép
bettica

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:39-kor.
pironya

Na jó reggelt!

Annyit irtatok tegnap délután óta, hogy csak na.

Amire tudok, arra reagálok csak!

Bari: Mam cumisüveget veszek én, Dm-ben van. Rossmannban nem tudom.
Almaani: tényleg nagyon jók a pociképek!
Szilvi: vigyázz magatokra nagyon, és várjuk a jelentkezést!!!!

Utolsó munkanapra én is az érintetteknek kitrartást kívánok!!

Ma megyek a védőnőhöz, és a pénteki nagy labor eredményért!
Szoritsatok, hogy minden rendben legyen!!!!!

még mindjárt irok
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:40-kor.
pironya

Piri igen én is úgy gondolom,hogy végül rászánom magam :lol:
Azért az Attila pár fokkal jobb mint a Sándor elnézést ha valakinek tetszik
Vendég

Piri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dm is van :lol: Pont egymás melett v annak
Vendég

Még azt akartam, hogy Oszmannak szerintem nincs lent a pocija, csak mivel a kicsi farfekvéses, igy másképp helyezkedik, nem??????
Vagy csak én gondolom igy???
bszilvi25

Szilvi szerintem sincs lent neki...én még azt sem mondanám,hogy másképp van...olyan amilyennek lenni kell ilyenkor!!
Vendég

Bari: ment pü!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:41-kor.
pironya

Jól van,belehúztatok.

Képzeljétek nem volt nyitva a posta.Basszus feleslegesen gyalogoltam el odáig.

Bari:második névnek semmi baj a Sándorral,szerintem sem.

Pironya:próbáld te kimasszírozni apa hátából a fájást. :lol:

Cumisüveget én csak Aventeset vettem eddig.

Csiri:ezt a név témát én is várom,hogy megmagyarázd!

Kép
melike

Én tényleg hülye vagyok!!!!!

OSZMAN ÉS BLUE!!!!!(és akikről nem tudom ezt az infót...)

Oszman már január óta nem dolgozik!!!!!
PIRONYA!!!!!TÉGED AKARTALAK ÍRNI HELYETTE!!!!!!!!!!!! :oops:

Bari!
A nagyobb lányom Cintia Kitti....a kisebbik Kitti :oops: :roll:
Vendég

Szilvi és hogy hívjam föl?Nincs szám :cry:
Pedig megnézném
Vendég

Na meggyüttem!

Bettica!
Már a 37. hétben vagyok a 36-ot már betöltöttem! :D
Igen ez volt az utolsó csapolás REMÉLEM!
Nálunk amugy a 36.héten van!
Mult héten kellett volna menni de lemaradt! :roll:
Vendég

kitakarítottam,márcsak a porszívózás és a feltörlés van hátra....
Hawaii!!!! 8)

elkunycsiztam a lányom Mp4-ét a kórházi időszakra...azt terveztem mai proginak,hogy töltök le a netről számokat....
Csak nem tudom hol kezdejem....már nem is emlékszem,hogy milyen számokat szeretek,mert általában rádiót hallgatok és az ott játszott számokat!!!!
ötlet???? :idea:
Vendég

Kis pihire ide ültem.
Csinálok holnapra fr. salátát meg krumpli salátát,aztán holnap majd sütök valami husit is.
Mára még nem találtam ki,de egy süti már sül a sütőben.

Kisütött a nap!

Kép
melike

MONI!!!!
Ez már tényleg a finish!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Mindennel kész vagytok?
Bébisarok/szoba,kórházi cucc,hazahozósruci?
Vendég

melike!
Akkor fél óra múlva itt is sütni fog!!!! 8) :wink:
Vendég

Jól van Csiri,te sem tétlenkedsz,pedig azt mondtad uncsizni fogsz.Én is szeretem a rádióban játszott számok többségét,de nekem Apa szokott letöltögetni.Olyan régen hallgattam őket.

Kép
melike

Bettica: Én extra szar helyzetben vagyok! 152 cm vagyok és hozzám képest nagy a baba. Befordulni már nem nagyon tud. Szóval a nagyobb baj, hogy én vagyok nagyon pici. 2. probléma, az első gyerekem is nagyon nagy volt, és Ő is 3500 gr 54 cm, és vákummal kellett megszűlni + 20 cm volt a köldökzsinór. Nem mer kockáztatni a dokim. Ne izgulj, észnél lesznek amikor odakerűl a sor, hogy szűlnöd kell. Tudni fogják, mit kell tenniük. Azért az orvosok is csak emberek :wink:
bluebox

Csiri Megkérdezhetem, honnan van az a cicás kép? Én le tudom tölteni valahonnan? Ki szeretném nyomtatni.
bluebox

Blue miért nem mented le innen????????
Vendég

ezeket a képket a
www.tutikepeslapok.hu-ról szoktam szedni!!!!
Nagggggyon jók vannak!!!!!!!!!!!!
A cicás a vicces kategóriában van,de a babák kategória is tünemény!!!!
de készülj fel,hogy kell hozzá pár óra.... :wink:
Vendég

Vendég

Moni: Oksa, 37. hét ;) vagyis betöltött 36 ;) A lényeg, hogy "Anyának már nagy pocakja van!" :D

Kép

Kép
bettica

Blue: Köszi, hogy így tartod mennem a lelket ;) Hát neked sem lehetett egyszerű akkro az első csöppséggel... Én 165cm vagyok, szóval az előirányzott 4kg nekem is sok :( Túl sok helye már nincs a kicsinek, így tartok tőle, hogy nem fog tudni befordulni, hiába mondja mindenki, hogy van még ideje... Ha megmozdul egy picit, már akkor a bordáim alatt jön ki szegényke... Mondjuk nem is csaszitól félek, hanem inkább attól, hogy majd azt akarják a dokik, hogy szüljem meg...

Kép

Kép
bettica

No, ha a szédülésem alábbhagy, akkor megyek Corába bevásárolni a holnapi szalonnasütéshez... Ja és csináltam én is poci fotót ma:
Kép Poci

Kép Poci 2

Kép

Kép
bettica

Húúú,ezek tényleg nagyon jó képeslapok!
Küldtem is Apának egyet. :lol:

Kép
melike

Melike!!!!
itt is kisütött a nap 8) :wink:
Vendég

Ésmár el is bújt a felhők mögé!!! :twisted:
Vendég

Jól van,na.Itt sem süt egyfolytában,de legalább nem áll esőre.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:41-kor.
pironya

Pironya:milyen ajándékokat kaptál?

Kép
melike

Bari: ment pü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Kukk! :D :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csak gyors bejelentkezés :D Teljesen tökéletes eredményeink lettek az áramlásos és a sima uh-on. Nagyon jól fejlődnek a picurkák. Ezért a doki adott még 10 nap haladékot. :D Később majd jövök és visszaolvasok, megyek lepihenek mert teljesen kikészített ez a délelőtt. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:42-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:42-kor.
pironya

Lányok szilvinek köszönhetően holnap vagy holnap után mehetek megnézni a kombi fenyő kiságyat,itt van fóton tőlünk 3 percre...remélem szép!!!
Vendég

Piri milyen rémhírek?
Bettica csini vagy :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:43-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:43-kor.
pironya

CSiri!
Ja ez már a Finish!
De nem vagyok nagyon elötettek!
Babaszoba kész!
Fogjuk rá! :lol:
A korházi cuccnak a negyede még hiányzik,de nem parázok majd apa utánam hoz mindent ami kell. :roll:
Vendég

Pironya:lehet,hogy szeretnek téged a kollegáid?! :lol:
Én is tudom értékelni az ilyen ajándékokat.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: