A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szia Szilvi!
Köszi jol vagyok!
Holnap megyek védőnőhöz meg NST-re!
Majd utána még megmondom hogy vagyok!
Valamiért annyira érzem már a végét a dolognak!
Pedig még nem szültem! :lol: :lol: :lol: :lol:

És ti jol vagytok?
Mercédesz?
Vendég

Mi jól vagyunk, köszi!!!
Mercike is egy tündérke, épp kirugja az oldalam!!!!!
Holnap írj mi volt!!!
bszilvi25

Helló csajok,megjöttem!

Nem volt gáz,ügyes voltam,jól viseltem!
Mindenki előtt behívtak minket kismamikat (5-en),úgyhogy 1/4 8ra már le is vették,meg is ittam.Hazajöttem helyijárattal,2 óra múlva meg felvittek barátnőmék.Akkor is nagyon gyors voltam.Már itthon ettem is,mert nagyon éhes voltam.

Kép
melike

Pirony:nagyon jó az a pelenkázó,én is néztem!

Csiri:ideges vagy még?Az jó ötlet volt,hogy a zoknit már ne vedd le! :lol:

Köszi mindenkinek,aki gondolt rám.

Moni:neked már nem sok van!Nekem is fáj már minden csontom.

Kép
melike

Melike! Te egy hős vagy.
Szoktam gondolkodni azon, hogy nektek miért kell 1 alklalomnál
többször menni erre az amúgy sem kellemes vizsgálatra????

Most megint nagyon nagy a csendesség!

Vagy csak én élvezem az itthon létet?? Nekem igaz, még újdonság!
bszilvi25

Köszi Szilvi.Nem vagyok hős,de jó,hogy túl vagyok rajta.
Nagyon szép idő van,jó a kedvem!Még ráadásul a postás is hozta az adóvisszatérítést,úgyhogy mehetünk pézt kőteni!(Ezt Apa meg ne hallja. :lol: )

Kép
melike

Hol vannak a többiek???

Kép
melike

Sziasztok!
Akkor kezdem:éjszaka nem mozgott ezért nem engedtem a férjemet elmenni dolgozni...mondom vigyen be a koriba...de útközben ettem ittam és a baba fölvette a szokásos kis tempóját feszítette magát össze vissza ahogy szokta...na mondom akkor nem megyek be mert kb 10000-en vártam a terhesambulancián...
De ha már ott voltunk elintéztem a kardiológust,mert a doki múlthéten beutalt!!
Azt mondta a szívfrekvenciám bár elég magas de még belefér...és adott valami gyógyszert amit gondolom majd a tájékoztató elolvasása után úgy sem merek bevenni!!!
Ja és közölte ,hogy nem ilyen hajlott korban kell szülni!!!
Esküszöm a HAJLOTT szót használta...na mindeggy..
nem az első gyerekemet szülöm nem lehetek 19 éves!!!
És beutalt egy pajzsmirígy vizsgálatra sima vérvétel
Vendég

Ja férjem tiszta ideg,hogy már szinte nem dolgozik és nem alszik miattam...mondtam neki akkor váljon el es keressen valakit akinek simábban megy ez a terhesség dolog
Vendég

Mi van?Hajlott korban?Milyen orvosok vannak?!Mi az anyjáért mond ilyeneket?Pont neked? :lol:

Kép
melike

Jaj,ne már!Legyetek már kicsit toleránsabbak egymás felé.Már nem sok van hátra!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:17-kor.
pironya

Sziasztok

Mai pocakfotó :D
Kép Kép
schopin

Melike szerintem mire meg lesz a baba már utálni fog!
Szerinte mindenki egyszerübb eset mint én...

Piri a faszi volt vagy 80 éves..szerintem neki azért furcsa mert az ő idejében már tényleg nem volt divat 3X-esen szülni...úgyhogy elnéztem neki...
Vendég

Schopin:naggyon keratív vagy ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:17-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:18-kor.
pironya

Hol a pelenkázó???????????
Vendég

Sziasztok!

Én is szerdáig dolgozom még, csak engem mindig kifelejtetek. :(

Bari, ne parázz már folyton, az a szegény gyerek hadd aludjon néha, az még nem gáz. Hidd el, ha nem ezzel foglalkozol folyton, neki is jobb.

Tartogasd az erőiteket a szülés utánra.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:18-kor.
pironya

....
pironya

Pironya!
Van is para ezerrel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:19-kor.
pironya

Piri tényleg tuti jó!! :lol:
Vendég

Mármint a pelenkázó....nem az hogy mindenki elöbb szül
Vendég

Pironya!!!
Az még nem olyan biztos!!!! :)
Vendég

Szerintem is tök jo a pelenkázó!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma egész délelőtt adóbevallásokat csináltam, de még van :( Köztük a védőnőmét :)

Délutánra meg vasalást terveztem, nem a kedvenc foglalatosságom, de most a bébiruhákhoz van kedvem :) Az 56-os meg 62-es rucikat mostam ki, hát rengeteg :shock:
Össze van pakolva a kórházi cuccom, külön a szülőszobai.Ma kértem időpontot CTG-re május 8-ra. Olyan durva, hogy már itt tartok, nagyon megy az idő :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:19-kor.
pironya

Na,csajok lemegyek a körzetihez a táppénzes papíromért utána meg megyünk Apával allergiavizsgálatra (neki).
Aztán remélem tényleg vásárolunk egy kicsit. :wink:

Kép
melike

Na jó a tököm tényleg televan...
A belgyogyi és anődokim is azt mondta,hogy a szivgyógyszer CSAK MIATTAM kell mert nekem rossz ha magas a pulzusom..(itthon 90,orvosnál 110-120)Azt mondták a babának nem árt...ez még nem az a szint!!
De a védőnő szerint árt neki..és szedjem a gyógyszer attól viszont lelassulhat a baba...kurva jó így is állandóan parázok,hogy baja van most még lassítsam le?????
Dilemma...
ELEGEM VAN
Vendég

Miért nem lehetek én is olyan mint a nagy átlag????????
Vendég

Megint mértem ITTHON!!!
100/70 pulzus 80
Most arra szedjek gyógyszert hogy izgulok az orvosnál????????????Miért nem érti meg senki a problémámat??
Rajtam kivül senki nem izgul...én vagyok az eggyetlen a földön???
Vendég

Moni - beléptél a 37. hétbe, gratulálok!!!!!!!!!!

A szüléstől való félelmen gondolkodom sokat, hogy igazából mi is az ami aggaszt, de rá kell jöjjek, hogy csak a fájdalom. :oops: Mert ha gond van, tudnak segíteni, ha valami nem jó, akkor megműtenek vagy kiveszik a babát fogóval, vákuummal (bár ezt nem szeretném), az pedig hogy milyen is lesz, nem én irányítom, legfeljebb próbálom magam nyugtatni és jobban egymásra hangolódni a babával, hogy segíthessünk egymásnak. Amitől én tartok inkább csak az, hogy ha sokáig étlen-szomjan vajúdok, már a lényegre nem marad energiám, de remélem ezt a helyzetet is meg tudják oldani az orvosok, hiszen bízom a dokimban, ezért választottam őt, így nagy baj nem lehet! A fájdalmat pedig ki kell bírnom, más is kibírta, más is végigcsinálta, legfeljebb EDA lesz belőle. Jó, hogy így győzködöm magam, nem? De talán így könnyebb rákészülni, hiszen így vagy úgy, de az a baba egyszer úgyis kijön a pocakból.

Schopin - jó pocakfotó! :lol:

Már én is mindent összepakoltam, kimostam, kivasaltam. Tök jó érzés, hogy már nem kell ezek miatt sem aggódnom. Én ezeken a dolgokon tudom magam idegelni, hogy legyen minden készen, rendben, időre, megtervezve, elintézve...velem sem könnyű az élet.

Bari - nem semmi beszólás, egyesek mit meg nem engednek maguknak! :twisted:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

100/70 az teljesen jó, dokinál nekem is magasabb. Ha jó a gépetek és rendszeresen jó vérnyomikat mérsz otthon, akkor ne izgulj kérlek. Azt pedig mond meg nekik, hogy otthon jók az eredményeid!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bari: Én nem szedném a helyedben egyenlőre... Mérd rendszeresen, pl. napi 3x. kb. azonos időben és jegyezd fel... Ha csak a dokinál magas a pulzusod, akkor nem kell aggdni. Ezt a védőnőd is be fogja látni ;) No para... Jó?

Stella: Szülőszobai csomagod engem is érdekelne. Lassan össze kellene nekem is dombnom :roll:

Piri: Pelenkázó nekem is tetszik :) Az meg nem biztos, hogy te leszel az utolsó... Nálunk a családban mindenki kihúzta a 40.hétig, a párom még rá is húzott párat... Szóval én csak sóvárgok a 38.heti szülés után :D

D.bogi: Akkor ne hajtsd túl magad ezen az utsó 3 napon ;) Szokják, hogy nem leszel ;)

Gigi: Kérlek módosíts majd a tábliban Margit kh-ra. Köszi

Móni: 28 nap??? :shock: Huh, nagyon a finishben vagy :)

No, megyek teregetek, meg pakolgatok, mert nem haladok semerre :(

Kép

Kép
bettica

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:20-kor.
pironya

Megvolt a mai doktoros körútam...
Tomival minden rendben... :lol:

Bari
Látod, én már mondtam neked a pajzsmirigyes vérvételt... :wink:
Milyen gyógyszert írtak?

Bluebox
Eséstől a méhszáj nem kzd kinyilni... :wink:
Vendég

recept nélküli..ha jól olvasom panangin..
De nem hiszem,hogy veszek...nem tudom mostmár tényleg,hogy mit csináljak..
Így is rettegek a baba miatt mindíg csak figyelem éjjel nappal...ha lelassul a mozgása állandóan a klinikára fogunk rohanni...de ha ez a szemét védőnő nem mondja akkor be merem venni simán
Vendég

Itthon semmi bajom!!Már mint valami megszálott vizsgálgatom magam...
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:20-kor.
pironya

Szív nyugató állítólag és azt mondta a doki HA ENGEM ZAVAR A PULZUSOM akár napi 6-ot is bevehetek...de nem zavar mivel nem magas csak a a dokinál és ha hirtelen mozgok...de szinte egész nap pihenek...
De a rohadék védőnő meg azt mondta fel,fog gyorsulni a baba vérkeringése..
A dokimat meg nem érem el mert angolokat szigorlatoztat...
Vendég

Bari
Panangin... vedd be nyugodtan... kálium és magnézium...
Vendég

Betti: Voltam ma a gyerekorvosnál. Felírta a patikai szereket, amiket majd ki kell váltani, ha megszületik a bébike.
Dr. Kozma Andrea Emese. Szimpatikus, de úgy különösebben nem tudok róla véleményt alkotni, mert bemutatkoztunk, aztán ennyi.

Én szerdán megyek CTG-re. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Délelőtt babáztam... :lol:
Olyan édes babácskával voltak itt egy ismerősömék... 3 hónapos kicsi fiú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi de lelassíthatja a babát!!
Mert nekem leginkább akkor szokott kalapálni a szivem(rendelőn kívül),ha egy ideig nem érzem a babát!!
Ha ettől lelassul akkor nem merem
Vendég

Gigi az első mondat kérdés akart lenni!!!!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:21-kor.
pironya

Piri tök jó nekem megvan!!!
Már csak a textil pelus nincs meg ezek közül..
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:21-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: