Igen, pont ezt akartam írni, hogy nem dönthető, így mindenképp meg kell venni hozzá a mózest is.
Amúgy melyik házba költöztök Lakihegyen? Csak azért kérdezem, mert ha emeletes és nincs lift, akkor érdemes ilyen kategóriában nézelődni, mert ez viszonylag kis helyen is elfér és nem olyan nehéz. De ha földszintes, családi ikerházba mentek, akkor viszont jobb a hajó méretű, de nagyon kényelmes, vízszintesig dönthető olyan hagyományos típusú kocsikban gondolkodnod.
Pl: Említett keresztanyukám 3. emeleten lakik a vérmező mellett és Peg Peregot vettek, egész szettet, aminek megkapom egy darabját, de a babakocsit még most is használja, pedig a gyerkőc már elmúlt két éves. Nagyon bejött neki, minden szempontnak megfelel. Befér a liftbe, lakásban kis helyen, stb.
De nekem azt tanácsolta, hogy mivel kertes házban vagyunk, nem lépcsőzöm, nem emelgetem a kocsit sokat, csak ha kocsiba szeretném tenni, tutira bergont vagy hawkot, vagy hasonló lengyel márkákat nézzek, mert az a legjobb. Nehezebb kicsit, bár nem kell megijedni, az enyém sem több sztem 10-11 kg-nál, de nagyon masszív és rengeteg állítási lehetőség van rajta. Átfordítható tolókar, nagy, széles alsó lábtartó, de van egy különálló, ami állítható (ezt külön kiemelte a sógornőm is, hogy altatáskor nagyon fontos, hogy ne lógjon a babó lába)
Így kötöttem ki véletlenszerűen a bergonnál, aminél ígértem persze képet, tudom, majd teszem is fel, de aki eddig megnézte, gyerekes anyukák, szülők, nagyszülők, mindenki el van ájulva, hogy milyen szuper vétel volt.
De majd sztem térjünk vissza erre a témára 2 év múlva, hogy ki mennyire elégedett a választással.
Mert teljesen tökéletes babakocsi sztem úgysem lesz, illve ugye a CAM és társai.........láttam is egy szettet, le volt árazva 230ról 180ra.....

És azért ezeknél is lehetnek gubancok