sziasztok,
csak gyors bekukk:
gigi: én is úgy tudtam, hogy csp-val együtt (1 gyerkőcöt számolva) 80-körül kell, hogy kijöjjön a max gyed, már nettóban.
gyerekszoba: ezen a hétvégén festés, jövö hétvégén padlószönyeg, aztán be is lehet rendezni. elvileg mindenünk megvan, még az apróságok is... csak az idővel állunk hadilábon.
tegnap reggel voltam dokinál, megvolt az első ctg, a doki mindent rendben talált... de tudna valaki segíteni értelmezni is? nekem kevés az hogy minden oké, számomra csupa irkafirka az egész.
laborom megvan, minden rendben, a vas is tökéletes, és nem fognak többet szurkálni. uh-n nyitogatta a száját a kismanó, a ctg-n a tappancsokat meg majd' lerúgta magáról, vagyis a pocakomról, vicces volt. uh szerint 8 nappal kisebbek vagyunk, 2006 grammosak (a 6 gramm hogy jött ki vajon?

), ami azt is jelentheti, hogy 1 héttel később születik, és azt is, hogy nem 4 kilós lesz a kis bébim. hozzáteszem, mindkettőt érdékelném.
visszamenni dolgozni: sosee!

najó, ez csak vicc, ha a sors is úgy akarja, még 2 gyerkőcöt szeretnénk, kb 2 éves korkülönbségekkel, szóval nem mostanában mennék vissza dolgozni... oda meg már elvből nem, ahol eddig voltam. nem viccből vagyok itthon február óta....
széklet - magnézium: én béres magnéziumot szedek, abból csak napi 1 kell... és csak 1-1 nap marad ki, amúgy minden reggel megyek, és erőlködés nélkül megy a dolog. mondjuk minden reggel, éhgyomorra eszem 5-6 szem aszalt szilvát is, biztos ami biztos.
csiri: szurk hogy minden rendben legyen!