[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

megcsinálták a kórházban a cukrosprofilt, hála Istennek nem vészes a cukrom, csak az édességet kell nagyjából mellőznöm, meg kevesebb kenyér
de nem kell táblázatokkal foglalkoznom meg méricskélnem :wink:

Kép
kimma
 
 


Kimma!!!
Ez jó hír!!!!Nézd a jobbik oldalát,legalább nem kell attól tartanod h túl sok jön fel a sok édesség miatt :wink: Azért ez télleg jobb mint számolgatni h mit ehetsz meg....

annus11
 
 


Kimma, úgy megy az idő! Mikor mész legközelebb dokihoz? Nem is mesélted, hogy milyen érzés volt, amikor először megmozdult. Tessék beszámolni, hogy tudjuk, mi után vágyakozunk :wink:

Lei, veletek mi a helyzet? Csaba kirúgja már a ház oldalát? :wink:
Mondtad, hogy elkezdesz jógázni, sikerült elmenned? Milyen?

Kép
wruska
 
 

 
 

Sziasztok!

Nekem sajna újabban csak ritkán van időm írni. Már alig várom, hogy május vége legyen, és egy kicsit több időm legyen mindenre, többek között magamra is..

Pumpóka!! nagyon gratulálok!! Örülök, hogy túl vagy a nehezén és már a kezedben tarthatod Zsófit!!!

Alziza, voltunk börzézni, sajnos cvsak ma olvsatam az ötletet, hogy összefuthattunk volna.. Sajnálom, mert jó lett volna egymást megismerni, ha csak egy gyors köszönönés, kávé erejéig is.. Majd legközelebb.

Én egyébként nem voltam a börzétől elragadtatva... Lehet, hogy nem éreztem rá az "ízére". A veszprémi tetszett eddig a legjobban, de a mostaninál a múltkori szfvári is jobb volt..

Igazán sok mindent nem is vettünk, viszont utána elmentünk az outletbe soroksári úton, az már ott igen. Ott már vásároltam. Magamnak is egy nagyon szép felsőt.

Köszi Alziza a babakocsis infókat. Így képről bejött a tietek, sajna ahhoz árat még nem találtam.. Viszont ez a 60párezres tényleg szimpi. Nekem a mózes meg a sport rész kéne csak, mert babahordozót kapunk, de ha jó áron szettet tudunk venni, akkor természetesen inkább azt veszünk.

Kimma, örülök, hogy ilyen jól vagy! Hamarosan eljön a te időd is :wink:
Nekem pénteken nézte a védőnő a cukrom, tökéletes.

Most pénteken kapom meg az AFP eredményt, hétfőn meg végre megyünk a 18. heti UH-ra. Ezúttal még az Istenheygi útra jelentkeztem be.

A mi szeptemberi topikunkban szinte már csak én vagyok az egyetlen, aki még nem érzi a babáját..
Apa viszont már érezte. Ezt adjátok össze! Ennek nem fordítva kellene lennie??? Csakhogy én apához bújva elaludtam, és a kis hamis lurkó meg akkor kezdett rúgni. Felébresztett ugyan apa, de akkor már jusztse csinálta. Hát ennyit az én kis Borsikámról. Azért remélem minden rendben van vele, és mocorog aktívan, csak én nem érzem még.

Na befejezem. Amilyen ritkán jövök, olyan sokat írok... :oops:

Rönééé



Kép
röné
 
 


hali!
hát én már érzem a rugdosást, de azárt nem egész nap :P valszeg napközben nem is nagyon tudok odafigyelni rá, úgyhogy inkább csak otthon szoktam konkrétan figyelve érezni.
Habár a múltkor egy tárgyalás közepén is rugizott, biztos nem tetszett neki a túl szakmai monoton beszéd :lol:
én jövő héten megyek dokihoz kontrollnra, akkor ad beutalót a terhelésre, meg vérvételre. Uh csak a 28. héten lesz, úgyhogy gondolkozom, hogy elmenjek-e valahova a köztes időben. Na, majd még meglátjuk.
lei
 
 


Sziasztok! :)
Visszatértem... :) Látom, mindenki jól van...
Köszönjük a sok drukkot!!!!!
Zsófi nagyon édi, csak a cici fáj, mint állat, őkelme meg hamar alszik rajta, amit nem kéne!! De nevelem folyamatosan a kis drágát!
Most lassan kajcsi megint, úgyhogy bekopizom a szüléstörténetet gyorsan és megyek... jövök majd!!!!!

A szülés....
Az egy hét benntartózkodásról csak annyit, hogy ahány orvos, annyi hozzáállás! Még ha nem fogadott, akkoris!!! Aki felvett, szerintem egyenesen nem hitte el, hogy kvára fáj a gerincem és elő kellett kerestetnem anyuval a szakorvosi leirást, hogy valóban el van mozdulva és repedve az alsó csigolya, ami okozhat ilyen fájdalmakat! Szal aszaltak a kórházban és urológushoz küldözgettek, biztosan a vesém fáj cimszóval... aztán szerdán jött egy másik doki, aki végre elhitte, nem csak jókedvemből vagyok bent és irt egy újabb vizsgálati kérelmet az ortopédiára a főorvosnak, hogy szakvéleményt kér, szülhetek-e rendesen...
De csütörtökön megint másik doki volt,aki közölte, akár haza is mehetek, mert az, hogy rohadtul fáj, egy dolog... ki tudja, mikor indul be és max. 40+4 napra inditanák be... mondtam, hogy nem megyek haza, mert pénteken sztrájk van és nem kockáztatok, ha semmi nem történik, akkor szombaton délelőtt lelépek.
A szobatársaim már csütörtökön mondták, hogy nem fogok sehova menni, mert csodásan lóg a hasam és tiszta gyagya vagyok, jól kiröhögtem őket... aztán este tv-zés közben fél11-től éreztem a rendszeres 10perceseket... mondták a lányok, hogy menjek fel a szülőszobára, de mondtam, hogy nem röhögtetem ki magam megint... Laughing aztán mikor hajnal 2-kor sem tudtam aludni a fájások miatt, csak felcaplattam... a ctg-nek is fájt végre, ami nekem, bár nekem megint jobban, de kaptam egy szülőszobát, aztán reggelig tároltak ahogy voltam... aludni nem tudtam, csak pár percet bóbiskolni a fájások között... szar volt, mert tudtam, hogy ha szülünk, nagyon fáradt leszek...
Reggel 7-kor jött a vizit, akkorra kétujjnyi lett a méhszáj és mondta a doki, hogy akkor 8-kor burkot repesztenek, mert ez a fájás nem elég a szüléshez... Akkor kaptam egy édes szülésznőt, meg egy nagyon rendes dokit... Utána elég gyorsak lettek az események, egyre erősebb fájások jöttek és egyre sürübben... drukkoltam, hogy Zoli is odaérjen, mert gyalog jött... de fél9-re bent volt...
Akkor még egész jól türtem. Epidurálra nem volt idő, mert ahhoz képest gyorsan tágultam, 9-kor már háromujjnyi volt a méhszáj... Csücsültem a labdán elég sokat, ami biztos, hogy megtette áldásos hatását, hogy gyorsan tágultam...
Mondta a doki, hogy ha beleegyezek, akkor adnak oxit, hogy gyorsabban menjen és erősödjenek a fájások, nehogy fájásgyengeség legyen a vége... mondtam, hogy nekem már mindegy, mit nyom belém, csak érjünk be a célba, akkor már nagyon fájt, de a java csak az oxi után jött!!!! Egybefolyó, szinte szünet nélküli fájások, amik nagyon gyorsan átcsaptak tolófájásokba... Közben kaptam a no-spa-t, hogy lazuljon a méhszáj... fél10-kor egyezkedett velem a doki, hogy még fél órát kér és rányomhatok, de mondtam, hogy nem birom, aztán kiegyeztünk egy negyedórában... Laughing De kihúztuk 10-ig... már nemtom, hogyan, mert minden fájásnál úgy éreztem, szétszakadok, ha nem nyomhatok rá! De mindenki nagyon aranyos volt! A szülésznő folyamatosan dicsért, hogy milyen jól veszem a levegőt, a doki is, hogy nagyon ügyes vagyok... ez mind tökjól esett... Zoli jelenléte is nagyon sokat segitett, hogy ott van, megfoghatom a kezét, a fájások alatt simogatott, puszilgatott...
10-kor viszont eltört a mécses... mikor bejött a doki, már zokogtam, hogy segitsen rajtam, hadd nyomjak, mert nem birom tovább, de addigra eltünt a méhszáj is és végre valahára kezdhettük...
Nem volt gyors kitolás, de most (Ati fiam születésével ellentétben) teljesen magamnál voltam, tudtam figyelni a szülésznőt és a dokit és igyekeztem azt csinálni, amit mondanak.
Kérdezték, szeretnék-e gátvédelmet, de mondtam, hogy rájuk bizom, ha úgy látják, vágjanak, mert nem biztos, hogy tudok együttmüködni... Igy vágtak, de nem azonnal, hanem amikor mondta a szülésznő, hogy eléggé feszül a gát és repedni fog, csak akkor. Nem tudom, hány nyomás volt, de sok... már azt hittem, sosem lesz vége, de akkor kaptam megint egy löket adrenalint, amikor azt mondták, hogy látják a fejét, és micsoda haja van... a következő nyomásra már kint volt a feje, aztán a fél felsőteste, akkor mondták, hogy próbáljak csak kicsit nyomni... ekkor néztem a lábaim közé és láttam, ahogy félig kint van, hát az vmi élmény volt!!! Smile Aztán a következő nyomásra, 10óra 33perckor kibújt Zsófibaba... azt a megkönnyebbülést, valami hihetetlen volt. Én úgy zokogtam Zoli nyakába kapaszkodva, mint egy kisgyerek.
Zsófi nem sirt, csak nyekergett, mint egy kismacska Smile rögtön a hasamra tették, Apa elvágta a köldökzsinórt. Hihetetlen volt az is, hogy egy ekkora gyerek hol fért el bennem... Very Happy Very Happy
Aztán megfürdette a szülésznő, megmérte... mikor mondták, hogy 3200 gramm, visszakérdeztem, mint a Lottóreklámban, hogy MENNYI???? Smile Nem tértem magamhoz hirtelen... Smile csodaszép súllyal született ahhoz képest, hogy végig azzal paráztattak, hogy kisebb a koránál egy héttel. A lepényünk kissé meszes volt, de nem vészes. 10/10-es apgart kaptunk.. ez mindent elárul Very Happy
Mikor összestoppoltak, Zolinak nem kellett kimennie, ott ült mellettem a manóval végig, aztán utána hármasban maradtunk, nagyon jó volt! :D
Úgyhogy végülis úgy jellemezném, hogy alapjában véve gyors szülés volt... de velős, tömör... :lol: Kemény menet volt, az tény!!

Egy két kép:
Kép Kép
Vendég
 


Én ezt jól megkönnyeztem...mi lesz ha én szülök!Pedig nem is vagyok sírós...de ez olyan szép történet...na megyek előadom apcimnak :lol:

Nagy gratula Zsófihoz mégegyszer!!

annus11
 
 


Ági, le a kalappal, nagyon ügyes voltál. Gratulálok nektek és nagyon sok boldogságot mégegyszer.

Kép
wruska
 
 


Pumpi-nagyon gratulálok a kitartásodhoz, és az erődhöz, amivel végig csináltad az egész kórházi benntlétet és a szülést!!!
És természetesen főleg a csodaszép Zsófihoz gratulálok!!!

(nagyon izgalmas volt a szüléstörténeted!!!)
Vendég
 


Szia Pumpi!!!!!!!!

Üdv. újra itthon!
Örülök,hogy már is tudtál írni,nagyon rendes Zsófibaba!!!!!
Nagyon megszenvedtél érte!
Ügyes voltál!
Nekem elég volt elolvasni,nem is tudom mi lesz velem ha én leszek ott!
Bár akkor biztos minden pörögni fog!
Köszönjük a fájdalmas és szép élményedet és a szuper fotókat!
Vigyázz magatokra!

Továbbra is minden jót kívánok és gyere ahogy Zsófi engedi!!

Pussz nektek!

Kép


Kép
ibm
 
 


szia pumpi! én is gratulálok a lányodhoz!! Nagyon szép! És tényleg jó haja van! :lol: A szüléstörténtet pedig én is úgy olvastam, hogy kicsit beparáztam, hogy mi lesz majd velem. Hiszen Te már rutinos szülő vagy, mégis ez a szülésed teljesen más volt, mint a többi. szóval nagyon izgulok, mi lesz majd velünk. Olyan félelemmel vegyes várakozás van rajtam, hiszen sosem éltem még át ilyent és igazából el sem tudom képzelni ezeket a fájdalmakat. Juuuj, de izgalmas lesz. :shock:
lei
 
 


Pumpoka!

Tiszta szívemből gratulálok nektek!!
Ezgyors szülés volt? Akkor milyen a hosszú? De az tutti hogy megérte!!! Gyönyörű ez a babóca :lol:
mutyurka
 
 


Na, kicsit itt... Zoli elment bevásárolni, kisasszony pedig evett rendesen, igy nyugi van... hát ez a szopi dolog asszem, tökmindegy, hányadik bébi, mindig nehéz az elején... :roll: :roll: átlag 30-40grammokat eszik... de fejni még le tudok utána 20-at, amit ki is szivhatna, csak úgy elalszik, hogy ketten nem tudjuk felkelteni a kis drágát! :lol:

Mutyurka, a gyors szülést arra értettem, hogy végülis este fél11-től reggel 8-ig rendszeres, még elviselhető 10perceseim voltak... ami azután jött, két és fél óra, az volt a gyors nagyon, de a kemény is... 8)

Lányok én nem azért irtam meg, hogy született a törpi, hogy frászt kapjatok! :oops: De igazából szépiteni sem akarom, hogy ez nem fáj, mert hazugság lenne, a szülés fáj, de úgyis elszáll minden fájdalom, amikor kibújik... :D és nem kaptam EDA-t, mert nem volt rá idő! Mire hatott volna, már kint volt a miniegér.. :)
Barnussal egész más volt EDA-val... teljesen elviselhető, ég és föld a kettő...
De nagyon sokat segitett a doki meg a szülésznő hozzámállása, hogy folyamatosan biztattak, meg hogy Zoli ott volt velem...
Azért volt egy édes megjegyzése amikor mentünk le a kórterembe a két órás megfigyelés után. Álltam fel az ágyról a szülőszobán, közben ecsetelte, hogy majd a következőnél kipróbáljuk a sarokkádat is (az is volt, de arra sem volt idő)... :twisted: :twisted: mondtam neki, hogy ahha, majd ha te kihordod és megszülöd, akár neki is állhatunk... :lol: a nemnormális!!!
Mert fantasztikus érzés, amikor kibújik és ott van, aki 9 hónapig bennünk volt, de nekem ennyi elég volt... a terhesség, főképp az utolsó hét a kórházban, meg azért a szülés sem volt egy leányálom, na... és elég igy a hárommal már most. Azt sem tudom, hová kapjam a fejem, hogy a fiúkkal is foglalkozzak... talán idővel összerázódunk, de most még nagyon kusza minden...
Megyek is sütni vmit a főzelék mellé mert éhes vagyok!

Jajj, egy-két képpel hadd bombázzak... :oops:

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


tudom, hogy nem rémisztgetésnek szántad a szüléstörténetet!! De eaz meg természetes, hogy aki nem élte még át sose, el sem tudja képzelni milyen érzés lesz majd ez az egész. Eddig egyébként nem is gondoltam rá, hogy miylen lesz a szülés. De a múltkor a kismamatornán a légőzgyakorlatoknál olyan részletesen és életszerűen kezdte el ecsetelni a tanár az egész szülés mizériát, hogy teljesen besz@rtam. Na ttól kezdve érzem úgy, hogy félelemmel vegyes csodálattal tekintek erre az egész dologra. :lol:

Zsófi baba nagyon tündér!! :D :D
lei
 
 


Pumpi, Zsófi gyönyörű és hatalmas! Mintha nem is pár nap, hanem hónapok teltek volna már el a szülés óta. Gyönyörű, teljesen beleszerettem. Apának meg se mutatom a fotókat, mert még megérjük, hogy dob engem a fiatalabbért :wink:

Kép
wruska
 
 


Pumpi!

Köszi a születéssztorit :wink: nekem is még olyan friss az enyém,teljesen át tudtam élni a tiédet.

Na üdv.a 3 gyerekes világban :lol: :lol: :lol:

Az tényleg jó szó rá,hogy az elején még kesze-kusza minden....de csak, hogy felvidítsalak,napról-napra jobb lesz!!Szépen kialakul minden :wink:

Zsófi nagyon szép,édes baba!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ja és Pumpi!

Teljesen egy véleményen vagyunk...én sem szeretnék már negyediket...a terhesség is aggódós volt és a szülés is nagyon megviselt....És én is úgy érzem elegen vagyunk már így is :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pumpi!
Zsófi nagyon hasonlít rád!!!!Legalábbis szerintem :lol: Az hogy a szüés fájdalmas...azt hiszem mind tudjuk,annak ellenére h sokan még nem éltük át.Néha rám is olyna érzés jön mint Leire,hogy oylan rémisztő...de mikor vége,akkor minden megszépül :lol:
Szerintem nekem majd kelleni fog az EDA,remélem lesz is idejük beadni :roll:
Azért én irigykedem a 3 gyerek miatt!!!Nekem is kell!!!!!!!!!! :lol:

annus11
 
 


Pumpi!

Tudjuk,hogy nem azért írtad le és köszönjük,hogy megosztottad velünk!
Engem néha a történeted nélkül is a frász kerülget máskor meg úgy vagyok mind1 és már úgy szeretnék ott tartani!
Mindig te voltál előttem,emlékszel a 100 napra???????????
Aztán a 60-ra??????????
És most már hol tartasz???
Szépen lassan haladok utánnad! :lol:
Remélem minden rendben veletek és otthon is!
Van most segítséged????
Zsófi baba annyira édes!!!

Kép


Kép
ibm
 
 


Hasonlit rám, remélem... legalább kicsit... az én lányom is.. :lol: :lol:
Én apáját is nagyon látom benne, a szája, az orra... de még annyira alakul, napról-napra szebb és kisimultabbak a vonásai... :)

Ibm! Pár hét és nálatok is baba lesz! :D Tökjóóó!!!! Már nagyon várom! Egyenlőre Zoli itthon van, de csak a héten... végülis ellennék én egyedül is, teszek-veszek, csak olyan hamar kifáradok, hogy hihetetlen! Olyan furi, pedig csinálnék én mindent, de érzem, hogy a szervezetem megálljt parancsol és le kell dőlnöm pihizni időnként.
De jobb lesz ez is, csak idő kérdése!

Úgy elszaladt az idő, Kimma, Lei is már félidőben.. :D Röné is közelit... :)

Na, megyek kicsit mosogatok....

8) 8)
Vendég
 


Sziasztok!
OLGO vagyok. Régen jelentkeztem….. Október elején volt a missed ab-m. Mivel az orvosi engedélyt hamar megkaptuk az új próbálkozáshoz csak 2 mensit vártunk meg. Szilveszterkor már pozitívat teszteltem. :D
Sajnos nem volt problémamentes a terhesség eleje, volt egy csúnya vérömlenyem és sokat és erősen véreztem. 8 hét szigorú fekvés….jó kis családi szervezést igényelt Henikém mindennapjait megoldani. És sokszor nem hittem benne,hogy megmarad a babám...
De mostmár másfél hónapja minden rendben,vérömleny teljesen felszívódott!! Kis drágánk szépen fejlődik és már én is teljesen normál életet élhetek. :D
Ibm-nek írtam is, hogy úgy éreztem nevet változtatok….mintegy újrakezdésként, jelezve magamnak, hogy ezúttal más lesz a babavárás és nyár végén egészséges kisbabám fog születni!!!

Verának nagy gratula Márkhoz!
Pumpókának pedig Zsófihoz!!


Röné neked külön üdv itt is. :D
holka
 
 


Holka!
nagy gratula Emma babához!!! :lol: :lol: :lol:
örülök, hogy most már minden rendben van :lol:
gyere gyakrabban ha van időd :wink:
dolgozol most vagy kiírt táppénzre a dokid?

Kép
kimma
 
 


Pumpi!
Eszméletlenül csinos csajszi Zsófika! :lol:
nincs ki segítsen most az első hetekben?

Kép
kimma
 
 


sziasztok!
Nekem is volt egy missed ab-om 2007 áprilisában. Szörnyű érzés volt, nem hittem, hogy újra teherbe tudok esni azok után. Csak próbálkoztunk, és jöttek a sikertelen hónapok. Decemberre tűztem ki az utolsó próbálkozást, mondtam, hogy utána feladom. ÉS SIKERÜLT :D Most ott vagyok a szeptemberi babásoknál:)
Jah, azt nem említettem, hogy 39 éves vagyok és van egy 15 éves fiam.

Holka, Röné: jó, hogy vannak ismerősök. :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Jaj de jó,újabb babások!!!!!!!

Holka! Nagyon örülök,hogy jöttél ahogy ígérted!!

Judit! Neked is hatalmas gratula! Örülök,hogy minden rendben!

Gyertek sűrűbben ha tudtok!!!

Kép


Kép
ibm
 
 


Pumpóka!

Gratulálok!!!
Zsófi baba egy tündér! Nagyon sok boldogságot kívánok a gyönyörű családodhoz!
tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Szépen süt a Kép

Pumpóka

Zsófi nagyon szép! :lol:
Azért ne pörgesd túl magad!
Én is ezt csináltam,aztán...
meg lesz a böjtje!Tessék pihenni!

Olgo
Jó,h jöttél!
Gratulálok!Már a 21 hét! :lol:

Judit
Neked is gratulálok és üdv itt!

Képzeljétek,Zalán 1 hete egyedül alszik el (eddig simi volt meg éneklés)!!Nem aludt el nehezen előtte sem,de most olyan ügyi!
és tök magától szokott rá! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Pumpi, még 1x gratulálok! Nagyon szép baba a Zsófi-kisasszony!
Köszönjük a szüléstörténeted, én a meghatottságtól könnyeztem. Valahogy egyáltalán nem félek, nem izgulok a szüléstől.. Bár anno láttam jó néhányat, tudom mivel jár, épp csak még nem éreztem :lol:

Helló Holka!! :lol: Örülök, hogy itt is találkozunk!

Ibm, tényleg nemrég még Pumpókának írtuk Panny szülése után, hogy hajrá, Pumpi a soros.. Most meg már te tartasz ugyanott!
Ez nagyon jó!

Képzeljétek, végre én is érzem a babámat! Igaz, még nem olyan sokszor, inkább csak este volt tegnap is meg tegnapelőtt is rugi-party a hasamban :lol: Nagyon-nagyon jó érzés!

Panny, jól láttam, hogy mostanában nem kaptunk babafotót??

Alziza, ügyes a Zalán! Ezek szerint már egész "nagyfiúsan" viselkedik :-)
Nem tudod véletlen, hogy a ti babakocsitok milyen árakon mozog a boltokban? Lehet, hogy én vagyok a béna, de a keresőben nem leltem eredményre :?

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné

Most már valamivel olcsóbb mint amikor mi vettük :(
Mert mostmár egyben veszed a sport részt tetővel,huzattal.nekünk még külön kellett.Először a váz,rá a huzat,aztán a kupolatető! :roll:

Tehát a sportrész az olyan 80 körül van.(nekünk 110 volt még :evil: )
A hordozó 40 körül a mózes is olyasmi!
De hidd el nagyon jól járnál vele!
De nézd meg használtan is szerintem.
Vagy a soroksári baby outletben!Én pl.anno ott vettem meg a huzatot rá fele áron!


Én nagyon szeretem ezt a kocsit!
Különben már rég eladtam volna!
az esernyő kocsik között keresd
Vendég
 


De úgy,h lásd h néz ki hordozóval és mózessel menj a hivatalos oldalra.

http://www.bebeconfort.com

itt a francia nyelvűre menj
aztán a babakocsikra
ott pedig a legfelső kérdésre
A hordozója nagyon jó öblös,széles.Zalán nagyon sokáig használta.

Esővédőt mindegyikre lehet venni.A sportrésznél a tetővel együtt jár.Lezippzározható és ha mondjuk úgy van,h hol esik hol nem akkor nem kell állandóan leszedegetni róla,hanem széthúzod,behajtod a lába elé és kész!
Vendég
 


Alziza, köszi :D

Már néztem az oldalt, csak nem voltam olyan passzban, hogy kedvem lett volna akár még az ismert angol nyelven is olvasgatni...

De most a hétvégén talán rá tudok kicsit hangolódni.

Jó lett az AFp-m, és minden rendben! 42 mm-es a fejecskénk :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Meg is kukkantottam :D
Ilyesmit már néztem, de nekem az esernyőkocsival az a bajom,, hogy mindenképp egybefüggő tolókart szeretnék, nem pedig az ilyen "két-szarvút".

De még megtapogatom majd élőben is valahol.-

Múlthéten a börze után mentünk az Outlet-be is. Ott aztán vásároltam is. Szerintem oda lesz még 1-2 túránk.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok

Röné

Miért szeretnél egybefüggő tolókart?
Nekem volt olyan is.Ez azért jobb,mert mondjuk ha a piacon annyit vásárolok,h alulra nem fér be akkor rátudom akasztani a szatyit!
Ráadásul mivel esernyő így kevesebb helyet foglal ha össze van csukva!

Nem akarlak rábeszélni,csak a véleményemet írom! :lol:

Panny???
Többiek???
Vendég
 


Sziasztok!

Takarítgatok, de azért néha benézek.. Nincs valami nagy forgalom..

Alziza, lehet, hogy nem igy van, de én úgy érzem, hogy egy egybekaros kocsit könnyebb tolni, "kormányozni". Találkoztam már kétszarvúval, de csak nagyobb gyerekek hagyományos sportkocsijánál. Valahogy azoknál a kis könnyű kocsiknál nem okozott gondot, de azt érzem, hogy amíg viszonylag nagy babakocsink van, talán jobb az egybefüggő.

Persze erről te már tapasztalattal tudsz nyilatkozni :D

Én már azon is gondolkodtam, hogy veszek egy sima , szép mélybabakocsit, ami kb. 5 hónapos korig, tavaszig jó lenne, aztán meg veszek egy esernyő sportkocsit..
Szerencsére még van időm. Tudom, sokat vacillálok, de ahogy elnézem az utcán a babakocsikat, nagyon sok "szemetet" látok, amik szinte szét esnek, és nem épp a legolcsóbb típusok között nézelődök.. Én nem akarok csak esztétikai szempontból dönteni.

Hú, elég szar ma a kedvem. Teljesen le vagyok zsibbadva. Örülök is, hogy egy kicsit egymagam lehetek. Ezek a hormonok?? Vagy idő? Vagy eygszerűen csak fáradt vagyok.. A doki utalt rá, hogy esetleg már sok lesz a meló...Már csak egy hónap.

Remélem ti jobb hangulatban vagytok! Jó hétvégét mindenkinek!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné
Én is sokszor piszok fáradt vagyok,máskor meg teli vagyok energiával!! :shock: Az első babavárásom alatt meg végig fitt voltam.,semmi fáradtság...egyetem,vizsgák,diploma+ mellette még dolgoztam is....nemhiába mondják minden babavárás más és más!! És Henim mellett nincs megállás....néha alig bírom rávenni magam,hogy menjünk játszóra...

Babakocsi: nálam szempont volt választáskor,hogy könnyű legyen(sokat bkv-zom),de az autónkba is beférjen,könnyen összecsukhassam
Nekünk Pierre Cardin van.
Ezt használtuk csecsemőként és sportkocsi változatnak is.
Egy dolgot nem tud (ami néha hiányzott),hogy nem tudod mindkét irányból tolni,csak úgy,hogy a baba előrefelé néz.
Aztán Heninek másfél évesen vettem egy Top Rider szuperkönnyű esernyőre csukhatót. Amikor már 10 kiló a gyerek nem árt ha legalább a babakocsinak nincs semmi súlya.

Nagyon örülök,hogy már te is érzed a babád rugdosását!! :)

Alziza
tényleg ügyes Zalán. Lehet,hogy most a jó időben többet szaladgál és jobban lefárad.
Heni azóta alszik el könnyedén mióta nagy ágyon alhat...lehet nem tetszett már neki a bekerítés... :shock: :wink:


Kimma
eleinte nem dolgozhattam a szigorú fekvés miatt... most pedig már nem akarok visszamenni...kiélvezem a nyarat Henivel kettesben még mielőtt kis Emmánk megszületik :D


Judit
Bogi baba nagyon édes. Ügyes Báló,hogy kiszínezte a képet.

Ibm
És tesódéknak 4D-n mondták a kisfiára,hogy kislányka?
holka
 
 


Kimma
Most néztem csak... Emci? Kislányod lesz és Emma neked is? :D
holka
 
 


Holka!
igen kislány, de nem Emma hanem Emőke :wink:

Kép
kimma
 
 


Röné!
Egyél valami fincsit, mondjuk egy nagy adag jégkrémetvagy egy tábla csokit , mindjárt jobb kedved lesz :wink:

holnap elmegyek a Spar-ba és nézek valami dietetikus édességet, mert már nagyon csorog a nyálam... :roll: :lol:

Kép
kimma
 
 


Lányok, az normális, hogy reggel csak akkor van émelygés, ha éhes vagyok? Ha előző este eszek - mondjuk úgy éjfél körül :? , akkor reggel nem kelek émelygéssel.
Persze ilyenkor meg aggódok, hogy baj van..de aztán megint farkas éhes leszek és megint kezdődik. Ilyenkor azért megnyugszom.

Most pár napja inkább vagyok kívánós, mint émelygős, ez is lehetséges?

Lehet, hogy kezd a stressz lemenni rólam, mert lassan egy hete nem dolgozok és így kevésbé intenzív az émelygéses tünet? Bár mondjuk így is vannak húzósabb időszakok egy napon belül.

Az az igazság, hogy azért kicsit félek, hogy nem veszem észre hogy baj van. Az előző terhességnél sem volt vérzés, egyszerűen megszűnt a szívdobogás és azért most is bennem van a félsz, ahogy közeledik az idő.. :cry: Egyedül a tünetek nyugtatnak meg, de ezek most kicsit összevisszák.

Valaki tudna tanáccsal szolgálni?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Tök természetes amit írsz!
Én is hasonlóan voltam,minden alkalommal mikor ennem kellett olyan hányinger tört rám+öklendezés,hogy valami borzalom!
Aztán mikor ettem elmúlt!
És ez minden kaja előtt így volt!
Úgyhogy ne izgulj,minden rendben van!
Tudom könnyű mondani,én a 12. heti uh után nyugodtam meg nagyjából,de persze azért mindig van valami para!

Nagyon drukkolok neked és hidd el minden rendben lesz!!!

Vigyázz magatokra!

Szia

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm. Köszi :P

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Ezzel énis igy voltam, üres gyomorral mindig sokkal erősebb volt az émelygés. Ezért is mondják, hogy sokszor keveset kell enni, hogy mindig legyen vmi a gyomrodban, sose legyen üres, mert annál inkább émelyegsz! :wink: Ez normális, hogy összevissza tüneteid vannak. Nekem is volt jobb és rosszabb napom! Van, akinél egy-két hét émelygős, aztán kivánós, van, aki hónapokig émelyeg és nem is kivánós... ezt nem lehet általánositani! És minden terhesség más és más, ezen se izgulj, hogy akkor ez volt meg az volt és most milyen!! :wink: Csak nyugi, minden okés lesz!

Nos, egy hetes múlt Zsófi... már alakul a kispofám :D

Kép

Fiúkkal (kicsit homályos):
Kép

Na, lelőttem magam... :lol: :lol:
Vendég
 


Hali :wink:

Itt vok,csak nagyon beteg lettem(lázam van,iszonyat torok fájás-nuku hang-,köhögés és baromi náthásvok :( )

Műtős maszkban szoptatok,hátha Olika nem kapja el... :?

A környezetemben amúgy annyian betegek.....ebben az enyhe időben terjed minden nyavalya....úgyhogy kismamik vigyázzatok magatokra!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Panny
Szegénykém :(

gyógyulj meg Kép

Vera
Mi újság?
hazajöttetek?

Pumpóka
Sokkal idősebnek néz ki Zsófi! :lol:
Ilyen korban még lehet ilyet mondani ugye? :wink:
Nagyon édi! :lol: :lol:

Wruska
Nincs két egyforma terhesség!
Én Alexnél és Zinánál egyáltalán nem voltam rosszul.Kicsit sem!
Zalánnál meg....
Nyugi!
Bár tudom én könnyen beszélek most már!Én ugyanígy paráztam.sajna ez így van :(
Vendég
 


Wruska
nálam is pont így volt,ha éhes voltam akkor volt hányingerem.
Ha megnyugtat a tudat,hogy átod időközben a babódat feljődni kérj a dokidtól uh-ot.
Engem eleinte hetente nézett...annyira izgultam van-e szívdobogása?

Pumpóka
jobbulást az egész családodnak!!
holka
 
 


jobbulás Panny családnak megy :oops: :wink:

Pumpóka
Hogy várom már én is,hogy legyenek tesós képeink!! Édesek a gyerkőcök. :D
holka
 
 


Köszi lányok a bátorítást. Igyekszem nem emészteni magam, és ma visszajött az émelygés, szóval meg is nyugodtam egy kicsit. Mit ne mondjak, elég idegtépő ez az időszak, de már csak két hét, és megyek uh-ra!

Holka, hát nem is tudom, nem igazán akarok minden héten orvoshoz rohangálni, mert nem akarom zaklatni szegénykét :oops: és az kicsit olyan, mintha nem hinnék benne, hogy minden rendben van. Pedig minden rendben van!

Egy hete a barnázás is elmúlt, aminek nagyon örülök, úgy látszik, dolgozik a Duphaston. :P No meg a pihenés is segít itthon.

Alziza, olyan jó, hogy tartod bennem a lelket, neked külön köszönöm. :oops:

Kép
wruska
 
 


Helló Csajok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak önző módon jövök egy kicsit dicsekedni.. :lol:

A tegnapi UH-n minden ok volt, mindene megvan, aminek meg kell lennie. Még plusz egy "dologgal" több mindene is van, mint amit én szerettem volna... :lol: :lol: :lol:

Én ugyan azt mondtam, hogy nem fogjuk megkérdezni a baba nemét... Hát apa és nagymama viszont akarták tudni... Anyukám az UH után visszacapplatott a dokihoz, és megkérdezte. Apa meg azt mondta, ha nem kap tőlünk (anyukámtól) választ, akkor ő felhívja a dokit, és rákérdez, ő az apja, joga van tudni..
Hát ennyit az én kívánságomról.. De ha már ők tudják, akkor én is akarom!! Nehogy mááá! Hát végül kiszedtem az anyukámból a hazaúton. Elég érdekesen jött ki..

Szóval a FIÚ-s anyukák táborát erősítem!!!

Én ugyan bíztam benne, hogy a megérzéseim és az álmom (miszerint kukis van a pocakomban) ellenére talán lányom lesz, de ha már így van, őt is haza fogjuk vinni a kórházból. Mondtam apának este, hogy így már tuti, hogy lesz még egy gyerekünk.. :lol:

Most elbúcsúzhatok a Boglárka névtől és törhetjük az agyunkat egy jó kis fiúnéven. Nem könnyű.

Viszont nagyon aktívan, folyamatosan rugdal a drága, ez egy kis focista már most! Imádom ezt az érzést!

Rönééé



Kép
röné
 
 


röné. GRATULA A KISFIÚÚÚHOZ!! :lol: mi is a fiús tábort erősítjük és én nagyon örülök neki. Én abszolút fiút éreztem a legelejéről kezdve. Meglátod, hogy imádni fogod. Mondjuk utána tényleg jöhet egy kishugi is :P
lei
 
 


Röné: gratulálok a kisfiúhoz :lol:

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: