A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na bari, köszi a megjegyzést!!!

Nem hiszem, hogy tegnap óta folymatosan baj van, egyszerűen csak most mozgékonyabb a kiscsaj. Te sem érzed magad ugyanúgy minden nap. Ha ez gáz, akkor minden más is. Van olyan nap, amikor alig mozog, és utána megint más...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: még régebben ment pü!
bszilvi25

Kép Annyira jó lett!

Kép
melike

"de akkorákat, hómintha a hasamon át akarna kijönni." - ezt én is pontosan így fogalmaztam meg egy órája a barátnőmnek. :D Milán is hiperaktív mostanában, de rendes gyerek, mert fürdés és pocakkenegetés után bealszik... és reggel 6ig meg se moccan. legalábbis annyira nem, hogy felébredjek rá. :)

a lokni annyira tartós amúgy, hogy 2-3 hónapig marad benne, utána kilógja... szóval nem olyan drasztikus mint a dauer. a hajamat meg azért csináltatom meg, mert szögegyenes, és ha nem szárítom be, akkor ilyen...tüskés-szálkás vagy milyen a vége, nem szép. pedig nem törik, a fodrász is csak minden 2-3. alkalommal vág belőle (amúgy festetni járok hozzá elsősorban). szóval bízom benne hogy megúszom a beszárítást ezzekkel a loknikkal, és akkor is állni fog valahogy, ha csak nagyjából átszárítom. aztán ha nem,... legalább ezt is kipróbáltam.

mia_snow

Melikeeeeee! induloook!!!! :D
hudejol néz ki... ejjj....

mia_snow

Melike ez nagyon jól néz ki! Mmmmmmmmmmm nagyon megkívántam!!!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Melike: én is megyek ám!!!!
GYöngyös??? - nincs is ANNYIRA messze
bszilvi25

De jó is lenne...
Szívesen fogadnék mindenkit!

Kép
melike

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowa lokni annyira tartós amúgy, hogy 2-3 hónapig marad benne,

Jó is lenne, majd számolj be, hogy tényleg tart-e addig!!!
Én (amikor még hosszú volt a hajam) mindig becsavartam - meleg
csavaróval és max 2-3 óráig maradt ugy, mert a súlya lehúzta.
Most vissza növesztem! és ha jó kipróbálnám :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

háát majd beszámolok :)
a csavarás amúgy nekem sem marad benne túl sokáig, a beszárítás sem, csak annyi hogy szebb a vége ha be van szárítva. ennyi. anyunak szögegyenes, dús haja van, apunak vékonyszálú, ritka, de göndör volt. mit sikerült örökölnöm? szögegyenes, ritka, vékonyszálú. ehhez képest az öcsémé? dús, erős, göndör haj. könyörgöm, egy pasinak minek?? :D

szegény gyerekeinket előre sajnálom, az én uram haja még az enyémnél is rosszabb.... kopaszodik. :D

mia_snow

Estére jönnek anyósék! :lol: De tudjátok én nem utálom őket.És hozzák a 3 plédet,amit varratott Máténak. :lol: Várom.

Kép
melike

Bogi nem feltétlen baj de ugyan annyi rosszat ír az internet a hittelen csökkenő ill a hirtelen megnövekedett mozgásról...ennyi,de ettől neked nem hiszem,hogy bajod lenne,ez csak ténymegállapítás...
Én egy kicsit többet informálodok,az átlagnál,mivel "para mami vagyok..sajnos
Vendég

.....?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:41-kor.
pironya

Igen,Pirony túrós.És mivel fel tudtam bontani a lekvárt,így az is van alatta.

Kép
melike

Na de jó akkor fodrász után irány túrós sütit venni annyira megkivántam.. :lol: :lol: :lol:
Én most lettem kívánós :oops:
Vendég

Ne is mond Bari!
Pont ma mondtam Apának,hogy úgy érzem magam mint az elején!
Ollyan kívánós vagyok és olyan rohamok jönnek rám!
Tonna donna leszek még júniusig!!!!!

Kép

Kép
ibm

Mivan bari????
Te még itt?nem 1re mentél????
Vendég

én reggeltől ebédig vagyok zabagép... utána nem. szerencsére. :D

mia_snow

Én folyamatosan és utána már nem.... :? :shock: :wink:
Vendég

Be kellen ülni egy kád melegvízbe....nyűgi vagyok!!!!!!!!
próbáltam aludni,de csak szenvedtem....!
Vendég

nekem sem megy a fekvés, a gyerek ki akarja rúgni az oldalamat, meg a bordámat. Most megeszem a jégkrémet amit felbontottam és lesétálok a gyógyszertárba megveszek 1-2 dolgot a listáról. Pl. TENA betétet, mert a DMben azt nem láttam. Muszály kimozdulni egy kicsit mert már a fekvéstől-dögléstől vagyok kész teljesen.

Csiri: én fürdeni nem merek... pedig úúúúgy szeretnék.

Szilvaqueen küldött nekem sms-t minden OK velük.

Kép

Kép

buci79

Beszéltem a dokival, mert olyan érzés van ahasamban, mintha izomlázam lenne, vagy meghúztam volna. Azt mondja, okozhatja az, hogy a gyerek ilyen aktív most, és nagyon feszítette a hasamat.

Nektek szokott ilyen érzésetek lenni?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csajok!!!

Én meg muffint akarok sütni.
Banános,csokist.
Csak elugrok papirért.
Van csak sokat akarok csinálni-
Tárkonyos ragu leves még az ebéd,az nagyon fini-mini. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Csajok!!!

Banános,csokist.
Csak elugrok papirért.

Kata&Milán

oszman777

Csajok!!!

Banános,csokist.
Csak elugrok papirért.

Kata&Milán

oszman777

Oszman!
:wink: Elsőre is megértettük,hogy még elugrassz papírért!!!! :lol:
Vendég

Én is ma sütöttem muffint, de én porból, duplacsokisat a céges búcsúbulimra, tök finom, pedig én sem vagyok a poros cuccok híve.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

buci!
Én simán beülök tűzforró vízbe is,mert nagyon ellazít...és az első 2 terhességem végét végigkisérte havonta 1 húzós epegörcs....azt úgy enyhítettem,hogy forróvízbe ültem....semmi baja nem lett a lányoknak ettől... :oops:

bogi!
Olyan izomláz,húzódó érzés nekem is szokott lenni néha...ésis úgy gondoltam,hogy a baba aktív nagyon...
Vendég

Sziasztok!

Asszem rosszalvásban én vagyok a király(lány)!! :? :lol: Már akkor elkezdtem virrasztani éjszaka, amikor még csak 3-4 hetes terhes voltam. Még ki sem mutatták a tesztek, de ebből én már tudtam! :roll: És ez csak romlott azóta. Most már átlag úgy 6-8 alkalommal ébredek fel, általában 10-15 percre, de van hogy 1-2 órára. És újabban nem csak azon az oldalamon fáj a csípőm amelyiken fekszem, hanem a "felfelé lévő" oldalamon is. És sokszor háton ébredek, bár szerintem már nem nagyon lenne szabad, de nem tudok mit csinálni... álmomban fordulok meg!
Nekem nem kell alátámasztani a hasam, inkább kicsit elfordulok, hogy leérjen az alja az ágyra. -->ez leírva elég röhelyesen hangzik!! :lol:

Bari - kíváncsian várom milyen lett a hajad!

Én elfelejtettem Apával fotót készíttetni ma magamról a régi ruháimban :oops: és már elment dolgozni. Bocsi, ígérem pótolni fogm!!! :wink:

Melike - állati ígycsiklandó ez a túrós süti!! Csorog a nyálam... pedig ma már 2 szelet torta is lecsúszott, de simán betolnám még a fotón lévő mennyiséget! :twisted:

Nah, mentem vasalni :x
Vendég

megjöttem a sétából, elmentem a 2 házzal arrébb lévő gyógyszertárba, de elég is volt mára ennyi. :D :D
Én pont most érzem ezt a feszítő, húzó, izomlázszerű fájdalmat a hasamban, de sokat is mozog a picikém. Azt hittem ha járok egy kicsit jobb lesz de nem....

Vettem TENA Lady betétet, Lactoherb teát, Guttalax cseppet és az egyik homeos bogyót a szoptatáshoz (Urtica Urens). Apránként már minden meglesz.

Oszmann: jó muffin sütést! El ne felejtsd a papírt!
:D

Kép

Kép

buci79

Fürdés - már én is nagyon vágyom rá, már nagyon rég óta csak zuhi van pedig imádom, főleg egy jó könyvvel vagy a telefonnal. :lol:

Hasfájás - mostanában nekem is van, jobb oldalt valami nagyon tud fájni, ha úgy mozdul Picur, néha pedig kis szúrásokat, feszítést érzek. Ez még mindig a méhszalag?

Nagyon megkívántam én is ezt a túrós sütit. Lassan sütni kellene nekem is valamit, mert fogyóban a fekete erdő muffinom, pedig olyan fini volt.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Halihó!

Én szerencsére tudtam aludni!Fél 3tól most keltem fel.De jó volt.
Úgy látom a sütimet már mindd megettétek,úgyhogy kihez is menjek???

Kép
melike

itt ülök puccparádéban,gyomorideggel és várom anyós belibbenését!!!!! :?

Én újsággal szoktam beülni a kádba,de mostanában csak ülök benne és gondolkozok a semmin....

Ne hari akit megbántok,elöre is bocsi!!!!
Ti hisztek ebbe a homeós bogyókba????szerintem a sok rostos folyadék és a kellő mennyiségű és nem hasfájdító étrend is megteszi.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Mire jó a homeós bogyó? A tágulást segíti? Vagy a tejcsihez kell?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én nem tudom,abszolult passzivan viselkedem ezekkel a szerekkel szemben....viszont sokan írják....
Vendég

Igen,azt hiszem hinni kell benne.Én vettem a szüléshez 3 félét,ártani nem fog!
Nekem a doktornőm is ajánlotta.

Kép
melike

Ime a műűűűű elötte és utánna Kép

Kép

Kép
Vendég

Alapból nem volt ilyen tepsi fejem...ez csak a terhesség óta van
Vendég

Jó lett a hajad!!!! :D :D :D :D

Nekem csak akkor áll igy, ha a fodrász beszárítja!!!!! :x :x :x :x
bszilvi25

Bari
Jó lett :lol: :lol: :lol: :lol:

Honnan veszitek, hogy 5 után mozognia kell a gyereknek? És ha éppen akkor alszik... :roll:

Velünk minden rendben, laborom tökéletes... Tomi minta-gyerek... tankönyvi... nem hiába tanulja anyja állandóan a szülészet könyvet... :lol:
Vendég

Gigi nekem pl ma reggel 8-eddig 10perc max kihagyással mocorog,de ilyenkor 6-7 felé le szokott állni és ez állítólag baj,mert este 5-tól kell...de mindeggy ma délelött már kiveséztük ezt a témát

Köszi a dicsérteteket :lol:

Gigi örülök,hogy minden leleted jó lett :lol:
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi nekem pl ma reggel 8-eddig 10perc max kihagyással mocorog,de ilyenkor 6-7 felé le szokott állni és ez állítólag baj,mert este 5-tól kell...de mindeggy ma délelött már kiveséztük ezt a témát

Ahogy visszaolvastam, láttam... csak nem értem, miért kell este 5-től mozognia :roll:
Egyébként... adtatok órát már a bébinek? Óra nélkül honnan tudná, hogy most kell mozogni... most alhat....
(egy szakkönyvben se olvastam ilyent...)

Fürdés
Nagyon jó... Tomi is élvezi... olyan hullámokat képes kelteni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="csiri-biri"]T írta:csiri-birii hisztek ebbe a homeós bogyókba????szerintem a sok rostos folyadék és a kellő mennyiségű és nem hasfájdító étrend is megteszi.... :oops: :oops: :oops:

Én nem vagyok híve...
Tej a szoptatástól és a vegyes, minden fontos tápanyagot tartalmazó étrendtől van... de a legfontosabb a minél gyakoribb szoptatás, vagy fejés...
Étrend: gyerekfüggő... ha olyan akkor még a sima víztől is fájhat a hasa...

Hasfájás... egyszerű dolog a gyerek sírását, nyűgösségét a hasfájásra fogni... inkább az igazi okot kell kideríteni...
Vendég

Megjöttem!Most én lettem para!Babával minden oké!Végigbőgtem hazafelé....
Bari jó lett a hajad!!!!
Vendég

Megint senki, mikor én itt vagyok... :cry:

Megyek akkor inkább játszani Petivel...
Vendég

Csiri! Mi történt???????????
Miért lettél para?
Vannak adataid a babáról?

Kép

Kép
ibm

Csiri:nem értem !!!!!!!!!
Minden ok akkor miért bőgtél!!!!!!!!!!
Anyós megbántott???????????????
Jelentkezz!!
Vendég

Bari - nagyon király lett a hajad! Nem csodálom hogy fodrászhoz mentél, otthon nem sikerült valami jól belőnöd, ahogy látom! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval melyik szállodában dolgozik a csaj? Nagyon kíváncsi lennék, mert én is lehúztam pár évet az egyikben :) . (Nem fodrászként.)

Én nem tudom mit gondoljak a homeós bogyókról, de szerintem én is veszek, mert ha csak egy picit is segít, az már jó. Ártani meg nem árthat...

Buci - megkérdezhetem hogy mennyit sikerült otthagynod a gyógyszertárban?? Én pont holnap készülök ugyanerre a körre, csak hogy tudjam mire számítsak. :roll:

Lányok - nyugodtan lehet kádban fürcsizni, csak ne legyen túl forró a víz, mert fölrottyan a magzatvíz, meg a szívet is kipörgeti. Néha én is beleülök egy nagy kád habos vízbe és annyira jól esik. Nem kell parázni tőle!
Vendég

És nem is találtátok viccesnek az "elötte" képem... :(
Pedig viccnek szántam :lol:
Vendég

Na szép. 3 perccel ezelőtt a nyáriban kezdtem új oldalt, most meg itt. Jobb lesz ha visszamegyek vasalni... :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: