2003.10.30 21:25
2003.10.30 21:35
2003.10.30 21:49
2003.10.30 22:44
(akkor titkold jol elole az oltasi info-t
mennem kell. Utolag egy kis alvas panaszkodas tolem is, eddig reggel 3-kor aludt el (eloszor) most bezzeg reggel fel 5-tol es sir, nem tudom mi lehet a baj, mondjuk ha faradt sose tud rendesen elaludni.
2003.10.30 22:47
Dani nem volt otthon? Hiszen ő vizsgázott. Nem értem. Valamit biztos összekevertem.
Kevin baba cukorfalat! Jöttök holnap? Kíváncsi vagyok, mi lesz. Nálatok legyen télapó-tali, és valaki legyen télapó. Bár ezeket a piciket nem valószínű, hogy érdekelné. De azért elgondolkodhatunk rajta. Babaruha-készítőt mentettem. Bepalizott
Ma én is neveltem a gyereket, ilyenkor lehet, nincs itthon az apja
Nem akart elaludni szopi közben, sem utána, ment a hiszti, de nem vettem ki. Aztán bealudt. Nem volt nagy bőgi, hál istennek, akkor biztos nem tartok ki. Lehet, hogy éjszaka is próbálok valamit, ha többször kell fel, mint ahogy én jónak látom.
Az a szegény meg hiába hívogathat! Így szívatod a pasikat? Szegény férjed!
Elképzelem, mekkora figyelmet szentelne neked, ha az újabb terhességről számolnál be.
Mese
Lőrinc sem fekszik hanyatt a kádban. Eddig négykézlábazott, most kezd felállni, és letépni a zuhanyrózsát. És baromi jókat csúszdázik a kád széléről. Olyan enyhén lejtős kádunk van, tényleg csúszdára való
Csak mindig félek, hogy belecsúszik a vízbe fejjel, de egész ügyesen tartja magát.
, de rögtön a gép zsinórjait és alkatrészeit támadja meg. Apának hogy sikerült a kirándulás?
2003.10.30 23:15
2003.10.30 23:23
, és sírtak, forogtak a zörgős vas rácsoságyukban, a nővérke szinte kiabált... Szóval alvás az nem sok volt, emiatt ugye extra nyűgös és sírós lett Beki. Arról már ne is beszéljünk, hogy én hogy aludtam... Luxusszálló-áron lehetett volna fotelágyat kérni, de mivel nem vagyok milliomos, mondta a nővérke, hogy a kis támlátlan széken elbóbiskolok majd... Mondtam, hogy két napot azért nehezen bírnék alvás nélkül egy ordító gyerekkel a karomon, úgyhogy nagy kegyesen beleegyezett, hogy vigyek egy strand fekvő-széket, ami kis helyet foglal, és hátra dőlhetek rajta. De ez csak az egyik fele volt a kiborító dolgoknak. A másik, ami megviselt, a többi beteg kisbaba szenvedése. Volt néhány, akihez be sem járnak a szülei, a nővérkék gondozzák őket testileg-lelkileg. A frissen műtöttekből meg mindenhonnan csövek vezettek ki, kicsi kezük lekötözve, hogy nehogy kihúzzák a tűt. Hát én majdnem sírtam, annyira szánalomra méltóak és esendőek. Az egy dolog, hogy ott vagy a gyerekkel, ha valami baja van, pl. vese műtét, meg ilyenek, és együtt szenvedsz vele. De az meg sokkal szörnyűbb, hogyha a te hanyagságod miatt szenved. Ha figyelmesebb vagyok, akkor nem kellett volna szegény Bekinek ott kínlódni két napot, és az ő esetében ez kimerült a nem-alvásban. De volt például, aki a szülei gondatlansága miatt megitta a lefolyótisztítót, és szétmarta a nyelőcsövét. Megdöbbentő volt látni, hogy amiket olvasunk, hogy "nem szabad a gyereknek adni", "el kell rakni előle", "vigyázni kell rá" esetek tényleg bekövetkeznek!!! Örülök, hogy szegény Beki ennyivel megúszta az anyja figyelmetlenségét. Azóta kétszer is meggondolom, hogy hova teszem, mit adok a kezébe, pl. szeretett kicsi nejlonzacsival zörögni, de mostmár szinte látom a lehetséges jövőt, amint a szájába tömi, fejére húzza... Vagy eldől előre a műanyag kiskanállal a szájában... Vagy kifordul a babakocsiból... Elég rémes, próbálok nem átesni a ló túloldalára, hogy ne féltsem őt túlzottan, remélem megtalálom a középutat. 2003.10.30 23:47
Szerencsére Bekinek nem lett komolyabb baja
De tényleg nagyon kell vigyáznunk a babáinkra, ők még nem tudnak magukra 
2003.10.31 00:56
Felejtsd el gyorsan, próbálj ne gondolni rá.
Látod nem kell annyira izgulni!
2003.10.31 01:04
, így rendesen lefáraszt. (De ezerszer inkább rosszalkodjon, teljesen betojtam, mikor csak feküdni kívánt). Most üt vissza, hogy 2 éves koráig 2x volt beteg. Pedig mi mászkáltunk vele gyerekközösségbe (manótorna, zenebölcsi, szülés utáni torna, babaúszás) már 5 hónapos kora óta. 
, nem csodálom, hogy kiborultál... Beki jobban alszik, hogy hazajöttetek? Pusszantás a beütött kobakra! Sajnos a balesetek már ilyenek, elég egy pillanatnyi kihagyás anya részéről és kész a baj...
Na de akkor most már panaszt nehalljunk az üldögélő dumagéppel kapcsolatban
!
és ki lesz a télapó?
, így jövőhéten vasárnap nemérek rá semmire
.
2003.10.31 08:15
2003.10.31 08:40
2003.10.31 08:54
. Drukk, hogy ne vigyék be!
Még-még-még!!!
Szerintem nem is lett rossz minőségű.
gyerekek édesek. 2003.10.31 09:14
. Csalankiutest gyerekkoromban a sargabaravktol kaptam mivel nagyon szerettem ezert a kutya hazaba bebujva ettem (ott nem lattak a szuleim), de mindig lebuktam.
mi csipo vizsgalaton jartunk hasonloan fel 2-re volt idopontunk doki 3-kor meg is erkezett.
. Viszont rajottem, hogy a karacsonyfank szokasos helyen most a pelenkazo komod van, hova tesszuk a karacsonyfat? 2003.10.31 09:29
gyerekben megérzések működnek, 1 perccel azelőtt felébredt, hogy költöttem volna.
a nyár volt az aranykorszak
érdekes, még most sem hiányzik nagyon a mászkálás, pedig különben imádok kiruccanni.
Nekünk is jó elvileg a hétfő, de csak a de., 3-ra haza kell érnünk. Várom tudósításodat a hazaútról
ti szegények. De jó, hogy túl vagytok rajta. Mi is voltunk a 3 éves Zsuzsival hasonló szituban, csak a Bethesdában. Rég kérem, hogy Apa csináljon már felső mosó- és egyéb szer tárolási szekrényt, most turbó üzemmódra állok.
Apa nálunk is hótfáradtan leül a nappaliban a tévé elé, ott alszik lehetetlen pózokban, amíg fel nem költöm. Pedig direkt van tévé az ő szobájában is. Én sem értem, miért nem fekszik le.
én tavaszra tervezem a vaskivételt, ha már nem szopizik annyit (gondolom én) doki szerint elvileg ott is maradhatna (nem rozsdásodik
), de kezd zavarni.
már éppen érdeklődni akartam, hogy merre vagy! Üdv "itthon".
én is akkor ijedek meg, amikor gyerek láztalan, nem taknyos, nem köhög, nem megy a hasa, és mégis látszik rajta, hogy beteg. 2003.10.31 09:38
2003.10.31 09:48
Drukk, hogy Nektek is jól süljön el a dolog!!!
De megpróbálja újra 
Aludt délelőtt kereken 10 percet...
Mind gyönyörű
2003.10.31 09:48
, páromat 3 gyerek után is lelkesen hivták tudomisén hova, ahol besorolják orvosilag őket. Aztán utóbbin megbukott (vérnyomása-pulzusa) szerencsére. 2003.10.31 10:36

Öröm nézni őket!!! 2003.10.31 10:51
Ha nem írod, nem nézek.
2003.10.31 11:11

És hatalmas gratula a térdeléshez!!!! ÉS kellemes tornát
Remélem Bekinek azóta semmi baja!
Este meg megyünk Apával hármasban szülinapi vacsizni.
2003.10.31 11:15
Meg az a husipofi!
Hát igen, az ember mindennapi sirámai közt (pl alvás miatt) nemgondol arra, hogy rosszabb is van... De szerintem sajna majd mindannyian járunk egyszer kanosszát az ügyeleten/kórházban vagy a magunk hülyesége, figyelmetlensége vagy tapasztalatlanság miatt
Szóval én már gyúrok lélekben, nem hinném, hogy 18 év alatt semmi nem fog történni.
Szerintem a Télapó célcsportja az ovis korosztály, kérdés, hogy hány ilyen korú kölök jönne össze... 
2003.10.31 11:26
kellett neked felhívni rá a figyelmet
- bocs, de nam hagyhattam ki
. A mi manóink vagy átruccannak Mamiékhoz, vagy a mamiék jönnek át hozzájuk, időponttól függően. A mátrix 2.t éjjel láttuk (akkor még csak szopott a lány, így akkor fért bele), most meg matinékra járunk. Mondjuk már hiányzik egy kis színház, csak nem tudok dönteni... (ne kövezzetek meg kedves zombi anyatársak, léccilécci
)
), ebből se olvas ki már senki semmit...
) 2003.10.31 11:45
, Bence épp most alszik a kiságyában.

jó a bodyja is!
meg kell zabálni, annyira ééédes
, TV függő gyerkőc is csoda helyes, a probléma pedig naggggyon hasonló nálunk is. 
Azt hiszem ha jót akarok meg kell neki tanítanom kezelni, különben még elprogramozza a végén.

2003.10.31 13:00
2003.10.31 13:38
A játszótérről meg ne is beszéljünk, ott mindíg frászabn vagyok mikor felmászik valahová. 2003.10.31 13:42
, anyukámnál tudunk ilyen rumlit csinálni
, Editéké, most is itt vagyunk, naná, megint a guminővel játszik
2003.10.31 15:43
. 

. Ferjed miert nem orult neki, be akart vonulni? Ne oruljon mar meg!
2003.10.31 15:45
2003.10.31 16:59
2003.10.31 18:16

Ennél nagyobb bajunk ne legyen. Persze megértem, hogy kiborultál. Meg a többi elesett szegény babát sem lehetett jó nézni.
2003.10.31 18:35
.
, annyit keltünk, mint újkorában, és 5 után nem akart visszaaludni sem. De Apasas rendi volt, és onnantól átvette a műszakot
.
. Ez együtt jár a gyerkőcökkel, én most gondoltam bele, mit állt ki Anyukám velem, mert nekem így 27 évesen már nincs egy ép végtagom, a Madarász kórház gipszelői már arcról-névről ismertek
.
. Enyim is meglepett már párszor, "úgyis hiányzik neked a társaság, kicsim" felkiáltással megrendelt néhány cimbit, persze mindig pont a legjobbkor
.
. 2003.10.31 19:06
2003.10.31 20:44
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint