A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ibm! Ari lehetett Apa! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja! Ari volt!
Alszik,be is takartam szegényt! :wink:
Én meg megyek tényleg kicsit vasalgatni!
Jók legyetek!
Azért ittvagyok a közelbe és néha frissítek,hogy mi a pálya!

Kép

Kép
ibm

most megint ragyog a nap...
Kicsit sem bolondos ez az idojaras, de azert en ne bolonduljak meg mi?
jolkicsinaltam magam egy zacsko chipssel:( tudom ugy kell nekem hogy ilyen hulye vagyok...
Vendég

en meg itten egyedul unatkozva...
nemmintha nem lenne mit csinalnom, de semmihez nincs kedvem:(

epp szopogatom a homeos bogyoim hatha elmulsztja a fejfajasom!
Vendég

Sziaszok csajok!

Ma mi beszereztünk egy csomó mindent, 3 helyen is voltunk, egész nap mászkáltunk, de megvan egy csomó minden, a nagyobb dolgok biztosan, mert férjem később nemigen fog ráérni. Vettünk mózest, pelenkázólapot, mert nálunk szekrény nem lesz, nincs hely, kádat, cumikat, körömvágót stb, meg ami az én mániám volt, az egy pihenőszék, férjem annyira nem akart, de én ezt már régesrég kitaláltam, hogy ilyet szeretnék. Úgyh lett.

Jaj, úgy örülök ennek a sok mindennek!
Amúgy én ma a Brendon Outletben sírtam el magam, férjem totál kétségbeesett, hiába mondtam neki, hogy ne izguljon, nincs baj, egyszerűen a hormonjaim meg hogy már rég is sírtam, most jött ki, de így vagy 10 percig nem mozdultam ki az 56-os kiskabátok és rugik közül, mert nem akartam olyan fejjel ott mászkélni.

Anyjuk, nagyon ügyi vagy! Úgy irigylem, aki tud varrni, mennyi minden egyedit lehet csinálni.

Babuli, küldök privit adataimmal (bocsi, h csak most, hogy már jó pár helyre szétküldted a listát), illetve próbálok, mert nem mindig jön össze.
Iwiwn én is vagyok, de nem túl aktívan, meg igazából fénykép sincs egy darab se, mert munkahelyem nem tolerálja, de max majd most felteszek párat. Amúgy én is kérek majd olyan listát, köszi!

Ma jó napom volt, egy Kinder Pinguit én megengdtem magamnak.

De ez a zsírosdöfi! Dehát nincs itthon olyan zsír, szerintem gyerekkoromban ettem utoljára. Most tudnék túrni a diétás fogyi kenyeremmel.

Kép
teó

Teó! Ment válasz! :D
Vendég

Sziasztok!

Pumácska üdv!

Na, túl vagyunk az ikertestvérem polgári esküvőjén, jól sikerült.
Persze a polgármesteriben a szokásos szöveg, tralala, de azért szép volt...
Utána ebéd egy kisvendéglőben, ami jól sikerült.
Az igazai buli két hét múlva vidéken!Már alig várom...biztos jó lesz,
Remélem a tesó utána követ engem és hamarosan ő is fórumozó lesz :D

Kép
andkata

Köszi Babuli, ez ám a gyorsaság!

Kép
teó

Ibm! Ari párocskád van! :lol:

Mi azt hiszem most még elmegyünk kicsit sétizni. Olyan mehetnékem van így estefelé fél hétkor...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

titi én ugy csinálom a madártejet hogy 1l tejet abbol kiveszek egy kicsit amiben 5 tojássárgáját 2ek vanilai pudingot éskb7ek cukrot 1 vanilás cukrot kikeverek ez olyan folyos legyen

a maradfék tejet felteszem a forrni de nem várom meg mig felforr csak majdnem akkor bele ezt a löttyöt és kevergetem ezzel sem szabad felforralni mert a tojássárgája kicsapodik.

ha ez kész akkor a tojásfehérjét felverem kemény habnak és öntök rá kb 2dl forro vizet és befedözöm kb 10 perc és kemény lesz akkor galuskákat szaggatok a madártej tetejére

én igy csinálom :P

Képimg][/url]
Kép
ronix

Halihó!

Ami Drágám!

Ne törődj a tesóddal! Örülj neki, hogy ennyi bébirucitok van? Muszáj nekem is behozni a lemaradást.

Apát elnyomta a buzgalom???

Pumácska!
Üdv itt!

Babu!
Én a plüss szamaramat (Sanyit) 30 fokon mosom, egy párnáhuzatba szoktam beletenni.

VKata!
Ezeket a rucikat turiztam, angolos turiban, Maxx cuccok.

Szly!
Köszi a Marcsi infót!

Titi!
De kár, hogy nem készítettél képet a tökmagozó legényeidről!

Teó!

De ügyik voltatok! Képet! Képet!

Nagyon sikeres délutánt zártunk apjukkal. Voltunk a barátnőmnél "bizniszelni". Szereztem egy elektromos mellszívót, mikrós streilizáló, légzésfigyelőt bébiőrrel és egy zenés forgó bigyót a kiságyra kemény 30 e Ft-ért.

Emellett a 11 hónaposát agyon puszilgattuk. A párom totál oda volt érte. Már megy!
20150601134430

Kriszti!
Fincsi lett a káposztás oldalas?
20150601134430

Hú Ronix! Ez is jól hangzik!

Én kivasaltam a tegnap kimosott ruhákat,de elég is volt mára!
Úgy fáj a derekam!
És már megint éhes vagyok!!!

Teó! Tök jó,hogy ennyi mindent megtudtatok ma venni!
Pihenőszék nekünk is,de kaptuk!
Jó lesz az majd!

Kata! Örülök,hogy jól sikerült,reméljük tényleg hamarosan tesód is fórumozó lesz!

Úgy néz ki Apa kezd magához térni úgyhogy lépek,holnap jövök!

Jók legyetek és jó éjt mindenkinek!

Többiek????

Wera??????????????????
Apa nap van????
Akkor oksa!

Na pussz pussz

Kép

Kép
ibm

Viki! A plüss mosás a jövőhétre tolódik de köszi a segítséget! :D
Vendég

Kimma, átküldenéd a listát, mert én még mindig nem kaptam meg....

Rózsaszín cumi? :) engem érdekelne, de nekem nincs kékem :(
magdolnam

ez jol esett, megneztem a Honey cimu filmet- seemi extra sztori tancos, negeres....- es olyan jot bogtem rajta:)

Mindig is kepes voltam barmin meghatodni, de ez most hatvanyozodva ramtort:)
Vendég

én meg a malacka hőst néztem meg. Annyira édes mese! Lizus tuti imádni fogja. Azt a micimackót nagyon nem bírom.
magdolnam

hali lányok!

gyors bekukk aztán megyek vissza ápolni a családi kapcsolatokat :D

egész nap kint voltam az udvaron, meg a kertben. apósék ültettek, én meg felügyeltem :D tök faca volt 8)

jah meg sütöttek nekem a fiuk szalonnát. jol bekajáltam kenyérkével. megettem két szeletet. fini csöpögtetős kenyérkét :) volt rajta paradicsom meg paprika is.
aztán a második szelethez már lecsuszott egy kis sült szalonna is... nah látta volna a védőnőm 8) :lol:

babuli! akkor most hogy áll a lista?!?! kibővítetted? vagy mi van?

édes volt ez az apás sztori. nem alszom... áááá nem... egyáltalán nem 8) akkor álmodozott?!?!? :lol:

pumácska! üdv a csapatban. de sajna az Első Konzultációról, amit a sarkon tartottunk pingvin szerkóban learadtál :D

jók lettek a varrni valók. vagyis a kész doldok. jó akinek van mivel varrnia. nekem is annyi ötletem lenne, de nekem nincs mivel megvarrni :( és a padló is jó lett :)

nah megyek vissza ápolni az ápolnivaló kapcsolatokat. meg lehet letolok közben egy kis szőlőt, ha már hoztam magammal. az őszibarackon már tul vagyok. azt napközben betermeltem.

mindenkinek további szép hétvégét! jó éjszakát!!!

Kép

Kép
timi1982

Na csapok fel pár képet a a mai napról, a babakocsi az, amit kölcsönbe kaptunk, meg egy kék hordozót, ezek alapján biztos azt hiszik, fiunk van.

Kiváltottuk a Felicitas csomagot, én naív örültem, hogy kocsival vagyunk, hogy nem nekem kell cipelni egyedül haza, hát ettől az 1 cumitól meg az 1 pohárkától nem szakadtam volna meg. És rózsaszín cumit kaptunk, pont jót.

Madártej, de jól hangzik, a kedvencem, már meg is rendeltem a férjemtől a szülés utánra a kórházba,merth állítólag a terhességi cukorbetegség a szülés napján el is múlik, főleg, hogy nekem vszínű nincs is.

Na megyek Kispest öregfiúk meccset nézni, mert régen, 100 éve nagy szerelmem volt a Détári Döme meg a Sallai Sándor és ők is játszanak, azért rajtuk is látszik az idő múlása.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
teó

Timi! Még egy pár ember válaszára várok és utána küldöm Neked az adatokat! :D Remélem nem baj hogy bele kotnyeleskedek!

Szép Álmokat nektek!
Vendég

Teó, nagyon termékeny napotok volt! Várjuk a képeket! :wink:
Viki, jó üzletet csináltatok! Így kell ezt csinálni!!! :wink:
Ami, ari lehetett a párod! :lol:

Én meg ettem zsírosdöfit!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szereztem zsírt!!! Barátnőmék is csatlakoztak. Mindenkinek nagyon bejött az ötlet. Meg ettünk mellé hagymát, paradicsomot és retket. És eldöntöttem, hogy egyik nap csinálni fogok sülthús zsírt. Apu szokott. A sertéshusit megsüti zsírban lábasban fokhagymával és aztán husit is tudsz vágni a kenyérre. Isteni!!!!! :lol: :P

Asszem mára elköszönök!
Legalább nagyjából jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Paraaaaaaaaaaa! A bugyim tiszta víz... de mitől??? Ha netán nem tudnám tartani a vizeletet, azt érezném vagy nem??????, Meg annak illata is lenne :roll: Tök frászban vagyok. Jó lenne ha lizus benn maradna még egy jó darabig...
magdolnam

Szépjóestét!

Na egy gyors bekukk lefekvés előtt. Szerencsére nem sokat írtatok! :shock:

Káposztás oldalas nagyon fini lett. Apa ódákat zengett róla. Másfél kiló áposztából és kb ugyanennyi oldalasból csináltam, úgyhogy marad bőven holnapra is. De jó, nem kell főznöm! :P
Receptet mindjárt dobok a másikba.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja a képeket persze megint lefelejtettem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
teó

Magdi, ez tényleg para! De remélhetőleg csak folyás. Asszem Werának is volt ilyen elég durva mennyiség. Meg van valami amivel meg lehet nézni, hogy magzatvíz-e. De arról sajnos nem tudok semmit. :oops: Gondolom gyógyszertárban lehet kapni. Lehet, hogy érdemes lenne elmenni az ügyeletes patikába.
De ne idegeskedj!!! Az a legfontosabb!!!

Kép
sziszka82

Teó! Jaj, de jók! Főleg a macikás rucik tetszenek. Na meg a babakocsi! Nekem is az ilyesmik jönnek be!

Na, megyek alukálni, mert már ég a szemem!
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

most én is nézegetem 1000el a netet. Valami betétet emlegetnek. De abban bízom, hogy most nincs zokni rajtam és sztem felfáztam és sokat járok pisilni. Remélem ez lehet az oka. Éjjel úgyis kiderül, hogy mert megyek wcre minimum 2szer..... ha lesz még ilyen elmegyek patikába. De +++++++ vagyok és nagyon bízom benne hogy nem az ...
magdolnam

Teó! Tök jók a cuccok és mennyi minden!

Magdi! Örülök,hogy pozití vagy!
Remélem nem kell menni a gyógyszertárba!
Drukkolok!

Timi! IMÁDOM a sültszalonnát! :wink:

Kriszti! Alukálni???????????
De jó neked! Én még biztos fenntleszek egy darabig!!!
Mindjárt megyek eszem még valamit,aztán csobbanok és lefekszem,de az alvástól még nagyon messze vagyok!

Áron baba étköltözött a baloldalra és úgy bekeményített!

Wera????????????????????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ma egész nap nem voltunk itthon! Visszaolvastam, de most nem emélkszem már mindenre! :)

Anyjuk!
Nagyon jó lett a párna is, meg a kiságyba való cuccok is! Ja, meg a parketta is!

magdolnam!
Remljük nincs semmi gond.... jó a + hozzáállás!

Mi ma Göteborgba mentünk! Nagyon jó nap volt! Először IKEA-ba mentünk! végülis nem sokmindent vettünk, de csupa hasznos dolgokat! Szinte mindent babónak vettünk, talán azokon kívül csak műanyag ládáklat ami arra kell hogy a paprika és paradicsom palántákat elültessem! :) (ja, mert kaptam magyarországról magokat- itt nem lehet paprikát kapni (csak kaliforniait) és néha ugy ennék már lecsót...... így most próbálkozom :) ).
Babónak vettünk 3 polár pokrócot ( hogy legyen a babakocsiba is, meg az ágyba is) meg két felakaszthatós tárolót vettnk, amibe még ruhákat tudok rakni! (szekrényt már nem akartunk). Kis sima fehér mini törölközőket vettünk még, és egy képkeretet (amibe a tesómtól kapott képet tudjuk rakni, ami a gyerekszobába kerül) ja, és függönyt (de csak sima narancssárgát - nem kellett sötétítős, mert van redőny... csak hogy mégis legyen valami)!
Majd most már ha be lesz rendezve az egész szoba, akkor csinálok képeket, és akkor teszek fel majd ide képet!

Utána meg egy Univerzum nevű múzeumban voltunk! Nagyon jó volt! Volt egy rész, ami tengernek volt megcsinálva, olxan mint otthon a tropikárium ahol halak rákok, és cápák is voltak.... van egy nagy rész, ami esőerdő...(de komolyan..... igazi esőerdei növényekkel, állítokkal, rohadt meleg van benn, és pára :) ) Volt egy rész, ahol meg kisérleti dolgokat lehet kipróbálni, és még egy ahol pedig "mérges szépségek" vannak....(kígyók, pirannyák, pókok, skorpiók....) Nagyon szupi hely! (4 órát sétáltunk benne)
Aztán meg mielőtt hazajöttnk, elmentünk egy kínai étterembe...és sikerült nagyon finom kaját kifognom! :) Rizs (azt alapból hoznak hozzá) grillezet csirkefalatkák voltak ilyen fapálcikás nyárson....és mogyorós szósszal volt leöntve, meg nagy darabokra vágott zöldségek és ananász volt mellé!

Bocsi, hogy ilyen bőbeszédűre sikeredett!!! :)

d.dodó

Sziasztok!

azért láttom ma is volt termés bőven! :D

Mi nem csináltunk semmi különöst ma, Bencének levágta a nagyija a haját! Hát ne tudjátok meg mennyi idig tartot és mit izgett-mozgott közbe! De csini lett! 8)

Ami, ha maradt a finomságokból valami, szívesen segítek elpusztitani! :wink:

Dodó, örülök, h jól sikerült a napotok! Jó sokat sétáltatok a múzeumba, én nem birtam volna! :roll:

Teó-cuki a fehér macis felső és micimackós cucok is tetszenek!

Magdi, remélem nem magzatviz! Jó a pozitiv hozzáállásod!!!

Sziszka, én is fogok sütni jövöhéten olyan húsit!
bencuri

Betöltöttem a 32 hetet is! Repül az idő!
bencuri

Jó reggelt!
Kép

Timi!
Tetszett, hog felügyleted apósékat! ;)

Teó!
Mi a tévében néztük a meccset! Meglepődtem, hogy ezek az "öregfiúk" alkalmasint technikásabbak, mint a fiatalok!

Baromi jó cuccokat vettetek!!!!! Nekem a rémszarvasos motívum baromira bejön.

Bencuri Viki!
Hajrá 33. hét!

Magdi!
Remélem csak felfázás!
20150601134430

AndKata!
A turmixodra beindultam!!!!!

Kriszti!
Pataki tálban is lehet ezt a kajcsit csinálni?

É elővettem a fagyóból a rejtett készleteimet (pipi pöri + előre elkészített bolognai husi), így már csak tésztát kell kifőznöm + rántott gombácskát mára.
20150601134430

Jó Reggelt Kismamik!

Ma nem leszek túl sokat mert csavizunk Apával!
Vásárolgatás, kocsinézés, stb.

Viki! Nekem is van a fagyóban rejtett készlet! Malac pöri!

Teó! Nagyon szupi dolgokat vetettek! :D

Magdi! Magzatvíz volt vagy más?

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt! Hát nem találtam foltot sehol, illetve 4szer mentem ki éjjel pisilni de annyit kellett, mintha 10 l vizet ittam volna :roll: de hol halmozódhatott fel ennyi? Nem értem. Én még mindig ebben bízom. De ma nagyon fogok figyelni és ha van valami gáz, akkor doki majd holnap.
Mi szalonnát fogunk kinnt a kertben sütögetni :) már úgy várom! Fincsi süllt hagymával :oops:

Jaj én el is felejtettem, bocsánat! Muffin, sok erőt és kitartás kívánok neked. Nagyon kemény dolgokon mész át. Eliot baba pedig szuper szülőkhöz kerül a pocakból és imádni fog titeket! Majd jelentkezhetnél, ha úgy érzed.

Marcsi? Tud valaki valamit róla?

Jaj és a babarucik! Zabálni valók!

Mi úgy gondoltuk hogy majd rendszeresen heti 1 alkalommal fogunk baba mama úszásra járni. Apa már azt tervezi, hogy a lánya jó táncosnő lesz. Férfi..... Ja és majd 20 éves korában aludhat nálunk Liza barátja, meg ő is ennyi idősen aludhat fiúnál :shock: hát meg ilyenek. Mintha kicsit korán gondolkodna a dolgokról :roll:
magdolnam

Jó reggelt!

Magdi, remélem nincs baj! Szerintem holnap azért mindenképp menj el dokihoz!

Teó, cukik a ruhák!

Mi megyünk a Vadasparkba! Hurrá!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
andkata

Kata, még jó hogy nincsenek ott Pingvinek :lol: lehet ott fognának :wink:
Apa azt mondja most nekem: milyen szép nagy pocid van :oops: :D de még van 3 hónapd, hová fog nőni????? Ezena kérdésen már én is elgondolkodtam. Az én pocim akkora minta 35.hetes barátnőmé :shock:
magdolnam

JO reggelt!

En ma fozes teren nagyon passziv vagyok. Pedig vasarnap van, abban, bizom parocskma nem lesz merges ha maradekokat teszek ele:)
Bar holnapra mindenkepp kene foznom, hogy legyen mit vinni....

Hamarosan megyunk a butorokert. Remelem legalabb a ruhast osszi es tudjuk szerelni, mert a bezsakolt ruhakkal sokra nem megyek:)

Aztan ferjecskem setazni is szeretne, de nem tudom merre...

Ma igazan szep ido van! Remelem delutanra sem romlik el!

Nezegettem a szuletes hete programokat. A nyito napra ha vagyok annyira fitt szeretnek elmenni, mert erdekes temak lesznek!
Aztan mivel a 2 hetente az Uzsokiban levo eloadas is benne van a programsorozatban, igy a szerdam uh utan maj 7en ismet eloadasokkal, daltanulassa, relaxacioval fog telni.
Csomo progi! Tok jo:)
MAr a majus 1i programon is gondolkodunk!
Ha jo ido lesz kimegyunk a Pilisi majalisra- Piliscsabara jartam egyetemre, es imadtam a majalist- ha meg annyir anem akkor csak a Hosok teres tancos latnivalok maradnak.

Most hetfo , kedd szerda nincs nagy programom, de talan nem is baj, mert sok volt az elmult 2 het, meg elore is pihenek:)

Azt hiszem rabeszelem ferjuram az ikeaban, hogy ha mar fini ebedunk nem lesz, akkor hozzunk az ikeabol mandulatortat desszertnek, hmmmmmmmmm!

Szep napot mindenkinek!

Es a sult szalonna igenis szupi etel, Es szenhidrat sincs benne!
en szerintem eletemben nem ettem annyi szalonnat- ha masnem zsirjara kisutve , etelben- mint az elmult honapokban! Az az az iz, meg minden ami fustolt, amiert megbolondulok!:)
Vedono, ugyan.....azokra kell hallgatni, akik azt mondjak, azt egyunk amit kivanunk- jo a merteket en is probalom nem elfelejteni:)
Vendég

jajj, magdinak szerettem volna irni:
szoval en panikoltammar tobb izben, mert sajna olyan eros a folyasom, hogy nem egyszer fejvesztve rohantam be egy wc-be hogy "megvizsgaljam" mitol azott at mindenem:( betet nelkul nem is birom elvisleni, azt is surun cserelve. Es semmi nem segit.
Remelem Nalad sem baj van, hanem ilyesmi jellegu dolog!
Vendég

én is ebben bízom! :) Dejóóó mindjárt május
magdolnam

Jó reggelt!

Magdi! Ha magzatvíz, akkor most is kell szivárognia! Ha nincs semmi, akkor tuti folyás volt. Én már tisztasági betét nélkül nem is merek lenni. Néha kicsit idegesít a dolog, de majdcsak kibírom már ezt a hátralévő időt. Marcsi jól van. Zsófi 1200 g.

Teó! Rolinak is ilyen kocsija volt, csak nem Bergon. Ha egyenesen megy, akkor nagyon fogod szeretni. Én azért nem szerettem, mert félrement. Egyébként minden szempontból nagyon kényelmes a babának és neked is.

Mi ma apósomékhoz megyünk ebédre, György napra. Addig még takarítok egy kicsit, meg megmosom a hajam.

Kép
szly27

húúúúúú Szly, ezzel megnyugtattál! Tegnap emiatt egy csomót olvastam erről csak ezt nem. :) méris jobb a napom!
magdolnam

olyan édes Liza, a lábikját tökre kinyoja :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Jó reggelt csajok!

Mi ma nem csinálunk semmi extrát,Apa végre egész nap itthon lesz,ugyan most ép kocsit szerel,de az nem tart soká és legalább itthon van!
Május 1-re sem tervezünk semmit,én már nem vágyom ilyen programokra! :wink:

Magdolna! Biztos nem magzatvízvolt szerintem,nekem is szokott nagyobb adag lenni és akkor én is futok,hogy ez meg mivolt!

Bencuri! Gratula! Egy naposak vagyunk!
55 nap! Királyság!

Sültszalonna????????? Nyamiiiiiiiiiiii

Nálunk vasárnap mindig vasárnapi menü van,húsleves lesz+rántot csirke! Imádom a vasárnapot!
Anyóséknál este tültött pipi+dinsztelt káposzta!!!
Nyamiiiiiiiii

Ma tényleg nagyon jó idő van!
Nekem is hajat kéne mosnom!!
Fúj de utálom!!!!
Főleg,hogy már nem megy úgy hogy belógatom a kádba hanem zuhany alá kell állni,és így még több idő!!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na akkor mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!
Menjetek a napra és vigyázzatok magatokra!!

Pussz mindenkinek

WERA??????????? MÉg mindig nem írtál????

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt kismamik!

Magdolnam, ha ma nem lesz semmi szivárgás, akkor biztos csak erősebb folyás, arra emlékszem, hogy Werának a 20.héten volt, valahogy így írta le ő is, de aztán pont nem tudott dokihoz menni, de nem is lett semmi baj.
De majd biztos ír ő is.
Amúgy ha arról a betétről megtudsz valamit, írd már meg légyszi, biztonsági okból lehet én is beszereznék, bár én a gyakorikérdések.hu-n úgy olvastam, hogy megszűnt, mert ez a kérdés ott is gyakran felmerül.

Viki, férjem is pont ezt mondta, hogy sokkal magabiztosabb a labdakezelésük, mint a maiaknak, holott némelyiken erősen látszott, hogy a mozgásuk kimerül a fűnyírásban. Én meg megmondom őszintén, nem a játékot néztem annyira, hanem a fejeket, mert olyan ritkán látni őket, kivéve Dömét, aztán kíváncsi voltam, hogy néznek ma ki a régi nagy bálványaim.

Most tűnt fel, hogy írtátok, h tényleg mennyi mackós dolgot vettünk. Dehát édesek, na. A rénszarvasos meg utsó darab volt, az élet apró örömei.
Ja és még apró örömök, a Disneys fali díszeket a Lehel téren 890ért láttam, az Elefániban meg 390ért vettük.

Babakocsival remélem nem lesz gond, Sly a tiéteknek se bolygós volt a kereke? Ennek nem az, talán ide úgymond terepre az a jobb.

Nálunk ma rántotthusi lesz, normális meg nem normális meg palacsinta, szintén normális meg nem normális. A nem normálisak lesznek az én reform, diabetikus kajáim. Mondjuk a reform rántott karajra kíváncsi leszek.

Na szép napot mindenkinek!

Kép
teó

Jó reggelt lányok!

cukik a kis rucik. az a macis nagyon tetszik.

teó!
ez a nem normális... először nem tudtam elképzelni milyen lehet a nem normális :) de aztán hogy irtad a reformot :D mondjuk egy rántott dolog mennyire lehet reform? :shock:

magdolnam!
tök jó a pozitiv hozzáállásod. egyszer én is bepánikoltam ilyentől, gyorsan wc mert az hagyján hogy a nacim is átázott, de még a lábam szára is olyan lett. aztán én is figyeltem és nem jelentekezett többször. tuti csak folyás.

az a sülthusis zsiroskenyér nagyon jol hangzik 8) ezer éve nem ettem olyat! még otthon laktam anyáéknál mikor utoljára ettem ilyen finomságot.
persze én most ilyenre nem is gondolok! tegnap olyan6-7 körül ugyebár megettem két kis szelet csöpiskenyeret (még jó hogy a kenyér végéből (vagy elejéből, nem tudom melyik a vége és melyik az eleje) választottam szeletet. aztán nem tudtam a szalinak se ellenállni és még egy szeletkét megettem a szalival.
szóval most oda kell figyelni :shock:

madártejcsi! ne is emlegessétek. én egész életemben ellennék csak azon! anyucim soxor csinál szerencsére :D
és azt mondják hogy szülés után sokat kell enni belőle!!!! serkenti a tejképződést :D nah szerintem ezzel nekem nem lesz gond. mármint a "sokat kell enni belőle" dologgal :lol: 8)

ma itt anyóspajtiéknál görögös rakott burgonya lesz, az maradt tegnapról. én tuti azt fogok kajálni. meg lesz pulykanyakleves. meg lesz sült csirkecomb krumplival. azt annyira nem szeretem. :(

nah megint szómenésem volt... bocsi!

mindenkinek csodaszép napsütéses, kirándulós, pihizős, meg minden féle jót csinálós napot kívánok! itt szansájn van :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!!
Nekem ma megint nem kell főznöm szerencsére! :) Ma grillezni megyünk (összesen 5 magyar család). Bár a nap még nem igazán sütött ki, de szerintem ki fog.... meg a Kata azt mondta, hogy fedett a grillezőhely! A hús meg péntek este óta be van pácolva! :) Ugyhogy ma sem leszek sokat!! :) Ugy dél körül indulunk, és majd szerintem este 7-8 felé jövünk meg!

d.dodó

Jó Reggelt!

Valaki segítsen nekem, hogyan lehet vonalzót feltölteni ide.
pumácska

Meg avatart sem tudok feltölteni, pedig taliztam egy nagyon szépet, mármint nekem tetszik. :wink:
pumácska

Teó! TErepen nagyon nagyon jó a babakocsi! Én azt imádtam benne. Mások megálltak, meg kerülgették a járdán a hibákat, én meg egyujjal át tudtam tolni rajta. Amienk sem vol tbolygós. Amit kb mire Roli 1-1,5 éves lett bántam meg. Akkor már nagyon nehéz volt emelni a babakocsit fordulásnál, mivel még a gyerek is elöl ült és az összes súly ott volt.
Most direkt bolygósat vettem, ennek meg a hátránya az lesz, hogy terepen nem az igazi.
Szóval nincs tökéletes!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: