Hello lanyok!
Judit: gratula neked is a rozsaszinu csikhoz

Bogi nagyon aranyos, kulso=pocakos keped nincs?
Bejci: udv neked itt, mi meg nem talalkoztunk, en sajna nem tudok nagyon gyakran jonni, inkabb csak hetvegenkent.
Bagzerka: nekem sincs kemenyedesem egyaltalan. Neha be-bekapok Magneziumot, de csak azert, mert allitolag jo, de meg sosem volt ra szuksegem. Viszont en annal tobb Rennie-t eszek, mert a gyomorsavam az rengeteg

Szerintem napi 4-5-ot is megeszek. Gratula a felidohoz.
Konan: engem erdekelne nagyon a nagy-pocakos-Konana. nem dobsz fel egy kepet nekunk?
Monee: aztamindenit, mekkorat nott tenyleg a pocid a 4 het alatt

Szuper, es nagyon csini vagy
Lanta: sajnalom a kesobbi idopontot a fogdokihoz

. Majd nekem is meg kene egy latogatast ejtenem, de meg halasztgatom
Agi: en is sajnalom a paraszt dokit, de a lenyeg, hogy minden okes
Szeder: edesek nagyon a babrucik
Kistiggrincs: johet a pocifoto
Honey: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT kialtok !!!
Marta: neked gratula a toketelesen egeszseges kislanykadhoz
Dan6: fiucska, vegre egy ujra, mostanasag kezd itt nouralom lenni
Winona: szuperul nez ki a kocsi, amit valasztottatok
Rone: nektek meg gratula a mocizashoz.
Sarkantyuka: es is csatlakozok a lenyokhoz. Van egy baratnom, aki 8 hete szult, es nem tudtak elore a baba nemet. Meg most is tok furcsa a neven szolitani, mert eddig babocanak, manonak, stb. minden masnak szolitottuk, most meg a nevet kene mondani, es meg mindig nem szoktuk meg, nemcsak mi, hanem meg a szulei sem

Szoval en is meg akarom majd tudni mindenkeppen, mert akkor mar rogton ugy szolithatom, es az apja is ott lesz ugyis az UH-n, amikro kiderul (HA kiderul), szoval egyszerre fogjuk megtudni.
Anyoooka: Adam

Te is fius mama leszel !
Luca: ez dobbenetes, en is itt sirok, ez elkepzelhetetlen, felfoghatatlan, ami veletek tortent. Vigasztaljon a 2 nagy lanyod, es a jovo, hogy a lehetoseg meg elottetek van. Sok-sok kitartast kivanok, es szeressetek nagyon egymast a paroddal!!!
Egy kicsit magamrol: sajna nalam roka koma valtozatlanul latogatast tesz. Tegnap pl. nagyon rosszul voltam, nem tudtam semmit enni, mindent visszakuldott a Mano, vegul csak egy kis csirke huslevest ettem minden nelkul, de az lement. Itt egy pocifoto, nem vagyok tul buszke ra, mert poci sehol, viszont a fenekem jocskam ellensulyozza

Szoval ez az aktualis 18+3 napos.