Sziasztok!
Ma csak ezt az oldalt olvastam végig, mert megint nem írnék, ha teljesen végig olvasnám. Bocsika!!!
Potyka: köszi a jelölést, visszajelöltelek. Én is benne vagyok az iwiw-es listában? ha nem beletennétek és elküldenétek nekem? Ja és ha bővült a telefonos lista az elsőhöz képest a bővítést is! Nagyon köszi!!!
Ami: én is sokat mosok, pedig nekem alig van 1-2 ruhám a többi mind a fiúké.
Amúgy jól vagy? Minden rendben Áron babával? Tudsz sokat pihizni?
Ronix: elküldenéd nekem a madártej receptjét? Szeretnék én is csinálni, de még soha nem csináltam. Mondjuk s.o.s-ben küldhetnél és akkor kicsit jobban lennék, mert nagyon megkívántam.
Szólj, ha nyithatom az ablakot.
Szly: köszi az infót Marcsiról!!! Remélem hamar hazajöhet.
Ma nagyon dilis idő van. Ahogy Vidokata mondta itt az elöbb leszakadt az ég viharos szél kíséretében, most egész szép idő van.
Ha ezt látnátok: Olivér most kelt fel Tamás épp tökmagozik, Olivér az álmos szemeiven ott ül mellette és együtt magoznak. Olivér türelmetlenül várja, hoyg a Tamás pucolja neki a magokat. Nagyon édes látvány.
Ki akartunk menni a Margit szigetre, de már késő van és az idő is kiszámíthatatlan.
Pumácska: üdv közünk és ha kell segítség a vonalzókészítéshez, csak szólj!!!! Gratula a kislányotokghoz és bolgod szülinapot az öcsédnek!!!
Itt volt a tesóm csütörtökön a két gyerköccel és nagyon jó volt. remélem máskor is tudnak jönni. Nagyon édes a picurka! Persze fényképezni elfelejtettünk.
Olivérnek is tetszett kérte, hogy tegyük az ölébe és simizte is, meg puszilgatta. Na kíváncsi leszek Leventét meddig fogja így szeretgetni.
Ma gyümileves, muszakát és tzatzikit csináltam ebédre. Nagyon fini volt, de most megint éhes vagyok úgy ennék valamit. Mondjuk madártejet.
Jaj még egy édes dolog (legalábbis nekem). Regggel sültzsíros kenyeret ettünk és a párom gyerekkorában zsírosdöfinek hívta és ezt elmondta Olivérnek. Most Olivér is így hívja, sőt még becézi is és egész nap zsírosdöfikét akar enni.
Na megyünk sétálni, várom a madártej receptjét!
Szép délutánt mindenkinek!!!