A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dmaggie!

Jajj, nagyon sajnálom, hogy a Kicsi Albert beteg! Én is kruppos voltam kiskoromban, vagy legalábbis hasonló. Éjszakákon keresztül be voltam csavarva takaróba és ültünk kint szüleimmel a hideg levegőn a hintán.. soha nem felejtem el. Szerencsére már a szép emlékeim közé tartozik, de akkor biztosan nem így gondoltam. Kinőttem gyorsan!

Albert is kinövi és nem is fog rá emlékezni, hidd el! Kitartást neked!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hahó! Hol van mindenki?

Fürdettek???

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!!!

VikDan nevében köszönöm a köszöntéseket!!!

Boldog hófordulót Boginak!!!

Gremese: naggyon komoly Zsófi azzal a kiflicsücsökkel!!! :D :D :D
A hinta is jól áll neki! Főleg abban a kalapban!!! Nagyon cuki!!! :D

Dmaggie: hát sajnálom, hogy beletrafáltam... :( Biztos, hogy Vacakocska is ki fogja nőni!!! Addig pedig kitartás!!!
Jól csinálod a tablettával! :wink:

Irina: ne lombozódj le! Azért mostanában elég sok negatív hatás érte Ádót (betegség, kórház...stb), nem nagyon volt ideje gyakorolni. Na de majd most!!! :D :wink: (mármint a mozgásról beszélek!)

Bongyi: hol a fotó a sütiről??? :shock: :D hagy lakjam jól vacsi helyett...

Anikó: jaj de aranyos Marci, ahogy élvezi a hintázást!!! A másik képen meg eszméletlen helyes!!! :D

És akkor a nap fontosabb esemyényei KÉPEKBEN!!! :lol:

Reggelikészítés:
Kép

Én is fent vagyok már! :D
Kép

Na, el is bóbiskoltam...
Kép

Anyucival:
Kép

Papa, apa meg ÉN! (azért van hasonlóság, ugye?
Kép

Na vajon mi mással játszanék?!?! :lol:
Kép

Délután alkottam a kertben:
Kép

Utána meg besétáltunk a városba hátulról! Ilyen helyeken mentünk:
Kép Kép Kép

A városban meg fagyiztunk:
Kép Kép

Visszafelé:
Kép Kép

Az út végén már a mi kerítésünk látszik! :lol:
Kép

A házikónk meg a Zautónk:
Kép

Mára ennyi, majd holnap még alkotok!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

VikDaninak és Boginak Boldog hófordulót!

Kép

Csudi jók a képek annyira cukik. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anikó! Köszi! :oops: Marcikád nem semmi! Irtó helyes! Az a baseball sapi....
Még hogy csak a lányokat lehet öltöztetni.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Nagyon klasszak a képek! Látom, Kisember rárongyolt a margarinra. :lol:
Egy kis angyal azon az alvós képen! És mennyire tetszik neki a babakocsi! :D
És Rebekának milyen klassz biciklije van! 8)

Dmaggie! Szorítok, hogy jól aludjon Vacakocska, és ezáltal Te is!!! ++++++++++++++

Jó éjszakám lesz.... "Kedves" rokonaim elmentek, a kutyájuk meg az ablak mellett kitartóan és keservesen ugat. (Nem tud egyedül lenni, éjszaka bent alszik). Múltkor ezt hajnali 2-ig csinálta, míg haza nem jöttek... Csak abban reményekedem, hogy hamar haza eszi őket a fene.

A lottón 2 db 1-esem volt. 8)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Még gyorsan bejelentkezek, aztán irány az ágyikó. Kissé tartok én is az éjszakától, de bízom benne, hogy dolgozni kezd az antibiotikum is és a dokibácsi javaslatára ma elalvás előtt kapott fél rectodelt kúpot a Drága. Bongyi, tudom, hogy ez az S.O.S. kúp, de orvosi rendelvényre alkalmazzuk így. Természetesen nem lesz rendszer belőle, de most szükség van rá. Nem írtam, hogy hajnalban a vizsgálatnál láttam, hogy mi van a torkában. Borzasztó volt!!!!
Hidegpárásító beüzemelve, az ablak nyitva.

Nagyon Drágák vagytok, hogy így velem, mellettem vagytok a bajomban is. Ezer köszönet érte mindenkinek.

Zsófit meg, ha egyszer már végre találkozok vele lehet, hogy el kell dugnod előlem Emese, mert az a minimum, hogy megeszem. :wink: Olyan nagylányos, gyönyörűséges. Annyira el tud mélázni a képeken, mintha éppen legalább a rák ellenszerét találná fel, gondolná ki. Cukkancs nagyon.

Anikó! Akkor Neked is kijutott ebből az átkozott kórból. Nekünk, szülőknek is nagyon rossz hallgatni, de átélni ezt az egész borzalmat szörnyű lehet. Én is abban bízom, hogy egyrészt a rohamok nem lesznek gyakoriak, másrészt biztosan kinövi majd a szentem. Marcikád csupa mosoly, huncutság szívtipró. Lesz még gondod a lányokkal Neked is. :wink: :lol:

Timi! Annyira jók a képek, hogy el sem tudom mondani. Nekem az a kedvencem, ahol ketten vagytok VikDanival. Meg a fagyizósok, meg a bealvós, meg a játszós, nem is beszélve a három generációsról, szóval mindegyiket imádom. A Te, Ti legénykétek sem lesz sokáig magányos. :lol: :wink:
dmaggie

Még valami.
Gremesi! Egyszerűen engem is felháborít ez a felelőtlenség. Nem is értem, hogy ilyenek miért tartanak állatot??? A kutya vagy akármilyen más állat is legalább akkora felelősség, mint egy gyerek. Nagyban minősít is mindenkit az, ahogyan bánik az állataival. Szegény pára, remélem hamar megérkeznek a gazdái és nyugiban telik az éjszaka.
dmaggie

Jó reggelt :D !

Zitusnak nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép

Sok boldogságot a ma hófordulós három gráciának: Lindának, Bálintnak és Botondnak!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!

Dmaggie! Édes vagy! Zsófinak viszek majd valami bukósisakot, és utána odaadom Neked! :lol:
Kíváncsi vagyok, hogy aludtatok!!!

Az éjszaka jól telt, hála a boszi-topiknak! Valamikor hazajöttek, mert szegény kutya nem óbégatott.
(A felelőtlenségről annyit, hogy Dorka 14 éves, és a gazdái a 14 év alatt egyszer sem készítettek ki neki a kertbe vizet, holott egész nap kint van, csak éjszaka alszik bent. Anyu rak ki neki. Ez különösen jó volt a tavalyi 42 fokban... :? )

Zsozsó egy kicsit mozgásfejlődött, neem volt vészes, de megint 6 előtt kelt. :shock: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Éssssss Linda, Bálint és Boti! Boldog hófordulót!!!!!!!!!

[b]Zitusnak meg boldog névnapot![/b]

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Zitusnak boldog névnapot :)
Lindának,Botinak boldog 7. hónapot :)

Mesi!
remélem hamar hazaértek rokonok és tudtatok pihenni.
Zsófka egyszerűen tünemény a képeken :) rakjál még képeket :)

Maggie!
éjszakátok remélem nyugodalmas volt :wink: Kruppról szerencsére én is csak hallottam,bízom benne Albertnek többet nem lesz ilyen rohama :?

Timi!
Kicsit hasonlít a papára,de tiszta apja VikDan :) Jók a képek :)
receptek a gmailen oldalt ahol a levélírás,beérk.levelek vannak ott van csak lejebb kell egy kicsit görgetni :)

Bongyi!
mi sme megyünk :) teljesen elfeljtettem h. ma van Nagyi szülinapja :oops: még szerencse h. Mírával tegnap megbeszéltük,h. ma ünneplünk(tortát együtt csináltuk) s jövő vasárnap lesz a nyerő :)

Heni!
már rég akartam írni :) A somlói egyáltalán nem nehéz,sokáig én sem csináltam mert milyen bonyolult :oops: aztán ripsz-ropsz meg lehet csinálni :) Péterke cuki a képeken(vagy ezt már írtam?)

Irina!
Ádi baba megfontolt :) Gmail-en talán Mesi levelében van egy leírás hogyan ösztönözzük a babát... azt még nem rendszereztem :) vagy Timinek volt egy jó kis leírása :) S hogy még nyugtassalak :) Egyik ismerősőmnek lánya tán 10 nappal öregebb,mint Bálint és Ő sem csinál semmit azon kívül h. átfordul a hasára :)

Szép napot :) Bálint nem éri el Míra lábujját s ezért kiabál mennem kell 8) :wink:

KépKép
viranka

Megpróbálok gyorsan reagálni is, lehet, nem fog menni :roll: .

Tegnap elvitték előlem ezt a babakocsit is, villámáron :evil: . Pedig még majd' egy hét volt :? . Nekem postaköltséggel együtt már annyira nem volt kedvező (kikiáltási áron megérte volna), de annyira beleszerettem ebbe a modellbe és színbe :cry: . Na nem baj, nyárig biztosan lesz még :wink: . A nagy babakocsim szuper, imádom, csak tele van vele a csomitartó, és nyaraláshoz (már ha lesz olyan :roll: ) szeretném az esernyőt, de nem a legkisebb típust...

Viranka, köszi a kamillás infót, jó tudni :shock: . Én is biztosan ahhoz nyúltam volna, ha gyulladt a szeme.
Amikor náthás volt, a párologtatóba tettem kamillát. Szerintetek azt sem szabad? Mert szerintem az jó volt neki...nehogy elszúrjak valamit :roll: ..

Regi, tényleg alaposan körül kell nézni licitálás előtt, hogy mi az, ami megéri, mert van, akit annyira elkap a licitálás "heve", hogy drágábbé vesz, mint újat :wink: :lol: .

Nyerkit, jó munkát!! Azért néha dobj pár képet, a keresztelőről feltétlenül :D !!

Maggie, szörnyű még olvasni is, miken mentek keresztül :cry: . Nagyon sok erőt kívánok Nektek!! Vacakocskának mennek a gyógypuszik, hogy minél hamarabb kinője ezt a fránya kórt :roll: !

Timi26, szerintem a talis képek is jók lettek :D . A masinád meg szuper :wink: ! A képsorozat tuti :D . Neked sem volt tegnap kilóméter-hiányod :wink: :lol: !

Heni, szívemből szólt: ha most nem erősítem a rég elfelejtett angolomat, akkor soha :roll: . Pedig muszály lesz, mert valószínűleg olyan munkát kell majd keresnem, ahol egy minimum alap társalgási angol kell...és a legcikibb az az egészben, hogy a hugom angoltanár :oops: . De neki a 10 hónapos, nekem a 7 hónapos :shock: , hát hogy hozzuk össze :? ?!
Jaj, a hinta valami szuper :D !! Nagyon édes benne Péterke!!
A szabadidő-rucis képen meg tényleg egy mobil hiányzik a kezéből és egy napszemcsi a fejéről :wink: :lol: .

Mesi, a következetességgel kapcsolatban teljesen egyetértek, de nálunk a valóságban kivitelezhetetlen: se a Zurammal, se anyósommal nem tudom betartatni az elveimet :evil: . De én sziklaszilárd vagyok :twisted: .
Zsófi gyönyörűséges minden képen :D !!!

Irina, Ádi csoda helyes kis pasi :D !! Szerintem ne aggódj a mozgásfejlődés miatt, nincs még elkésve...persze ha aggódsz, teljesen megértem, és a szakember úgyis kielégítőbb választ tud adni a kérdéseidre :D .

Aniko80, Marci baba is a lányok álma :wink: :lol: , a sapis kép Isteni!!!!
dettyk

Kép Kép Végre valami nekem való elfoglaltság!! :D
Kép Engem csak Alex, a kutya ösztönöz felülésre :wink: :lol: !!

(Egyébként Bence első szava nem mama, papa, anya, apa, hanem "Alec" volt :oops: 8) . Kuttyom 12 éves, mikor Bence kicsi volt, és a teraszon aludt, onnan tudtam, hogy felébredt, hogy Alex "sírt" :shock: :D .
dettyk

Még egy fél szó immár fél kézzel: Panka tegnap tapsizott először egyedül, irtóra élvezte, egész nap ismételte, apja meg dagadt a büszkeségtől :lol: .
És a Teccóban találtam akcijjósan 2 db rózsaszín baseball sapit a méretükben, Pankának és a 10 hós uncsitesónak, Nórinak :D . Nagyon cuki!!!!
dettyk

Jó reggelt!!!

Linda, Botond, Bálint: Boldog hófordulót!!!

Zitusnka boldog névnapot!!!

A tegnapi kertben dolgozós, sétálós (Rebekának biciklizős) nap végeredménye: VikDan nehezen aludt el, de magától...(vagy egy órát beszélgetett magával... :shock: ), Rebeka már 1/2 9-kor kidőlt (10 helyet), én meg fél 10-kor beborultam az ágyba. És 1/2 6-kor, mikor VikDan ébredt, én is frissnek éreztem magam! (persze ilyenkor apa is felkel időben... :evil: )

Délelőtt megyünk anyóslátogatóba. Itt vannak a szomszédos faluban, a barátnője fiának ballagására jöttek, úgyhogy meglátogatjuk őket!!! Jippi! Ja és a sógornőmnek is ápr.25-én volt a szülinapja, őt is felköszöntjük!!! De lennék még én is 18... :roll:

Aztán délután folytatjuk a kertészkedést...hát van még mit csinálni... :oops:
Közben meg jön a villanyszerelő, a leszakadt csillárt cseréli ki, meg Rebus kapott egy új repülős csillárt azt is. (az övé tavaly szakadt le...)

Úgyhogy majd gyövök valamikor!!! Persze képekkel!!! :lol:

Dettyk: babakocsi... :evil: rengeteg Pierre Cardin van a tesz-veszen, majd csak találsz olyat amit nem visznek el előled! :D
Aztán majd együtt feszítünk velük!!! (lehet a májusi börzén Pilisen találsz is... :D )
Jó az új sofőröd!!! :lol:

Azt elfelejtettem írni, hogy VikDan szeme egészen szép! Ez már a tegnapi képeken is látszik!!! :D

Kép
Kép
timi26

Upsz...ez a kettő lemaradt tegnap... :oops:

Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Bálintnak, Lindának,Botondnak Boldog hófordulót!

Zitának Boldog Névnapot!

Kép

Maggie!
Vacakocskának sok gyógypuszit küldünk.
Hogy telt az éjszakátok?

Detti!
Édes Panka főleg az első képen :D

Timi26!
Aranyos Vikdani evvel a huncut mosollyal. :D
Hát nem csodálom,hogy elfáradtatok.

Irina!
Ne izgulj Ildike is még csak most probálkozik fel ülni és
mászni nem vagytok még le maradva semmiről.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Boldog hófordulót Linda,Boti,Bálint,VikDani,Raina,és Bogi!

Boldog névnapot Zitusnak!

Sajna csak ennyi időm volt.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Marcinak boldog névnapot, Viktorkának boldog hófordulót! (utólag)
Zitának is boldog névnapot!

Megvagyok ám, csak tegnap Apával töltöttük a napot, mert kivételesen nem dolgozott. Ma meg nagytakarítottam, Szeli Anyunál, nemsokára megyek érte! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Boginak is boldog hófordulót!

Maggie! Hogy van Vacakocska???

Timi26! Szupi a fényképező!!! Akkor innentől várjuk a sok-sok képet!!! :wink:
Jók a tali képek! El is mentettem gyorsan! :wink:

Péterke micsoda vagány pasi!!! Tetszik neki a hinta? :D

Tegnap óta Szeli is felül magától!!! :D Tök ari!!! De a babakocsizás katasztrofális… állandóan fel akar állni benne. :shock: Szerencsére, menet közben elvan, csak akkor nem bír magával, ha megállunk. :lol: :lol: :lol:

Mesi! Hú! Pedig Zsófi hozzá volt szokva a járókához, nem? :roll:
Egyébként (nem tudom, emlékszel-e), de nekem is hetekbe tellett, míg Szelit leszoktattam arról, hogy ölben legyen, és rászoktattam arra, hogy egyedül játsszon. Ez még olyan 4 hónapos korában volt. Szépen, fokozatosan, sok türelemmel sikerült! :D

Szeli valamikor elvan a járókába akár fél órát is, ha valami dolgom van. De valamikor be se tudom tenni, mert egyből sírás van. Attól függ, milyen kedve van. Olyan is volt már, hogy nyüszizett a földön, aztán betettem, ott meg elvolt a játékaival… :shock: pedig kint is van természetesen játéka. :D
Bár mostanában egyre kevesebbet van benne… :roll: Most már ha kimegyek pl. a konyhába, jön utánam, és ott van, míg én ténykedem. Meg viszem magammal oda, ahol éppen dolgom van, így elvagyunk. :lol:
Meg elég biztonságosra alakítottam a lakást. Egyedül a felállásból elesés veszélye áll fenn… :?

Folyt.köv

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Azt akartam még írni, hogy képzeljétek, Szelinek nem volt elég uzsonnára a gyümölcs, egy óra múlva éhes volt… Lehet, hogy pépet kéne inkább adnom neki??? Szerintetek??? Hogy váltom így ki az uzsit? :roll: :?:

És olyan izmos lett Szeli háta, csak lestem! :shock: Nagyon megerősödött a kis teste, és nyúlik ezerrel!!! :D

Irina! Ádi nagyon édi!!! :D Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy így van a kis keze. Majd rájön, hogy szétnyissa a tenyerét, ha már teljesen ránehezedik! :wink:
Egyébként Szeli is később fordult, mint a babák általában, aztán most meg már mászik, és áll! :lol:

Maggie! Krupp… :cry: kitartás!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Zsozsó gyönyörűűűű!!! De édes, ahogy hintázik!!! :D

Marci is nagyon aranyos!!! :D

Bongyi! Ez jó… :lol: És hogy fogod lefényképezni a sütit azután, hogy megtudtátok, hogy finom… ??? :lol: :lol: :lol: :wink:

Timi26! Szupi képeket készítettél!!! :D

Jesszus! Én valamit nagyon elnéztem abban a táblázatban… :oops:

Lindának, Bálintnak és Botinak boldog hófordulót!!!

Dettyk! Nálunk is Apával lesznek gondok következetesség terén… :?
Pankusz édi, ahogy ül! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26!

Szuperek a képek! Még-még!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Éljen, éljen, éljen Linda, Zitus, Bálint, Boti!!! Kép

Maggie, remélem, tudtatok a picivel pihenni éjjel! Írj majd pár szót ,ha lesz időd! Gondolunk Rátok sokat!

Gremese, Zsófi valami álom a kis kalapjában a hintában!

Anikó: a kispasid egy tünemény!

Timi26
: nahát, de szépek vagytok! Nekem az a kép a kedvencem, ahol Te és Vikdan vagytok együtt... gyönyörű helyen laktok nagyon szép házban, ez igen!

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat Ádóval és az ő mozgásfejlődésével kapcsolatban! Remélem, haladunk valamerre, mert most már csaknem 3 hete az megy, hogy Ádi folyton hasrafordul, majd nyüszögni kezd... biztos még gondolkodik, merre és hogyan mit kellene...

Csajok, a járókába szoktatás és az önállóan ellevés csínjait-bínjait nyugodtan írjátok ám le, engem érdekelne, akár lépésről lépésre! Tudom, hogy minden baba más, de szerintem tudnék tanulni belőle.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Zitusnak boldog névnapot
Lindának,Botinak boldog 7. hónapot

Timi Nagyon jók a képek :lol: Ki kertészkedted magad?

Anikó Marci nagyon aranyos

Mesi Zsozsó nagyon cuki a hintában. Kész hölgy :lol: Hogy haladtok az önálló játékkal?

Dettyk Micsoda soföröd van :wink: :lol: Nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol: Nagyon cuki Panka :lol:

Regi Ne csak síma gyümit adj neki hanem tegyél bele babakekszet. Az jobban telíti a pociját. Szerintem :roll:
Mondjuk mi még egy kaját sem váltottunk ki :roll:

Maggie remélem minden rendben van és jobban van Vacakocskád.

Rólunk: Fog még mindig nem bújt ki :? Gréta cica egyre nyűgösebb. Ma már az apjával se nagyon maradt meg. Míg én főztem (isteni fokhagymakrémlevest) megpróbálta Ő elaltatni, de nem sikerült. Üvöltött a drágám :shock: Nálam bezzeg rögvest elaludt :roll: 8) Apáját sajnáltam, tiszta depis lett cica reakciójától.
Gréti már kidölt :shock: 7:10-kor már aludt :shock: Remélem nem lesz gond hajnalban és alszik jó sokáig (boszitopik, hajrá)

Pár képet teszek fel, legalább telik az oldal 8)

Kép Anya majd én tartom neked a létrát, mássz fel nyugodtan :lol:

Kép

Kép

Kép Sikerült!!!, Így sokkal jobban tetszik.

Kép Ízlett a meggy

KépAnya most mi tőrtént?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bálintka kimaradt, neki is boldog hófordulót

Irina Cica első alkalommal sírt és kikönyörögte magát a kiságyából. Másodjára már bírt 5 percet de azért figyelte a szeme sarkából, hogy ott vagyok-e. Aztán szép lassan kitolódott az idő és már nem hiányolt. Megszokta ha jelez nekem akkor rögtön ott vagyok és máris nincs egyedül. Most már a szobában is eljátszik egyedül. Persze nem a játékaival, hanem a mi dolgainkkal. Mostanában a hátizsákom köti le teljesen :lol: :lol: (kivéve mikor nagyon fáj neki, ahogy nő a foga, akkor csak anya és senki más, na persze a nap 24 órájában.)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok akkor mikor legyen a Margitsziget tali?
Nem sokan reagáltatok eddig :roll:
május 31-ei hétvége?
június 7.-ei hétvége?

Már csak azért mert akkor arra az időpontra senki se szervezne magának más programot, máraki szeretne jönni 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Tegnap anyuéknál kertészkedtünk, ma meg itthon, igy csak gyors bekukk:-)
Köszönjük szépen a dicséreteket:-)

Emese nagyon édes Zsozsó a hintában a királylányos szerkóban :wink: Önállóságra én is nevelek, és mondogatom is neki, hogy most anyának el kell mennie pisilni, ő mint aki megértette olyan képet vág, majd ha kimegyek ordit :shock: szóval jól haladok.

Járóka nálunk főleg a labda köti le ott, ami nem kicsi, normál nagy. Meg kötöztem fel szalagokat, azok is teccenek neki, rángatja.

Viranka megfogom próbálni megsütni.

Irina nagyon édes Ádika:-)

Timi nagyon szuperek a képek! Szépek vagytok!

Heni
KépKép
heni81

Miléna Hogy vagytok?

Ancsi ti is rendbe jöttetek már teljesen?

Kiskolbi Ilyen nagyon sok a meló? Azért jól van a szobacirkálód, ugye?

Silka ? élvezitek a jó időt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Látom ma se sokan ültetek a gép előtt!!!! :lol: :lol: :lol:

Sikerült az anyóslátogatás. A gépet itthon felejtettem... :evil:

Délután meg ezt próbáltuk eltüntetni:

Kép

Irina: VikDan kb. 2 hónapja volt utoljára a járókában! Ma kivittük az udvarra, és egy 10 perces nyugtatósétát kivéve 4-6-ig elvolt benne!
Kép

Apukám sofőr...lehet én is az leszek... :roll: :
Kép

Apa az ISTENCSÁSZÁR!!!:
Kép

A változatosság kedvéért most Rebeka szája lett tele aftákkal. Szenved szegénykém...de bekentem géllel, most jobb neki!

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Dettyk: csodás, ahogy Panka autót vezet (nekem még jogsim sincs... ;-))

Timi26:
továbbra is tök jók a képeitek! Aftára milyen gélt használtok?
Két órát eljátszott Vikdan?! Nekem ilyen csak az álmaimban fordulhat elő Ádóval.

Nálunk igazából teljesen vegyes, Ádó meddig van el bárhol. A járóka fél méterre van tőlem és az íróasztaltól, úgyhogy az nem zavarhatja, hogy messze vagyok. Sokszor csak pár másodpercig tiltakozik, ha beleteszem, aztán látja, hogy most ez van és abbahagyja. De ha csak Ádin múlt volna, már rég kidobjuk a járókát -- pedig szükség van rá, egyre inkább.
NAGYON NYUGODT SZÉP JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Bocsánat, hogy ilyen későn jelentkezek, de délelőtt apa újratelepített, így a net nem működhetett egyik gépen sem, nehogy érzékelje a gép. Azután meg össznépi kerti sütögetést rendeztünk, lent volt a fél ház. Tök jó volt, isteni lett minden.

De a lényeg!!!! Nagyon jó éjszakánk volt. Vacakocska kétszer ébredt. Néhányszor köhögött ugyan, de fulladás egyáltalán nem volt szerencsére. Bízom benne, hogy a mai éjszaka is hasonló lesz.

Egyébként szinte egész nap a levegőn voltunk, Vacakocska háromszhor is jót aludt a babakocsiban.
Egy dolog miatt aggódom csak. Annyira vakargatja a pocakját, hogy jó sok piros csík lett rajta. A fürdésnél meg felfedeztem egy piros foltot a hónaljában. Remélem nem valamiféle mellékhatás lesz a dolog.

Teljesen el vagyok ájulva. Mit nekünk mozgásfejlődés, amikor autót is lehet vezetni. :wink: :lol: :lol: Panka és VikDani is ügyesek nagyon. Gréticica meg akkora fazon. Gyönyörűséges tündérlány nagyon huncut tekintettel.

Ennyire tellett most, mennem kell kimosni magamból a füstöt. :lol:
dmaggie

Regi! Aki ennyit mozog, annak nem csodálom, hogy nem elég a gyümi! :wink:
Szerintem is keverj bele babakekeszet, úgy laktatóbb!

lmóni! Nekem mindegy a tali időpontja!

A sofőrös, meg pancsolós, meg járókás, meg létrás, meg lámpás meg.... képek szuperek! :lol:

Gréti lelkesen tartja a létrát, igazi segítség. A babatornázót meg jól átalakította a maga ízlésére! :lol:

VikDant meg kell zabálni, ahogy kinéz a volánnál! Csúúúúúúúúcs!!!!!!

És Panka is édes, ahogy vezet! Egy kis ülésmagasító, és a szülők ülhetnek hátra, megvan az új sofőr. :lol:

lmóni! Látok bal oldalt egy Diffenbachiát. Azt tegyétek olyan helyre, hogy Gréti ne érje el, mert mérgező!

Járóka: Zsófi elvolt benne, mióta megvan, de én azzal "rontottam vagy kényeztettem el", hogy amikor jelzett, sírt, kéredzkedett, én kivettem. De ez nem vezetett jó útra, mert szeretem, imádom, nem nem tudtam semmit sem csinálni így. Amúgy is nagyon anyás. :D

Szóval - mint korábban írtam -, következetesen betesszük minden evés után, és úgy játszunk vele, hogy behajolunk a járókába - tehát az Ő területén játszunk, így nem kéredzkedik ki.
Egy idő után meg ellépünk, és Ő eljátszik. Persze, ha észreveszi, hogy anya távolodik, akkor jön a sírás. :D
Ma már meglepően hosszú ideig (15-20 percig) eljátszott, mindegy volt, hogy lát, vagy nem lát.
Csak következetesen kell csinálni - szerintem. :wink:

Erről jut eszembe, hogy mi Apával megbeszéljük, mit, hogyan csináljunk. Szerencsére Ő is következetes, de kettőnk közül én vagyok a "szigorúbb". Persze volt már olyan, hogy Zsozsó keservesen sírt a járókában, mi meg nem vesszük ki, mert nevelünk, és az lett a vége, hogy végül is én értem oda Apa előtt a járókához, és vettem ki sírva a kicsi lányomat... :oops:

No, de ettől eltekintve nevelünk "keményen". :wink:

Hugoméknál az a baj a gyerekneveléssel, hogy az Hugom legyint majdnem mindenre és nem következetes, az Párja az lenne, büntetne is (menj a szobádba!), de egész nap dolgozik. Így ketten kétfélét mondanak, és majdnem mindig a gyerek győz.

Miléna! Hogy vagytok! Ne vegyél be túl sok lesz.rom tablettát, mert így még minket is letojsz! :wink:

Dmaggie! Nektek melyik hétvége jó? Valamelyik legyen jó!!!

Csajomnak átadtam a kalapos dicsiket. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

az Hugom... az Párja.... :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Zsófinak is volt piros folt a hónaljában. Megmutattuk dokinéninek, és egyszerűen - ahogy összeér a kis husimusija -, befülledt neki. Kaptunk - készíttetni kellett - gyogyótári ecsetelőt. A lényeg, hogy szárazon kell tartani, akár naponta többször áttörölni, megszárítani, és fátyolszerűen behintőporozni. Az oldatnak köszönhetően elég hamar rendbejött (pár nap).
Mikor este ecseteltem, vártam egy kicsit, és felitattam a felesleget, akkor már nem hintőporoztam, csak napközben.

Az nem lehet, hogy a pelustól befülledt a pocakjánál, és azért vakarja?

Zsófi a hónalját időnként emelgette, mintha viszketne, vagy fájna neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Egy jóéjszakát képpel búcsúzom mára:

Zsozsó belealudt a szopiba:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese! Köszi az infót. Igazad lehet ebben a meleg dologban, ugyanis ma gyönyörű idő volt, bár néha, ha elbújt a napocska igencsak hűvösnek éreztem az időt, ezért lehet, hogy jobban felöltöztettem a kisfiamat, mint kellett volna. :roll: Egyelőre nekem sem jutott jobb az eszembe, behintőporoztam neki, majd reggel megvizsgálom, hogy javult-e a helyzet. Egyébként meg visszagondolva a pelus feletti részt vakargatta.

Remekül haladtok!!!! Következetesség ide vagy oda, sírni én sem szoktam hagyni a gyereket. :wink: :lol:

Szerintem válasszatok időpontot, én meg igyekszem ott lenniiiiiiiii!!!!! De jó is lenne!!!

Regi a zuhi közben jutott eszembe, hogy én is akartam írni, hogy turbózd fel valamivel a gyümit, az ugye leginkább csak desszert a babáknak.

Még egy dolgot elmesélek. Elvetemült egy anyuka vagyok, ugyanis az egyik kedvenc szomszédom szülei itt vannak most, az apukája egész héten (csütörtöktől) elkényeztetett minket finomabbnál finomabb kajákkal. Ma csak ennie kellett :wink: :lol: . Délután isteni limonádét kotyfasztott mentalevéllel. Albert meg annyira meg akarta kóstolni, hogy hagytam neki. Mindenki dőlt a nevetéstől, hogy hogyan követelte a limonádét. Nemcsak a száját nyitogatta, de még a nyelvét is kidugta. Azt kell még tudni, hogy több itteni gyerekhez hasonlóan ő sem egy nagy ivó, mindig mindennél jobban ízlek neki. :oops:
dmaggie

De békés Zsozsó. Imádom nézni az alvó gyereket!!! Egyszerűen gyönyörű....
Tetszik nekem ez az új név.
Én is gondolkodom, ízlelgetem, hogyan lehetne Albertet becézni, eddig a Berci a nyerő. Olyan kis BetyárBerci tud lenni.
dmaggie

No, még egy, aztán alszasz.

Kiskolbi! Mintha arra emlékeznék, hogy Mátét is altattátok nyitott ablak mellett. Miért és milyen homeós bogyót kaptatok. Majd próbálok utánaérdeklődni ennek is. Mégis jobb lenne, mint a szteroid.

Szép estét, szép álmokat Mindenkinek!
dmaggie

Szép jó Reggelt!

Petrusnak boldogságost :)

Maggie!
illik is a Berci Vacakocskára :) jó napotok lehetett :)

Timi!
De ügyesen vezet Vikdan :) S Panna is :) csak nem talira igyekeznek :wink:

Lmóni!
Nekem mindegy melyik nap,de 31-e nem gyereknap?(22 éve is az volt :cry: ) és azt "dumálták" a csajok h. akkor diliház van a szigeten?
Párodnak mond el ne keseredjen el Gréti viselkedésén.Bálint,ha apjánál van üvölt(darabig elvan kb. 5 percig)aztán ha visszaveszem teli szájjal vigyorog rá :lol: 8)

Irina!
Bálint nincs járókában(bár padlásról előkerült,de még nem takarítottam le) habtapin szokott átszani :) Így van hogy 10-20 perceket is elvan,sőt néha ki is osonok dolghomat elvégezni s vissza is jövök és észre sem veszi :) de van h. kikerülök a látómezőjéből,akkor éktelen ordításba kezd,feje vörösödik :) Néha megkérem Mírát h. foglalkozzon vele :) ami abból áll h. kedves Nagytesó kornyikál Kedves Kistesónak :)

Marica???????

Én meg tegnap kitaláltam Bálint h. fog aludni,h. későbbre toljuk a fürdetést,mert már nem működött a korábban leteszem/később kel verzió :( Leírtam mikor kel,mennyit van fent,köv. alvásidő hánykor van :) Szerintetek?? :) Az első alvás még oké volt :) Míra gyerekistentiszteletről ahzajött felébredt Bálint és csak du. 3/4 5kor aludt el :( Én már olyan álmos voltam,annyit ringattam,tologattam ,végül elaludt kb. 40 percig pihent :) aztán éjjel felkelt cumit visszaadtam kb 4 kor szopizott és most kelt :)

no szép napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Petrának nagyon boldog hófordulót!!
Kép

Most mennem kell folytatni a kertészkedést, de majd jövök :D .

Csak egy tegnapelőtti:
Kép Kép
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a baba nem képezi az akció részét! :D

Tegnap pedig altatás céljából kitoltam a város szélére, de szemlélődés lett belőle (találkoztunk egy birkanyájjal, Panka el volt tőlük ragadtatva :shock: :D )!!
Kép Kép
dettyk

Istenem, de bimbó vagyok!!!!

Tegnap elfelejtettem: Sok-sok puszit küldök a névnapos Zitának. Isten éltesse a hófordulós Lindát, Bálintot és Botondot!
A ma hófordulós Petrának is gyönyörűséges nyolcadik hónapot!
dmaggie

No, Vacakocska Berci még enged, (pedig vasalnom kellene). Remekül aludtunk ismét, csak egyszer ébredt fel!!!! Köhögött néhány csúnyát, de ennyi volt az egész szerencsére.

A Kedvesnek reggel megemlítettem a talit, annyit reagált, hogy akkor mégis csak szükség lesz a GPS-re, mert Bp-n vezetni...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Viranka!
Úgy látom, hasonló a két fiú alvásigénye, Bár Bálint azért jobban alszik éjszaka. Ez azért már biztató, igaz? (Mármint a mai éjszaka)

Dettyk!
Ez iiiigggeeen! Nincs hiány programokban! Nagyon szépek a gyerekeid! Panka abban baseball sapiban őrületes! Ez az új szerzemény? Remekül áll neki!
dmaggie

Jó reggelt!

Mesi Máris száműzöm. Én balga olvastam róla de a rövid tyúkeszemmel elfelejtettem :evil: :evil: Köszi, hogy szóltál.

Viranka Május 31 szombat, vasárnap már június. A gyereknap meg május utolsó hétvégéjén van, 25.-én. A keresztfiaim kioktattak még régebben mert elfelejtkeztem róla és ők zokon vették.

Folyt.köv. mindjárt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!
Isten éltesse Petrust!
Kép

l. móni: valami isteni Cicusod, ezek a formációk, ez a huncut arcocska, óriásszemek, ellenállhatatlan pofi! Egy tündér (és aaaaaaaaaaaannyira tiszta anyukája!)!
Nekem is mindegy a margitszigeti találka időpontja!

Gremese: nagyon megható ez az alvós Zsófi-kép...

Maggie: de jó, hogy jó éjszakátok volt! Tudtál kicsit pihenni is, ugye? Remélem, a piros foltok múlóban -- vagy már el is múltak!

Viranka: Maggie mellett Te vagy az éjszakás tündérünk! Nem is értem, hogy bírod! Egyébként mikor ébred fel teljesen Bálint reggel (hajnalban)? (Mi fél 6-kor rendszerint...) És este hogy fekszik le?

Dettyk: jaj, ez a Panka annyira szépséges és vagány kiscsaj (no de Bencusnak sem kell a szomszédba mennie jóképűségért)! Rózsaszín baseballsapka rulez!

Kérdésem: tapasztalt mamik, ha majd elhagy az ember 3 szopit (még messze van), a cici fog elég tejet termelni reggel és este. Azért kérdezem, mert nekem eddig mindig a kiegyensúlyozatlan kereslet-kínálatból adódott gondom. Tehát az megy a melleimnek, hogy kb. azonos mennyiséget produkáljon az egész nap folyamán, kivéve éjjel. De hogy lesz ELÉG SOK tej reggelre és estére, ha napközben már nincs szopi? Vagy csak kevés lesz és ki kell egészíteni?
Gyümölcsfelturbózós tippeknek én örülnék, mit tehet az ember bele?

Kép
Kép
irina

És kedves többiek, hol vagytok? Sense, Silka, Era, Granda, Kiskolbi, Tündi??? És MINDENKI MÁS?

Kép
Kép
irina

Csak gyors bejelentkezés mielőtt aggódni kezdtek :)
Anyukáméknál voltunk hétvégén és kicsit sűrű volt a dolog. Otthonról esélyem sem volt olvasni titeket :) írni meg pláne :)
A péntek, meg jó szaladós lett :) sütöttem, ajándékot beszereztem, csomagoltam, gyerekeztem..egyszóval hulla voltam :)
Remélem ma valamikor sikerül majd olvasni és írni....bár nem biztos :)
csatatér van a lakásban. Tegnap hazaértünk és mindent ledobáltunk :) meg hát + a pénteki romok....úúúúgy utálok pakolni :)
Timi nem ugrasz át egy kicsit kalóriát égetni :)

Pusszancs nektek :)

KépKép
KépKép
fleur

No, kapálás előtt még pár szó...ááááá, nem halogatom :wink: :lol: .

Irina, mi délután (5-6 körül) tejpépet eszünk gyümivel. Mindig 1/2-3/4 adag pépet csinálok, és reszelek bele almát, vagy babánt teszek bele. A kekszes változatot már nekem is javasolták, de még nem próbáltam. És le sem merem írni, de amióta ez így van, és ezután már csak szopizik lefekvés előtt, hihetetlenül sokat alszik éjjel :shock: (vagy csak apja lánya :roll: ).
Szerintem a szopik miatt ne aggódj, ha már csak este és reggel lesz, a mellek akkor is tudni fogják, mennyit termeljenek, és nem kell majd pótolgatni :D . Pont annyi tejcsi lesz, amennyi reggelire és vacsira elég :D !

Timi26, Te meg, mire újra találkozunk, el fogsz fogyni :shock: !! Nagyon hatásosan takarítottál :wink: .
Úgy látszik, tegnap hasonlóan telt a napunk: én hátul kapálok, remélem, lesz már valami abból a fránya füvesítésből :twisted: .

Jelentem: Tesco gazdaságos kétszemélyes hintaágy összeszerelése: kb. 70 perc/1 fő :wink: :lol: ...nem bírtam megvárni apát, kár is lett volna :P .

Mesi, Zsófi tündérien alszik :D ! Én is imádom nézni az alvó babákat...mivel Bence nagyon rossz alvó volt, imádtam, ha aludt, még 3-4 éves korából is rengeteg alvós fényképe van :lol: .

Maggie, nagyon örülök neki, hogy javulgatnak az éjszakáitok :D . Reménykedjünk, hogy mostanában semmi nem fogja kiváltani azokat a ronda rohamokat :evil: !!
Iggen, ez a baseball sapi az új szerzemény 8) !

Panka sem viseli mostanában túl jól a járókát :roll: . Én azért estem kicsit kétségbe, mert az udvaron is csak addíg tetszik neki, míg Bence vagy Alex a közelében van :? . Egyébként eddíg remekül eljátszott egyedül, pár napja kezdődött nála, hogy nem mehetek ki a látóköréből, mert ordít :? . Csatlakozhatok a klubhoz :wink: :roll: ?

No, muszály mennem, mert semmire nem leszek jó ma sem 8) .
dettyk

Jó reggelt!
Már akinek, mert az enyém iszonyat volt:-( Én inkább le sem irom, de kezdek kimerülni sajnos.

Dettyk nagyon édesek a gyerkőcök:-) akartam már mindig is kérdezni, hogy tudatos a nyagy korkülömbség? nekem teccik.
Maggie remélem Bercikéd hamar meggyógyul és csúnya piros bizbaszok is távoznak. Nálunk is volt , én csak hintőporoztam fürcsi után és eltűnt.
De van a füle és fejecskéje között felül olyan mintha be volna repedve, ami hol piros, hol meg száraz, igy hol hintőporozom, hol meg olajozom, de nem akar elmúlni. Mindig azon az oldalán fekszik, igy valószinű befülled neki:-(
Irina én babakekszet, vagy sinlacot javasolnék.
Amúgy termelnek a cicik elegendő tejcsit, gyakorlatilag én már csak 3-4x szoptatok ( napközben nem is!), m,ert inkább kapja kanállal a kaját az a biztos mennyiség, mert össze vissza szopizik a fiam. Eléggé rendetlen e téren. De azt még megfigyeltem, hogy nem igen táplálja már az anyatej, mert a reggeli szopi után 1 órával már mintha éhes lenne
:shock:
Ja és én is az éjszakai tündérekhez tartozom :cry:

Vezetős képek szuperek! Tegnap Péterkém is vezetett! és képzeljétek neki apa ,,tragacsa" jobban teccett mint az új kocsink:shock: valószinű a tragacs jobban zúgott!

Becenevek, Maggie Emese nagyon szupereket kreáltatok, én is szeretnék kitalálni valami egyedit! mert ugye a Péter elég gyakori név és mindenki le Petizi a gyerekemet simán, ami nekem annyira nem jön be, mert a gyerekkori szomszédom jut róla eszembe, mi meg ugye apu után neveztük el, akit Petyan nak hivnak. Bonyolult!
Egyenlőre Péterke, ha nagyobb lesz Péter, de én csak Titinek becézgetem itthon. Majd ő megmondja, hogyan hivjuk.
Tesóm Mária, mindenki Máriának is hivja, mert anyuék igy szerették volna. Ha valaki szólt gyerekkorában utánna, hogy Marika, még csak meg sem hallotta.

LMóni nekem is mindegy, fő hogy HV legyen! Csak jó legyen az idő!!!!

Zsozsó édesen alszik, imádom ilyenkor nézegetni kicsi babámat, imádom ahogyan alszik:-) !

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: