A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Vic, olyan kistakarót mi is vettünk a múltkor a Kikában. Tényleg nagyon édes! És mi volt az UH-n? Várjuk a beszámolót!

Kisbuksi, drukkolok a dokibácsi meggyőzéséhez!

Fruzsi, ha beteg vagy, akkor ne dolgozz. Inkább pihizzél otthon.

Judit, de jó, hogy újra köztünk vagy! Kinél fogsz szülni a Söfiben? Remélem ezzel a dokival nem lesznek problémák.

Ann, igazad van, hadd jöjjön akkor a baba, amikor ő akar. Egyszercsak ki fog bújni. Kép

Tünde
25+2
rtünde

No meg is gyöttem. Csak egy kicsit pletyiztem...ú nem is kicsit.
Zsuzsi!
Irigykedsz úgyi. Remélem ez a jó szokásom megmaradt ennyi év után is. A doki is azt mondta hogy jó hogy el nem hagytam útközben. Mondjátok hogy a jó dolgok nem szoktak megváltozni! .... Kérlek! Kérlek!
Lelkileg én erre vagyok felkészülve.
Mig megirtam gyorsan ebédeltem is
semese

Sziasztok! Én is végigolvastam és most megpróbálom nemelfelejteni a kommenteket.

Boroka
"tavalyi baba"-t saját tapasztalatból vettem ám! Kép Az első gyerekcőccel 1996 január 7-re voltam kiirva, de 1995 dec.29-n született meg.
Szilveszterkor bent voltunk a korházban és amikor hazavittuk, már egy évvel nagyobb évszámot irtak a papirjára. Olyan volt mintha 1 éves lenne. Kép

Fruzsi
Ezek szerint mágnesként vonzod a férjedet. Kép Kép Kép. A pénteki sörözésbe lehet, hogy én is beszállok. Kép

De még nem merem megigérni kerek perec a pénteki Márkus éttermet, mert elméletileg matek vizsgát kéne irnom. Egy "kis" problémám van ezzel kapcsolatban, hogy még nem tanultam!!! Szoval lehet, hogy dobom a vizsgát és megyek kocsmázni!!!

AnnAnn
Én már babonából nem is kérdezgetlek, hátha akkor meglesz!
Holnap du. 3 körül én is megyek a MÁV-ba, vizsgálatra. Majd nagyon nyitogatom a szemem és kereslek. Kép
Holnap már viszitek a teljes korházas motyot is , vagy még hazajöttök utána?
Mi van, ha azt mondja a dokinéni, hogy amugyis meg kell inditani? (na jó nem kajabálok bele)

Holoph
Jó, hogy előkerültél Te is! Remélem az uj orvos beváltja a reményeket! Hogy hivják, mert szült egy-pár ismerősöm a Schöpfiben.

KisBuksi
Szurkolok,hogy egyezségre tudjatok jutni a dokival a befektetést illetően.

Ma voltam egy kicsit a KIKA-ban és vettem én is olyan rajzos babamintás textilpelenkát. Olyan cuki!
Most rámjött a babás vásárolhatnék!
Sőt hétvégén átturkálam az anyósomék padlását, ahová a nagylányom babacuccait dobozoltuk. Egy csomo jó cuccot találtam. Igaz, hogy a 30%a olyan lányos, hogy nem lehet fiura ráadni, de sok használható rugit és body-t találtam.
Megszámoltam, hogy most már 56-62-es bodyból több mint 20 db-om van! Ez joval több mint ami kellene. Kép
Sőt megtaláltam a füzfa-mózeskosarat és belevaló gyönyörű madérás (helyesen madeira) bélést is. Majd ebben hozzuk haza a korházból. Pár héttel később meg majd befogom vasalni valós gyüjtő kosárnak. Kép

Fiona
26
fiona

AnnAnn
A burokrepesztés szerintem se túl kedves dolog. Nővérkémnél nagyon durva fájások kezdtek el jönni, de a születés nem lett meg hamarabb, csak a fájások voltak erősebben. Szóval tarts ki, otthonról 4ujjnyival elindulni már szinte álom, és nem vagy tőle messze. Még 1-2 éjszaka, szúrkálásokkal, és fájásokkal, és kész is vagy! Eszedbe ne jusson lépcsőzni, vagy erőltetni magadat! Ezt Kisbocinak küldöm: Kép Kispapit oktasd ki, hogy miként adjon hírt rólatok!

S.Emese
Jujj de izgi! hatalmas DRUKK!

Detti
Kedd-pétek csere, fúzió dolog engem is érdekel!

R.Tünde
A híres (híresen jóképű Kép) Szőnyi dokinál! Emlékeim szerint Kisbuksi is nála fog, ja és a dokibá papájánál született Andi. Tényleg mi van vele???

Fru'
Fiona írta, hogy vizsgázik, derivál, integrál stb aznap du., Gabi is írkál a 2004 tavaszi topicba, a többieket nem kezdtem el kikeresni a keresővel, de neked úgy is sokkal jobb a kommunikációs készséged, és nem is terhelnek agyon munkéval. Szóval minden lelki támaszomat magad mögött tudhatod! Kép

Juditotok
holophernes

Fiona, Emese

mennyire kell kitágulni ahhoz, hogy nyomni engedjenek?
Ua. idő alatt tágulsz 0-4 ujjnyira, mint tovább?? Meddig is?

Fruzsi
cinderella

Fiona,

de jó lenne Kép
cinderella

Sziasztok Kismamik!

Lenne egy kérdésem. A terhesség első harmadában kell-e Folsavat szedni azon kívűl ami a magzatvédő vitaminokban van vagy az elég? Ha kell akkor mennyit?
Mindenkinek boldog Babavárást kívánok !!
Névtelen

Judit!

Most már kiváncsi leszek erre a híres dokira. Kép
Csütörtökön ő tart szülésfelkészítőt. Nézz be a Söfis topicba is, egy páran megyünk, nincs kedved velünk tartani?

Tünde
rtünde

Csajok! Délután megyünk babakocsit venni. Ha valakit felizgatott még a Megatoys-os Graco Coach Rider agció, akkor mondom, hogy felhívtam őket (délpestit), és még 12 db van.
Pusszancs: Detti
Detti

Felizgilnék, ha közölnéd az árát! Kép
cinderella

49.999.- Ft, de ahogy nézem a babakocsis topikot, azt mondják, hogy kicsi a kosara, és egy téli babó bundazsákkal nem fér el benne. Mekkora hely kell egy bundazsákos babónak? Most miccsináljak? Tetszik is, most az ára is jó, (70e szokott lenni úgy tudom), de ha nem fér el benne a Baba, akkor ugye.. Van egy Graco honlap is, de hogy mikor frissítették nem tudom, mert nincs ez a típus fenn. Hát így.
Detti

Emese,
Ha egyszer konnyen szulsz, akkor konnyen szulsz, ez nem hinnem, hogy valtozik az ido elorehaladtaval! En 8 ev utan szultem masodszor, nagyjabol ugyanolyan volt, mint az elso, csak kicsit gyorsabb Kép!

Ann,
Ha mar inditas, en a termeszetes prosztaglandinra szavazok Kép Kép Kép! Szoval ha mar inditassal fenyegetnek a korhazban, akkor inkabb bujjatok ossze kispapival, osszekotve a kellemest a hasznossal, meg utoljara, amikor nem azt kell lesni, hogy kozben felebredt e a gyerek! Kép
Oxitocin-termelodest meg kivalthat a mellbimbo stimulalasa (legalabb fel oran keresztul), es az orgazmus is!
Ahogy a szulesznom mondta (Miki is egy hetet kesett), amilyen modszerrel a gyerek bebujt, ugy bujik ki is!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi
ez nagyon édes voltKép

R.Tünde
Hát én is!
OFF múlt heti lógás után, plussz keden regel megyek teheléses cukorra, szerda este meg a vacak szívUHom miatt belgyógyászhoz, hogy nincs pofám újra bliccelni. Miről tart előadás? OFF
holophernes

Judit!

A címe: Mitől alternatív az alternatív?
Egyébként 16:30-kor kezdődik.

Tünde
rtünde

Fru! Itt van még némi technical data: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000056C7M/ref=ba_de_a_smtpd/002-1 441900-4259262?v=glance&s=baby&vi=tech-data
Kicsit izgi a fontokat, és incseket átszámolni..

Ann! Egyik ismerős házaspár is hasonlóan repesztett burkot, orvosi javaslatra. Hajrá.

Puszi mára: Detti, aki egyre nagyobb
Detti

Zsuzsi!Kép
Nekünk is ezt tanácsolta a szülésznő a gyerkőc nagy méretei miatt és bejöttKép Azzal az eggyel felejetett el csak számolni, hogy a doki éppen akkor utazott el nyaralni. Amikor erre rájött telefonált nekem, hogy álljunk le, de akkor már késő voltKép

Réka
muki

Zsuzsi!

A prőféta beszéljen belőled! Kép Azért remélem annyi időm lesz hogy beérjek! Kép
No mindenesetre izgi a dolog. 14 év az 14 év
Fru!

Nekem azt mondták hogy amig valamilyen perem nem huzódik fel teljesen addig nem lehet nyomni. Én csak azt vártam már hogy a "perem" eltünjön de azt nagyon vártam!
Detti!

szerintem ha tetszik a kocsi és jó az ára vedd meg. A babád január végén fog megszületni. Akkor már nincs olyan sok a télből. Én is láttam a kocsit és szerintem nem olyan kicsi a hely benne. Megette volna a fene ha nem fér el benne 6 kilóig egy gyerek!
De ez az én véleményem. Engem az tart csak vissza hogy szerintem sok az 50000 ft. Persze ha az ember fia akar még gyereket akkor nagyon is megéri. De én ugye nem valószinű hogy meg egyet beújitok.
Puszi: Emese 38+5
semese

Fiona, mi már hetek óta motyóval megyünk Kép Kép Kép, tudod, nem 5 perc, mire odaérnénk vele!

Köszi az indítási tanácsokat, én speciel most egyiket se alkalmazom, nagyon felhúztak, nagyon nincs jó kedvem, inkább nem szülnék, ha nem muszáj! Leginkább elvonulnék a világtól távol, egy sötét helyre kispapimmal és KisBocimmal együtt - ne kelljen találkozni senkivel (főleg azokkal nem, akikkel most bajom van). Ha nem jönnék, akkor ennek ez az oka - és nem az, hogy szülök! Ha megszületik KisBocim, fogjátok tudni!

Nagyon vigyázzatok magatokra és pocaklakóitokra!!!
Pusszóka
Ann
annann

AnnAnn
Mi a baj??? Segítek, hova menjek, kit kell ütni????
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."
Kép
holophernes

SziasztokKép

Nem éééér.....megint annyit írtatok.....nem bírom én ezt....
Annyira szita az agyam. Tiétek nem? Én alapban sem vagyok normális, de tök jó, most van mire fogniKép

Fruzsikám !!! Igaz igaz, fel voltam iratkozva...csak közbejött az én drága párom határtalan szervezőképessége....Írtam akkor, hogy utsó pillanatban kiderült nem tudok menni, na most bevallom miét nem:
Lelkesen mondta hónap elején, menj csak, megérdemled, rádfér, stb......én ebben a hitben csorgattam előre a nyálam......aztán még azon a héten is többször szóba került, hogy megyek....aztán asszem csütörtökön: jaaaa.....pénz az nincsen rá........vagyis van még fizetésig 3000 ft-unk elvihetem, ha gondolom.......KépKépKép
Na, most esett haza, rögtön mondtam neki....úgyhogy, ha addig egyébb nem történik, megyek.....Kép
Igaz, addig egy fogorvost be kell iktatnom, mert a bal hátsó alsó fogam reggel törött szét, és jó éles, alig bírok beszélni, vágja a nyelvecskémet...
Most azon filózok, az SZTK-ba menjek (ingyen ugye), de csak este tudnék (Apa - Petivel ugye), várhatok órákat, és ki tudja, milyen mészáros kezébe kerülök.
Vagy ide a magánrendelőbe, de itt jól megjártam tavaly. Csak egy fogam 20.000 ft-ba került, mert először betömte próbatöméssel. Aztán rendesen fehérrel. Aztán nem éreztem, hogy okés lenne. Akkor újra kifúrta, meggyökérkezelte. Majd próbatömés újra. És a legvégén az icipici lukért, amin keresztül dolgozott, ugyanúgy elkérete a teljes fehé töméses fogtöméses kezelés árát......hááát....na meg akkor szoptattam, nem tudott olyan szurit adni, ami jó ilyenkor.....akkor most terhesen....Na meg arra játszott, hogy minél többször menjek ugye.....
Hát ezért talán az sztk......mert ha ez nekemáll próbatöméssel, tuti nem eszek piritóst meg sajttálat pénteken.....
Amúgy se biztos, mert amíg a normálisabbja a terhesség elején rókázik, én mostanság, de csak akkor, és csak éjjel, ha jót, és viszonylag sokat eszem.....Na tessék....vigyáz a lányom a vonalaimraKép

Puszi, mert családfő morcosodikKép

Kata 22+5
LadányiKata

Ann,
Mi tortent, ki huzott fel ennyire?

Reka,
Ez jo sztori! Kép Meg jo, hogy nem kozben allitott le titeket a szuleszno! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Arik vagytok Kép - ha vkit érdekel a story: csak priviben. Természetére nézve utalást kaphattok rá a MÁVos topicban.
Cupp Kép
Ann
annann

Sziasztok!!!

Hazaértünk a 3D-s Ultrahangról!!! Annyira, de annyira jó volt! Akkora nagy büszkeséggel jöttünk el onnan Kispapival, hogy meg is ünnepeltük a "mi gyönyörű babánkat" egy nagy pohár tejjel!!!

A profilomban megnézhetitek a fotóját.
Nagyon érdekes volt, hogy kis Pocilakó szinte végigmosolyogta a "fellépését", s a végefelé mint aki jól végezte dolgát, bekapta a kisujjacskáját, s szopizni kezdte, s a doki hiába szeretet volna még arcképet készíteni, nem vette már ki az ujjacskáját a szájából.

Úgyhogy most annyira boldog vagyok! Sokkal igazibbnak érzem mostmár ezt a pici kislányt odabent!!!

Üdv,

Vic
Victoria

Vic!

Ez gyönyörű kép! Annyira édes a babád!

Tünde
rtünde

Szia Tündi,

Köszi szépen!!! Én most nagyon- nagyon elfogult vagyok, de nekem annyira tetszik ez a kisbaba, nem győzök betelni a fotókkal és a mozgóképekkel!

No jó, elfogultságot félretéve: nagyon jó dolog ez a 3D- s Ultrahang, mindenkinek nagyon ajánlom. Fantasztikus érzés, amikor meglátja az ember a kisbabája pofiját, fülecskéjét stb...

Ugye Tündi tényleg jól kivehető, hogy mosolyog ez a kis Pocilakó?!

Üdv,
a Határtalanul BOLDOG Vic
Victoria

Fruzsi
A tágulásos kérdéssel jól megfogtál. Már alig emlékszem. Az rémlik, hogy a 0-5 ujjig számolják, és utána pedig a méhszály peremének kell elsimulnia. Azért a 0-4-ig több időt vesz igénybe, kivéve, ha beékelődik a perem.
A perem ugy tud beakadni, ha már akkor kezd el nyomni az anya amikor még van egy kis dudor. Ilyenkor a baba feje elszoritja a peremet és ott marad. A baba sem tud kijönni. Ezt elég fájdalmasan kézzel szokták lepattintatni. (volt benne részem). Tehát ezért mondják, hogy tartsa vissza az anya amig nem szolnak, mert még nem hárult el a baba feje elől az akadály. Kép
Pedig ekkor vannak a legnagyobb fájások. Kép

Zsuzsi
Jó modszer ez a kis oxitocin serkentés! Megpróbálom nem elfelejteni és remélem, hogy "bálna" koromban még lesz hozzá kedvem. Kép

Vic
Tényleg gyönyörü a babo. Most gondolom az egész rokonság ezt fogja nálatok nézegetni.

Judit
Tetszett a pofánverés tudományos magyarázata! Majd igy fogok fenyegetőzni. Kép

Babakocsi témához.
Régről maradt egy CAM tipusu babakocsink, ami technikailag jó állapotban van, csak a huzatját szivta ki egy kicsit a nap.
Annak idején mindent a CAM nagkerben vettünk meg és mindenhez hiányzik valami tartozék. Van fürdetős-pelenkázós babaszekrényünk, de elszakadt a régi pelenkázó huzata.
Van etetőszékünk és szintén elszakadt a huzata.
Nem tudtok valami CAM honlapot, ahol utána tudnék nézni a termékeiknek?

Fiona
26+1
fiona

Sziasztok!

Annann!Kép
Sajnos néha az emberek hihetetlenül érzéketlenek tudnak lenni és sokmindent belegondolnak a másik szavaiba.Kép Az elmúlt hetekben elég sok kellemetlenség ért engem is és teljesen meg tudlak érteni.
Most viszont a legfontosabb, hogy a Kisbocitokra összpontosíts!Kép Bárki is bántott meg tehet egy vagy kettő szivességet!KépKépKép
A héten már bizti találkoztok a babátokkal és csak ez számít!KépKépKép

Vic!
Tényleg tündéri, ahogy huncutul mosolyog a picilányotok!Kép Lánynevetek már megvan?

Pocitesóm!
Épp ma vagyunk 200 naposak.Kép Bár nálunk szerény számításunk szerintKép a babó 27-én fog érkezni, de már addig is (legalább 8 órával) kevesebb mint 84 nap van hátra!Kép

A finiselők közül Dorki és Bogár, mi van veletek?

Pussz
Szilvi
200.napKép
sztigris

Sziasztok!

Bocs,ha nem reagálok a hozzászólásokra,kicsit rossz a kedvem. Tegnap voltunk dokibácsinál,aki megint annyira jófej volt,hogy hihetetlen. belekezdtünk a kórházban fekvés elleni kampányban,és mindenre teljesen nyitott volt. Azt mondta,teljesen átérzi a dolgot,és mindent megtesz,hogy tényleg minimálisra csökkentsük a benttöltött időt. Természetesen mindezt akkor,ha minden rendben. De ezt ugye azért mi is így gondoltuk. szóval a verbális első forduló nagyon sikeres volt,sokat poénkodtunk,én egyszerűen imádom ezt a pasit! Aztán megvizsgált és kiderült,hogy rövidült a méhnyak, holnap reggel befekszem, és csütörtökön összevarrják. Megnyugtatott,hogy nincs semmiféle pánikhelyzet,és ez nem egy utolsó előtti lépés,hanem egy szépen,időben megtett óvintézkedés. Azért nagyon ki vagyok borulva,pedig nem kellene. A vicces az az egészben,hogy hétvégén olvastunk erről a beavatkozásról egy pár szót,és kispapival azt is felvetettük,hogy talán ez jó is lenne,és majd jól megkérdezzük,miért nem így csinálják. De most annyira sz.rul vagyok. Ha van esetleg tapasztalatotok a témában,vagy valami jó oldalatok,ahol olvashatnék róla, nagyon hálás lennék minden infóért. adig O.K.,hogy összevarrják, de mint jelent ez a későbbiekre nézve? Nem fog kinyílni a méhszáj? De meddig? És akkor most nagyobb biztonságban leszek vagy retteghetek minden plusz napért? Bocs a buta kérdésekért,csak úgy összezavarodtam. Tali sajnos ugrott,azért igyatok egy felest az egészségemre Kép!

Vic!

A babátok még ilyen lelkiállapotomban is csodás!

Judit!

Újra rádöbbentem, hogy Szőnyinek a jóképűsége a legeslegkisebb erénye a többi között.

Aggódó Kisbuksi Kép
kisbuksi

Sziasztok!

Vic, igen, nagyon jól látszik, ahogy mosolyog a baba. Kép Egyre kiváncsibb vagyok most már én is erre a 3D-s UH-re. Én majd pénteken megyek.

Szilvi! Gratula a 200. naphoz! Kép

Kisbuksi! Sajnálom, ami történt, és hogy nem tudsz jönni pénteken. De csak nyugi, a dokid is mondta, hogy nem kell pánikolni, akkor ne izgulj. Sajna ilyen kérdésekben nem tudok segíteni. De biztos minden rendben lesz! Drukkolok!

Tünde
rtünde

Kisbuksi!

Ez tényleg óvintézkedés. Összevarják, így nem tud kinyílni, nem kell aggódnod. A szülés kiírása előtt egy-két héttel kiszedik, akkor már rövidülhet-nyílhat a mészáj. Ne pánikolj, ez inkább biztonságérzetet adjon. Én is minden nyilalásnál azon aggódom, nem nyílik-e-. ha összestoppolnak, bnyugodtabb lehetszKép NyugiiiKép

Kata
LadányiKata

Sziasztok! Kép

Hát mit mondjak király itthon! Kép
Elkezdtem a 30. hetet!Hihetetlen! Ma voltam UH-on és végre láttam milye van kisgombócnak! KépKépKép

Kislányunk lesz!!! Most kb. 1 kilós a szentem, a fejecskéje jobb oldalon lent, a háta végig a jobb oldalamon, popsija és lába a köldökömnél... Azért ég nekem sokat a gyomrom, meg érzem a bordáimnál a vacakot. Kép Olyan édes husis már, nem olyan kis csontvázka. Imádom!!! Apukával jöhet a "vita" a nevéről. Kép

Kilóimmal, vérnyomásommal jól állok és holnap megyek végre terheléses cukor vérvételre. Dokibá ki volt akadva, hogy a 16. héten nem voltam, mondtam, hogy a védőnő csak egyszer kérte... Gratulált nekik távolról is. Kép

Kisbuksi Kép
Ne aggódj nem lesz semmi gond! Volt barátnőm, akinél ugyanez volt. Gondolom ez téged nem vigasztal!

Fruzsi Kép
Beteg vagy még? Péntekre meggyógyulsz? Kép

Detti Kép
Hangulatod? Sikerült dönteni babakocsi ügyben?

Ja van új kép a profilomban, vasárnap készült, 29 hetes pocak.Ha megnézitek, így biztosabban felismerhető leszek pénteken, mert egyetlen kismama ruhám... KépKép Az albumban van még több "Noémi pocaklakója" címmel, került bele egy hiányosabb öltözékes is. KépKépKép

Na sok pusz nektek
Noémi
29+2
noémi

Noémi!

Igaz, hogy azóta már beszéltünk, de ezúton is gratula a kislányhoz! Kép

Tünde
rtünde

Na, lányok, ma kétszer írtam nektek, de mind 2x elszállt úgy, hogy közben láttam, hogy elment az üzenetem és MEG IS JELENT.
Ma pld. a Kútvölgyis topicban az ÉN felhasználónevem alatt egy másik hozzászólás jelent meg!! Ez hogyan lehet, tök döbbenet.
Ha ezekre valaki tud valamit, szóljon! Én má' írni sem merek Kép

DETTI!! Tornán ugye találkozunk??!
Gyere 10 perccel előbb, hogy dumcsizhassunk kicsit!

Kíváncsi vagyok, ez most ok.-e??

Na, pusza
Fruzsi
cinderella

Sziasztok Mamik!

No megjöttünk a CTG-ről. Sehol semmi! Dr. bácsi megkérdezte mi legyen ? - mondtam most még van egy pár dolog amit el kell intéznem. úhogy meg sem vizsgált. ( Ezt a vizsgálatot multkor sem szerettük - Andrisom teljesen be volt tőle vadulva) Elslatyogtam a babakocsiért amit kinéztem és NINCS!!!!!!!!! Most agyalhatok hogy akkor melyiket?
Noémi! IRTÓ CSINI VAGY!
Nézd meg az én profilom 28 hetes pocak.
Kisbuksi!
Hidd el a legjobbat csinálják a babáknak! Tudom ez nem vigasz de fő a biztonság!!!!
Vic!
A kislányod valóban mosolyog, kis tündér jó lesz az én fiacskámnak!
Szilvi!
Csak igy tovább!!! Szerintem most már visszafele számolj mint én
még 9 -stb...

Ann ha haza érsz jelentkezz mi van!!!!
Addig is puszi: Emese
semese

sziasztok!

vic!

tünci a gyerkőc, nem csoda, hogy nem tudsz betelni vele!

kisbuksi!

ne félj, van ilyen, és azért csinálják, hogy minden ok. legyen. most mesélte a kolléganőm, hogy az ő anyukájának is összevarták az összes terhességénél, aztán szülés előtt vmikor kibontották és kész.

noémi!

nagyon szép kismami vagy!

képzeljétek, mi ma reggel voltunk 3D uh-on és mi derült ki? hát az, hogy a pocimban található apró fütyülők száma nulla Kép
ehhez képest múltkor (a sima uh-on) a szonográfus felkiáltott, hogy "hát ez egy pasi!". hát, kérem, az egy kis nőci. sőt, a másik is. a mai adatok alapján Kép
most aztán gondban vagyunk, hogy kinek is higgyünk, de talán a frissebb adatok a megbízhatóbbak, végülis 3D-n igazán szembetűnő már a különbség Kép
jaj, lányok, annyira elképesztő volt látni az egészet, hogy karok-lábak kavalkádja van a pocakomban!
az eredeti felállás szerint helyezkednek el a pocimban, az egyik fejjel egész benyomul a medencébe, a másik kis boszorka pedig az ő fején ül és vígan bámul kifelé, tehát háttal a tesónak.

az arcocskájuk is egész jól látszott, nem is voltak ET-k, inkább gyurmaemberkék. a fejjel lefelé levő erőteljesen vigyorgott, de az is lehet, hogy vicsorgott, amit szorult helyzetében meg is tudnék érteni.

úgyhogy elkezdünk gondolkodni lányneveken...

üdv: ribizli + 2 nő Kép
ribizli

Kisbuksi!
Ahogy már előttem is írták, hidd el így még nagyobb biztonságban lesznek bent a fiúk!Kép Azt a "masnit" nem lehet ám csak úgy kibontani!Kép Tök alapos és rendes a dokid, hogy hamar észrevette.
Vigyázz magatokra és szorítok a beavatkozáshoz!Kép

Noémi!
Aranyos a pocid, olyan pont méretes!Kép Gratulálok a leányzóhoz! Lassan a lányok átveszik az uralmat a topik felett.Kép...Vic, Kata, Noémi, Ribizli..ki még?

Ribizli!
Gratulálok a csajszikhoz!Kép Kíváncsi leszek, milyen nevet választotok...

Lányok!
Köszi a gratulákat a 200. naphoz! Ezután visszaszámlálás indul...Kép
Ma valahogy nagyon foglalkoztatott a cervix érték, így utánanéztem mi mit jelent. Igaz nekem az optimális C3000, de a kislányommal a 38. héten(amire csak most figyeltem fel) már C1000 volt!
Szóval a jelentések(számjegyenként):
- nyakcsatorna teljes hossza cm-ben(3 alapban, 2 megrövidült, 1 elsimult)
- külső méhszáj állapota(0 zárt)
- nyakcsatorna állapota(0 zárt)
- belső méhszáj állapota(0 zárt)
Az utolsó 3 számjegy sorrendben a nyakcsatorna külső-középső-belső részének nyitottsága cm-ben.
Terhesség alatt a C=3000 az optimális, zárt méhszájat jelöli.

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok
Reggel voltam terheléses vércukron, és morcos lábbal keltem ki az ágyikóból (ha megengeditek nekem ezt a képzavart). Nem részletezem, azóta átrendeztem a lábikóimat, most úgy fest, normál cuccokon járok. Kép

LadányiKata
most akkor jössz, vagy fogorvoshoz mész, vagy elkavarodtam volna???

AnnAnn
nagyon jó lenne tudni, hogy mi van veletek! Egyben, vagy külön, vagy már besoroztak, és ott szorongsz a többi kismami mellett?? Ami meg a rosszfej-hozzászólásokat illeti, ne vedd magadra. Egy jó fej csajszi vagy, és mi szeretünk, a többiek meg hozzám jöhetnek ha bunkózni akarnak!

Vic
dönölű, Kép

Kisbuksi
jajj, nagyon szorítok értetek! Nem is úgy gondoltam, hogy a Szőnyi pusztán jóképű, félre ne érts! Ez amolyan móka akart lenni. Ami a varrogatást illeti, soxor csinálják, és egyátalán nem jelent nagy bajt. Inkább elővigyázatosság. Nővérkém (akire már annyit hivatkoztam, sorry) is össze lett öltve a 12. héten, és a végén 4100g-os egészséges lánygyermeknek adott életet. A befekvés biztos $zar, de ha Regőre és Vencelre gondolsz, hogy miattuk kell több felügyelet köréd, akkor hamar átvészeled. Egy laptop-pal meg mi is költözünk veled KépKépKép

Noémi, Ribizli
Éljenek a nők, mi mást is mondhanék. Minden sikeres férfi mögött egy nő áll, meg stb. Kép

Emese Kép
nagy drukkok neked is!!

Péntekig már csak 3at kell aludni, a többit én még nem merem kiszámolni KépKépKép
Pusza
Jutika
holophernes

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 41+4 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]2.[/size] AnnAnn [size=-2]2003.01.22.[/size] 40+6 28 év/1.b. Hatvan 2003.10.29. [size=-2]2003.10.29.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás Piroska[/size]
[size=-2]3.[/size] Dorki [size=-2]2003.02.04.[/size] 39+0 29 év/1.b. Budapest 2003.11.11. [size=-2]2003.11.11.[/size] [size=-2]Dél Pesti Kórház / Dr. Forgacs Vince[/size]
[size=-2]4.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 38+6 35 év/3. b. Szeged 2003.11.12. [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]Nöi Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]5.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 38+5 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]6.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 36+5 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]7.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 36+5 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]8.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 35+6 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]9.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 35+5 29 év/3.b. Budapest 2003.12.04. [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]10.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 34+6 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 34+4 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]12.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 34+4 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 33+5 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]14.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 33+4 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]15.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 32+0 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]16.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 31+5 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]17.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 31+0 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]18.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 29+3 25 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]19.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 29+3 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]20.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 29+1 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]21.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 28+4 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]22.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 28+4 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]23.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 28+0 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]24.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 26+4 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]25.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 26+3 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]26.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 26+1 27 év Budapest 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]27.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 26+1 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]28.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 25+1 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]29.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 25+0 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]30.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 24+6 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]31.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 24+3 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]32.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 24+1 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]33.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 23+6 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]34.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 23+6 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 22+6 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]36.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 21+6 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]37.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 18+1 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 18+1 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]39.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 17+0 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek KépZoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi KépÉdua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( + 2 ) nap 10/10
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok!!!

KisBuksi!
Gondolunk Rád, és nagyon drukkolunk Nektek, hogy minden rendben legyen; ne aggódjatok!!! Azonnal jelentkezz, mihelyt otthon vagy!

Pici lányunk odabentről mindenkinek nagy- nagy puszát küld a gratulációkért, nagyon jólesett Neki; felolvastam Neki mindet!!!

Emese,
Oksi, én benne vagyok, de még meg kell dumcsizni a pocilakóval, hogy jó lesz- e Neki is a kicsi fiad; úgy értem, ki kell kérdeznem Őt, hogy Neki milyen pasik jönnek be stb:-))) És persze Neked is diskurálnod kell a fiaddal, hogy Neki milyen kiscsajok jönnek be:-))

Noémi,
Aranyos pocakod van! Én már 31. hétben, sőt mindjá' a 32. hétben vagyok, de még mindig nincs akkora pocim, mint Neked. Én amolyan későnérő típus vagyok, de szerencsére a baba odabent szépen növekszik...:-)

Ribizli,
nagy gratula a csajokhoz! Szóval mi is lesz a nevük???!!! Ugye, milyen nagy élmény ez a 3D? Én majdnem elsírtam magam, amikor először elmosolyodott ez a pici Pocaklakó:-)
No meg amikor grimaszokat vágott, csuda aranyos volt!

Ann, kérlek, ne légy szomorú! És dühös sem! Nem éri meg! Gondolj a KisBocidra: Ő azonnal megérzi, ha Veled valami van (szomorú vagy dühös vagy), s még megijed szegényke! Inkább töröld a "bunkókat" a listádból, s próbálj meg nem foglalkozni Velük! Csak Ti vagytok most a legfontosabbak: Te, a KisBocid és a szerető párod!!!

Szilvi,
Eddig DorkaBalázsnak hívtuk, de mostmár nagyon nagy valószínűséggel kislány, szóval Dorka a neve ennek a kis tündérnek:-)

Ja, azt el is felejtettem írni, hogy kicsi Pocaklakóm már 45 cm körül van, 1600 gramm, és hatalmas nagy haja van!!!

Üdv mindenkinek,

Vic
Victoria

NAGYON-NAGY HÍR Kép Kép Kép Kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap este 22:11-kor 3490 grammal és 56 cm-rel megszületett Annék Kisbocija,akit most már hívhatunk Hannának! Gyönyörű szép,és ebben így látatlanul is biztos vagyok!!!!!!! Mindketten jól vannak! Ugye milyen jól indul a nap?

Ui: Mi most indulunk a kórházba,holnap drukkoljatok nekem, pénteken jó talizást és azért kispapim olvassa ám,mi van Veletek, rosszat ne halljak!

Puszi mindenkinek:

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Kisbuksi, ez tényleg nagy hír! Olyan jó ilyet korán reggel olvasni!

Ann, nagy-nagy gratula Hannához! Kép Kép Mégiscsak a neked tetsző napok közül jött be az egyik.

Kisbuksi, neked pedig megy a drukk!

Tünde
rtünde

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltatok! Sajnos a telefoncsatlakozót véletlenül kitéptem a falból ezért nem volt net. Vártam, hogy kispapi megszerelje, de egyre inkább úgy tűnt, hogy ez is rám marad, mint minden más ami "férfimunka" lenne a ház körül (szög beverése a falba, villanykörte csere stb.). Szóval tegnap megszereltem. Nem volt túl kényelmes a pocakkal görnyedezni, de ez van.

Nagyon régen írtam, de tegnap visszaolvastam. Mindenkit figyelmeztetek, hogy hosszú leszek!

A legnagyobb hír: Annnn! Óriási gratula! Soxor gondoltam Rátok! Nagyon örülök, hogy megszületett a kicsi lányotok! Irigyellek is, hogy már a karjaidban tarthatod! Várjuk a mielőbbi élménybeszámolót!

Hicu! Nagyon-nagyon örülök és nagyon gratulálok! A kis Édua nagyon édes. Megnéztem a fotókat. Sok-sok boldogságot kívánok!

KisBuksi! Vic! Olyan nagyon édesek a picurkák! Olyan jó látni ezeket a felvételeket!

KisBuksi! A méhszáj összevarrás biztosan segít, ne aggódj! Talán így megúszod a hosszabb kórházi tartózkodást. Szorítok.

Detti! Olyan aranyos vagy, hogy mindig leszupernőzöl, bár nem tudom mire alapozod ezt, mert én (főként most) ettől nagyon-nagyon távol érzem magam. (Nem akarlak Benneteket nyomasztani a részletekkel, de mostanában egy kicsit magam alatt vagyok.) Viszont örömmel olvastam, hogy a vizesedésedet sikerült enyhíteni a lányok tanácsára. Nekem is a lábamon már fellelhetőek bizonyos jelek, de az itt ellesett praktikákat én is bevetem, hátha megelőzhető a "baj".

A házunk halad, csak lassabban, mint eddig. A kedves mestereink bevállaltak másik két házat és idehoztak egy új brigádot, akik egyébként gyönyörűen dolgoznak, csak ráérősebben. Azért remélem mégiscsak tető alá hozzuk az idén. Beköltözésről nem álmodunk. Ti mikor költöztök?

Egyébként múlt héten volt egy kis kalandom: megbotlottam egy buckán és már repültem is. Az oldalamon landoltam, mint egy 11-est védő kapus. Jó nagyot estem, de hála az égnek, nem történt semmi baj. Egész nap be voltam tojva és figyeltem magam, de másnapra megnyugodhattam. A vicces az volt, hogy a gyerkőc mindebből semmit sem érzékelt. Édesdeden aludt tovább és kb. egy órával később kezdett a hancúrba. Azóta úgy lépdelek az építkezésen, mintha jégen járnék. Csak szépen, lassan...

Ribizli! Nagyon kis helyes a pocid! A csíkok a gyors növekedéstől lehetnek és genetikailag meghatározott, hogy van-e rá hajlamod. Állítólag a szuper kenőcsök sem segítenek. Én viszont azt hallottam egy ismerősömtől (én ezt csinálom), hogy fürdéskor egy puha kefével pirosra kell dörzsölni a hasat (először nagyon kellemetlen volt, de már megszoktam és bő habbal nem olyan rossz) és utána hideg víz, majd babaolaj. Nekem eddig bevált, bár még kétszeresére is nőhet a hasam, és akkor ki tudja hogy reagál a bőröm. Nincs kép a 3D-ről? Kispapi mit szólt?

Fruzsi! Engem is itt hagyott a kedves múlt héten. A bátyja kisfiának a születését ünnepelték a férfiak Székesfehérváron. Én sem tudok egyedül aludni. Bár látom téged megvígasztaltak.

Az immunrendszer a babavárás alatt gyengébb, ezért esel gyakrabban ágynak. Rajtam például a herpesz jelent meg már 3x. Az is immungyengeségre utal. Egyébként én, amikor érzem, hogy valami kerülget azonnal mézet eszem és megiszom 4-5 citrom levét. Eddig bejött.

Azt utálom, amikor valaki beteg és minden gond nélkül lecsókol, majd közli, hogy 39 fokos láza van.Valami fertőzés.... Ilyenkor alig várom, hogy szabaduljak és otthon azonnal tömöm magamba a fent leírtakat.

Judit! Remélem az új orvosoddal maximálisan meg leszel elégedve! A legfontosabb a bizalom. Még időben váltottál, bár sosem késő. A kislányhoz gratulálok! Ezek szerint Léna az, aki ilyen határozottan tud rugdalni? Tiszta anyja! Kép

Fiona! Voltam jógázni. Egyelőre a Padma Stúdióba még nem jutottam el, de az A1-be járok. Nagyon tetszik. Szoktam itthon is lazítani, meditálni. Jól esik.

A talira nemtom megyek-e. A pillanatnyi hangulatomtól függ majd. Remélem virágos jókedvemben talál a péntek és akkor ott leszek.

Sziasztok!
Zsazsa
25+5
zsazsa

HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!

JAJJ, ÚGY ÖRÜLÖK, MINTHA AZ ENYÉM LENNE!!!!

INFOT, INFOT!!

ÉS MICSODA MÉRETEK!!!!! TÖKÉLETES!!!!!!!!!!!!!

Kép

Ann, tiszta szívemből gratulálok!!!!!!

Fruzsi
cinderella

Zsazsám, hadd lapogassunk már meg, ne csináljad már, jólvan???? Nem emlékszel, milyen jól éreztük magunkat múltkor?

Elárulom, én aznap voltam a barátnőm temetésén, akiről beszéltem nektek. Délután még tök kiborulva feküdtem otthon, de aztán eszembe jutott, hogy a képembe röhögne és jól leteremtene, hogy megint miatta búslakodok. 1% volt az esélye, hogy ott leszek. (Végül is mint "főszervező", erőt vettem magamon). És este már vihogtunk, ugye emlékszel??

Fruzsi
cinderella

Szia MAMIK!

Ann !
Sok boldogságot Hannához. A név nagyon jó. Remélem minden simán és gyorsan ment. Ezen a negyedikén én is gondolkodtam. A fiam 2-án a lányom 3-án született A baba johetett volna 4-én , a papája 5-én szül én pedig 6-án. Jó nem?
Mellesleg a gyerekeim is be vannak sorszámozva.
Nagy fiam 1 -es lányom 2-es pici fiam 3-assal kezdődő személyiszámot kap.
A Hanna névről jutott eszembe: Van egy ismerősöm a nagylánya Blanka a kicsi Janka. Blanka anyuka kislánya Hanka. Blanka kismama vajon mi lesz a baba neve? Szerintetek? Kinek milyen ötletet van mi passzolna ?
Puszi, majd benézek most megyek babakocsit venni!
Emese 39+0!!!
semese

Sziasztok
Ilyen remek hírt nem is képzeltem. Éljen soká, éljen soká AnnAnn és Hanna!!
Olyan nagyon örülök, meg minden! És csodaszépen süt is a nap, és még a dokikáka is vele volt. Állítólag a szülőanyák nagyon jól tudják, tudat alatt is, időzíteni magukat. (bár ennek ellent mondani láccik Réka története, de ezt most hibahatáron kívülinek minősítettem)

AnnAnn,
NAGYON_NAGYON ÜGYI VAGY! Kérünk szüléssztorit, részleteset, sokat, hosszút!
Kisbocidhoz mi mást is küldhetnék, mint egy boldog bocit:

Kép

Zsazsa
De jó, hogy benéztél! Ne keseredj el, az építkezés miatt. Mi csak egy szimpla lakáskát kéne felújítsunk, és nem extrák beszerelése miatt, de még mindig sehol sem tartunk, és ez a 3. hónap, hogy a munkások 'dolgoznak' rajta... Át tudom érezni a kilátástalanságod!

Vic
te miért is nem jössz a talira??? 45cm??? Az már szinte normál születési hossz, kicsit kihúzza magát, és máris 52cm-es! Ki lesz a dokid?

Na de ismét csak GRATU AnnAnn-nak, nem is tudom, mit kezdjek magammal jó kedvemben!

Kép
Pusza
J
holophernes

Drágáim! 1 nap alatt is termeltek annyi hírt, hogy győzze az ember lyánya utánolvasni!!!

Ann Szívem! Nagy gratula a Kisbocikához! Sok boldogságot Nektek!!!! Kép

Kisbuksi! Nagyon fogsz hiányozni pénteken! A babák nagyon tündériek.

Fruzsika! Elfeledtem mondani tegnap, hogy nem vettük meg a babakocsit, nem volt szimpatikus élőben. Amúgy ez egy 3 funkciós izé. Jajj de éhes vagyok. 2 nap sódiéta, gyümölcs, kevés (2l wasser): reggelre -2,5kg. Ez igen.
Ja! És Baba tegnap este csuklott!!!! Eddig még soha!!! Úgy sajnáltam.. Uram sopánkodott...

Noi Édi! Olyan szép vagy a fotón! Nekem is ilyen édes nagy pocim van.

Zsazsa Szuperwumen! Olyan nincs, hogy nem jössz. És kész.Kép Potyogásról meg ne halljak még 1*! Jógán tessék egyensúlyozni!!!! (én dumálok, mikor, én meg mindent felöklelek...)

Na puszi: Detti (28+5)
Detti

Fru! Én tiszta hülye vagyok!!! Tudod tegnap Bea mondta, hogy nyomtassam ki a MÁV-os topikot H.SZ.-ről, ami van tudni akarja. Én barom meg el is olvastam. Ez borzasztó. Tök magam alatt vagyok. Detti (28+5) Kép
Detti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: