Sziasztok!
Tegnap megcsinálták az inszemet, már tegnap reggel óta úgy görcsölt a petefészkemnél, meg a hátam, hogy azt hittem, hogy kész elegem van. Utána megcsinálták az inszemet Wiegandt doki azt mondta, hogy nagyon szép a nyákom, már rég látott ilyet, hát reméelm, hogy ez tényleg jót jelent! Május 15-én kell visszamennem tesztre. De nagyon bízok benne, hogy ez most siekrült
Noki,
Drukkolok Neked, és ne idegeskedj, mert tényleg nem tesz jót! De nagyon bízok benne, hogy május 8-án jó hírekkel jössz vissza ide hozzánk! Addig meg amennyit tudsz pihengess!!!! Szorítok
Anett,
Neked is köszönöm a szorítást, azt hiszem, hogy rám fér mondjuk most sokkal jobb eredményekkel mentem az inszemre, így több esély van, mint múltkor volt
Zsókuci,
Hogy vagy? Remélem, hogy nem fáj már a fogad! Mit mondtak, hogy a süllyedésed mikor nézetheted meg a műtét után?
Gabicsibe,
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Rád is fért már a pihenés meg gondolom a párodra is! Nem sokára itt a nagy nap, nagyon izgulok helyetted is! Csuda jó lehet szülni, ne félj semmitől!!!
Május 15-én megyek tesztre, majd írd be a táblába köszönöm
Kíra,
Nagyon szorítok Neked is! Majd jelentkezz a hírekkel!
Üdv az újaknak! Reméljük, hogy Ti is hamarosan a babás társaságot fogjátok erősíteni!
Rony,
Sajnálom, hogy ilyen híreket mondott a doki, de azért még teljesen ne keseredjetek el, hátha tudnak segíteni és nem a donor lesz az utolsó esély, hanem biztos, hogy van más megoldás is.
Vic,
Sajnálom, és most mi lesz? Ha tényleg nem sikerült? Azért még van egy halvány remény, várjuk meg a vizsgálatot!
Kery,
Egy kalappal holnapra! Szép eredmény! Hajrá inszem! Vigyázz magadra!!!
Witch,
Neked is szorítok a májusi 5-i beültihez! Pihenj addig is!!!!
Adri,
Ez nagyszerű!!!!!!!!!! Olyan jó!!!!!!!! Gratulálok!!!!!
Madrin,
Hihetetlen, hogy tényleg egy fizetős helyen így elrontják ezeket a dolgokat! Hát remélem, hogy jövő héten minden rendben lesz!
Orsiborsi,
Minden rendben van! Vigyázz magatokra!!!
Puszi Mindenkinek!
Kriszta