A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hú csajok jó sokat írtatok már megint!

Képzeljétek egészen jól állok,voltam okmányirodába,megvana a lakcímkártyám és az ideiglenes személyim!
Remélem nem nagyon kell majd mutogatni,mert a fejem kb. az egész kártyát elfoglalja majd!
Iszonyat! És 10 ávig ez lesz!
Hát a jogsim így marad,2010-ben úgyis lejár majd akkor átiratom!

Voltam a körzetinél is ,megkérdezte,hogy szülünk???
mikor megmondtam mikor így nézett! :shock:
Megírta a táppénzespapíromat és felirattam mindent Áronnak,mert mondtam neki,hogy szeretném ha minden meglenne időben,mert nem vagyok benne biztos,hogy június 20-ig kibírom!
Erre közölte,hogy ő sem,úgyhogy már csak ki kell váltanom!
Voltam boltba,most megettem a 2. reggelimet és lassan indulok a nőgyógyihoz!
Reggel bejelentkezetem,16-an vannak előttem!
Kemény menet lesz,de azért így is örülök,hogy ennyin túl vagyok!
Ott meg majd elücsörgök!

Panadol? Nekem azt mondták ne,Algopyrin mehet,azt szedtem is!

Wera! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat!
Ne takaríts már annyit az istenedet!!!!!!!!!!!!
Bírjál magaddal!!! :twisted:
Drukk megy a ruha miatt!
Na majd jövök,"csak" órák kérdése!
És szorítsatok!!!!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Wera!
Drukk a ruckó eladáshoz!
Az enyém is a szekrényben lóg..., most, hogy mondod...

Bejelentkeztem 4 D-re. Jövő hét kedden megyünk este 6ra. Hurrá!!!!
20150601134430

Ami!
Drukk a nődokihoz!

Timi!

Szomszéd bekaphatja!
20150601134430

megjottem! Megvan a hordozo! Teljesen tokeletes, mint a kepen!

Es nem is bamultak nagyon sokan a metron:)

Wera: igazad van hogy cumo meg baba egyutt sok kocsi nelkul, de a kocsit lepcson folcipelni- met van boven aluljaro, ahol nincs mozgolepcso- meg allandoan nyomulni a kocsival hogy beferj.... a busz meg nem gaz, de a metro nagyon, na meg szerintem a 4es 6os vonalan sem lenne tul egyszeru. De majd ha nagyon mehetnekunk lesz megprobalunk olyan idot valasztani, mikor nincs tomve. Ez meg delelott megy is de delutan eleg huzos. En multkor az ures kocsival sem boldogultam tul jol- bar ebben nagy szerepe van agyakorlatlansagomnak!:)
Kosz a penvaltos otletet, most mar mindegy, nem mentem el, sot sehova nem mentem tegnap!

korhazi pakk: nekunk a babanak semmi nem kell, mamanak minden kell- leginkabb inni es ennivalo, mert mondta a csecsemos, hogy szinte biztos hogy a 4 nap mindegyiken olyan az etel, mai kismamanak nem igen jo, szuper!- meg nincs mindenem meg hozza. de elvileg haloinget kapok majd, tenat mar kaptam, melleszivo , mellapolo megvan, meg papucs kell, kopeny, tejserkento tea, meg ilyen higiens dolgok. Attol felek a legjobban, hogy nem lesz hely 4 agyasban vagy fizetosben es kerulok 6-12 agyasba tele sotetebb boruekkel, es en annyira undorodom a kozos zuhanytol, wc-tol....es plane abban az idoszakban amikor amugy is dupla higieniara van szukseg. FUJJJJJJJJJ! MAr pedzegettem ferjecskemnek, hogy ha sikerul annyit kiszoritanunk had menjek 2 szobasba, ami 6000per ejj.

Na lassanmegyek ujra el. Ma mar nem csinalhatom meg hogy nem megyek el a boltba. Meg inkabb meg most mig joido van, mert mondta delutanra beborul.
Vendég

Anyjuk!
Nálatok a fizetős tök olcsó! Nálunk az 1 ágyas 10 e Ft. Én már félre raktam rá a lóvét, mert nálunk 6-ból 3 ágyon cigu van.
20150601134430

atya ég!!!
lányok!!tegnap nyusziapu mondta hogy megint nőtt a pocim. hát most perceket töltöttem a tükör előtt. gondoltam hogy már megint a sulyomról szól a pocakméret... hát tévedtem.
tényleg óriási lett!!! mekkorát nőtt 2-3 nap alatt. brutális!!! a fenekem meg nem nőtt vele :D szerencsére. sőt, lóg rajtam a terhesnaci ami eddig nem lógott.

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Azért, mert mi pocira gyurunk!!!!
20150601134430

viki nalunk az egy agyas 12000
Vendég

Anyjuk!
Akkor én nyertem! :D
20150601134430

igaz, hogy ez a szabadidő rucim, de ez is lóg egy kicsit a combomon. meg a terhes nacim is.
habár tény hogy a normális farmerom eddig is jó volt, persze leszámítva a cipzárt meg a gombot :D

Kép

Kép
timi1982

nálunk nem kell fizetni a 3-4 ágyasokért :D
és az már kulturált. :D 6-8-10 ágyasok azok amik nem babások. nah ide mennek a kisebbségiek. van 3-4 ágyas, az már babás (ugyebár ezt ők nem kérik). ez már kulturált és normális.
plusz van a kisvip és a nagyvip szoba. ezek fizetősek. 7-10e körül vannak.

legalábbis nekem ezt mondta a szülésznőm. de addig még pontosítok hogy akkor én hova is fizessek és hova is feküdjek. persze ha a 3-4 ágyasok is bevállnak akkor én nem fogok fizetni a vipért.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

SOTE II. : A babának csak egy kis csomag pelus és popsitörlőt kell vinni. Ruha csak a hazajövetelkor kell! Adnak mellszívót ha kell, és bérelni is lehet náluk.
A szülészet nagyon szép, tiszta.
A szobákba nem mehettünk fel. De van 5 ágyas, meg 1 ágyas fizetős 10eFt/éj.
Én már becsomagoltam, de mindig átgondolom, hogy nem hiányzik e még valami! :?

KépKép
hene

Timi!Innen is látszik, hogy tök csini vagy, mi baja a férjednek a súlyoddal?

Dodó! A Te pocakod is csini...

Nekem is kellene feltenni képet. Férjecske csak annyit mondott, hogy eltűnt a derekam mostanság. És tényleg:a hasam már a derekamnál kezdődik néézve a hétvégi esküvői képeket...

Ma megint Hustonba repült a drágám, hétfőn jön haza :(
Mondta, hogy szóljak ha van valami. Mondtam, neki, hogy nem szülünk ám még!!!!
:D :D :D

Kép
andkata

Timi, de szép pocid van! Akkor mostmár elkezdtek majd rohamosan nőni!!! Napról-napra egyre látványosabb lesz!

Egy kép, tegnap készült.

Kép

KépKép
hene

Kata!
Csak nem a NASA-hoz megy a Kedves?
20150601134430

Nem, tanfolyásra.
De lesz rakétakilövő- látogatás... :D :D :D

Kép
andkata

Hene, Te is tuti csinos vagy! :D

Kép
andkata

tényleg!

még egy kérdés. jön a nyár... persze én strandra tuti nem megyek... az kéne még... nem birom ha egy kismama mutogatja magát. persze strandon annyira nem zavar, ha más teszi, de mikor az utcán haspólóban feszít....
nah mindegy.
szóval én strandra se megyek. mert a víz kilőve, mutogatni mindig is utáltam magam, és víz nélkül egyébként se birom a strandot.

de napozni lehet? mármint gondolom hogy igen :D nincs naptilalom, de mennyi az egészséges?
én nagyon-nagyn fehér bőrű vagyok. olyan wanishreklámos fehér :D
szóval én mennyit merjek napon lenni, ugy hogy süttetem a hasam? mert ugye ha lefekszem, már az van a legközelebb a naphoz :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol:

jaj... meg a hátam nem is lesz barna ha kifekszem. ahhoz hasra kéne feküdni.... 8) :shock: 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

Teó!

milyen szép vagy az esküvődön!!!! :D

Kép
andkata

Kata, de jó neki! Repülni is szeretek, meg azért azt a rakétakilövőt is megnézném.
Tuti, pufi vagyok! Férjecském csak puffadt-nak hív. De kedvesen mondja, és közben dícsér, hogy cíp vagyok! :)

KépKép
hene

A férjed nagy mókamester, nem?
:D

Kép
andkata

a legutóbbit bocs, Teótol kérdeztem, a férjéről!

Kép
andkata

Ha fehér bőrű vagy, nagyon óvatosan, inkább árnyékba. Ha pedig kifekszel a napra a pocakot tesék letakarni!
Nem véletlenül készülnek a kismamiknak pocaktakarós fürdőruhák!

KépKép
hene

Az. Voltam én már csüngőhasú malacka is!
De hát nem lehet rá haragudni ahogy mondja! :wink:

KépKép
hene

köszi hene. habár annyira nem vagyok napozós se, de jön a jó idő és sokat leszünk vidéken és akkor ne legyek már wanish. hétvégén az arcocskámat kicsit meg is kapta a nap :D persze már nem látszik, de ebből kiindulva.
meg jönnek az autós talik és ott is sütni fog mindig.

jah és hene, az én párom engem mindig ezzel "szivat" és igy hiv: gömbölyű, gyere guruljunk el ide-oda-amoda :D
persze jókat röhögök rajta, és közlöm vele hogy én nem tudok olyan gyorsan gurulni mint ahogy ő megy, ugyhogy lassítson. jah meg visszavágok neki, hogy legalább nem lesz a gyerekünknek kocka feje :D

Kép

Kép
timi1982

Hene!
Apjuk bolondozik??? Tök jól nézel ki!
20150601134430

Még egy szó a napozáshoz. Ha hajlamos vagy a terhesség alatt a foltokra, nekem már van az arcomon májfolt, akkor a nap mégjobban elősegíti őket jönni!

Apa mindig bolondozik. Nem lehet vele komolyan beszélgetni, csak akkor ha ráüvöltök, hogy mostmár elég. De akkor már szétvet az ideg, s ilyen nagyon ritkán van!

KépKép
hene

Néha mikor elfeledkezik róla, hogy mekkora apocim, és plussz 19 van rajtam, akkor szoktam neki mondani, jól van drága, akkor lesz mégesgy baba, ha te hordod ki!

KépKép
hene

Hene!
Eddig mindig cikiztem az uram, mert neki nagyobb pocija volt mint nekem. Aztán most fordult a kocka, és néha kis dagi vagyok. :oops:
20150601134430

lányok!

kaptam lidl szórólapot. tele van babás akcióval.
persze a krémeket nem ismerem, de van fültisztító wc papir, pzs, törlőkendő meg egy csomó ruci, babahordozó hálózsák meg ilyenek!!!

Kép

Kép
timi1982

20150601134430

:) édesek ezek a pasik :roll:

Az enyém Oti alatt-után Donaldnak, Dagobertnek, Dagibertnek vagy Bertinek hívott, mostanra csak Dagó lettem neki :D

Kép
Kép
bondi

Na megyek megsütöm a tükörtojást a sóskám mellé! Hogy én hogy szeretem!

KépKép
hene

Köszi, Kata, én is szeretem azokat a képeket, olyan boldog nap volt. Férjem mindig meg tud viccelni, az biztos, ezt is úgy szeretem benne, hogy annyit nevetünk együtt.

Hene, neked is csini a pocakod! Csupa csini kismamá lehet látni itt a fórumon!

Mi pocakunk lemegy, férjuraké nem! Mi is szoktunk ezen mókázni, hogy ő csak szolidaritásból növeli.

Lányok, azt tudja valaki, hogy ahhoz az egyszeri nem tudom hogy hívják pénzhez, amihez 4 pecsét kell, szóval 4 pecsét kell csak a védőnőtől vagy a doki pecsétje is beleszámít?

Belefutottam egy remek amcsi tucatfilmbe, anyuka nemrég szült, kicsit depressziós, és csak fél szemmel nézem ugyan, de még valami nagy összeesküvés is készül ellene, hogy nem jól neveli a babát, pl egyszer a szekrényben találták meg a babát, pedig nem ő tette oda, de mindenki ezt gondolja.

Viki, akkor egyszerre mozizhatunk, mi is pont akkor megyünk!

Kép
teó

Sziasztok!
megjöttem a védőnőtől-kipurcantam.Meg még cipekedtem is .
Vérnyomásom kissé alacsony:100/60
Nézett szívhangot is,alig találta meg hol van a babó szíve :?
Majd egy hónap múlva lessz mégegy sima vérvétel.

Kérdezte szedek-e vasat,mondtam hogy eddig egyszer írt fel a doki,azóta nem-az meg két hét alatt elfogyott.Aztmonda nekem kell szólni hogy írjon fel-he :!: Majd egy hónap múlva megyek,most voltam pénteken.
Most egy kicsi pihi,pedig főznöm kéne,de négykor meg anyák napja az oviban,és hulla vagyok :?

Kép
Kép
Kép
kike

Na, a baba már el is tűnt, tuti az összeesküvés, sejtem is ki áll mögötte :D, de én bízom a happy end-ben.

Kép
teó

és már 80kg vagyok :(

Kép
Kép
Kép
kike

1szeri anyasági támogatásnak hívják, ha jól tudom.

A 4 pecsét vagy a dokitól, vagy a védőnőtől kell.
20150601134430

hol megy ez a film??

Kép

Kép
timi1982

én ugy tudom hogy a védőnő pecsétje számít.

Kép

Kép
timi1982

Az anyaságihoz még kell majd kérni egy külön igazolást a dokitól hogy a terhesvizsgálatokon ott voltál!

Kép
Kép
Kép
kike

A kiskönyveddel igazolod hogy 4szer megjelentél terhesgondozáson. Én így tudom. Nekem meg már egy valag pecsét van benne! :wink:

KépKép
hene

http://szamitogephaz.hu/new/szgh/index. ... Itemid=108

lányok! töltsétek ki, hátha nyertek :D

majd protekciózom értetek :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Higgyetek nekem,nem elég a kiskönyv-külön kell kérni igazolást a dokitól hogy megjelentél a terhesgondozásokon.Mindkettővel így volt,de nézzetek utána a neten,ott is ez van leírva. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Movies 24en. Ott adnak ilyen baromi egyszerű forgatókönyvű filmeket, amknél mindig lehet előre tudni, hogy milyen történések várhatók. De háttértévének jó.

Kép
teó

az egyszeri anyasagihoz legalabbis majdaz Uzsokiban a zarojelentessel egyutt adnak igazolast arrol hogy megjelentem a kello szamu vizsgalaton. Az orvose szamit nem a vedonoe. Ezt abbol gondolom, hogy egy kisebbsegi multkor a terhesgondozoban almelkodva nezte a kiskonyvet hogy mindjart szul es meg csak egy pecsete van, ezert be kell mennie a dokihoz- dekozbejott az aramszunet( szegenykem, csak nem nott a pecsetjeinek a szama:) )

No osszeraktam a maradek egy butort egy konyvesszekreny. MA este megvesszuk a szegelyleceket, azt parocskma felszegeli, es akkor jovo hettolmegy a pakolaszas. Na az egy nemszeretem munka lesz. Letorolgetni egyesevel a konyveket, mindennek helyet talalni.... No de van ra par hetem:) Remelem! BAr epp latom mar 29et ir a vonalzom.

En annyira magamin nem latom a hasam novekedeset, na meg annyira nem is brutalis, ugy heti 1 cm rel no( mindig kedden a hetvaltasnal meg szoktam merni, merthogy a foto mindig elmarad, magamnak meg nem tudom lefotozni:(

kike: a vasat tenyleg a dokival kell iratni, volt mar hogy csak ezert vartam 2 orat. epp ma megyek kivaltani. Bar nekem eddig semmit nem segitett.
Vendég

igen tenyleg ez a helyes meghatarozas megjelent terhesgondozason: ez lehet orvos es vedono is, mert most megneztem es mikor csak a terhesgondozoban a neni latott a doki nem, akkor is kaptam pecsetet. Ez jo minden vernyomasmeres ugyan ugy szmit, mint mondjuk a mehszaj nezese. Ennek csak tenyleg az a lenyege, hogyteszem azt ne kapja meg minden roma. Csak a felelosegteljes anyaknak jar..;vagy valami lyesmi allhat mogotte. Koraszules eseten 2 alkalom kell.
de nekem annyi pecsetem van hogyrengeteg, par kismamat el tudnek latni vele( sajnos, azert nem pozitivum ez, de hat igy alakult)
Vendég

na tenyleg elindulok, mielott elromlik az ido.
De szerintem leszek meg ma!
Vendég

Húha! Ti miről beszéltek? Egyszeri anyasági micsoda? Lóvét kapok ha megszültem? Hogy is van ez?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: