Le nem jott teljesen,de nagyon halvany!
Borcsa!Koszonjuk!
Norci!Majd csak beletalal Vili a bilibe!
Még mindig van netunk!
Edit
2003.10.31 23:28
. Mekkorák voltak?
Érdekes, nekem is az jutott eszembe először, hogy a bilit kellene arrébb vinni...
2003.11.01 01:13
Mit szokott csinálni a jó kedvű Tomi?

És gratulálok, hogy leadtad a szakdogit!
Sok-sok energiát kívánok!

sok szingli és vadházaspár között mi voltunk az egyedüli "rendes" pár. Érdekes volt újra bulizni. De azért siettünk haza Dorkához!
2003.11.01 07:20
edesen mosolyog.
Koleszterin

Sot mindenkihez odaszaladt a jelmezeben.
Jol elfaradt, hazajottunk megfurdettuk es azonnal elaludt.
Negy nap alatt nalunk is bejott a hideg. Felere csokkent a napi atlaghomerseklet
2003.11.01 09:33
reméljük nem lesz vészes. Napocska hogy van???
Szerintem neked is menni fog!2003.11.01 10:25
Ja, és tegnap vagy fél órán keresztül akkorákat nevetett: Dani odaadott neki egy dobozból kiugró rugós kígyóféle-játékot. Hát, azóta azzal ijeszteget mindenkit és őrületeseket kacag.
Úgy tűnik, anyósomnak jól sikerült a műtét, meg is nyugodott és apósom is szépen javulgat. tegnap voltak ellenőrzésen. A Dédi pedig szuperül tartja a frontot
és egész nap nagyon jókedvű volt. Még délután is, csak 3/4 4-re mentem érte, mert előtte ki kellett mennem 2-re Budakeszire téli gumit cseréltetni, és onnan vissza a városba brrr... De végül is a Retek utcában letettem a kocsit és onnan metróztam és kismetróztam a bölcsiig és Tomival vissza. Nagyon tetszett neki. Legalább volt valami változatosság a kocsiban üléshez képest. 2003.11.01 11:00
El se tudom képzelni, hogy Tomi verekedne. Különben is igaza van Tominak, meg kell mutatni ki az Úr a csoportban. Bea már az első héten megmutatta.

Ja, és a kész termékről kérek beszámolót! Jó ikeázást! 
Jázminnak hívják. Tényleg nem tudjátok véletlenül, mikor van Jázmin nap? 
Mondjuk így, hogy itthon vagyok, el tudtam hozni, de ha munkahelyen dolgoztam volna, akkor bizony gázos lett volna. Épp egy erősebb front volt, amire a Bea úgy látszik érzékenyebb, és ez zavarhatott be neki. 
Remélem, hogy mindezen túl leszünk novemberben, mert a fejünk felett lebeg, hogy Apának hétvégeken is dolgozni kell az évvégén, és akkor bizony meg áll a dolog. 
Azóta nagyon odafigyelek, hogy az égőket a fán nem csak kicsavarom, hanem kihúzom a konnektorból a világító égősort. Még szerencse, hogy volt biztosításunk, fizettek rendesen.
Azt mondták, hogy az volt a szerencse, hogy az ablakaink jól zártak, így nem kapott levegőt a tűz, és ezért nem égett le a lakás teljesen. Amikor hazajöttünk egy merő füst volt az egész lakás. 2003.11.01 11:34
2003.11.01 11:42
2003.11.01 11:59
2003.11.01 12:29

Igaz, ezúttal legalább nem gázosítottam el a teljes lakást "csak" a kaja fele vált szénné
Kidobtam az égett részeket és a nem égetteket sütöm tovább... mert persze, azok még félig nyersek
Adományokat (főleg készételt) az ismert címre küldhettek, egész hétvégén, sőt, később is, mert nem merek már a konyhába menni 

2003.11.01 13:18
Most meg elaludtam fürdés közben a kádban. Fáj mindenem mert elfeküdtem
De holnap Csala éjszakázik 
2003.11.01 16:37
És nekem is a "bilit arrébhúzni" jutott eszembe először. 2003.11.01 21:31
) 2003.11.01 21:37

Remélem, a gyerekek növekedésével együtt ismét meg tudok majd főzni egy marék borsót, esetleg rizst, később talán vmi bonyolultabbat is ... 

Nem tudom, a Napkitörések okozzák-e vagy más (állítólag az is lehet), de én már meghülyülök, hogy egyik sem alszik napi 8 óránál többet, és ez az éjjeli+nappali összeadva - ráadásul azt sem egyszerre. Hogy kell máááákteáááát főőőőőzniiiii????? Vagy jobb a pálinkás kenyér? 

Vagy kloroform? Helphelphelp!!!!!! 2003.11.01 21:52
, bár Vili még nm evett olyat. A dédi sütött olyat mindig
Mindenesetre Karácsonyra sok mákos bejglit rendelj! 2003.11.01 22:18
Ugyanis most már Szentendréig eljutnánk úgy
Zsoma 4kg
2003.11.01 22:23
Boltos sztori elég rémes.

Engem a vasalni való borít ki.Egyszerűen sosem fogy el.

Hogy van Napsi?2003.11.01 23:20
.
): Laura+Romola+Toncsi2003.11.02 00:13

pont az vígasztaljon hogy már jó ideje sikeressen főzöl néha ilyen szenes dolgok is benéznek mindenkinél, oda se neki! 

O

mosolyokkal! 

2003.11.02 08:59
2003.11.02 11:25
2003.11.02 17:46
De megérte nagyon, mert az egész családnak tetszett! Dorka teljesen megdöbbent a látványtól, egy picit félt a cápától, kb. fél óra után tudott önfeledten örülni a látványnak. Addig csak ámult és fogta a kezünket teljesen letaglózva
Tök aranyos volt. Aztán a rájasimogatónál, ahol volt egy kis akvárium alagút, na ott már nem is lehetett vele bírni, nagyon tetszett neki!

Most nagy levelezésben vagyok a céggel, hogy hogy csináljuk és mikorra kapom meg a csomagot! Olyan jó lenne, ha időre megkapnánk és simán!
Kár, hogy Robbie Williams jegyet nem tudtam, így szerezni
Újabb sorozatgyilkos? 2003.11.02 17:55
2003.11.02 18:16
Mi tegnap anyósomnál voltunk, ma meg pizzát hoztunk
Porszívózás
Jaj, de szörnyű lehetett, amikor jöttek a rendőrök
Gondolom, nem tudnak semmit még.
Gratulák a súlyokhoz
Pont ő - hát bizony már nem az a szende szűz Tomi sem
Mostanában sokszor hisztizik, ledobja magát a földre, vagy éppen "megüt", amikor nem tetszik neki valami. Igaz, hogy azonnal meg is símogat
2003.11.02 20:24
2003.11.02 20:26
meg
volt... de majd most kiderül, hogy a gyakorlatban milyen lesz bent...
-ok. Gyógyszert mindig próbáljátok újra? Régebben CSenge sem volt hajlandó bevenni semmit, de most már egész könnyen ment...
-ok most Petinek

A színekkel már nagyon jól áll... van már sötétkék, meg világoskék, meg szürke, lila, rózsaszín meg ezüst
(az alapszíneken kívül).. és kb 90%-os a találati arány
alapszínben 100% ... már ha figyel...
2003.11.02 20:52

Legutóbb akkor próbáltam, mikor Balut vártam, de egy vasalásmániás barátnőm kivette a kezemből
Most Csala vasalta ki egyszer a ruhákat, és részünkről ennyi
Nemrég adtak ki új jegyeket rá, de azok is hamar elfogytak
2003.11.02 22:44
2003.11.02 23:35

2003.11.02 23:49
, de azért megkérdeztem.
Tök jó, hogy Toncsi is szépen hízik!

2003.11.03 00:06
2003.11.03 00:13
Nem tudom, milyen napra esik? Vagy mindegy, mindenképp hétvége legyen? És ki legyen a Mikulás? Megkérdezzem a tesómat? Elég magas növésű és mély hangú

Kit ajánlott maga helyett a dokid, míg távol van? De tényleg a legjobb lenne asajátodnál szülni! A november 15-ét nagyon ajánlom
De talán majd holnap...
, sem a reggeli joghurtok, a vajas-mézes kenyerek, az esti tea sem ... még a végén újra megtanulok főzni 

Pedig tetszett...
Öröm az ürömben, hogy a folytonos diétázástól fogyok
, így vettem is ma egy új nadrágot. Épphogy összejön rajtam, de egy hét múlva már tuti jó lesz 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint