Sziasztok!
Ma tök egyedül itthon, éjszaka is egyedül.

Vagyis kettesben a fiammal.
Már alszik. Jó vagyok időben!
Én kellene magam lecsutakoljam és szalonképes állapotba hozzam. Megyek párna bálba!
Feri!
Művésziek a fotók. És nagyon aranyosak a babócák!

Gyönyörűek!
Manna!
Napközben nálunk is ez van! Büdös a kiságy! De ma alig aludt valamit!

Csak 1 óra volt a maximum. Igaz reggel fél tízig nyomta este 8tól, 3 szopival megszakítva. Akkor ne várjam, hogy napközben is aludjon?! Vagy várhatom???
Lányok, nekem egy nagy bajom van! Majd beszélek a gyerekorvossal is, de a ti véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok.
Két hete három napig gyógyszert szedtem és nem szoptathattam. 1 napig lefejt tejet kapott, egy napig tej+tápszer és utolsó nap csak tápszer. Aztán megint indult a szopi, de én sajnos azok táborát gyarapítom, akik a fejéssel csak ideig óráig tudják a tejmennyiséget megtartani, közben fogy!
Azóta nem tudom a tejmennyiséget visszahozni. Eszem iszom, már mindent próbáltam. Igaz, a gyerekem igénye is megnőtt.
És gyakorlatilag azt játszuk, hogy állandóan cicin lóg! De akárhogyan is csinálom van, hogy pótolnom kell. Nem sokat, kb. 30-70 ml-t egész nap!
De ha azt mondom, hogy van csak 20 mlt (mndkét mell)szopik, aztán fél óra múlva megint cicin van. Aztán 50 ml, bealszik egy picit, de az éhség ébreszti.
Azt már megfigyeltem, ha eszik 100 felett anyatejet, akkor 3 óráig elvan, akár aludva is, de ha csak táp, akkor max 2 óra. Ha vegyesen, akkor megint 3 óra.
De én pont azért küzdök, hogy a táp kiiktatódjon és nem bírom.
Mert ugye igény szerint, de aludni sem tud hosszat egyhuzamban, mert éhséggel kel, szopi kell.
Ez pedig elég idegesítő nekem

, hogy folyamatosan rajtam lóg (félóránként, óránként)és neki sem túl jó, hogy nem tud nyugodtan meglenni 3 órát evés nélkül.
Két hete ezt játszuk!
Megmondom őszintén, nagyon fárasztó. (ne kövezzetek meg érte) Most olvastam valahol, hogy ez sem egy biztos módszer a tej szaporítására, mert az anyát kifárasztja!
Én nagyon szeretem szoptatni a fiamat. Nem erről van szó, csak valahogy ez az igény szerint nálam már kezdi azt jelenti, hogy óránkénht cicire kérezkedik!
Mérem mennyit eszik, napi mennyisége többnyire 650 felett 700 körül van. (ebből max 70 a táp!, vagyis nem sok! )
Estére szinte semmi sincs a mellemben!
Szóval nem tudom emnnyire érthető, hogy mi a problémám!
A gyerekorvos szerint (múlkor beszéltünk), 3 óránként kellene etetni! OK. Kiszív 50et és hallgassam hogy üvölt 2 órát?
De akkor még nem teljesen ez volt a gond!