Sziasztok

!
Először is szeretném megköszönni Babuli felkeresését, hogy jól vagyunk-e mert rég írtam a netre.Nagyon jól esett megmondoom őszintén ritka meglepetésként ért hisz nemigazán vagyok az írogató mamikák tagja pár hónapja , míg előtte egy aktív irkafirka voltam.
Tegnap voltunk 4D GENESISBEN 28hét 5 napos ultrahangon ahol azt mondták, Dávidka gyönyörű nagy baba1580gr kb.42cm-er sztületési súlya ha átlag gyarapodst veznek figyelembe olyan 4200, de ha ilyen kis vasgyúró módjára növekszik 4600-5100 és kb 62 cm-er lesz.Ja és kb. 1.5-2 cm-er hosszú lebegő haja van a magzatvízben

igazi gézengúz, hosszú hajú csábító lesz. Sajnos képet nem tudtak készítené mert a kukacán és popsin lábacskákon kívűl nem mutatott.Állítólag most fog fordulni mivel a gyomor alatt van a buksi kezek és talpik is .
2 hét múlva kell vissza menni mivel van egy kis gond is maitellenőrizni kell majd, s reménykedem nem lesz komoly mert megmondom őszintén én nem vagyok olyan kemény erős jellem mint Maffin én megtörök a 3. gyermeknél mert voltak kalandjaink az előző kettővel és őszintén szólva most nyugalmat akarok.
Vaójában utána akaork még nézni pontosan mit jelent amit a hölgy mondott mert tegnap Ő azt mondta nem mondja el a dolog jelentését mert nem akar ijesztegetni és lehet, hogy nincs jelentősége, de határértéket mért a következőnél: Baloldali agykamra tágulatot talált ami ha nem nő akkor jó, ha nő 2 hét alatt akkor gáz van.
Ha tud valaki erről valamit az segítsen mert rossz volt a net is és most kezdek még kutakodni is .Nemtudom mi ez s ez nekem így rosszabb.
Remélem mindenki jól van , T marcsiról tudtok valamit, mert még nemolvastam vissza.
Óh és köszönöm a jelöléseket az iwiwen

kedvessek vagytok.
Most megyek kutakodni majd vissza nézek mindenkinek minden jót