Sziasztok!
Kissé megkésve, de persze nagyon drukkolok yuyu. Az az igazság, hogy most én sem kezdenék bele egy újabb egyetembe, elég volt egy időre az az öt év.....

De azért kicsit irigyellek is, mert szerettem is azt az időszakot. Illetve a társaságot inkább.
Tegnap nem is meséltem: Párom már nagyon ideges volt, hogy ő nem érzi Prücsit, mert a kis sunnyogónk mindig lapított, ha apus tette oda a kezét. Aztán tegnap reggel, persze kis átvágással, de végre megörtük a jeget.
Picikét a hasamra feküdtem, mert tudtam, hogy azt utálja a picuri, miköüzben apája bacsúsztatta a kezét. Aztán végre következett egy nagyon határozott figyelmeztetés, miszerint azonnal váltsak pózt, mert így nyomom a kis erőszakost.
Annyira aranyos volt a párom, szinte ugrált örömében, már tényleg vagy két hete várt erre.....
Azt hiszem, vasárnap én is bevetem magam a tescoba, mert kell egy pár alapdolog még, és amiket feltettetek azok nagyon jók.
Félhold, nagyon köszi, megpróbálom, aztán majd meglátjuk. De hát egy OEP-es ügyintéző nézte meg a gépén, tehát sztem nálam is ugyanazt fogja kimutatni.
Étterem: Lehet, hogy csak én vagyok beleszerelmesedve, de a Hermina Halásztelken isteni kajákat csinál és fele áron, mint benn Bp-en. Mi általában innivalóval, borral együtt ketten 4-5000 Ft körül degeszre esszük magunkat. Pedig azért párom tud enni, az tuti és én sem spórolok, ha éttermi kajáról van szó....