A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008.júliusi kismamik

Pindi!
Sensitive jó. Bár mindneki másra esküszik. Védőnőmet én is ki akarom pénteken erről faggatni.
20150601134430

Viki!

Köszike. Én holnap megyek hozzá, már jegyzetelek, hogy miket akarok kérdezni :)

Annyira szép idő van. Lehet most kéne befesteni a hajamat. Ugyanis pénteken esküvőre megyünk (én mondtam, h megvárhatták volna az őszt :) ) Annyi munka lenne, és én már kb a felét nem bírom megcsinálni.
Így is vannak olyan érzéseim, mintha repedne a hasam, pedig csak amikor nagyobb levegőt veszek, a Picur pont akkor nyújtózik egyet, és nekifeszül a hasfalamnak.

Kép

Kép
pindimano

Jó hajfestést!

én pénteken megyek festetni és bírkanyírásra. :oops:
20150601134430

köszike, még festék híjján vagyok :)
Nyírás nekem se ártana, de valahogy még nem jutottam el a fodrász nénihez :D
A festés hete :D Nekem már nagyon kellett, azóta nem festettem be, mióta pocis vagyok!

Kép

Kép
pindimano

Nekem 2 hónapja volt befestve, de irtó gyorsan nő a hajam, körmöm, amióta babás vagyok. Eddig se panaszkodhattam, de most......
20150601134430

Ez igen, én pont fordítottja vagyok! Nekem meg alig nő a hajam a körmöm, szemöldököm...

Kép

Kép
pindimano

Nekem a lábszőröm (jól megasszontam) nő kevésbé, bár a kozmim szerint a gyantája is jó.
20150601134430

Akkor te jobban jártál, nő a körmöd a hajad, amire más sokáig vár, és kevésbé a lábadon a szőr!
Én azt nem tudom lemérni, mert mostanában lusta dög vagyok epilálni (vagyis csöppet nehezemre esik, és a pici is ugrál a hangjára) így borotválok. :)

Kép

Kép
pindimano

Én gyantáztatok, mert tuti elvéreznék a borotválás során. Meg csak érzéseimre hagyatkozhatnék.
20150601134430

Hát lassan már én is... Nemtudom mi lesz velem a nyárra. Lassan a zoknit nem bírom felhúzni :)

Kép

Kép
pindimano

Nyáron nem kell zokni! :)
20150601134430

Az sem, de bunda sem a lábra :D

Kép

Kép
pindimano

Marad a gyanta, vagy a párod borotvál majd (bár az enyémet nem engedném a lábam és egyéb testrészem közelébe borotvával, az tuti).
20150601134430

Szegénykémnek néha a saját pofijára nincs ideje, úgyhogy marad a gyanta és a sikitás :D
na megyek, tornázom egyet, bár nehezemre esik :D

Kép

Kép
pindimano

Kedves Lányok!

Csak ma találtam rá erre a topikra, így anélkül írok most Nektek egy pár sort, hogy az előzményekben elmélyültem volna.
Az viszont azonnal feltűnt, hogy többen is vagytok, akik kb. akkorra vagytok kiírva, mint én. (júl 26.) :D

Fog esetleg valaki a MÁV-ban szülni júl. végén?

Ígérem, igyekszem majd átolvasni a korábbi hozzászólásaitokat, és felveszem majd a fonalat!

További szép napot!

Kép
Kép
sheep11

Szia Sheep11!

Üdv itt nálunk! Nahát és pont velem vagy egy napra kiírva :D Mondjuk én nem MÁV-ban szülök.
Mesélj majd magadról, kiváncsian várjuk :) és jó visszaolvasást :D

Kép

Kép
pindimano

Szia sheep 11. Hogy szólíthatunk?
Kisfiú vagy kislány lessz? Hanyadik gyerkőc? Mesélj egy kicsit többet magatokról.

Látom lányok, másnak is probléma a láb téma. :lol:
És ez még rosszabb lessz a nyáron. :(

Kép
dittke

Szia Dittke!

Bizony, most kezdődnek a "kellemes" dolgok :) Nem elég, hogy nyáron nagyon meleg lesz, még szőrős kérdéseink is maradnak :D

Kép

Kép
pindimano

Hát igen! Szörnyű dolgok! :D
Nekem, ha szerencsém van, már júniusba meglessz a babóca. A nagy melegbe, már babázok. (és epillálok!)

Kép
dittke

Most hát nagyon irigy-mirigy vagyok :D De inkább a babázás miatt mint az epillálás miatt :D

Kép

Kép
pindimano

Gondoltam. :wink:
Neked július vége? Az is mindjárt itt van.

Kép
dittke

:)
Bizony, júli 26-ra mondják, de közben még vizsgázom június közepén, úgyhogy remélem, hogy nem előzlek be :D

Kép

Kép
pindimano

Hát akkor ne is. Várjátok meg a júliust.
Megyek, mert éhes a gyereksereg. :)
Mindenkinek jó éjszekát, és szép álmokat.

Kép
dittke

éjszakát. Nekem is pihenni kell! :lol:

Kép
dittke

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a védőnőtől! Május 7-re bejelentkezett hozzám, ilyen kb majd 11 után valamikor jövök címmel :)
Na meg megmért, vérnyomim magas volt ahhoz képest, hogy eddig mindig 100/60 volt, most 120/70 :) és megint híztam eddig 6 kiló plussznál tartok!
Hogy aludtatok az éjjel? Nekem borzalmas éjszakám volt, forgolódtam, idegesített, hogy sehogy se jó. most meg szétmegy a fejem, hülye hidegfront!
Azért remélem csak engem kínoz és ti jól vagytok!
Legyen szép napotok!

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
A vérnyomid most volt normális.
Gratula a +6 kg-hoz.

Én is fent voltam hajnal 3tól, filmet néztem jobb híján, kicsit sikerült szundikálnom.
20150601134430

Na igen, ez lenne a normális vérnyomi, nekem sosem szokott 120 lenni a felső érték :)
Köszike a gratulációt :) a védőnő valahogy nem gratulált :D
Látom akkor ez egy ilyen éjszaka volt. Te rosszabb helyzetben vagy, mert még dolgozol is...

Kép

Kép
pindimano

A védőnő :evil: , neki semmi nem jó.

Már csak 4 nap ezen kívül, és leszerelek. ;)
20150601134430

Na szupi, asszem lesz mit kipihenni:) és nem kell annyit ülni, mert gondolom elég fárasztó!

Kép

Kép
pindimano

Hát igen...., de 10re már fáj a fenékcsontom, és a kölök is dorbézolna, de nincs elég helye. :D

Viszont, ha otthon vagyok, akkor meg az otthon dolgokba fáradok el, és a hátam + a derekam fáj.

Szóval ez már egy halmozottan hátrányos időszak.
20150601134430

Nembaj, már nincs sok hátra :D
Bár ez a nap elég kemény. Remélem a gyerkőc nem lesz frontérzékeny.

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok
Esik az eső! :( Mindjárt megyek a gyerekekért. Igazán elállhatna!
A 6 kiló szerintem nagyon jó. Én 15-nél tartok. :cry: Igaz a könyvbe 9-nél. Nekem nem szólnak szerencsére, mivel most vagyok 63 kg.

Kép
dittke

Dittke!
Akkor hivatalosan Tei s a 9et mond :wink:
20150601134430

Nem is szoktam "dicsekedni" a 15-tel. :oops:

Kép
dittke

Sziasztok Lányok!

Néha bekukkantanék hozzátok,ha nem bánjátok.Olvaslak titeket egy ideje,de eddig valahogy mindig elbénáztam a regisztrációt,ami annyira feldühített,hogy maradtam csendes szemlélő :lol: Első babánkat várjuk,a 26.hétnél tartok,július 29-re vagyok kiírva.Igyekszem majd gyakran jönni,de itt a melóba mostanában bolondok háza van otthon meg még nics net :(

No ,szebb napot mindenkinek (itt esik :cry: )jók legyetek!!!
hubcsa

Üdv. közöttünk! :)

Kép
dittke

szia Hubcsa!

Üdv itt köztünk! Gyere gyakran :) és mesélj magadról!

Dittke! én 62 kiló vagyok a védőnő mérlege szerint, nekem már furán néz :D hogy lehet ekkora eltérés, hogy kiskönyvben 9 kiló amúgy meg 15?
Anyummal most főztünk túrógombit, már alig várom :D (megünneplem a +6 kilót :D )

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Én 81 kg voltam legutoljára, és +5nél tartottam, a védőnő nem szólt, bár magas vagyok.

Hubcsa!

Üdv itt!
Meddig dolgozol?
20150601134430

Ez úgy van, hogy én 48 kg. voltam. A védőnőhöz a 10. hét után mentem, mivel majdnem 2 babóca lett, csak az eggyik nem maradt meg. És 10 hét alatt híztam 6kg-ot.

Kép
dittke

Küldessz egy kis gombócot? :lol:

Kép
dittke

Dittke! Jah így már értem :) akkor nekem is több már :) így akkor kb 8 kiló. Odatranszportálom a gombikat :D
Viki! Én viszont alacsony vagyok, így jobban látszik, ha kerekedek :)

Kép

Kép
pindimano

Nekem péntekig ne emlegessetek édességet, mert akkor megyek a védőnőhöz a pipi mintával, nem akarok még 1szer cukros vizeletet.
20150601134430

Viki!

Kifelejtettem belőle a cukrot :D

Kép

Kép
pindimano

Megérkeztek a gombócok! :lol: Finom volt. :wink:
Ja, én is magas vagyok. 171 cm. kb.
Viki! Nem is tudom mi az az édesség. :oops:

Kép
dittke

Na akkor ügyes voltam, egészségedre :D

Kép

Kép
pindimano

Ja és csak én vagyok ilyen tökmag? :D A magam 166 centijével

Kép

Kép
pindimano

A volt munkatársam kb. 155-160 cm. , és már 65 kg. 9 kg-ot hízott, és most van a 28. hétben. Neki szóltak, hogy ez már sok. :lol:
Nem is vagy "tökmag". :)

Kép
dittke

Pindi!
Nem vagy tökmag.

Én 174 vagyok.
20150601134430

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnapra egy kicsit naposabb időt! :D

Kép
dittke

Najó, nem vagyok tökmag, de amúgy nincs is baj vele, én szeretek ekkora lenni :D
Jajj lányok, most fürödtem, kishíján szívrohamot kaptam... Lemászott a kádhoz egy pók... Ráadásul kaszás, szép hosszú "combokkal". (Ezért domestos-ozom naponta a fürcsiszobát? ) De megbosszultam, adtam neki a zuhival, a kis szenyó... bepofátlankodik, ráadásul 8 lábbal. pfúúúúj :D
Jóccakát!

Kép

Kép
pindimano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: