[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

dm-es ben a hármas az ízesített. azt hiszem 9 hónaptól van a hármas de szerintem akettest is adhatod neki nyigodtan sok különbség nincs szerintem

nika70
Salgótarján
 
 


nika: köszi!
rena: én is ízesítem neki nesquik-kel minden este, egyszer vaníliás cukrot is raktam bele, de akkor még nem itta a tápit. Majd megpróbálom neki úgy is.
Azért nem nagyon akarok neki még tejet adni, mert az igazán nem táplál, legalábbis a mai tej biztos nem. A rendes tehén tej meg sztem erős lenne neki!
Boszi: rakok majd fel kképet valamikor, csak annyira nincs időm meg a géphez sem jutok most sokszor, mert férjem dolgozik rajta!!

Kép
gyanixi
 
 


sziazstok.

van külömbség a tápik között.
a 3-as "töményebb" mint a 2-es.tehát ha a 2-es 9 hónapig van akkor mondjuk egy 1 évest már nem lakat jól annyi ideig mint a 3-as tenné.mondjuk én 1 szer próbáltam 2-es tápit adni Patriknak de nem ette.azóta nem issza.

a tejet meg rendes kaja mellé kapja és azzal csak "öblít"mint mi a vizzel kaja közben/utánn.

de meg szerintem van olyan 3-as ami ugyanolyan mint a 2-es.tehát van natúr 1-2-3,banános 1-2-3-,és mondjuk almás 1-2-3.lehalábbis a humana baby fitt az ilyen.

Patrik ma anyuéknál alszik.legalábbis remélem hogy alszik :roll: :roll: :roll: :roll:

negyek is fürdeni mert lassan jön apa haza.

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

Sziasztok! :wink:

Itt csodás idő van,voltunk is lent sétálni és játszóterezni. Most végre tudtunk hintázni is,mert múltkor egyfolytában foglalt volt a baba hinta,s sajnos csak 1 van belőle! :wink:

Ebédre ma nagyon fincsit csináltam: húsleves,cordon blue csirkéből és rántott hús+hasábburgonya!
És persze kávé+sütike! :P
Helga nekem akkor szerencsém van,mert Gabika a konyhába nem mászik ki,meg nem is engedem neki! Most nézünk oda rácsot,s akkor végképp nem tud majd bemenni. Muszáj nagyon,mert nálunk rögtön ott van a tűzhely,ahol bejössz,s azért félek,hogy vmi ráesik,vagy leránt vmit! Kép Áron babáról?

Én most a festés miatt aggódom,mert végül is jövő tavasz nem jó már,mert,ha akkor már kismama leszek,akkor nem kellene nekem festékszagot beszívni! :roll: Így idén nyár vége,ősszel szeretnénk megcsinálni,de nem tudom hogyan,mert a páromnak egyedül sokáig tart.Após egyik szakmája festő,de tuti nem segít! :roll:
2-en gyorsabban haladnánk,de Gabikát meg le akarjuk anyuékhoz addig vinni,csak nem tudom kibírja-e nélkülünk! :roll:

Mit csináltok ma?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Áron babás részt másik helyre szántam bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


S akkor pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mai képek :P

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hol van mindenki???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok! :wink:

Áldás az új babakocsi. Olyan könnyen közlekedem vele! :P Ma is voltunk a Rossmannban,mert a HIPP 12hótól ehető babakaja csak 259Ft holnapig,aztán az utána lévő akcióban a 8 hónapostól ehető Kecskeméti babaétel lesz 179Ft! :)
Viszont a MATCH-ba elég nehezen tudtam bemenni a kocsival,de azért csak sikerült!


Képzeljétek mi történt:

Évek óta Cosmopolitan és egyéb újságok előfizetője vagyok!
Egyszer régebben volt problémám a kézbesítéssel,de mióta itt lakunk nem. Erre ma mikor hazaértünk megnéztem a ládát,s egy szakadt,felnyitott boríték volt bent egy övvel,de az újság sehol,semmi értesítő! :shock: Gyorsan hívtam is őket,hogy mi történt,s közölték,hogy ma nem is kézbesítettek,hanem pénteken,s akkor meg kellett volna kapnom az újságot együtt az ajándék övvel! :shock: Vkinek van képe ellopni? :evil: És akkor még az ügyintéző is képes megkérdezni,hogy újra küldjék-e? :twisted: Nem,akkor miért telefonáltam?! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hahóóóóóó lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


hahóó!
Én itt vagyok, csak nem sok időm van. Nemrég tettük le Rékát!
Úgy néz ki issza a milupa milumil 3-as tápit, eddik HA2-t ivott!
Most már nem nagyon eszi a bébikaját, szinte csak a felnőttet meg sok tejterméket!
Nekem megint sokat fáj a hátam!
Tegnap nagyot sétáltunk a városban, olyan szép idő volt, de holnap már hűvős lessz!!
Akarok valamilyen játékot venni Rékának, de még nem találtam ki mit meg kéne motor is!Nincs valakinek jó játék ötlete?
Lányok: aki császárral szült, mennyire lapult le a hasatok? Mert én nekem tök izmos volt terhesség előtt, mindig tornáztam, kondizta, de most még picit az alhasamnál vem olyan lapos!Főleg ha picit eszek, egyből pókhasam lessz!! :roll:

Kép
gyanixi
 
 


tényleg mi van a többiekkel? Judit, Vicuska, Nika, Rena és a többiek?

Kép
gyanixi
 
 


gyanixi: nekem eleve volt egy kis hasam mielött babás lettem de most még mindig akora mint ha félidős lennék :):):):) :oops: :oops: deamig szoptatok nem tornázom ha meg jön a tesó közben akkor meg azért majd utána :):):):9

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:


Hát nem semmi vihar,eső és jégeső volt tegnap! :roll:

Most nagyon izgulok,mert 8 előtt pár perccel kaptam sms-t,hogy a barátnőmnek elfolyt a magzatvíz,s mennek a kórházba! Razz Tegnapra volt kiírva! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok.

gyanixi:

nekem sem olyan lapos még a hasam mint terhesség előtt.vagyis ruhában igen mert csak a bőr lóg rajta azt meg a ruha le nyomja.de ha nincs rajtam felső és behuzom a hasam akkor is megtudom fogni a bőrt és előre huzni pár centit. :? :? :? :? :? :? :? :? na ez most elég hülyén hangzik.majd megutizom később.(de előre szolok hogy gyenge idegzetűeknek ajánlott a görgetés :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: )

Kép
Kép
ettike
 
 


na amíg teszi a képeket irok.

tegnap megkaptuk a szurit,és Patrik ismét hősiesen mosolyogta végig az egészet.remélem nem lessz tőle beteg sem.

itt hétfőn volt olyan vihar hogy elment a tv adás egy jó 20 percre.miért is nem pont a barátok közt alatt :evil: :evil: :evil:

na kicsinyítek képet és rakom őket.sok lessz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

na és akkor a hasamról két kép.a másodikon látszik a császim is.az a vékony rózsaszín vonal az a kezem alatt(amúgy egyenes csak most ugye felhúztam a csúnya csikos bőrömet)
Kép
Kép

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike jók a képek :) :wink: nem semmi a hasad:) nekem ennyire nem csíkos de hájas így nrm is teszek fel róla képet :):):):):):)

Mi is megkaptuk keddeen az oltást:)

nika70
Salgótarján
 
 


hát igen elég csikos :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

de azért ennyire mert az uccsó 6 hétben 20 kilót híztam.addig semmi csikom nem volt.(vizesedtem)és ez nekem mind bőr.háj a minimális van a hasamon.most tornázok de nem igen használ.ez van ezt kell szeretni.

Kép
Kép
ettike
 
 


ha csak fele ennyire lenne lapos a hasam a világ legboldogabb embere lennék :) :wink: azért az nem semmi hogy 6 hét alatt híztá 20 kg-t nem is emlékszem rá :) mondtad annó?

nika70
Salgótarján
 
 


Ettike nem semmi csíkos még a hasad! :roll:
Nekem az utolsó 2 hétben jött ki 1-2,de már nem is látszik nagyon,de azért a hasam nem akar kisebb lenni! :twisted:
Jó úgy akarok fogyni,hogy nem tornázom,de nem eszem sokat! :lol:
Rossz,mivel mindig annyit ettem,amennyit szerettem volna,s nem híztam sosem el.
Jó most se vagyok elhízva,de az pár kg lemehetne azért! :roll:

Láttátok Poki Mókit?
Most volt az RTL Klubon a Playboyos fotózása. Ezt nőt sose szerettem,most sem! :twisted: És amilyen sovány szerintem már nem szép! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


ezek a csikok maradnak rajtam végleg csak még valamennyit talán halványodnak még.1 éve még vörösben és lilában pompáztak.most szoliba akarok menni az álítólag segít valamennyit.

én tornázom de nem tom hogy a bőr egyátalán vissza huzódik e valaha.ha nem akkor nem csak a mellem műtetem meg hanem a hsam is. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: szeretnék én még bikinit felvenni.de így......ááááááááá

nika:

biztos említettem annó a 6 hét/20 kilót.páromtól elkaptam egy baktériumot és amiatt volt.náluk nem okoz gondot meg általában a nőknél sem de én ugye nem vagyok átlagos nő ezért nekem nagyon sok bonyodalmat okozott :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
álítólag ki ölték belőlem de ha nem akkor a kövi babánál is számíthatok rá hogy eltünnek a bokáim és az egekbe szökik a vérsüjjedésem :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok! :wink:

Ettike akkor már 100%,hogy mütétet szeretnél? Nem olcsó! :roll:
Én megint elkezdek tornázni,s feszítő krémeket használok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


feszesítő,nem feszítő krémeket akartam írni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


igen műtétek szeretnék.a mellemet muszály rendbe hozatnom.na nem akarom nagyobítani,isten ments.csak nagyon lóg.nagyon nagyon nagyon.a hasamik leér.amúgy is 100 c-s meltartó kel nemkell enél nagyobb.és ha a hasamon a bőr nem megy vissza akkor azt is.nem a csikok miat.megvárom tesó pajtit és utánna.párommal már beszéltem róla és ő benne van.és ha egy lóra össze tudtam szedni a pénzt akkor erre is.nem lessz könnyű de megoldom.

nekem a feszesítő krém nem használ.de viszont elég drága.legalábbis amit én próbáltam az 2500 Ft volt egy nem túl nagy tubussal.szóval ez is drága csak ezt nem egyszerre fizeted ki.
persze ha használ akkor ez jobban megéri de pl. a mellem ettől nem fog nem lógni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Én speciális krémet vettem,most kifejezetten a comb és has környékre,ez se volt olcsó. Több,mint 10.000 volt,s kis kapszulák vannak benne,1et kell naponta elkenni a kívánt felületen.
Iyet használnak a fogyasztó kezeléseken is a szalonokban! :wink:

Mellemre is ilyet vettem,annak is ilyen ára volt,de nekem már 3 használat után nagyon szép lett,mondjuk nem is lett lógos,de nem olyan feszes,mint volt! :roll:

Van lovatok? :lol: Van csak hasonlításnak írtad?

Ha már nem szülnék én is vállalkoznék feszesítő mütétre a comb,has és mell környékén,de mani is kellene,ezért lottózunk,hátha! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


A pocak,hasra ezt vettem:



IODASE Deep Impact Enzymatic ampulla


15690 Ft

A has, csípő és comb zsíroldó és fogyasztó kozmetikai kezeléséhez, hőfejlesztő hatással. Speciális tulajdonsága, hogy behatol a bőr legmélyebb rétegeibe is. Az aktív és teljes mértékben természetes anyagok kölcsönhatásukkal érik el a szervezetben a zsíroldó, fogyasztó, vizeleteltávolító, hajszáleres keringésre gyakorolt aktiváló hatást, valamint bőrfeszesítő és rugalmasító hatást. Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ezeket a készítményeket mi is áruljuk,mert ilyesmivel foglalkozunk,de nekem is meg kellett venni,mert nem olyan egyszerű attól még.... :roll:

A cicimre meg ezt vettem:

Kép


IODASE KZ30 mellfeszesítő ampulla


9900 Ft

A mell formáját, külalakját nemcsak a keblek együttes formája határozza meg, melyek az emlőmirigyeket alakítják, hanem a szivacsos szöveti (kötőszöveti) anyag is, amely körülveszi a mirigyszerkezetet és szigeteli, védi ezt az érzékeny testrészt. A melleket azonban nemcsak belső izomrendszer tartja, hanem a nagy mellizom is, amelyhez azokkal a felfüggesztő ínszalagokkal kötődnek, amelyeket Cooper-ínszalagoknak nevezünk. A mell bőre nemcsak beborítja a kebleket, hanem fontos szerepet játszik a belső alakításában és a felfüggesztésben is. Az első lépés tehát abban az irányban, hogy szép melleink legyenek, a rendszeres bőrápolás. Rendkívül fontos, hogy rendben tartsuk a mell bőrének hidratációját, rugalmasságát és feszességét, mivel ezek azok a tulajdonságok, amelyek kulcsfontosságúak a keblek vonalának küllemében. KZ30 SENO INTENSIF egy olyan kozmetikai kezelőanyag, amelyet speciálisan arra fejlesztették a Natural Project szakemberei, hogy ionizálja, rögzítse és rugalmassá tegye a mellszöveteket. Legfőbb hatóanyagainak gondos válogatása a biztosíték arra, hogy ez a folyékony oldat jelentős rögzítő és regeneráló hatású, amely napról-napra növeli a mell bőrszövetének feszességét. JELENTŐSEN FESZESEBB TÓNUS szója izoflavonokkal A szója izoflavon egy újdonságnak számító formula, mely jelentős szerepet játszik a kollagén és elasztin termelésében, illetve fontosak még a bőr tónusának és rugalmasságának megtartásában. A szója izoflavonok megelőzik és késleltetik a bőr öregedését, antioxidáns hatásuk miatt. NAGYOBB RUGALMASSÁG ÉS VITALITÁS A kezelőanyag Kigelia africana és Quillaja saponaria hatóanyag tartalma biztosítja a feszesítő, rugalmasító és tonizáló hatást a mellszövetben azzal, hogy leküzdi a bőr megereszkedését, valamint magasabb szintű kollagén termelést vált ki. Ezáltal a szövetek teltebbek lesznek.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


én vettem maganak lovat.én a lovak szerelmese vagyok.immár 5 éve lovaglok.Patrik még pici volt mikor megvettem.asszem írtam is annó.szóval ha arra sikerült össze szednem akkor a műtétre is sikerülni fog.azt nem mondom hogy jövőre sikerül de pár év és meglessz.

jók lehetnek ezek a krémek de nem hiszem hogy megoldanák a problémám :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ezeket előbb kellett volna kezdenem :? :? :? :? :? :? na de ez van.

lottó jó ötlet.vak tyúk is talál szemet.szokták mondani.bár nekünk amilyen pehünk van.............most az elemtöltönk nem működik.1 szer töltöttük vele az elemeket....................... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: vihetem vissza.pedig direkt nem az olcsót vettük.ááááááááááááááááááááááá.

képzeljétek Patrik a kiságyban alszik el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem sokat alszik benne de legalább haladunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jajj mennem kell mert fő a pörköltem.

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike minek hordasz 100-as melltartót? nincs neked 100 cm a mell alatti méreted szerintem inkább a kosár méretét nagyobbítsd. én a 100 kg-al 90-es melltartót hordok igaz g-s kosárral :):):):):):D:D

Hidd el jobban fog tartani :):):)

Boszi nekem ezek a krémek tuti nem használnának főleg a cicis:):):) mondjuk nekem is megereszkedett de nem annyira vészes meg hát a páromat sem zavarja mondjuk én mindig kissebb melleket akartam mert nekem mióta megnőttek mindig nagy volt én utáltam a pasik meg imádták :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Ha nem gond jövök olvasgatni :lol: és írni is...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Ettike akkor most már ezt is tudom! :lol: Hát egy ló se olcsó! Drukkolok,hogy minden úgy sikerüljön,ahogy szeretnéd!

Mi van a teszttel? :roll:

Kia
szívesen láttunk itt is,gyere sokszor! :P

Most hallottam:


"A kormány arról döntött, hogy első lépésként a két éves kor alatti gyermekeknek ingyen biztosítja a pneumococcus elleni védőoltást. Ez a baktérium olyan betegségeket okoz, mint például a gennyes agyhártyagyulladás vagy a tüdőgyulladás. A vakcinának 2008 szeptemberétől lehet igényelni - jelentette be az egészségügyi miniszter. (MR)"

http://www.mr1-kossuth.hu/

Végre egy jó hír!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!!!


Itt vagyunk mi is, bele-beleolvasok az írásatokba. Csak most egy picit elfoglalt vagyok:úgy döntöttünk, hogy beköltözünk Debrecenbe, s lakásokat nézegetek egész nap szinte. Nem könnyű a dolog!!!!Szeretjük a mostanit, de nincs itt semmi. Szeretnénk bent is kertest, mint ez, de azok irdatlan áron kaphatóak!!!:(
Így most paneleket nézegetünk. Hitelt nem szeretnénk felvenni (ha már eddig nem volt ezután sem kellen), talán í mienket 7 millióért el tudjuk adni, s akkor még1,5-2-t hozzátenni, s venni egy 2+1-est vagy egy 1+2-est.

Nehéz!!

Most mennem kell, puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Néhány kép rólunk:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy
 
 


boszi: ez nagyon jó hír a védőoltásról. mi pont most akarjuk beadatni májusban az elsőt, de így most nem is tudom mit tegyünk...
Ez a mellfeszesítő krém amúgy neked a méretet is növelte?

Én használok egy feszesítő krémet, 1000 Ft és jóóó!Dr. kelen-azt hiszem, dm-ben, drogériákban kapható, átlátszó flakonban van!Nem mindig a drága a jó!

Ettike:
már részletre is lehet plasztikai műtétet csináltatni!
Amúgy a te esetedben nem lehetne a dokival megbeszélni, h tb támogatottan menjen?

Kép
gyanixi
 
 


nika:

nekem a 95.ösből ki esnek a melleim :shock: :shock: :shock: :shock: nem tudok bennük lehajolni mert csusznak is kifele.g-s kosár?????????olyan is van?????én eddig csak c-ig láttam.meg nekem nagyon széles a hátam.mintha kajakoznék.de komolyan.ha full egyenesen állok rémesen ronda hátam van.a lapockáim úgy álnak kifele hogy az rémes.

gyanixi:

igen tegnap énis nézegettem és láttam hogy lehet részletre.de egyenlőre azzal is várnom kell míg a hűtő részlete le megy.mert amelett még van egy 500 ezresünk is amit a lakás vételkor vettünk fel+ ugye a lakás törlesztő.szóval egyenlőre ugy is sok lenne.így meg elkezdek félre rakni rá és amellé is tudok részletet felvenni csak kevesebbet kell.

tesztet aztán nem csináltam.megvárom a jövőhetet,ha nem jön meg majd akkor csinálok.

judithappy:

sok sikert a lakáshoz.itt 9 ért lehet venni szépen felújított 1+2 fél szobásat nagy konyhával.én is azután tudtam meg miután ezt megvettük 8,5 ért.és ez csak 2 szoba halos.ráadásul még fel sincs ujítva.
édes Bence a kisautón :lol: :lol: ő is szereti a virágokat???Patriknak folyamatosan kell szedni az utcán :lol: :lol: :lol:

kia:

üdv.jajj de rég volt Patrik ilyen picike :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :roll: :roll: most meg már egy huncut,rosszcsont kiskrapek.
írj sokat és szólj hozzá amihez csak tudsz.

Kép
Kép
ettike
 
 


Kép

Judithappy soksikert a lakásvételhez,aztán majd számolj be,s várjuk a képeket is természetesen! Bence nagyon nagy fiú már! :P Nálunk 10-12 körül vannak a szépen felújított ekkora lakások,mint amiben mi is lakunk. Mi 8,800.000ért vettük anno felújítva teljesen! :wink:

Ettike akkor várom a hirt majd a teszttel kapcsolatban! :lol:

Gyanixi nekem a krém csak feszesít,méretet nem növelt. De nekem is nagyobb a cicim szülés óta,de pont jó,amekkora. 85B-s! :lol:

Apjuk ma itthon van,el is ment bevásárolni. Gabika ma elég korán,6-kor keltett minket,most játszik!

Kit mit csinál a 7végén? És május 1-én? Mit főztök?

Mi ma hurkát és kolbászt sütünk.
Tegnap sütöttem finom kuglófot,mennyei lett!

Anyu vett Gabikának ilyen hintát hozzájuk az udvarba:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszi:

Patrik egy ideje már 6 kor kel.aztán 8-10 ig alszik és utánna már nem.de így legalább este könnyel elalszik :lol: :lol: :lol:

mi itthol punnyadunk ma is és holnap is.párom reggel 6-este 6 ig dolizik.ilyenkor délután átt megyünk anyuékhoz hogy ne legyünk egyedül.meg vasárnap mamázok meg sétálunk az erdőben és a töltésen.ja és finomakat eszünk.mivel köztudott hogy a mamák főznek a legjobban :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


könnyel=könnyen :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike igen van g-s kosár is :):):):) mert melltartót úgy kell venni hogy mell allatti méret a számos méret 50 cm ide oda eltéréssel pl 83 cm mell alatt az 85 -ös kell és a kosár méretet kell nagyobban venni azért esik ki a melled mert nem tartja rendesen a mell alatt el nem hiszem hogy neked 100 cm a hátad vagyis a melled alatt mikor én aki 100 kg vagyok olyan 90-95 cm még én sem hordok 100-as mellcsit pedig kétszer akkora vagyok mint te :):):):):):):) nézz szét ne a piacon hanem fehérneműs boltban tuti kapsz nagyobb kosáméretben cicifixet de én már láttam kinaiban is d-s meg dd-s melltartót is :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,szép estét!
:wink:

Látom ma mindenki el volt foglalva,hogy nem írt senki!
Mi jól vagyunk,főztem ma finom ebédet.
Újítottam a panír terén,amit nagyon ajánlok mindenkinek,mert isteni! Szóval liszt-kefir(egy pici só bele)-liszt--- ez a panír,s ki kell sütni! Nagyon finom s könnyű!
:wink:

Délután jót sétáltunk,játszótereztünk,s hintáztunk is sokat!


1 hét múlva ANYÁK NAPJA!:lol: És ez már a második nekem! Laughing Párom ki is találta,hogy menjük el anyósékhoz aznap! Na persze,gondoltam! :twisted: 8 éve,hogy itt lakom anyuéknál 1x töltöttem csak ezt a napot,mert a munka vagy vmi más miatt nem tudtunk menni. Szerintem elég rosszul esne neki! Eddig se mentünk anyóshoz ekkor,majd meg lesz köszöntve,mint eddig is! Megbeszéltem apjukkal,ha akar,akkor szombaton délután menjünk fel,s egyuttal meglesz a köszöntés is! Mikor ebédre megyünk hozzájuk akkor ugye Gabikának 1 alvása ott jön ki,s nem vmi jó,mert kell vinni a nagy BERGON kocsit,s abban kell altatni,mert nincs semmi utazóágy vagy efféle,pedig jó lenne! S a közelben is kell lennem,nehogy kiessen a kocsiból,ha felkel,tehát nekem ez nem pihenés. Ha meg délután megyünk fel,akkor már ugysem lesz alvás!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mai ebéd:
Kép

Kuglófom:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jó reggelt mindenkinek!


Nekem jól indult nagyon a hét,sikerült anyuval összeveszni!
Állandóan azt kérdezi,hogy mikor megyünk már le,tudom-e.
Mindig mondom,hogy még nem tudom pontosan,de ugyis szolók,s nem előtte 1 nappal. Meg most apjuk melóhelyén is elment 1 ember,tehát csak 2en vannak a melo meg ugyanannyi,s nem vesznek fel új embert.
Ezért se tudom mikor megyünk.
Erre mondja anyu: menjünk vasárnap
Na persze délután leérünk,s a következővel meg jöhetne is vissza a párom,mert hétfőn melo,4kor kel. Erre sértödött be,de ezt megértheti,hogy akkor megyünk,mikor tudunk,s semmiképpen sem utazom vasárnap!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


+ 5kg feleslegemmel készítettem nektek képet! :lol:

Kép

Ez pedig 3 éve készült :P
Kép

Ez pedig most,csak ruciban
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi Rékának mekkora szemei vannak :):):): nagyon helyes kiscsajszika:)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


na vagyunk ám mi is csak nem igazán voltunk itthol.játszóterztünk délután..Patrik imádja.a homokozás a kedvence :lol: :lol: :lol: csak még nekünk kell megszokni hogy a játszin az ilyen kicsiket elnyomják a nagyobbak(3-4 évesek)elveszik a játékaikat de nem adnak cserébe semmit,szórják rájuk a homokot, meg hasonlók.az anyukák meg csak ülnek azt trécselnek.na ma 2 kissrácot jól leteremtettem.elvették Patrik játékait és mikor elsírta magát akkor meg fellökték hogy milyen kis pisis hogy ilyenekért sír.na engem sem kellet félteni.le ...... én hogy mennyi idős.majdnem felpofoztam őket.aztán meg még az anyukák voltak felháborodva.mert hogy a fiuk csak játszanak és még nem értik hogy a kicsiket nem lehet még lökdösni.hát nem tom azért egy 4 évesnek már el lehet magyarázni hogy mit lehet és mit nem.csak tojnak rájuk.
na meg a még nagyobbak aztán rémesebbek.hintáztattuk Patrikot aztán odajött két 11-12 éves gyerek és elkzdték rángatni ki a hintából hogy ők akarnak hintázni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: könyörgöm bébi hinta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na ezután eljöttünk arról a játciról.és mikor vissza néztem láttam hogy álnak a bébi hintában és úgy hintáznak.és ezt a többi ilyen pici babával is megcsinálják.
a másik játcin már jobb volt a helyzet ott több harcias szülő volt akik rá szóltak a nagyobbakra meg a szülőkre és ott legalább homokozni tudtak a picik.

ugyhogy holnap is oda megyünk de délelőtt és délben mert akkor nagyok nincsenek mert oviban,suliban vannak

nálatok is ilyen a helyzet vagy csak itt buták a nagyobb gyerekek.vagyis inkább a szülők.

majd holnap hozok képeket is de most elfekszem.fárasztó volt a nap.

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike: elég szomrú hogy az első játszin ilyenek vannak. És igen 4 évesen már meg lehet neki magyarázni hogy nem lökjük fel a ygereket. Nálunk van nagy meg baba hinta is így a babahintát csak a babók használják. :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nálunk is sokféle hinta van a játszótéren.
Nekem az volt mérgesítő,mikor lementünk először,hogy egy anyuka az 5 év körüli gyerekét hintáztatta a bébihintában,s nem vette a lapot,hogy mi is szeretnénk! :evil: És ezen kivül csak sima hinták vannak,1 a bébihinta! Amúgy jó kis játszótér,van ott minden játék,de ilyen még nem láttam,amit leírtál Ettike,pedig a 7végén is a homokozóban volt mindenféle korcsoport! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Látom még mindig senki nem volt ma!:roll:

Viki láttam ma anyuádat Fannival,és a mamáddal sétálni. :wink: Gabika nagyon nézte Fannit,majd kiesett a kocsiból! :lol:

Apjuk ma estig melozik,így mire hazaér Gabika már tuti aludni fog! Nekem is hosszú lesz a nap! :roll:

Anyunak és a mamának szerettem volna meglepetést szerezni,mivel Anyák Napján nem leszünk ott. Virágküldésre gondoltam,de nem semmi árak vannak,csak néztem,s nem is a virág a drága! :shock:
Egyet fel is hívtam,s kérdezösködtem. Hát a virág árán felül a szállítás vidékre 2500Ft az alapdíj,s ezen felül van,hogy hány kmre mennek,s 1 km/80FT!:shock: ÚRISTEN! Kiszámoltam gyorsan,s 20.000 lenne az egész,és ebből több,mint 10.000 a szállítás!:shock:
Na nem gondoltam!:twisted:

Eszembe jutott,hogy anyuék második szomszédja a régi ismerősük virágos,s kinyomoztam a számát.:wink:
Felhívtam,s megbeszéltem vele 2 szép csokrot,amit Anyák Napján visz át anyuéknak majd,s nem kell utalnom manit,meg csekken feladni,ráér neki,ha majd otthon leszünk! :wink:
Nagyon rendes volt,majd viszek neki azért vmi + ajándékot,meg Gabikát se látta még! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: