A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Először is Márk nevében köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket. Aranyosak vagytok.

Mona és Kispupu: aranyosak és nagyon ügyesek a nagyfiúk.

Tegnap megtörtént az ami várható volt, mégis elég váratlanul ért minket. Történt egy baleset és Ádikám nagyon-nagyon szomorú, azóta csak sír, alig bír elaludni. Na jó, nem húzom tovább a cérnát:

Kép

Elszakadt a cumika, a másikat pedig nemigen fogadja el, most is 3/4 órát sírt mire el tudott aludni. Megyek is betakarom.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Márkanyuka, akkor most le is akarod szoktatni a cumiról? Vagy kap másikat? Eszter is egy cumibajnok, hihetetlen, hogy imádja. Előre félek, hogy nem lesz könnyű menet leszoktatni róla. :?

Mátébaba tündérboci!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mikegirl, popsitolás az ég felé nálunk is megy kb. 1 hónapja. Érdekes, hogy még sose dőlt el. Viszont tegnap "felállt", kb. olyan szinten, mint Mona Danusa az előző oldalon :) Ja, feltérdelés simán, hanyattesés is (eddig még mindig el tudtam kapni...)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Hát Hangyuszka is nagyon aranyos. :D

Most jutott eszembe, hogy mászósat és állósat még nem is raktam, hát pótolom, de csak 1-1, ígérem. :oops: :D Hát, végül kettőt találtam... :lol:

Ági! Nálunk szintúgy. Emma imádja, bár csak alváshoz adom oda neki, egyébként el szoktam venni. Én úgy nem szeretm, hogy cumizik. :oops: DE napközben is ha meglátja, nyúl érte, és teszi be. Múltkor unokatesónál voltunk, hát nem elvette az ő cumiját és betette a szájába? Hát ennyire szeretünk mi is. :D

Kép
Kép Kép

dincuska

Dani felült, és felállt :lol: :lol: :lol:

Kép
mona76

Hát Máté és Emma édes szintén most is...
Bárcsak én is már pakolhatnám a mászos képeket...
Egy hétre elutazunk szedán... vajon Maja hogy fogja türni....
Vendég

Csokinyuff: Boldog születésnapot! De jó is volt 21 évesnek lenni! De azért lassan 32 évesen is jó!

Kép
Kép
márkanyuka

Márka!
köcce :lol: :lol: :lol: [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1209303374.7964.jpg[/img] Kép Kép Kép a smink csak a barátnőm ökörködésének eredménye....
Vendég

Hello!

Csoki: Attól függ hova mentek, de szerintem úgyis az a fontos neki, hogy mellette legyél!
Egyébként mi is utazunk, pedig az egész banda taknyos...így kúrálom őket ezerrel, hogy szerdán már tudjunk pancsizni!
Boldog 21-et! Kép

márkanyuka: nekem vhogy olyan semmilyen nem volt a 32. szülinapom...talán ha lefogynék, kicsit jobban érezném magam a bőrőmben. Tényleg Te hogy állsz fogyival?

mamiblue

Judit!
Neked is köcc.... :wink:
A barátomhoz és végig mellette leszek. Tegnap dédinél aludtunk semmi gond nem volt hajszál pontosan abban az időben csináltam mindent ahogy otthon és nem volt gond.....
este a felsőmmel aludt el de ez még belefér bőven :wink: :lol: :lol:
Vendég

Mamiblue: köszi a kérdésedet, rendületlenül csinálom, bár őszintén megmondom ma már úgy éreztem, hogy betelt a pohár. Ma ugyanis gyümölcsnapon vagyok, a családnak brassóit főztem ebédre. Az a baj, hogy iszonyatosan ingerült vagyok. Most is nem szólok a családhoz, Ádám nagyon kiborított. Ugyanis amióta elszakadt a cumija, azóta a nappali 3-4 órás alvás a múlt homályába vész, az már jó, ha egész nap másfél órát alszik. Éjszaka is sokszor felsír, de másik cumit nem hajlandó elfogadni. Meg hamarosan megjön, úgyhogy ez volt az utóbbi 8 hónap lerosszabb napja. Holnap reggel mérlegelek, eddig 3,1 kg-ot sikerült lefogynom, de az utóbbi két hétben egy dekát sem fogytam.

Tegnap eladtuk az autónkat, péntek este tette fel a párom a netre, úgyhogy nagyon gyorsan elvitték. Itt meg a hirdetőújságban 2 hétig hirdettük, senki nem jelentkezett. Ennyit jelent az internet. Amíg nem jön meg az új autónk, addig tömegközlekedik a család.

Kép
Kép
márkanyuka

Tényleg, nekem még mindig nem jött meg...ki érti ezt.Csajokkal elég hamar,mostmeg már 8 hónap! Bár nem panaszkodom... :wink:

Tünde: Kitartás...nekem nem volt... :oops: De az augusztusi nyaralásra nagyon szeretnék lefogyni!!!! Ezért ha hazajötttünk vasárnap, akkor kezdek megint fogyizni!

Csoki: Érezzétek nagyon jól magatokat! Szerintem hasznos is, ha a baba kicsit más környezetben is van. Mert ha állandóan csak az otthoni környezetben van, akkor később nehéz elvinni máshová!

mamiblue

mamiblue
nekem sem jött még meg, néha örülök, de azért fura hogy ennyi ideje nincs :wink:
egyetértek veled jó ha kimozdul a megszokott környezetből a baba, mindenkinek jót tesz egy kis levegőváltozás.... na én beszélek :roll:

ja, nálunk ma 32 fok volt....jó meleg, de azért nem panaszkodom :wink:

márkanyuka
már tényleg a net az, ahol mindent megtalálsz

csoki
érezzétek jól magatokat :wink: na és boldog szülinapot :)

mona
babó már nálunk is feláll, meg mászik, nagyon gyorsan rájött a fortélyokra, olyan gyorsan fejlődnek, nem? de ezt már mondtam párszor, olyan hihetetlen :D

vonalzó most nincs, holnapután 8 hónapos :D :D
nora80

mégis van így aktuális

Kép [/img]
nora80

csokinyúff, boldog szülinapot!
mi meg 9 hónaposak vagyunk :lol:

Kép
mona76

Mikegirl: köszi a pogácsa-receptet! Tegnap megsütöttem, nagyon finom, az a kevéske ami megmaradt, az most is finom. Valóban nem száradt-keményedett meg!
Luca felállt a kiságyában 2 napja, azóta álldogál alvás helyett :). Cumiból nekünk 3 van, ugyanaz a forma, csak más szín. Még így is folyton cumi-keresőben vagyok. Csengének négy egyforma van, de ő csak alváshoz használja.
Vendég

Sziasztok!!

Csoki, boldog szülinapot, bár ezt már kicsit megkésve fogod olvasni! Remélem, jól fogjátok érezni magatokat!!!

Mi tegnap ünnepeltünk áprilisban esedékes születés- és névnapokat a családdal. (enyém szülinapot is). Jó volt, kint süttettük magunkat a napon, közben sütiztünk, beszélgettünk, ejtőztünk. Esztert nem is kellett ringatni este :)

Most meg lassan teszem ki alukálni. Babakocsiban már esélytelen, annyit tornázik elalvás előtt, így mostanában az utazóágyat teszem ki neki. Abban bőven van hely mindenre.

Szép hetet mindenkinek! Apropó, már látom, milyen topikpangás lesz a hosszú hétvégén :) :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

teszek fel 2 képet:

Kép Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ágnesgoboly: Eszterke nagyon édes, ahogy alszik, a másik képen pedig mint egy kis csiga, aki viszi a házát (székét).

Ádám tegnap óta felül, a kiságyban álldogálásról már ne is beszéljünk. Iszonyatos rossz napok vannak a hátam mögött, egy kínszenvedés, mire Ádám elalszik cumi nélkül. De nem is panaszkodom tovább, remélem pár nap és megszokja az új helyzetet.

Ma még nem ettem semmit, folyadéknapot tartok, remélem lesz hatása. Végre újból beindult a fogyásom, a múlt héten 80 dkg-ot sikerült leadnom.

Kép
Kép
márkanyuka

Naaaaaaaaa, Zituka egy gombnyomással elröptette azt, amit az előbb írtam. :shock:
Szóval az a pogirecept engem is izgat, a hosszú hétvégén lehet, hogy megcsinálom. Én tortát sütöttem tegnap Zita-nap örömére, a család váltig állította, hogy nagyon fini lett. Ha lesz időm, felteszem a receptjét mert tényleg fincsi és egyszerű is, de most megyek, mert etetés jön. :lol:

italoman

Mindenkinek köszönöm :wink:
Eszter naon ügyi.... és édes.
Majd szerdán megyünk de majd onnan is adok helyzetjelentést :wink:
Pl hogy birta Maja az öt órás vonatozást :roll: :oops: :cry: :? :shock:
Igaz a pestre 4 rás buszozás se kottyant meg neki és vonaton még a hordozo is kényelmesen elfér....
Vendég

Hello!

Ági: Micsoda szemek! Egyébként nekünk is ilyen padlónk van.

Ildikó: Zitában egy fiú elektronikai érzéke veszett el!:) Illetve nem veszett el.

Márkanyuka: Grat grat grat!!!És még kitartás!:)

Nora: Titeket nem érintett az erdőtűz...vmit olvastam róla...!?

Mona: Ne már!!! 9 hónap! Ma mondtam a régi szomszédomnak, hogy olyan gyorsan megnőnek...ő meg rávilágított arra, hogy közben mi is öregszünk. :roll:

Kezdem azt hinni, hogy férjemmel megfogtam az isten lábát! Elmentünk ma útlvelet csináltatni gyerekeknek! És nem vittük el az anyakönyvi kivonatukat...komolyan mondom még csak egy rossz pillantást se vetett rám. :) Aksi miatt se mondott azóta semmit, pedig az orrom alá dörgölhette volna, mert jó nagy marhaságot csináltam.

Csoki: Vigyázzatok magatokra! Vonat kényelmesebb, meg biztos aludni is fog!

mamiblue

mamiblue
az erdőtüz a szomszéd szigeten volt, most nagyon meleg van ,ma is 35 fok volt, gondatlanságból okoztak tüzet tuti, nagy volt sajnos a kár...

..és grat az ilyen férjhez :wink: Kép
nora80

Csajok,
Zitukának néhány napja apró, halványpiros, száraz foltok jelentek meg a combján. :( Szerintetek mi lehet ez? Volt már valakinek ilyesmi? Tanácsadásra csak 15-én megyünk legközelebb, a rendelőbe meg nem szívesen vinném be emiatt a beteg gyerekek közé...

italoman

Csoki
Boldog szülinapot!!!

Ildi
Nekünk volt hasonló. Olyan volt, mintha egy ujjnyi helyen Ati bőre kiszáradt volna.
Pityriasis rosea - nak diagnosztizálta a háziorvosunk, azt mondta, hogy több gyereken láttak ilyet mostanában. Fenistil cseppet adott rá (szedni kellett). És azt is mondta, hogy kerülje Ati a csokit meg a kakaót :shock: (Nem mintha enne vagy inna ilyesmit.....) Egyébként azt mondta, hogy ártalmatlan dolog.

mikegirl

Mi is megvagyunk, jól vagyunk :)

Ma megint fölöslegesen vittem babakocsit, mert végig hurcolhattam a kisasszonyt, délután már kedvem sem nagyon volt kimenni a délelőtti (tor)túra után... És persze ilyenkor nem elég Encsi akaratossága, ált. Beni is beáll a hiszti-sorba. Nem egyszerű velük az élet.

Ma jöttek férjemhez szerenádozók és vagy 20-an be is tömörődtek hozzánk a majdnem 60 négyzetméterre... hát király volt. Amiben alkohol volt, az elfogyott... :shock: Gyerkőcöknek tetszett a sok ember :)

A legjobb barátnőm (aki sajna messzire költözött tőlünk) ma megszülte a kisfiát. Úgy izgultam értük. De minden oké.

Altatás nálunk egyre rosszabb. Encsi ha nagyon megmakacsolja magát, kibír 6-7 órát is alvás nélkül. a szintidő pedig változatlanul kétszer 20-30 perc napközben. Éjszaka pedig min. óránként felsír. Mellettem is.

Bevállaltam egy ismerősnek némi pályáztírósdit, képne hozzá min. 4-5 óra és csüt-re meg kéne csinálnom, fogalmam sincs, honnét vadásszam össze ezt az időt, de nem az alvásomból fogom elvenni, az tuti :)

Ma voltunk a leendő ovinkban, Benit felvették, szülői 1 hónap múlva. Alig bírtam hazacsalni onnét a kölyköt. Kíváncsi vagyok, szeptemberben hogy fog menni a dolog.

No, hát ennyi jutott hirtelen eszembe.

Máté, Emma, Maja és Emma gyönyörűségesek mindannyian, Maja-anyukájának pedig én is boldog 21-et kívánok!

Jó éjt!

Kép
Kép
pfranciska

csajok, van aki már nem ad tápszert a babónak? Sajnos Daninak már nem kell :roll: , este még csak-csak beletudom erőszakolni, de reggel már sehogy sem.
Na és mit kell helyette adni? Talán tejpépet?

Kép
mona76

Tegnap Dani úgy össze kakilta magát. hogy a bidében mostuk le a popsit :lol:
Kép
és a szerelő, aki mindenhol ott van :lol:
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Mona, fogalmam sincs.... Még hipoallergén tápszert adtál Daninak? Esetleg ha nem, akkor a simát talán ki lehetne próbálni. Mi már 1 hónapja azt nyomjuk, (Mildibé 2), finom édeskés... Más nem jut eszembe. Szerintem azért folyadék talán jobb lenne, mint a pép.
Bidés kép nagyon jó!!! Én mindig a mosdókagylónál intézem el a kakis popit :)

Franciska, az erő veled van :wink: Barátnődnek sok örömet a bébihez!

Mamiblue, imádom ezt a padlót...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági, már 1 hónapja nem a hipoallergén tápszert kapta :? .
Ma meg raktam neki a tejpépbe málnás danoninót, és tele lett piros pötyikkel az arca :cry: .
Én milyen hülye vagyok :roll: :oops: .

Kép
mona76

Nem danoninót adtam neki, hanem joghurtot, csak közben azon járt az eszem, hogy van itthon danoninó, akkor azt sem kell neki adni.
Na most már csendben leszek.

Kép
mona76

Mona: Grat Daninak! Szerintem tegyél a tápszerbe pici kakaót, hátha úgy megissza! Kiütés szerintem inkább a málnától volt nem a joghurttól!

Most kaptam egy szomorú hírt, nem írom le, mert nem idevaló...csak :cry:

Ági: Én is, olyan szép!:)

mamiblue

Mona
Még a tejpép hasonlít a legjobban a tápszerhez. Nekünk is volt egy ilyen időszak, és én is azt adtam helyette. Beltartalomra majdnem ugyanaz, megnéztem. Viszont ilyenkor hígabbra kell csinálni a folyadék miatt.
A pöttyöknek nem pusztán a málna az oka?

Danoninó helyett
Védőnő mondta, hogy adjak neki savanyított tejterméket - annak ellenére, hogy pöttyös, és HA tápot iszik. Azt mondta, fontos, hogy élőflórás legyen. Így én a sima élőflórás natúr joghurt mellett döntöttem, tettem bele gyümit (Frutapura), és kekszet is. (Múltkor szó volt itt a Danoninóról, megnéztem az összetevőket, és úgy döntöttem, inkább nem. És tényleg van benne guargumi is. Meg savanyúságot szabályozók, meg sűrítőanyagok, meg szinezékek, és 6% volt benne a gyümi. Egy dobozkában 3g gyümi van. Persze az is igaz, hogy Ca-al és D vitaminnal el van látva bőven. Szóval van előnyös, és kevésbé előnyös oldala is. De aztán nehogy bárki is megbántódjon ezen!!!! Nem azé írtam :wink: )
Én szerintem a túrókrémet is magam fogom gyártani.

Pöttyesz kapott hintát a kertbe, ma délelőtt kirpóbáltuk. Tetszett neki :D

mikegirl

Sziasztok!

Mona!Nekem anno Gábor volt így,és a védőnő tanácsára kakaót,vagy egy pici vaníliás cukrot tettem bele.Úgy megette.Bár Gáborral az volt a baj,hogy semmilyen tejterméket nem akart elfogadni.Most meg... :lol:
Jó,hogy Dani ilyen barátságban van a porszívóval.Zsófi már akkor üvölt tőle amikor be sem indítottam.De takarítani muszáj.De oly gyorsan porszívózok,hogy bárkit leköröznék :lol: :lol:

Minden baba gyönyörűséges,és nagyon ügyesek :D .

Csokinyuff így megkésve(de jobb később,mint soha :lol: ) Boldog szülinapot!!!Én máj.2 :wink

Kép
Kép
huni

Sziasztok!
Nagyon édik a babók!
Mi sajnos megint betegek vagyunk 2 napra kilábaltunk aztán visszaestünk. tegnap 39 fokos lázzal küzdöttünk és a kúp sem vitte le. azóta folyamatosan megy fel a láza és hőemelkedésnél lejjeb nem is tudom levinni. valami vírus és az egész garat tiszta vörös meg kicsit ráhúzódott a jobb fülére is! Úgyhogy van nyüszi rendesen. Úgyhogy most egy hétig antibiotikumot kell adnom neki.Most elaludt és látom hogy izzad,mert tiszta víz a hajacskája.Úgyhogy talán a gyógyulás útjára léptünk.remélem nem tart már soká mert majd megszakad a szívem ha látom hogy szenved. Kár hogy nem lehet átvállalni helyette. sajna én is beteg vagyok.lehet tőlem kapta vissza,de én meg nem jutok be a dokimhoz,mert nincs időpont.gyereket meg nem akarom bevinnia betegek közé.még az kéne hogy összeszedjen még valamit.itthon meg nem tudom sok időre hagyni,mert csak úgy nyugszik meg ha egész nap a cicimen lóg.úgyhogy sakk matt. pedig valahogy el kell jutnom különben soha nem kászálódunk ki ebből. talán holnap már jobban lesz és itthon tudom hagyni.
Vigyázzatok a kismanókra mert annál rosszabb nincs mikor beteg az ember gyereke!
Puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84

huni köszi :wink:
Vendég

Dudu,az biztos.Az én szívem is majd'megszakad értük :cry: .
Jobbulást nektek!

Kisfiammal most volt egy nagy harcunk,de muszáj volt mert minden téren kezd elszaladni vele a ló.Ugye Zsófinak névnapja lesz nem soká,és már beszéltünk róla,hogy miket kap.Erre kiverte a patáliát,hogy ő is kap ajándékot,nem csak a Zsófi.Apja ma ment vásárolni,mondtam neki,hogy akkor a Gábornak is vegyen valami apróságot,nehogy nagy balhé legyen.Tényleg nem nagy dolgot hozott,szerszámokat vett neki,mert a régiből hiányzott már 1-2 darab.Erre a kicsi fiam a régieket,aminek semmi baja,fogta és kidobta a szemetesbe,hogy az már úgyis régi.Na erre fogtam magam,és bezsákoltam szinte az összes játékát régi címszó alatt.Persze volt könyörgés,de most nem hagytam magam.Annyit megér,hogy ki kell majd pakolnom.Biztos szívtelen dögnek tartotok,de mostanában annyi ilyen dolga volt,meg szemtelen anyósommal is(amin nem csodálkozom,de azért mégis...).
Nah egy picivel jobb,hogy leírtam.Biztos lesz még harc ma,de hátha...Na persze lehet nekünk se kéne minden kívánságát teljesíteni...,de most úgy felhúzta az agyam....

Kép
Kép
huni

8 HÓNAPOS LETT REGINA :D :D

Na ennek tiszteletére úgy bevágta a fejecskéjét, nem voltam itthon, apa meg nem tudta megfogni, dobott egy fejest a kis szekrényre, ahol egy lámpa volt, szegénynek még vérzett is a feje, :cry:
de nincs semmi baja, szerencsére :roll:

most inkább nem dobok képet róla, :oops:

huni
sok sikert, :wink:

dudu
jobbulást, :D Kép
nora80

Sziasztok!

Kicsit rég voltam, mostanában sok a meló... Ha meg nem dolgozom, akkor Fannizom.

Mona: nekünk is volt egy időszak, amikor Fanninak nem kellett a tápszer. Nekünk a dokinéni a tejpépet mondta helyette, azt mondta ugyanaz mint a tápszer! De csak két hétig tartott ez az időszak, aztán újra elfogadta a tápszert. Szerintem pihentesd egy-két napig, aztán próbáld meg újra.

Dudu: jobbulást Nektek!

Hétvégén voltunk a Budakeszi Vadasparkban, rakok fel pár képet róla. Azért a képeken látszik, hogy nem valami husi Fanni :roll: 7 kiló, mostanában azon gondolkozom, hogy jó ha 8-8,5 kiló lesz Fanni egy éves korára, az pedig kevés, nem???
Kép Kép Kép

horvviki

Hello!

Huni: Szerintem jól csináltad! Következetesnek kell lenni, meg ha megígérsz vmit az be kell tartani...akkor tudja, hogy mire számíthat :)

Viki: Aranyos Fanni...nekem fogalmam sincs hány kilók voltak 1 évesen a csajok! De 8 hónaposan annyi mint most Sebi, 7600 gr körül...viszont Sebi sokkal vékonyabb, mert hosszabb mint ők voltak!Szerintem ne aggódj, ha eszik nincs gáz!

Csajok ezt most találtam, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hátha vkit érdekel: www.beldaganatszures.hu , nem drága, bár csak 85%-os pontosságú, de jobb mint a semmi!

mamiblue

Huni!
Én cseppet sem tartalak szigorúnak!
Határokat bizony szabni kell.
Nálunk ez egész napos alkudozást és közelharcot jelent Benedekkel. És sokkal "keményebb" vagyok nálad... Őszintén szólva nagyon nem bánom már, hogy ovis lesz ősztől...

Kép
Kép
pfranciska

jó éjt mindenkinek egy pár napra eltününk...
jok legyetek! :wink:
Vendég

Mikegirl,
köszi, remélem, nálunk is csak valami ártalmatlan foltocskákról van szó. Azért holnap lehet, hogy megpróbálom telefonon elérni a doktornőt, mielőtt eltűnne 4 napra, hogy megnyugodjak.

Dudu,
jobbulást Liliánának. Úgy sajnálom a beteg kismanókat. :(

Huni,
kitartás! :wink:

Nóra,
gratula Reginának a hófordulóhoz! :)

Viki,
Fanni továbbra is bűbájos. Annyira helyes pofikája van! Így ránézésre igazán kedves természetű kislány lehet. :)
Egyébként már én is számolgattam, hogy nem leszünk épp tonna donnák egyéves korunkra, de amíg mindenki azt mondja, hogy rendben van a súlyunk, addig jó.

A súlyról jut eszembe, feltöltöttem a netre a tortareceptet, amelyről beszéltem. :D Ha valakit érdekel, itt megnézheti: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=14015

italoman

Helló!

Nagyon aranyosak a babók! És hogy nőnek!

Minden szülinaposnak boldog szülinapot! :D

Huni: én is egyetértek veled, szerintem most kell rendbe tenni egy gyereket. Unokatesóm mindent ráhagyott a lányára és a múltkor a kiscsaj a játszótéren verte meg a saját annyát, csak lestem. :shock:

Viki: Fanni szép formás baba, Karina is ilyen. Még nincs 7 kiló sem. De amíg kiegyensúlyozott, addig nincs gond.

Mona: és ha ízesített tápszert próbálsz? Nálunk a vaniliás és a banános is megy. És néha szoktam bele törni pár babakekszet, de csak hogy még folyós maradjon, és azt eszi kiskanállal.

Karina már pár hete feláll és 3 napja elkezdte, hogy elenged mindent és próbál egyedül állni. Ma már 3 mp-ig is bírta :D , de szegény aztán akkorákat esik, egész nap sírás van emiatt :( , de majd megtanulja. Egyébként nem győzök szaladgálni utána. A virágokat végre ki tudtam rakni, legalább azokat nem tépkedi.

Evéssel volt most kis zűr, pár napig nem evett annyit mint szokott, de mostmár talán rendeződik :roll: . Túrót már én is adtam neki gyümivel, az bejött, meg a natúr Aktivia is gyümivel.
Foga még mindig 0, nem is látok semmi duzzanatot. És a nyála sem folyik (bár az soha nem is folyt).

Babaverseny még mindig folyik, folyamatosan szavazunk. Már várom a végét, kíváncsi vagyok az eredményre.

http://www.baon.hu/index.php?apps=verse ... ar_cache=1

Kép
csiper

Hello!

Csiper: Ez a szám a szavazat állását mutatja? Mert én szavaztam, de nem emelkedett!

Mi is megyünk pihizni!
Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!

mamiblue

Na, én most jól megjártam a tápszerrel! :( Humana tápszert adtam korábban Csengének, és mivel bevált, Luca is azt kapta. Ette is rendesen. Múltkor a boltban nem kaptam a szokásos 3-mast, csak 3+ prebiotikusat. Kicsit drágább volt, de örültem neki, gondolván ami drágább, pre-izébb és még plusszos is, az csak jó lehet! Vettem is 2 dobozzal. Luca viszont sztrájkba lépett. Nem ette, vonaglott az ölemben, hisztizett. Próbaképpen megkóstoltam, hogy mi lehet a baj. Hát bűn rossz! Keserű! :shock: Most trükközök, fele tejpép-jó édes, fele keserű pre-izé táp. Mit is mondjak- Luca nem túl boldog .... :?
Vendég

Noémi, akkor jól megjártad.... nem mindig az a jó, ami drága....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

miezapangás??????????

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Nem tudom emlékszik-e még rám valaki.

Most csak ezt az oldalt futottam át és megállapítottam hogy gyönyörűségesek ezek az augusztusi kis menő manók.

Nekünk 1 db fogacskánk van, ülünk, állunk, kiabálunk. Csak enni nem eszünk. Még mindig csak szopi van, nem enged semmit betenni a szájába. Hízni azért hízik, dokinéni szerint majd enni is fog egyszer :lol:

Nagyon szép hétvégét mindenkinek és most már majd megpróbálok sűrűbben jönni :)

Kép
Kép
robcsi03

Judit: az a kép száma, nem a szavazat állása, mi kb annyit küldünk egy nap a családdal. Remélem mi nyerünk! :D

Noémi: Én a Beba+-os tápit vettem, de az finom. És rendben tartja a kakit. :lol:

Kép
csiper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: