Jóó regggggelltttt!
Nem győzöm hangsúlyozni,hogy kezdenek javulni a z éjszakáim....alvás szempontjából....
7 ágra süt a nap....Ugye keddre kell lepecsételtetnem a beutalókat....nem tudom,hogy ma induljak-e el a kórházba vagy hétfőn...Csak elindulni nehéz....
Tegnap a párom amikor hazajött vettem egy nagylevegőt és elkezdtem volna mondani a dolgokat,de Ö megelözött,hogymár beszélt az anyjával mindent tud....gondoltam akkor oké,1 "problémával" kevesebb....és mondom mit szólsz????
Válasz:
Mondta anyum,hogy nincs jó fotó ,mert ott volt a keze,de láttátok a szivecskéjét,meg ezt...meg azt....meg ez....meg az....!!!!
Kérdeztem,hogy és még????Ennyi!!!!Ez a nő,felhívta elmondta ezeket és a lényeget meg nem!!!!Mi a fa..ért nem várta meg amíg én felhívom apát???
na mindegy....elmondtam....a legnagyobb problémája az volt,hogy most akkor nem 5 hét múlva,hanem 3 hét múlva már Ö APA LESZ!!!!
Szegénykém....most kibukott,hogy fél az apává válástól!!!
Hétfőn lesz szabad,akkor akartuk elintézzük az apaságit....és nem halogathatom tovább a csini-szopi-pizsi beszerzését és a baba-mama pakkom összeállításást!!!!
Lusta vagyok elindulni!!!!Majd hétfőn????
Ez a cukorterheléses ígymár jobban tetszik,csak az a sok vénasszony meg a ku..a büdös ne lenne a váróba....