2003.11.03 10:33
, bizti Zsuzsitól kaptam el
, mert rettentőn fáj a gyomrom, kilyukadva nincs, viszont lázas vagyok... ezeréve nem volt lázam, olyan vagyok, mint egy enerevált őszilégy.
. Nálunk hüpi a fedőneve
.
) aztán megy minden infó válaszként.
. Ti a pároddal milyen evők voltatok? Szerintem az én manóim jóevők, pl. Zsófi mindenre nyitja a száját és meg is eszi. Viszont nagyi szerint két ilyen rosszevő gyereket még nem látott, pedighát az ő fia se volt kutya... Pedig ha vele vannak a manók, mindig a kedvenceket eszik (ami még betegen 0 étvágy esetén is becsúszik). Már megfigyeltem, és meg is mondtam, hogy alapvető hibát követ el, de hiába, nem tud kibújni a bőréből... Néha motiválja, amikor a papi etet, mert neki simán megy. Az ő titka, hogy eszik amennyit akar a gyerkőc, minek erőltessem, semmi nyavajgás, hogy jaj hogy fogom megetetni... Érzik a manók! Ha felhúzod magad, annál jobban sztájkol. Menj el mosd meg az arcod, nekem használni szokott. És amit a doki bácsink szokott mondani (nekem nagyon tecc, mert sok igazság van benne): " vannak évek, melyek tarthatnának pillanatokig, és vannak pillanatok, melyek évekig tarthatnának"
. Abban reménykedem, hogy megtalálják az igazit, ahogy nekem sikerült, és boldog, kiegyensúlyozott élet jut majd nekik is. Apa szokott szenvedni, hogy jaj mi lesz vele, ha el kezd pasasozni a lány... Mondtam neki, hogy ha jót akar neki, nem küldheti apácazárdába
. Na olyankor abbahagyja a nyavajgást
. Nálunk már a "hova lett a gyerek" cimű műsorszám van előadásra tűzve
. Mikor előszőr kérdeztem apát, azthitte ugratom
a belátható terepen sehol nem volt a lány, gondolta beraktam valamelyik ketrecbe. A nőci meg a porcicákat szedegette össze és vizsgálgatta a fotel megett
2003.11.03 10:42
Nálunk a rácsos ágy alól már megy az is
Mindjárt cickózunk egyet, most gyomorpihi van.
2003.11.03 11:16
, nélkülünk is pörögnek az események
. Most csak az oldalt olvasom és megpróbálok írni.
.
. De ha sokszor szoptatod most, akkor csak jót teszel, mert szüksége van a folyadékra is, meg anya közelségére is ha beteg. És persze kapja Tőled a megfelelő anyagokat a betegség ellen
, semmi gond nem lehet a tejeddel.
!
és az orvosom szerint amikor elkezdtem szinte nem volt immunrendszerem, legalábbis a vérvételem eredménye szerint.
.
. Én sem szeretném, ha Levit minden nátha, megfázás alkalmával antibiotikummal tömnék, úgy mint engem
. Szerencsém van, mert olyan dokinénink van, aki ugyanezt gondolja és még a homeopátiáról is hallott.
. Én csak annyit szerettem volna, ha elmegyünk vacsizni és utána összebújunk egy kicsit, ehelyett a férjem hazajött este 7 körül, elszaladtunk vacsizni és utána ment vissza dolgozni
. Remélem a következő jobb lesz!
!
. Nem tudom mi lehetett a baja. Felsírt fél tizenegykor, majd fél tizenkettőkor, akkor próbáluk kitakarítani az orrát, mert szörcsögött. Nem sikerült, Sterimar, majd később orrcsepp, de csak liftezett valahol a trutyi, ki nem jött. Aztán sikerült kézi szívóval segíteni, de utána is üvöltött. Átvittem az ágyunkba, ha simogattam a hátát, akkor nyugton volt, egyébként elaludt és felsírt kb. 2 percenként. Arra is gondoltam, hogy elég sok dolog történt vele az elmúlt két napban és emiatt zaklatott (barátainknál voltunk, akiknek 3 lányuk van, állandó zaj volt, játékok stb.). Ezért átvittem a szobájába, felkapcsoltam a kisvillanyt, hogy lássa itthon van és amíg én a széken üldögéltem Levi elaludt a vállamon. De szegénynek elég zaklatott álmai lehettek, mert néha összerándult, nyafogott, rázta a fejét
. Azóta viszont alszik, igaz felkelt reggelizni és azóta csendben van. Lázasnak nem éreztem, remélem tényleg nincs semmi baja! 2003.11.03 12:36
- legalábbis remélem)
Csak örül nekünk, meg az unokájának!
nem fogok megsértődni! (ha csucsuka táblázatában nincs még meg a telszámom, akkor küldök neked mélt)
Viszont most kb 3 hétig csak kenyérért meg tejért kell lemenni a boltba. 2003.11.03 13:06
2003.11.03 13:10
Azt mondtja, hogy én korlátozom Őt.
Pedig mindenhová elmehet. Csak néha tényleg besokalok Tőle, hogy soha nincs itthon. Amúgy is mire a munkából haza ér már általába alszanak a gyerekek. Én elhiszem, hogy kell nekik a kikapcsolódás de nekünk semmi nem jár érte??? Én mindig megkapom, hogy nem Ő miatta nem tudok elmenni.
Viszont a nagyobbikat mindenki fiúnak nézte.

2003.11.03 13:26

2003.11.03 13:31
Jót derűltem rajta.
2003.11.03 13:45
Erre fogtam magam, és a maradék bagettből felvágtam néhány (kb 8-at) karikát. Véknyan megvajaztam és tettem rájuk egy egy icipici reszelt Pannónia sajtot. Odaraktam Orsi elé a tálcára, aki egyből rávetette magát. Négy szeletet bevágott egymaga, majd még egy kb 3 cm-es banánt, aztán ivott kb 1 dl őszilét (kosz jóval kisebb volt a végén, mint kanalazáskor - és még élvezte is). Én olyan boldog vagyok!!! Továbbgondoltam Kakukkfű javaslatát, és rájöttem, hogy a szeleteket meg lehet kenni pl répapürével, zöldborsó főzivel stb. tehát minden olyannal, amit kanállal akarunk csemeténk szájába gyömöszölni. Asszem mi bevégeztük a kanalat, ezentúl egyedül fog enni a jány, én meg az ő tálcájáról nagyjából ugyanazt fogom tömni a saját képembe
2003.11.03 13:58
. Én úgy veszem észre, ez az egész inkább olyan hullámvasútféle: néha eufórikus öröm csak nézni a kis hülye kobakját is, ahogy alszik, néha meg az ember legszívesebben ráordítana, hogy csak egy kicsit hallgasson már el, és maradjon békében!! Meg kell találnod magadra is az időt, hogy ne csakis anya tudj lenni, hanem megmaradjon egy kicsit a régi éned, és emiatt nem szabad lelkifurdidnak lennie! Csak azt szajkózom, amit a magazinok, meg az "irodalom": úgy adsz neki legtöbbet, ha magad adod, a saját személyiséged, és ebbe igenis belefér néha egy kis önzőség.

2003.11.03 14:00
, főzök egy kis hagymát, esetleg pici lestyánnal, belekeverem a bébikajába, hátha úgy megeszi.
mázsálás projekt sem rossz
gyorsítanunk kell, még 93 kiló van addig
hüpi sem rossz
A "hol a gyerek" játék sem
És dokimegállapítás mily igaz
Betegség viszont
kutyázás rulez
mikor meséltem ennek-annak, hogy Julka kutyázik, sokan megróttak, hogy talán mégsem kéne összeereszteni már a kutyákkal
találtam 1 megoldást csapadékmentes időre
Mikor látom, hogy álmosodik, bepakolom a kocsiba, ki a teraszra, csak én fogok leszakadni, amikor lecipelem a lépcsőkön, lehetőleg rázkódásmentesen.
Kevin-nátha
Mit szólnál a Lázár lovasparkhoz Domonyvölgyben? Gödöllőtől Aszód fele félúton, nagyon szép hely és van minden, amit felsoroltál. Ezek a világbajnok fogathajtó Lázárék. Bizti van honlapjuk is, mindjárt megpróbálok rákeresni.
nincs esetleg nyomelemhiányod? 1x voltam én is így folyamatosan dögróváson, kiderült, hogy kobalt és cinkhiányom volt. Amit normál laborban ugye nem néznek.
szerintem sem voltak a mi időnkben meg azelőtt ilyen óvatosak, viszont a környezet is sokkal tisztább volt allergia szempontjából. De a túlélés első parancsa szerintem az evés, gyarapodás, csak utána jön minden egyéb megfontolás
2003.11.03 14:15
2003.11.03 14:32
2003.11.03 14:59
Én is mindíg iszonyú lelkifurkát érzek, ha rájuk kiabálok, Timinek időnként a pelenkáját is megfenyítem, de nem hiszem, hogy más ezt jobban bírná napi 24 órában. Aztán amikor vidáman kergetőzünk, vagy énekelünk és ők kiesnek a szájukon a vigyorgástól, akkor megnyugszom, hisz nem lennének ilyen kis vigyorik, ha én egy lelketlen, nemtörődöm szülő lennék
Mi vasárnap arranéztünk ebédidőben, hátha mindenki otthon hammol, de tévedtünk, így maradt a CBA. No azért költeni ott is sikerült
2003.11.03 15:27
kozossegbe folyik is a proba, de szerintem matol Miki is kapja, mert o is velunk van a beszoktatas alatt, es ossze-vissza tapizzak!
)!
) ! 2003.11.03 15:54
Nalunk csak egyszerre egy katonat tehetek ele, mert a tobbit leszorja. Szerintem egyenlore en sem fogok probalkozni fozelekkel kanalbol. 2003.11.03 16:35
2003.11.03 18:13
és Orsi is élvezte, már amennyit felfogott belőle. Ma is voltunk sétálni, és képzeld, két olyan csajjal is találkoztam, akikkel együtt jártam terhestornára. Mától célirányosan időben megyünk sétálni, hátha kicsit összébb rázódunk, és rendezek egy minitalit (Ceglédi kismamák és te). Vélemény? Persze ettől függyetlenül bármikor jöhettek, mi szívesen látunk. Ja, és Timi barátnőmet üdvözlöm. Sőt, ha legközelebb jöttök, készítek vmi könnyű hamit magunknak (ami sajnos a múltkor kimaradt) meg sütök Timinek vmi fincsiséget, a maradékot meg mi felzabáljuk, okés?
és törődni velük, jáccani, etetni stb. Bár most az etetés asszem egy időre megoldódott, mert mától nem erőltetem a kanalat, jön a bagett szelet mindenféle feltéttel (főzi, husikrém, párolt zöldségek stb) Már csak egy kérésem van az Istenhez, hagyjon aludni!!!! napközben, ebéd után. 2003.11.03 18:22
2003.11.03 18:22
2003.11.03 18:25
2003.11.03 18:30
2003.11.03 19:03
)
Drukk a szemlehez. Nekunk is jo a pentek.
2003.11.03 19:27

2003.11.03 19:59
Sajnálom,hogy a fogzás
Vilcsi milyen okos,hogy tudja kik az idegenek!én is úgy tudom,hogy
Én is így kezdtem,csak nem örökítettük meg. Bevallom őszintén,hogy
Hogy sikerült a vendégség?
)úgyhogy még nem tudom mikor
Nyakadnak jobbulást!
. Kameránk nincs,viszont a fotexneten tvket nézegettem és ott van egy termékösszehasonlító táblázat,
Szerintem mindenkivel előfordul,hogy ideges,nincs sok türelme stb stb. Ma nekem is tök rossz
2003.11.03 20:10
.
. A héten kitöltetek a csajjal egy lottószelvényt

.
.
.
, és hát már tényleg nem épp friss babák
.
.
2003.11.03 20:24
Egyébként tavaly még a Tescoban is árulták 19900 ft-ért. Én nagyon szeretem, hogy olyan könnyű és az én csajszimnak 8 hónapos korától tökéletesen elég volt, igaz, mi nyáron kezdtük el használni, így nem volt létszükséglet a kellő téliesíthetőség.

Igaz, minket is elzavart sétálni a férjem sötétedés előtt egy órácskával, hogy ne lógjanak rajta a gyerkőcök, amíg földet lapától
Most végre megnézhettem, milyen silány a közvilágítás Irsán
Azért ez mégsem olyan gáz, mintha üres lenne a hűtő. Éhesen ölni tudnék
2003.11.03 20:49
2003.11.03 21:03
2003.11.03 21:42
2003.11.03 22:03

Persze mászás akart lenni.
2003.11.03 22:20
Otthon is milyen csini csaj. Lőrinc leginkább koszos, mert vagy eszik, vagy port töröl..
Egyik sem patyolat. 

2003.11.03 22:33
) 2003.11.03 22:51
, miattam azért nem muszály holnap is arra menned, majd ha legközelebb útba esik
akkor is jó lesz.
és csinos természetesen, mint mindig
2003.11.03 22:57
. De aki azon agyal, hogy nem jó anya, az foglalkozik a témával, következésképp jó anya
.
. Csajszi azért nem kiskosztümben nyomul otthon, ez a kép családi ebédre készülődés közben készült (jellemző módon ilyenkor Apasasnak az a legfontosabb dolga, hogy fotózza a kölköket, míg én mérgezettegérként pakolom a srácok kellékeit)
.
?
. Alig alszik mostanában

. 
2003.11.03 23:03
örülök, hogy segíthettem
de csinos a nagylány
nálunk is földön van Julka, már a letett pléden sem marad meg. A föld az egyetlen biztos hely. 5 és fél hónaposan már le is gurulhat az ágyról. És a mozgásfejlődéshez is legjobb a kemény felület. Feneküket szigeteli a pelenka
. Öltözésben semmi extra nálunk sem, rövidujjú rugival, vagy hosszúujjú ujjatlan rugival. A fűtésszámla viszont a csillagos ég lesz ezen a télen
bejött a megoldásom, leányzó babakocsiban aludt el. Amikor felébredt az iskolánál, akkor viszont volt nagy ordiba, méltatlankodás. Mindegyik utált öltözni, viszont kint megnyugodtak. Julka nem
hogy vagy? mármint lelkileg és kajaügyileg? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint