A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="pironya"]H írta:pironyaogy kell csinálni az idézést?????? Nem jövök rá :(

A hozzászólás jobb felső sarkában idézet felirat... arra kell katt... aztán vagy meghagyod az egész szöveget, vagy törölsz belőle...
Vendég

[quote][/quote]

Rájöttem!!!!
pironya

sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon rég voltam :oops: Szófogadó kislány vagyok és sokat pihenek. Érezhetően jobb a helyzet. :D

házassági anyakönyvi kivonat:
Én ezt az egészet már nem is értem. A dokim azt mondta, hogy nem kell. A védőnő azt mondta, hogy kell, de elég csa egy sima fénymásolatot leadni, nem kell kikérnem az anyakönyvvezetőtől. Ááááááááá ...

Csajok, egyre jobban szomorít, hogy holnapután költöznöm kell. Szeretnék is bemenni és nem is. Olyan határozatlan vagyok :D

Nagyon bosszantó volt a tegnapunk, de azért próbáltam nyugodt maradni. Feltörték a pincénket (a miénken kívül van vagy 30-40 még), de csak a miénket. Elvitték a két alig egyéves biciklinket. :evil: :( A rendőrség semmit nem tud tenni.

Ne haragudjatok, hogy egy kicsit önző voltam, de nagyon sokat írtatok és nem tudom visszaolvasni. Már a gép előtt sem bírok ülni.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia Szilvi!
Jó, hogy benéztél hozzánk, és hogy érezhetően jobb a helyzet mióta sokat pihensz.
Ha bemész, akkor nem tudsz velünk kapcsolatot tartani egyáltalán???
Azért majd valahogy jelentkezz.....
Vigyázz nagyon magatokra!!!!!!!
bszilvi25

szilvi: telefon, sms és egyszer-kétszer a férjemet fogom a gép elé ültetni, hogy helyzetjelentést tegyen :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia szilva!!
Örülök,hogy jól vagy!!!

Na mára asszem megszűnök...de jó lenne egy végigaludt éjszaka...jaj de vágyom rá!!!!
Vendég

Helló!

Megérkeztünk és mindent elintéztünk.Még vásároltunk is. :lol:
Olyan jót ettem!Friss,ropogós kenyér,kolbász,paprika,paradicsom,új hagyma.Nyami.
Holnap sem nagyon leszek.Szőrtelenítés a kozmetikában utána megyek anyumékhoz.Majd du.jövök.
De még most sem megyek aludni.Van valaki?

Kép
melike

sziasztok!

elvitték a gépemet, s most csak uncsitesómtól tudok írni.
visszaolvasással még el vagyok maradva. rem mindenkivel minden oké.
nekem tegnap meg ma ilyen szurkálások vannak az alhasamnál, nemtom mi lehet, de holnap megyek uh ra, meg dokihoz, majd megkérdem.
szilva remélem minden rendben lesz a picikkel.
pussz mindenkinek

Kép
Kép
eyi

Elmentem bolta, aztán meg kint napoztam a teraszon, annyira megfájdult a keresztcsontom, hogy nem bírtam menni.
Pironya!
Szülőszobára külön én: papucsot, 1 kisebb törülközőt, papírzsepit, szőlőcukrot, apasági nyilatkozatot, 1 fél literes mentes vizet tettem azt hiszem ennyi.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szilva
Sokat fogunk rátok gondolni!
A Klinikán nem kérték a házassági akvit, ha DEbrecenben volt az esküvő...
Vendég

Na jó! Megyek én is, most a topikunk nincs a toppon!!!!
Hol vagytok? Reggel meg olvashatok egy csomót!!!! :x

Eyi: Remélem a géped hamar megcsinálják!

Melike: és mit vettetek? Reggelre tegyél fotót, ha meg szeretnéd mutatni...

Jó éjt
bszilvi25

Szilvi:nem a babának,csak magunknak.Semmi különös.Máténak már mindene megvan. :oops:

Kép
melike

EDA - én először nagyon nem akartam, aztán a kórházunk Szülők Iskolája előadásán az anesztes doki eléggé elbizonytalanított és másokkal is beszélgettem erről azóta, azt hiszem nélküle indulok neki, de ha nagyon nem bírom, akkor kérni fogom. Kicsit furcsán gondolkodom, de egyenlőre inkább szülnék nélküle, mint hogy egy tűt szúrjanak a gerincembe. Aztán, hogy fogom-e kérni, majd ott dől el.

Házassági - nekünk most lett meg, anyósék kérték ki Db-ben, mert nekünk ott volt az esküvő. Szilvi, nekünk a kórház nem igazán tudta megmondani milyen kell, azt mondták kérdezzük a kerületi önkormányzatot, az a tuti infó. Tényleg csak ott nem kell, ha abban a kerületben vagy városban esküdtetek, ahol szülsz.

TAJ - ha rendezetlen valakinek, tényleg nem árt elintézni. Nekem rendesen vonták a TB-t és be voltam jelentve, mégis a névváltoztatás utáni TAJ kártya cserekor derült ki, hogy gond van és hónapok teltek el mire elintéződött az ügy. A legdühítőbb az volt, hogy a munkaadó rendesen bejelentett (nem kis cég), csak valahol elcsúszott a dolog, így nekem kellett mindenféle jogviszony igazolást bemutatni, aztán újra bejelentetni magam, szóval nem biztos, hogy annak is rendben vannak a dolgai, aki úgy gondolja mindent jól csinált, erre figyeljetek!!! Egyébként a laboreredményen jól látszik biztosított vagy-e vagy sem.

Szilva - vigyázzatok magatokra és várjuk a férjed helyzetjelentéseit! Sajnálom a bicikliket, durva, hogy milyen emberek vannak!

Nem írt senki választ, hogy az új babakocsik/hordozók huzatát is érdemes átmosni vagy megint csak túlbonyolítom a dolgot?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

Csiri!!! Hogy te milyen szorakozott vagy??
Olvasgatok vissza hogy én már csak május 1-éig dolgozok,kitartás.
ÉN nem!!! Én már Jan 1 ota ithon vagyok. Csiri?!! :lol:
És mások is aztán az irásodra bekajálták ezt.
Irtam vissza a multkor pü-t.
Pusy.
Holnap leszek.

Kata&Milán

oszman777

[quote="mankabi"] írta:mankabiEgyébként a laboreredményen jól látszik biztosított vagy-e vagy sem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A biztosítás meglététől függ az eredmény? :wink:
Vendég

Manka
Új babakocsi... én nem mostam ki annó a huzatot... úgy használtuk, ahogy kiszedtük a csomagolásból...
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!!
Már akinek jó...én úgy keltem,hogy fáj a mandulám,köhögök,és taknyos vagyok...
Nem télen...most amikor már jó idő van :twisted: :twisted:
De szeretném már egy kicsit élvezni is ezt a kismamaságot
Minden napra jut valami amitől kellő képp szarul érezhetem magam
Vendég

Bari
Sinupret, Bioparox és infralámpa...
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok!

Szilva: Fel a fejjel! Aztán kérünk helyzetjelentést. Legyél jó!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: gyógyulj meg!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gigi majd kiülök a napra az lesz az infralámpa...az is meleg...
Vendég

sziasztok!

Szilva: majd jelentkezz a kórházból, várni fogjuk, küldj sms-t is. Sajnálom, hogy ellopták a bicikliket :?
Házassági anyakönyvi kivonatra nekem pénteken azt mondta a szülésznő, hogy kell, csak nem tudja hány napnál nem régebbi. Az intézményi védőnőt kell megkérdezni.

Bari: a Sinupret tényleg jó, múltkor engem hamar helyretett mikor ilyen panaszaim voltak.

Nekem nagyon fáj mindkét karom, főleg az kézujjaim mind a 10. Nem tudom mitől lehet, nekem ilyen még sosem volt. Olyan mintha megerőltettem volna, de az kizárt dolog. Szerintetek ez mitől lehet? Gigi?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

[quote="bárány"]G írta:bárányigi majd kiülök a napra az lesz az infralámpa...az is meleg...

És fertőtlenít is... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Infra lámpa fertőtlenít :shock: ??
Mindíg tanul az ember... :lol:
Azt hittem az a kvarc lámpa,azzal szoktak levegőt fertőtleníteni...
Vendég

kb 6 lépcső vezet be az ajtónkig de ahogy beérek le kell ülnöm kifújni magam,mert remegek a fáratságtól,fújtatok mint egy ló,és nem kapok levegőt...eggyik terhességemmel sem voltam ilyen gyenge...
Azt mondják 20-25 között legalkalmasabb egy nő a terhességre hát NAGYON IGAZ!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Buci
Nektek azért kell a házassági akvi, mert nem Db-ben volt az esküvőtök...

Fájdalom... vizesedés, izületek fellazulása miatt lehet...

Házfelújítás még tart... most betonozzák újra a teraszt...
Főnök úr ellenőrzi a munkát...

Kép
Vendég

El is fáradt a nagy munkában...
Kép

Felfedezte a kezemben a gépet... és meg akarta szerezni...
Kép
Vendég

Anya gyönyörűje :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Bari
Én már attól fújtatok, ha az ágyban meg kell fordulni...
Vendég

Gigi!
Nagyon szép a kiscsávó!!
Ti kertesházban laktok??? :shock: Miért hittem,hogy panelban?

Bevettem a panangint!!Fölhívtam a dokimat és elpanaszoltam neki,hogy a védőnőm azt mondta,hogy ha magas marad a pulzusom,felborul a gyerek keringése!!
Ha viszont beveszem a gyógyszert akkor lelassul a mozgása...na erre a dokim csak annyit mondott,hogy a védőnő egy elmebeteg állat!!
Vendég

Bárány
Pedig írtam, hogy nem olyan régen csináltattuk meg a padlófűtést a konvektor helyett... meg tettem is fel képeket a lakásról... :wink:
Vendég

A lakásra emlékszem de a padlófűtés kimaradt ...nekem már a memóriám sem a régi :lol:
Vendég

Bari
Kiscsávó köszöni a dicséretet... anyája meg reméli, hogy Tomi is legalább ilyen szép és okos, ügyes lesz... :wink:
Vendég

Gigi biztos is...azt szokták mondani,hogy a második még jobban sikerül mert első a próbálkozás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi - persze, hogy nem attól függ az eredmény :lol: csak rá volt írva a papírra felül, hogy nem biztosított járóbeteg (azt hiszem a térítési kategóriához, ha jól emlékszem). Peti nagyon aranyos!

[b]Bari [/b- ]jobbulást!

Azt hiszem visszafekszek, nem vagyok túl jól és kedvem sincs semmihez! :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Egy naposan....

Kép
Vendég

Ilyen friss képem sajnos eggyikről sincs már úgy sajnálom :(

Nem is pici a fiad...olyan kis fejlett volt
Vendég

Manka
Érettem én... csak, amit leírtál, én azon nevettem... bocs... :oops:
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi biztos is...azt szokták mondani,hogy a második még jobban sikerül mert első a próbálkozás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy adtuk le a rendelést a biológusnak, hogy legalább olyan legyen, mint Peti...
Vendég

Én meg szeretem a változatosságot ezért minden gyerekem nek más donort választottam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi: nagyon édes Peti!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Akik DEbrecenben szülnek...
http://ugyintezes.debrecen.hu/ugyinteze ... ugyek.html

Bari
Én olyan hagyományos gondolkodású vagyok.... :wink:
(és még van 9 kistesó-kezdeményünk a frigóban... :lol: )
Vendég

gIGI AZÉRT 9-ET MÁR NE HASZNÁLJATOK FÖL :lol: :lol: :lol:
Mert akkor kell venned egy kisbuszt
Vendég

Bari
A 9 embrió az 3 ET-nyi adag... :wink:
Vendég

gIGI Ezek szerint te még komolyan gondolkodsz egy 3. babán?
Vendég

[quote="bárány"]g írta:bárányIGI Ezek szerint te még komolyan gondolkodsz egy 3. babán?

Komolyan... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még a korom miatt se kell annyira aggódnom...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:56-kor.
pironya

Piro
Még nem olyan régen voltam diák :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Már éppen ideje lesz neked is pihenni...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: