Sziasztok!
Zsókuci, örülök hogy ilyen jól sikerült a búcsúbulid és a műtéttel is minden rendben volt!

Mielőbbi gyógyulást, erősödést és tökéletes vérképet kívánok Neked! Ezek után már minden rendben lesz!
A talis képekről küldenél majd egy elérhetőséget?
Gabicsibe, mesélj! Hol voltatok, milyen volt?
A tali szuper lehetett, a klipet megnéztem vagy 5x, nagyon tetszett!
Orsiborsi, Bessy, gratulálok!
Kira, olyan jót nevettem azon, ahogy megadtad a paramétereidet....

Gratulálok a nagyszerű eredményhez, mennek a drukkok ezerrel!
Örök háládat bezsebeltem!
Madrin, az Istenhegyis sztoridon kiakadtam, én azt a helyet mindig olyan pedáns, precíz, megbízható helynek gondoltam.....

Jó, ahol emberek dolgoznak, hiba is lehet, de hogy ennyire pofátlanul mellébeszéljenek.... én minden előzetes egyeztetés nélkül bementem volna az eredményért.
Az első szúrásod története.....

Komolyan, nem is Te lennél, ha ez nem így sikerül!
Hétfőn elmentél a másik dokihoz, kiértékeltetni a leletedet?
Én már jártam a Biovitálban és rendben volt.
Noki, nagyon sajnálom a "nem lombikot"!

A drukkok mennek így is!
Deri, nem is tudok erre mit mondani.... nagyon-nagyon sajnálom!

Hallottam, hogy a dokid miről kéri ki a Tanár úr véleményét, de nem gondoltam volna, hogy rólad van szó.... Remélem, sikerül megoldást találnotok a problémára!
Bonya, a legjobbakat a műtéthez!!! Jelentkezz, hogy mi volt!
Nika, ez már a célegyenes!
Gil, megcsináltattad az IR-t? Mi újság?
Brummadzag, már éppen leírtam a kérdést, de látom megvan rá a válasz is! Hajrá fagyibabák!!!
Vucuska, mi van veled? Szinte nem ismerek rád..... Nyugodj meg! Mindent olyan jól csinálsz, és most úgy rápörögtél az endora....

Lazíts egy kicsit!
Nagyon remélem, hogy már nem kell megcsináltatnod az immunológiát és mást sem!

Drukkolok!
A múltkor kérdeztél egy-két dolgot. 1. Az IR-ed kis eltérést mutat és már meg is találtad rá a megoldást, csinálod amit kell.... szólt volna az orvosod, ha kellett volna a 60 perces is. 2. Szója: heti 3 adagnál nem ajánlanak többet, mert állítólag a túl sok szója fogamzásgátlóként hat. 3. Fülakupunktúra: a talpmasszőrödnek nincs igaza. A fülakupunktúrát sikeresen alkalmazzák termékenységi kezelésekre, javítani lehet vele a fogamzóképességet. Hasznos leszoktatás (cigaretta, drog) és fogyókúra esetén is, de nem csak arra használható.
Vic, Smile, ++++++++++++++++++++++++++++++++
Tubikriszta, holnapra sok sikert!
Bikmakk, Vuki, Maggie, üdv köztünk!
Adri, örülök, hogy jól vagytok!

Vonalzót nem csinálsz?
Köszi a kérdést, aranyos vagy!
Jól vagyok, a csütörtöki uh-n és vérvételen minden rendben volt, holnap megyek ismét. Azért ez a stimu más mint az előző kettő, azoknál soha semmi bajom sem volt .... long ez is, de az első hét Decapeptyl után úgy fájtak a petefészkeim, hogy el kellett mennem soron kívül megnézetni magam Konc doktor magánjába, mert olyan rossz volt.

Mindent rendben talált, így szúrhattam tovább a Decat.... utána egy hét "klimaxos" időszak következett.... hőhullámok, hőemelkedés, gyengeség, fejfájás stb. Csütörtök reggelre (egy héttel a normál mensi után

) elkezdtem vérezni, rosszul voltam...... de a vizsgálatokon minden jó volt, így elkezdhettem a Puregont és a Luverist is szúrni. Azóta viszont jól vagyok, elmúltak a rosszullétek.