Sziasztok!
látom senki nem bírt ma magával miattam

bocsi! nem tudtam hamarabb jönni. Elég későn értünk haza, egyedül fürdettem, fektettem ...
nem is tudom melyikkel kezdjem!
titeket gondolom a baba neme jobban izgat

így hát talán azzal
Szóval babuci háttal feküdt, a hátát és a kis senekét mutatta nekünk. Gondolom ez volt a véleménye rólunk

Egyszer jól belém is rúgott, hogy kifejezze nem tetszését. Doki kérdezte is hogy mi van.

A nemére nem tudott határozott választ adni, mert takargatta magát, de azt mondta, hogy ha nagyon kéne mondania vmit, akkor inkább LÁNY!

Szóval most törhetem a fejem a lányneveken.

Ciki! mert már Szofi is azért kapta 2.nak az én nevemet a Veronikát, mert nem volt jobb ötletem.

Majd két hét múlva kell mennem hozzá a maszek rendelőjébe ott megint megnézi.
Apukám:
hát megtörtént a színvallás. Kb az ajtóban indulás előtt fél perccel. Hát engem nagyon megviselt. Nem is tudtam sírás nélkül megúszni. Papámnak egyre kerekebbek lettek a szemei hogy mi a fene van velem, mert 5 perc halandzsázás és magyarázkodás után böktem ki, hogy nálunk jön Hármaska. Szegény még most is a nyelvét keresi, mert tutira lenyelte. Bár agyon nem csapott a nagy meglepettség miatt, de látszott rajta a véleménye.

A megelőző felvezetőben ez is benne volt, hogy azért húztuk eddig legnagyobb örömünk közzétételét, mert ilyen negatív a hozzáállása. Szegényke lekísért a kocsihoz és még ott is alig jutott szóhoz. Kérdezte, hogy és akkor most hányadik hónapban vagyok??? 2. ???? mire én: "nem, az 5." Teljes döbbenet az arcán. Mondta, hogy reméli, hogy legalább ez a gyerek már fiúnak sikerült. (No commnet

) Mondtam, hogy még a gimis osztálytársát is felhívtam (Dr Czeizel Endrét), hogy tanácsot kérjek. Mi megtettünk mindent, de az lesz, aminek jönnie kell.

Hát! valahogy nem érzem azt a felszabadult érzést, hogy túl vagyok rajta.

Sőt! most még jobban el vagyok keseredve, hogy az egyetlen szülőm ennyire nem örül. Ha lennének anyósomék és ők lennének ilyenek leszr@nám, de ez így más
Végül de NEM TUOLSÓ SORBAN:
sikerült találkoznom egy nagyon aranyos, irtó csinos kismamával akit mélységesen irigylek, formás, vékony kis alakjáért!!!!

Nagyon örültem hogy személyesen is megismertem és beszélhettem vele.

Úgy látom Kriszta nem árultál el bennünket.
JA!!!! ez a brit vagy milyen cikk!!! közlöm, hogy már jó ideje müzlizek reggelente ..... No Comment!