Most már teljesen túltettem magam (az a napom volt elég vacak, meg egy picit a következő nap) és egyáltalán nem érzem magam betegnek
A nyavalyámról még annyit, mert lehet, h hülyén fogalmaztam
És az az aggasztó, h nem tudni mióta van a szervezetemben és mennyi egészséges sejtet támadott meg. A legrosszabbul járt emberek pl. szervátültetésen esnek át, tehát ez a dolog ennyire veszélyes.
De bizakodom nagyon, h nálam még nagyon időben lett elcsípve. Végülis nem éreztem magam eddig rosszul, ebből gondolom, h nem lehet nagy baj
Dolli,
Hallottam már erről a pajzsmirigyes dologról, h milyen rossz tud lenni. Ezt nálad észrevette egy doki vagy konkrét problémával mentél hozzá?
Mindenesetre nagyon drukkolok, h most már indulhasson a 6 hónap türelmi idő!!!
Judit,
Nem, nem voltam lázas. Gyakorlatilag én úgy estem át ezen a fránya lyme-on, h én sem vettem észre, ennyire volt jó az immunrendszerem. Most már meg az a baj, h túlságosan is
Arivirág,
Ez a cernys dolog is annyira felháborító, h ennyire nem támogatja az állam
Andi,
Hú, azért ez a negyed11-es dolog durva
Drukkolok, h 19.-éig megérkezzen a kisöcsi!!!
Peni,
Kösz tényleg a segítséget, lehet, h élni fogok vele
Másik dokit azért nem néztem, mert most jelenleg az én esetemben a labor hibázhatott csak, mert a leletemen rajta van feketén-fehéren, azt sajnos nem lehet félreértelmezni. Ezért van ez az ismétlő vérvétel, gondolom. Azért ez még sem olyan dolog, amiről elég egyszer megbizonyosodni
Ma voltunk játszózni, de bent Pesten, mert a másik fórumról szervezték. Nagyon jó volt, szépen sütött a nap, Adél gyakolatilag egyhelyben ült végig
Most már itt is szervezhetnénk vmit
Arivirág,
Múltkor írtad, h a Bodzatéri játszó nagyon sötét. Azt azért írtad, mert nagyon árnyékos vagy más szempontból?

[
[
Szia

Kvadozhattak:
Lovak is voltak, pici és nagy is:
Fel lehetett menni a daruval:
Kutyás bemutató is volt:
Robika mindent nagyon élvezett:
Ugrálo titanic is volt:
A lányom:
Ebéd után Robika aludt egy orát és futott tovább:
Bocsi ha sok voltam!