A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Babu!
Kösssssssssssssszi!
20150601134430

Katám!
Köszi!!! Nyamiiiiiii!
20150601134430

NA a lustasag egesz nagy ur:) megoldottammagam a fuggonyvarras nehezsegeit!
Es kesz. Az egyik.
Mndjart teszek kepet, csak le kell meg kicsinyitenem.
Vendég

a fuggony- bar ebbol a kepbol semmi nem latszik: sotetnarancs es igen lazan szott, epphogy "sotetit" de nem is ez a lenyeg Kép

es az uj szekreny+komodka: Kép
Vendég

Anyjuk! Szép a függöny és a szekrény meg a komód is jó!
Vendég

soha nem hittuk, hogy egyszer ilyen magunk formajara tudjuk formalni ezt a regi- es sajnos nem eppen karban tartott- lakast. Az teny hogy most sem mindenbol vehetjuk azt amit igazan szeretnenk, de lehet azert talalni megfizethetoben is igenyeset.
Meg mivel nem akarunk hosszan ebben a lakasban maradni nem elviheto dolgokba nem igen akarunk befektetni nagy osszegeket. Ezert nem lesz pl mindenutt cserelve az ablak.
De azert jo erzes szepben nekunk tetszoben lenni!
Vendég

Anyjuk!
A komód nagyon tetszik!!!
20150601134430

tudtok ám irni
megjöttünk a szemészetröl
ahol azt mondták hogy a lányom igazi szinésznö mert semmi baja a szemének.

Képimg][/url]
Kép
ronix

muffin sajnálom :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Lényeg, hogy nincsen semmi baj! Irassátok be színitanodába a leányzót! :D
Vendég

csajok ez a szines betü hogy is van?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Muffin! Nagyon nagyon sajnálom! Sokat gondolok rátok! Szörnyű ami rátok vár.

Kép
szly27

Marika írt: "SZIASZTOK! MI VAN VELETEK? vELEM MINDEN OK, TALÁN NEMSOKÁRA HAZAENGEDNEK! nAGYON REMÉLEM, MERT KIFOGTAM A SZOBATÁRSAKAT. eMLÉKEZTEK ARRA A CIGÁNY CSAJRA, AKINEK A FÉRJE BEMENT A VIZSGÁLÓBA? HÁT Ő AZ EGYIK, DE A MÁSIK IS SZINESBŐRŰ. rEMÉLEM NEMKAPOK EL SEMMIT. mONDJUK NEM FÜRDENEK, OTT NEM FENYEGET ILYEN VESZÉLY. DU. JÖN A DOKIM, NEM BÁNNÁM HA ELENGEDNE."

Kép
szly27

Szly!
Szegény Marcsi! Totál durva!!!! Kitartást neki és siessen hozzánk haza!
20150601134430

Szly! Marcsinak kitartás és várjuk Őket!

Ronix! Kijelölöd a szöveget és a betűszínnél választod a színt!
Vendég

Mi ma anyuval ablakot pucoltunk. Egyensúlyoztam a párkányon. Kettőt takarítottam meg, a többit anyu csinálta. Alig hogy elment, észrevettem, hogy az én drága kisfiam valamikor kikapcsolta a nagy fagyasztóládánkat! A felső húsok kiolvadtak, és a fagyasztó aljában állt a véres víz. Kipakoltam mindent egyenként megtöröltem, aztán a fagyasztó alját. Hát nem volt kellemes, pláne ablakpucolás után! Vissza mindent, aztán gyorsfagyasztás. Szerencsére nem nagyon olvadtak ki a dolgok, úgyhogy nem kellett semmit kidobni. De lehet én már nem eszek belőle. Amúgy is finnyás vagyok. Anyu azt mondta nem lett semmi bajuk. Na mindegy, majd meglátom.

Kép
szly27

Szly!
Te mit atrakciózól 32 hetesen? Vigyázz magadra!
20150601134430

Szly! Óvatosan az ablakpucolással!
Vendég

Már kész van! És túléltük! Nagyon vigyáztam egyébként. Ilyenkor mindig a filmek jutnak eszembe, mert ott tuti leesik a létráról, vagy a lépcsőről a kismama!

Kép
szly27

en sem birtam ki, es amire felraktam a fuggonyt azt le is mostam :oops: de a kulsot nem!
Vendég

Szly, Anyjuk!
Akkor ma nem reklamálhattok, hogy itt fáj, ott fáj! ;)
20150601134430

nem faj sehol!
de tenyleg!
Vendég

csak picurim is belustult nagyon, es mar tokre aggodom erte- bezzeg mult heten mosdulni nem birtam az edzeseitol- es mar ittam kakaot is, meg minden trukkot bevetettem! Remelem hamarosan bejelentkezik!
Vendég

Nekem max a derekam érzi meg! Mostanában szerencsére még annyit sem keményedik a pocakom,mint eddig. Mostanában kop kop kop egészen jól vagyok!

Kép
szly27

Látom rajtam kívül sokan nem bírnak magukkal... :wink: Én múlthéten pucoltam ablakot... :roll:
Anyjuk, nagyon szép bútorok!
Marcsinak kitartás!!!!

Kép
sziszka82

szly: ezzel en is igy vagyok:) es azert is hasznalom ki amennyire lehet, mert mar megtapasztaltam, hogy 1-2 hetnel tovabb sosem tart ez a jol let:(
de azert remelem ezen a heten nem kap el, mert majalisra szeretnenk menni, meg szuletes hete megnyitora, meg csomo a feladat itthon is...
Vendég

Igen! A majálist én is várom! Bár itt nincs nagy program, de Roli miatt olyan jó. Úgy tud örülni mindennek, meg még annyi mindent nem látott.

Kép
szly27

Lehet végre elvisszük az állatkertbe! Tuti nagyon fog neki tetszeni!

Kép
szly27

Felébredtünk a bubukálásból! Marad még abból a lecsóból????????? :wink:

KépKép
hene

igy hogy mindenki lecsorol beszel, annyira megkivantam hogy muszaly csinalnom:)
Vendég

Ami -én a kútvölgyibe fogok szülni! A margitba szült az unokatestom 4 éve! 8) Annyira kiváncsi vagyok már a babákra! De türelmes vagyok, mindenki maradjon csak bennt a végéig! 8)

Bondi- igen nagyon telik az idő, egyre többet gondolok rá mi lesz az én "nagyfiammal" nélkülem! :oops:

Én is szívem szerint kérnék a lecsóból, de nem hiszem h jót tenne a gyomromnak! :?

Marika- kitartás, remélem hamarosan megint otthon leszel! ++++++

Szly- szép kis termés mára, vigyázz magatokra!

Anyjuk-nagyon szép a bútor, nekem határozottan tetszenek az ilyen tipusok! 8)
bencuri

no,mar fo is a lecso:)
Vendég

anyjuk!
Jó a szekrény.. és bár tényleg nem igazán látszik a függöny színe, de az is jó lett!

Júj...lecsó..... ugy ennék! De nem lehet itt sima sárga paprikát kapni.... igaz ültettem magról, na de mire arról szretelni tudok (ha egyáltalán tudok)!!!

Én chillis babot csináltam! Nem igazán volt ma erőm máshoz...meg hozzávalók sem...holnap megyünk még csak nagybevásárlásra!

d.dodó

Kriszta, gondolok rád remélem már nincs sok szúrás mára! Majd gyere és meséld el milyen volt! Hogy bírtad?
bencuri

Dodó chillis bab receptjét felrakod majd! Apa biztos csipné! :wink:
bencuri

bencuri!
Persze...felrakom...nagyon egyszerű amugy és mi is szeretjük..leginkább friss kenyérrel!

d.dodó

köszi Dodó!
bencuri

Sziasztok!Nos,én is aludtam vagy két órát,nagyon fáradt voltam,meg fulladtam is,így semmit nem tudtam csinálni-csak aludni :lol: De még mindig álmos vagyok. :roll:

Nagyon meleg van kinn.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Anyjuk: ügyes vagy szép a függöny és a bútorok is!

Ronix: örülök, hogy nincs gond a kis szemével!

Szly: te sem bírsz magaddal?? Vigyázz!

Voltam ma uh-on (annál a dokinál akinél szülni fogok, kicsit össze is barátkoztunk, továbbra is szimpi! Ja mert tudjátok az eredeti dokim nem válalta a szülést)
Azt mondta minden rendben már nem kell 2 hetente menni, hanem elég legközelebb a 36. héten Uh-ra! :D :D :D
Olyan méretekkel nem tudok szolgálni mint ti itt de állítólag ez a normálátlag:
BPD: 83 mm
Fl: 59 mm
Haskörfogat: 247 mm
Nézett flowmetriát rendben
Lepény egyenlőre még jó!
Súlybecslés: 1500 gramm
Vendég

bencuri!
Már be is irtam a receptesbe!

d.dodó

Nagyon guszta!!!
20150601134430

Dodó már megnéztem, gyorsnak tünik, ki fogom próbálni! Mégegyszer köszi!
bencuri

Kata gratula a jó eredményekhez, és az is tök jó, h szimpi a doki!
bencuri

Munkakör átadva. Persze a kollégák megkapják a privi számom és az emilemet, mert az elején bizti lesznek hívások.
20150601134430

ügyi vagy Viki!
bencuri

jesszus, ramtort az ehetnek:(
tul vagyok kis sult szalonnas, hagymas, parikas, cukkinis dolgon, no meg a lecsot is megkostoltam:) es meg menne...
Vendég

most olvastam a hétvégét...

Muffin, nagyon sajnálom :cry: :cry:
olyan tehetetlen az ember, sajnos a sors hozza meg a döntést, és az ember csak sodródik
nagyon nehéz nektek
felfogni sem nagyon lehet nekünk

gondolok rátok

KépKép
szkagi

van valaki aki probalta, ismeri az mbt cipot?
azon kivul hogy eleg csunya es pokoli draga es mindenfele dicshimnuszokat zengenek rola, mi az igaszsag rola?

parom tegnap mikor latta hogy szenvedek talalta ki hatha segitene. En teljesen ellenzem, mert elkepzelhetetlennek tartom hogy ne essek hasra benne, de azert elkezdtem olvasgatni rola.
teny soha nem adnek erte 50ezer ft-ot, de kulfoldon valamivel olcsobb.

Barkinek van tapasztalata, koszonom!
Vendég

Anyjuk őszinte leszek azt sem tudom eszik vagy isszák! Még nem hallottam róla! Valamit bővebben????

KépKép
hene

az a cipo, aminek nem egyenes a talpa, hanem domboru, es olyanmintha hintazna vegig az ember.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: